تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 266 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 2659

نام تاپيک: مباحث مربوط به Overclock اا اورکلاک

اگه نباشه جاش خالی می مونه Armin.ASD97's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    وسط بیابون

پيش فرض

سلام
    دوستان یه سوال
    دما هر هسته تو حالت لود کامل چقدر خوبه؟(تا سی پی یو صدمه نبینه؟)
    بعد دمای کلی سی پی یو چی باشه؟
    ممنون
    cpu=q6600

---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------

سلام
    دوستان یه سوال
    ممنون
    cpu=q6600

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

سلام
    دوستان یه سوال
    ممنون
    cpu=q6600

---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------

سلام
    دوستان یه سوال
    ممنون
    cpu=q6600

معمولا بهتره در لود کامل زیر 60 درجه باشه

لود کامل هم یعنی اینکه مثلا در حدود نیم ساعت کار کردن با نرم افزار PRIME95 که هر 4 هسته در 100% کار می کنند دما از 60 درجه بیشتر نشه

البته این نقطه حداکثر هست در حالت اورکلاک و در حالت عادی دما در لود کامل بین 38-50 باید باشه

3. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Armin.ASD97's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    وسط بیابون

پيش فرض

[ممنون
    تاپیکم رو پیدا کردم جوابمو دیدم...
    Last edited by Armin.ASD97; 05-03-2010 at 00:20.

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان سلام...........
    من e7400 رو با ولتاز 1.44 تو فرکانس 3.8 پایدارش کردم اما من فقط به cpu ولتاز دادم و به همین خاطر مجبورم برای پایدار کردن اون ولتاز بالا بدم و دما هم تو حالت لود بیشتر از 63 نمیره ........
    از اساتید میخوام تا بهم کمک کنن و با ولتاز کمتر توی فرکانس 4.00 پایدارش کنم اخه خیلی جاها دیدم با ولتاز 1.3 تو فرکانس 4.00 پایدارش کردن و فکر کنم دلیلش هم ولتاز دادن به پل جنوبی و شمالی مادربورد هست که من بلد نیستم..........
    اینم از عکس بایوس مادربورد........
    بقیه ی سیستم هم تو امضام هست.............
    لطفا کمک کنید ...........

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

spread spectrعm در زمان اور باید غیر فعال باشه چون ناپایداری ایجاد می کنه

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان من الان حدود 1 ساله cpu E5200 خودمو تا 3400 بدون افزایش ولتاژ اور کردم ( 272*12.5 ) میخواستم بدونم دیگه جا داره بدون افزایش ولتاژ اورش کنم ؟
    تو این حالت هیچ مشکلی باهاش نداشتم و یه بارم ریست یا صفحه آبی نداشتم ، دما هم خوبه
    MB : p35-ds3l
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام من یه سی پی یو 2.4 intel single core دارم.میتونم اینو اور کلاک کنم؟تاثیری داره؟از کجا میتونم آموزش این نوع سی پی یو رو پیدا کنم؟

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

نقل قول میگم از فروم OC.NET که SPRAED SPECTRUM ماژولی هست که وظیفه کنترل سرعت هسته پردازنده و همینطور سایر قسمتهای مادربرد را که به صورتی با این بخش (کلاک پردازنده ) در اتباط هستند را بر عهده داره یعنی مثلا اگر هر کدوم از فرکانسهای اجزا (شامل پردازنده مادربرد رم یا گرافیک و ...) از مقدار مشخص تغییری داشته باشد جلوی این تغییر را میگره و محدودیت بوجود میاره ضمن اینکه این ماژول فکر می کنم از طرح های ابتکاری ایسوس هست

پس برای اورکلاک این گزینه باید غیر فعال باشه چون ممکن هست جلوی اورکلاک را بگیره یا محدودیت یا به زبانی فنی تر نا پایداری ایجاد کنه

به شخصه این گزینه را در بایاس سیستم خودم غیر فعال کردم چه با اورکلاک چه بدون اون

حالا مشکل شما بجز این دیگه چی هست؟؟

دوستان من الان حدود 1 ساله cpu E5200 خودمو تا 3400 بدون افزایش ولتاژ اور کردم ( 272*12.5 ) میخواستم بدونم دیگه جا داره بدون افزایش ولتاژ اورش کنم ؟
    تو این حالت هیچ مشکلی باهاش نداشتم و یه بارم ریست یا صفحه آبی نداشتم ، دما هم خوبه
    MB : p35-ds3l
    ممنون

خوب اینکه جا داره یا نه جز با آزمون و خطا میسر نیست ولی حتما از سیستم در PRIME95 تست پایداری بگیرید تا دقیقا پایداری سیستم محرض بشه همچنین حین تست دما را هم داشته باشید که از 60 عبور نکنه

دوستان همین پردازنده را با بردهایمتوسط تا 3.5 هم با خنک کننده استوک اور کردند ولی بعضی از دوستان با بردهای نیمه حرفه ای P45 بدون افزایش ولتاژ به 3 هم نرسیدند که یعنی اصلا نمیشه گفت که آیا باز هم جا داره یا نه

پس شما FSB را 5 تا 5 تا افزایش بدین و از سیستم تست بگیرید تا به حد اکثر برسید

سلام من یه سی پی یو 2.4 intel single core دارم.میتونم اینو اور کلاک کنم؟تاثیری داره؟از کجا میتونم آموزش این نوع سی پی یو رو پیدا کنم؟

سایر قطعات و پاور و گرافیک چی هست؟

سوکت 478 یا 775؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سایر قطعات و پاور و گرافیک چی هست؟

سوکت 478 یا 775؟؟[/QUOTE]
    پاور 450w فابریک کیس الگانس.رم 2 تا 512 2 تا 256 مادربرد foxconn گرافیک 128 رادئون 9200.هارد 300gb ide سامسونگ.

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

[QUOTE=ess_1362;4731685]نقل قول میگم از فروم OC.NET که SPRAED SPECTRUM ماژولی هست که وظیفه کنترل سرعت هسته پردازنده و همینطور سایر قسمتهای مادربرد را که به صورتی با این بخش (کلاک پردازنده ) در اتباط هستند را بر عهده داره یعنی مثلا اگر هر کدوم از فرکانسهای اجزا (شامل پردازنده مادربرد رم یا گرافیک و ...) از مقدار مشخص تغییری داشته باشد جلوی این تغییر را میگره و محدودیت بوجود میاره ضمن اینکه این ماژول فکر می کنم از طرح های ابتکاری ایسوس هست

پس برای اورکلاک این گزینه باید غیر فعال باشه چون ممکن هست جلوی اورکلاک را بگیره یا محدودیت یا به زبانی فنی تر نا پایداری ایجاد کنه

به شخصه این گزینه را در بایاس سیستم خودم غیر فعال کردم چه با اورکلاک چه بدون اون

حالا مشکل شما بجز این دیگه چی هست؟؟

اینو غیر فعال میکنم........
    اما مشکل اصلیه من اینه که من 5300 رو تا 4000 با همین خنک کننده پایدار میکردم اما این 7400 رو بیشتر از 3.8 نمیتونم پایدار کنم اونم با ولتاز 1.44
    ممنون .........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •