دوست عزیز اگه منظورت اینه که مدلش چیز دیگه ای بشه باید اسکیناشو بگیری . اگه منظورت اینه که Knife دست چپ و Gun دست راست باید اینو تایپ کنی :
cl_lw 0 و cl_lw 1
اگه بیشتر توضیح بدی شاید بتونم کمکت کنم !![]()
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
دوست عزیز اگه منظورت اینه که مدلش چیز دیگه ای بشه باید اسکیناشو بگیری . اگه منظورت اینه که Knife دست چپ و Gun دست راست باید اینو تایپ کنی :
cl_lw 0 و cl_lw 1
اگه بیشتر توضیح بدی شاید بتونم کمکت کنم !![]()
دوست عزیز دو تا راه داره
1: از راه Option بری که Oracle اشاره کرد
2: در کنسول نامت رو بین " " تایپ کنی . اینجوری :
name "X" : be jaye X esmet ro type kon
به جای X اسمت رو تایپ کن.( انگلیسی نمیشد تایپ کرد واسه همین انگلیسی هم توضیح دادم)
من رو سیستم خودم کانتر نصب کردم. هر کاری میکنم یار اضافه کنم نمیشه. دستور add_but_ct کار نمیکنه. در ضمن من چجوری میتونم از طریق اینترنت بازی کنم ؟
در مورد سئوال اول :من رو سیستم خودم کانتر نصب کردم. هر کاری میکنم یار اضافه کنم نمیشه. دستور add_but_ct کار نمیکنه. در ضمن من چجوری میتونم از طریق اینترنت بازی کنم ؟
شما كدوم ورژن بازي رو نصب كرديد ؟
در مورد سئوال دوم :
شما كدوم ورژن رو ميخواهيد بازي كنيد ؟
دستور فوق اشتباه میباشد.
الا ایهال باید از دستورات زیر استفاده نماید.
bot_Add_ct
bot_add_t
موفق و موید باشید.
شما اصلا bot داری که اضافه کنی؟
راجع به دستور هم می خواهی خیالت راحت باشه h رو بزن از اونجا یار اضافه کن.![]()
Last edited by 1731; 05-07-2007 at 06:44.
تشکر از کمکتون![]()
بعضیا وقتی h رو میزنی ندارن تازه but نیست bot هستش
جواب سوال اول : از کجا باید بفهمم ؟در مورد سئوال اول :
شما كدوم ورژن بازي رو نصب كرديد ؟
در مورد سئوال دوم :
شما كدوم ورژن رو ميخواهيد بازي كنيد ؟
جواب سوال دوم : متوجه منظورتون نشدم.
ببخشید من اشتباه تایپ کردم منظورم همون bot_add_ct بود. وقتی اینو مینویسم . مینویسه : unknown commandدستور فوق اشتباه میباشد.
الا ایهال باید از دستورات زیر استفاده نماید.
bot_Add_ct
bot_add_t
موفق و موید باشید.
یعنی چی bot داری ؟ متوجه نشدم . h رو زدم یه منو باز شد اما توش چیزی نبود که بشه یار اضافه کرد . فقط میشد تیم رو عوض کنی و بعضی از تنظیمات دیگه.شما اصلا bot داری که اضافه کنی؟
راجع به دستور هم می خواهی خیالت راحت باشه h رو بزن از اونجا یار اضافه کن
بابا من اصلا هیچی بلد نیستم. تو گیم نت بازی میکردم . ولی چندروز پیش این بازی اومد دستم رو سیستم خودم نصب کردم 3 تا cd ... بعد اون مرحله ای شو بازی میکنم خیلی باحاله. ولی این یکی رو وقتی سرور درست میکنم ( new game ) فقط خودم هستم و هر کاری هم میکنم نمیتونم یار اضافه کنم. از طریق اینترنت هم خواستم بازی کنم سرور پیدا کرد اما وقتی خواستم کانکت بشم یه اروری داد که مربوط بود به فایل client.dll ... اگه میشه راهنماییم کنید. پیشایش ممنونم.
اشتباه شده من درست نوشتم .
Last edited by 1731; 05-07-2007 at 22:00. دليل: ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)