تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 859 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293693 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

cat 6 بدن چه فایده . الان به آپر لیمیت کت سه هنوز نرسیده اند و حداکثر سرعت حول و هوش 64 مگابیته الکی تجهیزات با قیمت بالا بفروشن و سود کنن ولی اینترنت مورد ارائه شون با این سرعت باشه تازه یوزرا هنوز زیاد نشده اند بعد زیاد شدن پهنای باند تقسیم شده و هر یوزر با یه مودم کت شش در حد مودمای 56 کای دایال آپ اینترنت خواهد داشت!

2. این کاربر از ahadsadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

سلام

دوستان من هم درخواست تعویض رایگان مودم وایمکسم با gp2101 رو سه شنبه شب دادم ، اما بعدا مدل رو تو سایت عوض کردن و مدل B5142 رو قرار شد تحویل بدن، یه پسر کم سن و سال مودم رو دیشب آخر شب آورد دم خونه تحویل داد ، کپی کارت ملی رو ازم گرفت و برگه تحویل و ثبت نام رو داد امضا کردم ( هزینه تحویل و تعویض مودم رایگانه )

الان برای اولین بار یه تست سرعت از مودم گرفتم ، ما تو منطقه لویزان ، تهران هستیم ، مودم با 1 خط آنتن این سرعت رو بهم داد :
    PING
    16 ms
    DOWNLOAD
    22.16 Mbps
    UPLOAD
    7.38 Mbps

متاسفانه نتونستم لینک از تست سرعتم بزارم

4. این کاربر از mr.tarah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه britain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

13

آقا من بسیار بسیار مشکل دارم در مناطق منزل و محل کار که تسست کردم با 3g ایرانسل از بس یوزر داره هر یه مدت یه بار کلا قطع میشه و کلا میره توی کما ... این مشکل رو اصلا با 4g ندارم انگار فقط من استفاده میکنم کلا 4g رو ... اما tdlte با این همه یوزری که گرفت پیشبینی می کنم این td-lte به همون سرنوشت 3g الان دچار بشه
    مگه صبر کنیم باند 2300 بیاد که هیچ بشری توش نیست

الان من 4g آنتن فقط یکی میله دارم 100 متری دکل ... فکر نمی کنم 3500 برای من بکشه...
    من کلا روی این باند 3500 برای خودم هیچ حسابی باز نمی کنم چون الان قشنگ دارم دکل باند 2600 رو پشت شیشه اتاقم می بینم وضعیت اینه ... وای به حال 3500 tdlte

کلا باند 3500 باند فالسی هست که ایرانسل و مبین نت انداختن به م

______

سوال :
    این سیم tdlte جدا چجوری بگیرم بندازم روی مودم باند 2600 و 1800 ؟
    من پول برای مودم آشغالی لاک شده و cat 3 نمی دم
    Last edited by britain; 06-05-2017 at 21:40.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آقا من بسیار بسیار مشکل دارم در مناطق منزل و محل کار که تسست کردم با 3g ایرانسل از بس یوزر داره هر یه مدت یه بار کلا قطع میشه و کلا میره توی کما ... این مشکل رو اصلا با 4g ندارم انگار فقط من استفاده میکنم کلا 4g رو ... اما tdlte با این همه یوزری که گرفت پیشبینی می کنم این td-lte به همون سرنوشت 3g الان دچار بشه
    مگه صبر کنیم باند 2300 بیاد که هیچ بشری توش نیست

الان من 4g آنتن فقط یکی میله دارم 100 متری دکل ... فکر نمی کنم 3500 برای من بکشه...
    من کلا روی این باند 3500 برای خودم هیچ حسابی باز نمی کنم چون الان قشنگ دارم دکل باند 2600 رو پشت شیشه اتاقم می بینم وضعیت اینه ... وای به حال 3500 tdlte

کلا باند 3500 باند فالسی هست که ایرانسل و مبین نت انداختن به م

______

سوال :
    این سیم tdlte جدا چجوری بگیرم بندازم روی مودم باند 2600 و 1800 ؟
    من پول برای مودم آشغالی لاک شده و cat 3 نمی دم
    سیم TD LTE روی مودم معمولی کار نمیکنه، فعلا که فرکانس ۲۳۰۰ راه نیافتاده فقط با همین مودما باید سر کرد،
    راجع به ظرفیت هم نگران نباش، باند ۳۵۰۰ اولین باند گیگابیتی محسوب میشه و ظرفیتش به هیچ وجه مثل 3G اشغال نمیشه و همه یوزرا رو ساپورت میکنه.(درصورتی که ایرانسل هم استاندارد کار کنه تو نصب و تقسیم محل برای هر دکل) که با ۲ کریر و ۳ کریر واقعا دیگه از vdsl هم بالا میزنه. ولی تک کریر مثل الان، جایی برای رقابت نداره

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    Last edited by greatpouya; 06-05-2017 at 22:40.

7. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohammadgh6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=Tehranshahr;8960470]برداشته عکس هر ۳تا مودمو گذاشته. حالا سفارش بدیم معلوم نیست کدومو بدن :| z6000 بدن ک فاجعس!

z6000 بهتره یا b5142

پروفشنال mohammadgh6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

]برداشته عکس هر ۳تا مودمو گذاشته. حالا سفارش بدیم معلوم نیست کدومو بدن :| z6000 بدن ک فاجعس!

مودم z6000بهتره یا b5142

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

دوستان سلام
    سیمکارت td من فعال شد تست سرعت گرفتم با این مودم 5142 و تو خونه ما فقط یک خط آنتن سرعت فقط یک مگابایت داد البته امشب سرعت فورجی پلاس تو مشهد زیر ۵۰۰ بود تست گرفتم دلیل پایین اومدنشم نمیدونم
    درضمن بعد از نصب ایرانسل من متوجه شدم ایرانسل دززززززد دوباره تاکید میکنم دزززززد بسته ۱۵ گیگ رو برام فعال نکرده و یه مقدار شارژ پولی تو سیمکارنش داشته تمامشو از همون کم کرده زنگ هم زدم گفتن ساعت اداری تماس بگیرید
    خلاصه دوستان مشهدی مودم نو با بسته ۱۵ گیگ رو ۱۴۰ تومن میفروشم بدون سیمکارتش هم ۱۰۰ تومن

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    ?????

پيش فرض

از روز چهارشنبه پول واریز کردم برای دریافت مودم رایگان هنوز دستم نرسیده
    جالبه 600 که کلا قاطی کرده امروز تماس گرفتم گفتن حتما تا پایان وقت اداری میرسه دستتون ولی کو نرسید
    سوال کردم روز اول مودم 2101 گفتین میدین چرا عوض کردین و الان حتی اون 5142 رو هم برداشتن و مشخص نیست چه مودمی میدین گفت بحث سر همینه یکی از این مودما رو به شما میدن منتظر باشین که دستتون برسه
    سوال کردم که z6000 خیلیا میگن ریستارت میکنه گفت اگر مشکی باشه ما عوض میکنیم و اصرار داشت که طی 24 ساعت سیمکارت فعال میشه
    امیدوارم که مودم خوبی بدن و حرفشون درست باشه

12. این کاربر از bahram_milad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

از روز چهارشنبه پول واریز کردم برای دریافت مودم رایگان هنوز دستم نرسیده
    جالبه 600 که کلا قاطی کرده امروز تماس گرفتم گفتن حتما تا پایان وقت اداری میرسه دستتون ولی کو نرسید
    سوال کردم روز اول مودم 2101 گفتین میدین چرا عوض کردین و الان حتی اون 5142 رو هم برداشتن و مشخص نیست چه مودمی میدین گفت بحث سر همینه یکی از این مودما رو به شما میدن منتظر باشین که دستتون برسه
    سوال کردم که z6000 خیلیا میگن ریستارت میکنه گفت اگر مشکی باشه ما عوض میکنیم و اصرار داشت که طی 24 ساعت سیمکارت فعال میشه
    امیدوارم که مودم خوبی بدن و حرفشون درست باشه
    خودشونم نمیدونن میخوان چیکار کنن !!! من زنگ زدم گفت فقط b5142 میدن !!!
    راجع به اینکه هنوز دستتون نرسیده بگم که باید 7 روز کاری بشه هنوز نشده که !!

14. این کاربر از hamidrezavictor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    ?????

پيش فرض

خودشونم نمیدونن میخوان چیکار کنن !!! من زنگ زدم گفت فقط b5142 میدن !!!
    راجع به اینکه هنوز دستتون نرسیده بگم که باید 7 روز کاری بشه هنوز نشده که !!
    اتفاقا گفت نهایتا 7 روز کاری که گفت امکان نداره که اینقدر زمان ببره آخه روز اول گفتن 24 ساعت دیگه دست شماست جالبه 600 میگفت امروز دست شما میرسه معلوم نیست دارن چکار میکنن
    منتظرم ببینم چی میشه
    دوستان تست کنن اونایی که دستشون رسیده ببینن سیم کارت 4g روی این مودم ها جواب میده یا نه و یه تست سرعت بذارن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •