آقا كسي ميدونه سر فايلهاي exe که روی سی دی های قفل نگهبان هستند چی میاد؟
با چی میشه اونها رو دیباگ کرد؟
IDA pro ,olly debugکه میرن تو کف
File analizer هم هیچ اطلاعاتی در مورد فایل نمیده
آقا كسي ميدونه سر فايلهاي exe که روی سی دی های قفل نگهبان هستند چی میاد؟
با چی میشه اونها رو دیباگ کرد؟
IDA pro ,olly debugکه میرن تو کف
File analizer هم هیچ اطلاعاتی در مورد فایل نمیده
:: مـن بـرگـشـتـم ( پا پستي !) ::
سلام !
اميدوارم كه در اين مدت كه من نبودم دوستان بي جواب نمونده باشند ... كساني هم كه pm دادند ، ظاهرا نياز به جواب دادن نبود ... چون حتما بعد از 20 روز از نيمودن جواب بي خيال شده ديگه !!!
البته من نتونستم عملا اينتزنت و كامپيوتر ( و قفل سي دي ) را كنار بذارم . به هر حال هر چند روز يك بار براي استراحت ! سر مي زدم . اين جا را هم مي ديدم و من دوست داشتم وقتي ميومدم ، 2000 پسته شدن اين تاپيك را تبريك بگم كه ظاهرا تاپيك كاملا به حالت اغما رفته ...
ديدن اين وضع اسف بار من را ناراحت كرد . حتي دوستان به قول هاي خودشون هم پايبند نبودند ... منظورم احسان ( مجتبي ) هست ! آقا پس كو مقاله هات ؟! اصلا خودت هم كه نيستي ؟
داشتم يك نگاهي مي كردم ، هيچ بحث مهمي را نديدم . فقط ديدم كه يكي از دوستان ظاهرا براي ما هم خرما پخش كردند و براي شادي روحم صلوات فرستاده ... آقا ما زنده ايد ! چرا شايعه درست مي كنيد ؟
يك موضوعي هم بود كه نمي دونم soda درست كرد يا نه ! نوشته بودند كه انشاالله توي كنكور موفق باشي ... مي خواستم بگم كه ايشون منظورشون همين امتحانات بود كه به سلامتي تموم شدند ... اگر كنكوري در كار باشه ، يه چهار سال ديگه نصيب ما ميشه !!
از همكاري صميمانه جناب آقاي ميثم خان ، خيلي بايد تشكر كنم . چون همين كه من دسترسي به انجمن نداشتم كمك بزرگي در مورد درس هايم بود ... از ايشون مجددا سپاسگزاري مي كنم .
من دنبال كرك يك برنامه بودم كه پيدا نكردم ، مجبور شدم از دوستان آنريل كمك بگيرم . همين باعث شد كه چند روزي را اونجا باشم . يك دفعه نمي دونم چي شد كه بحث قفل هاي سي دي ها هم اونجا پيش اومد ! ما هم تا آخر امتحانات دستمون اونجا بند بود و البته هنوز يك سري ايرادات داره . هدف اين بود كه IsoBuster به هيچ وجه قادر به دستيابي به پوشه نباشه ، افزايش حجم فايل ( كه با همه جور تنظيمات IsoBuster ) يك چيز نشون داده بشه ، و تغيير LBA كه متاسفانه هيچ كس كمك نكرد و من فعلا خودم تنهايي دارم روش كار مي كنم . به يك سري جاها رسيديم ، اما هنوز ايراداتي وجود داره .البته من توي امتحانات فرصت زيادي براي اين كار نبودم و شايد نمونه هايي كه مي ذاشتم ، هر كدوم را توي ده دقيقه تهيه مي كردم و شايد همين دليل ايرادات باشه ...
راستش اولش از پست هام توي unreal مي ترسيدم . چون به لحاظ محدود بودن ، همه چيز تحت نظر چند مدير بود كه من هر لحظه احساس مي كردم به خاطر فلان حرفم بايد ديگه قيد اينجا را بزنم . چون ديده بودم كه تعدادي از دوستان به قولي : زبان سرخ ، سر سبز مي دهد بر باد ... اما فهميدم كه اشتباه مي كردم . دوستان اونجا هم خيلي خوب بودند ... واقعا يك تجربه خوب كوتاه براي من بود . از آشنايي با دوستان كركر خيلي فيض برديم . البته Isaaaac و soda هم اونجا سر مي زدند و خيلي خوب بود .
نمي خوام سفرنامه بنويسم ، اما به هر حال تصميم گرفتم كه دوباره تاپيك را بر گردونم به حالت قبل . از همه دوستاني كه توي اين مدت فرار كرده اند ، دوباره مي خواهم كه بيايند . اما ! عجب حرف بيخودي زدم ... آخه امتحانات دانشگاه هم داره شروع ميشه و يه عده اي هم مي رند ! البته هنوز جاي بسي اميد هست . ( خودم هم مطمئن نيستم كه اميدي باشه )
اميدوارم ميثم جان فكري به حال اين تاپيك بكنند . دو ماه بحث و بررسي فكر كنم كافي باشه ... چون دوستان اين آخري ها واقعا به خاطر قاطي پاتي شدن پست ها ، جواب سوال نمي گيرند .
در ضمن اگر سوالي در مورد كرك و مسائل مرتبط ( مثل سوال دوستمون delphilord ) پيشنهاد مي كنم به سايت unreal مراجعه كنيد . اونجا كساني هستند كه جوابتون را بدهند و ما هم از دادن جواب اشتباه توي چيزي كه بلد نيستم ، اجتناب مي كنيم .
متاسفانه تنها كرك سايت خوبمون يعني soda هم ظاهرا اين طرف ها نيستند . اون را راحت تر مي تونيد توي آنريل پيدا كنيد . ( soda ! نمي توني از دست بچه ها در بري ! بايد جواب سوالاتشون را بدي ! )
دقيقا نمي دونم چقدر حرف زدم . بازم حرف براي گفتن داشتم ، اما حوصله شما هم حدي داره ...
از فردا 23 خرداد در خدمتتون هستم ...
با تشكر ـ مهدي
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
( پا پستي ! ) : من هم مي دونم كه به شما ربطي نداره من برگشتم . موضوع مهمي هم نبوده . همين جوري خواستم يك عرض ادب و احترامي كرده باشم كه فردا برامون حرف در نيارند .
آقا مهدی خیر مقدم![]()
.................................................. .................................................. .....
اسياك جان! من هر چي با اين كد هگز ور ميرم نميتونم هيچ رابطه منطقي پيدا كنم.ميشه يه توضيحي بدی
FF0000FF=4278190335
پس این 7.96TB از کجا اومده؟ اگه بخواهیم ببریمش به بایت باید بشه یه عدد 15-16 رقمی. موندم والا![]()
یه بار دیگه عکس ها رو با دقت بیشتری ببین
Last edited by Isaaaac; 13-06-2006 at 02:46. دليل: اشتباه تایپی
[QUOTE=mehdi_7070]:: مـن بـرگـشـتـم ( پا پستي !) ::
خوش آمدي مهدي آقا!!![]()
![]()
![]()
اتفاقاً براي شما حرف هم در مي ارن ؟مـن بـرگـشـتـم ( پا پستي !)نمونش همين
![]()
اولاً خوش امدي![]()
![]()
![]()
![]()
دوماً شما امده بودي خيلي وقت پيشا به اينجا سر نمي زدي![]()
من چندين بار انلاين بودن وپست دادن شما رو در سايت هاي :?????!!!!??
تيم انريل![]()
سايت شبگرد![]()
سايت پي سي سون![]()
و غيره ... ديدم![]()
ولي شما حتي يك بار هم به اين تاپيك سر نزديد ؟
واقعاً ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ كه ...
============================
خوب بگذريم خوش امدي يا علي
نوشته شده توسط آقا مهدي
كسي نيست به داد من برسه؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام !
SILWESTER جان !
اين قسمت كه تغيير كرده با واحد LBA هست ... يعني براي تبديلش از نرم افزاري مثل File Size Convertor نميشه استفاده كرد .
اگر اشتباه نكنم بايد عدد مد نظر را ضربدر 2048 كنيم . اون وقت به بايت تبديل ميشه .
مثلا 100 مگابايت ميشه : 1024*1024*100 كه ميشه بايت : 104857600 . حالا اين عدد را تقسيم بر 2048 مي كنيم كه ميشه 51200 و به hex ميشه : C800 -- بايد بنويسم : 00C800000000C800 --
فكر كنم شما بوديد براي شادي روحم دعا كرده بوديد ؟!
siadate جان !
از لطفتون ممنون .
peyman khatar جان !
شما هم انگار پيدات شد ؟
من توي حرف هام گفتم كه :
-- اينترنت به طور كامل كنار نذاشتم و يك سري كارهايي هم داشتم كه مرتبط مي شد با همين سايت هايي كه گفتيد . خوب كسي اگر كار واجبي باهام داشت ، مي تونست توي اين سايت هايي كه گفتيد هفته اي يك بار پيدام كنه . البته تجربه خوبي هم بود !
-- من اينجا را كاملا تحت نظر داشتم !! همه مطالب را كه مي نوشتيد مي خوندم . منتهي خيلي هم گريه مي كردم كه چرا آخه بايد بحث اين جوري بخوابه ! يا مثلا بحث بايد معطوف به خريد سخت افزار و ... بشه و هي بچه ها پست بدهند : كسي نيست جواب ما را بده ! كه البته ظاهرا بي خيال شدند .
پس اشتباه نكن ! من بيشتر از شما به اينجا سر زدم . گفتم كه دسترسي ام به انجمن قطع شده بود ... يعني نمي تونستم وارد انجمن بشم . البته به درخواست خودم ... خوب به صورت مهمان بازديد مي كردم . فكر كنم درست متوجه نشديد و مي خواستيد به نوعي پتهي من را روي آب بريزيد كه خودم همه چيز را گفتم و لازم به گفتنش نبود . من توي سايت هاي ديگه اي مثل majidonline و persiantools و iranvig و barnamehnevis هم با چند تا از دوستان كار داشتم كه شايد اسم مرا اونجا ديديد . البته بيشتر به صورت pm بود ! راحت شدي ديگه ؟
راستي وبلاگت را كه هك كردند !!!
آقا مهدي خان !
اينجا كركر گير نمياد . soda هم كه گفتم كجا گيرش بياري . بهتر هست درخواستت را توي سايتي مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح كني . البته توي شبگرد با اعلام درخواست ، احتمالا با هزار تا پست كه همشون مي گند ما نرم افزار ايراني كرك نمي كنيم و به هزا تا چيز متهم مي شي ، مواجه ميشي
با تشكر ـ مهدي
-----------------
انگار كسي اينجا نيست ... قبلا يكي پيدا مي شد يك حرفي بزنه ... پس كجاييد ... واقعا وضع بحراني است ... يكي بگه اينجا چه خبره ...
Last edited by mehdi_7070; 14-06-2006 at 09:43.
[QUOTE=mehdi_7070]سلام !
SILWESTER جان !
اين قسمت كه تغيير كرده با واحد LBA هست ... يعني براي تبديلش از نرم افزاري مثل File Size Convertor نميشه استفاده كرد .
اگر اشتباه نكنم بايد عدد مد نظر را ضربدر 2048 كنيم . اون وقت به بايت تبديل ميشه .
مثلا 100 مگابايت ميشه : 1024*1024*100 كه ميشه بايت : 104857600 . حالا اين عدد را تقسيم بر 2048 مي كنيم كه ميشه 51200 و به hex ميشه : C800 -- بايد بنويسم : 00C800000000C800 --
فكر كنم شما بوديد براي شادي روحم دعا كرده بوديد ؟!
آقا مرسي داري به خدا. دقيقا درسته بايد تقسيم بر 2048 بشه تا درست در بياد. البته من يه 1024 كمتر تقسيم ميكردم وعدد حاصلم ضرب در 2 ميكردم كه همون نتيجه رو ميداد. ولي نميدونستم براي چي بايد اينكار انجام بشه!
...........
در اون مورد روح و خرما هم بگم كه شوخي كردم باهات نازنين!آخه به سلامتي تو اين تاپيك وزنه اي هستي براي خودت و عدم وجودت قابل تحمل نيست.
..........
يه سوال دارم ازت اميدوارم كه راهكاري بلد باشي يا اينكه پيدا كني.
مدتيه كه به اين فكر افتادم از يه تريك اضافه تو سي ديام استفاده كنم و اون اينه
"وقتي كه از سي دي مورد نظر ايميج گرفته بشه حجمش به اندازه مشخصي تا حدود چند گيگ برسه"
دوباره ميگم:ميخواهم ايميج رو حجمي كنم نه فايلهاي سي دي رو
خداييش من با روشها و نرم افزارهايي كه تو اين تاپيك معرفي شد به مشکلات زیادی برخوردم که برای هرکدمش روشی پیدا شد
الا این آخریش که واقعا لنگ انداختم جلوش
.....................
البته گربه عزیز و ایساک جان بلد بودند و هر کدمشون به روشهایی که فقط و فقط مختص به خودشونه!! یه گراهایی به من دادند
ولی از اونجایی که IQ من با یه جلبک برابری میکنه تیرم به هدف نخورد و نتیجه نگرفتم.
نمیدونم چکار کنم به دادم برس مهدی جان! این مرحله تغییر در حجم ایمج یه کار اساسی تو قفل سی دیه که امنیت رو حداقل 2 برابر مینه
منتظر میمونم تا ببنینم چی کار میکنی تو این مورد خاص.
Last edited by SILWESTER; 14-06-2006 at 11:28.
من چيزي را كه بلد نيستم مي گم بلد نيستم ... خيلي راحت !
از بابت خرما هم ممنون ...
در مورد سوال شما كه اول گفتم بلد نيستم . شايد روش كار كنم و به نتايجي برسم .
در ضمن بهتره نگيد : گربه عزيز ! درست هست كه نام كاربري ايشون همين ميشه ، اما خوب به هر حال اين جوري كسي را صدا زدن خوب نيست . شما مطمئنيد اين دو دوست عزيز بلدند ؟! در ضمن شما بگيد به شما چه چيزهايي گفتند تا من بهتون كمك كنم .
البته الان با وجود clone cd اين ترفندها فكر نكنم جواب بده . حالا ما سعي مي كنيم تلاش خودمون را بكنيم .
پس شما راهنمايي هايي كه بهتون كردند را به من بگو .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)