دوستان بهترین جا برای قرار گیری کینگ بربر کجاست؟من تانهالم و منابعم تقریبا وسطه و دور تا دورش دفاعی کشیدم با دیوار.کدوم سمت دفاعیا بذارم خوبه؟
و اینکه بهترین روش برای لوت چیه؟
دوستان بهترین جا برای قرار گیری کینگ بربر کجاست؟من تانهالم و منابعم تقریبا وسطه و دور تا دورش دفاعی کشیدم با دیوار.کدوم سمت دفاعیا بذارم خوبه؟
و اینکه بهترین روش برای لوت چیه؟
من معمولا با ارچر بربر میزنم ...معدنای پر رو میزنم ،بعضی وقتها تان هال هشتم دیدم مخازنش پر باشه با همون ارچر بربر صد درصد میزنمش!
اسل هم چهار تا هیل میبرم معمولا!
کاپ هم بین 1750 تا 1900 متغییره! تا کریستال میرم بعد میارم پایین دوباره بالا میره! تو این رنج کاپ هم دارک زیاده هم گلد و اکسیر!
چون مغازه هم دارم معمولا آنلاین هستم ...
اولا باید بگم که تا جایی که میتونی مخزن هارو پخش بذار تا یکی پنجاه درصد میزنه نتونه کل منابعتو ببره! اینجوری اتک هم کمتر میزنن بهت!
معمولا کینگ رو نزدیک مخزن دارک بذاری بهتره! توی وار هم نزدیک یکی از هوازن ها بذاری خوبه!
البته یه کار هم مبشه کرد ،اینکه کینگو نزدیک کلن کاستل بذاری و کاستلت هم هیلر بگیری! اونوقت وقتی بهت حمله بشه هیلر به کینگ جون میده و خلی دیرتر میمیره!
مرسی جمال جان...
نمیشه اون تاون هال 3 که قدیمیه پاکش کنم از روی همین جیمیلم؟
طریقه سینک کردن تاون جدیده (تاون هفتم) بجای اون تاون قدیمی (تاون سه) رو بهم میگی..میترسم بزنم خراب کنم این همه زحمت کشیدم رو تاون هفتم![]()
خواهش میکنم
نه نمیشه ایمیل رو از بازی حذف کرد! فقط با ایمیل دادن و نامه نگاری به شرکت سوپرسل امکان داره بشه با بهونه هایی ایمیل رو غوض کرد که اونم اصلا 99 درصد مطمئنم اینکارو براتون انجام نمیدن!
کاری نداره، شما اول بید برین یه ایمیل از طریق سایت gmail.com بسازین! یا اینکه از خود گوشی برین تو تنظیمات! بعد حساب هارو انتخاب کنین! بعدش افزودن حساب! بعد گوگل رو انتخاب کنین و دیگه بقیه ش رو فک کنم خودتون بدونین! حساب رو که باز کردی برو داخل بازی ! از قسمت تنظیمات بازی بزن رو گوگل پلاس که قرمز رنگه! حالا ایمیل جدیدت رو انتخاب کن و اوکی رو بزن! یه لودینگ میاد و اسمتون بالای بازی نمایش داده میشه! اون ایکون هم باید سبز بشه بعد از اون! اگه قرمز بود از بازی برین بیرون و دوباره بازی رو باز کنین تا سبز بشه! کلا اگه اسمتون که تو جی میل هرچی گذاشتین بالای بازی براتون بیاد یعنی اینکه با موفقیت سینک شده! اون ایکون گوگل هم سبز میشه!
منم با آرچر بربر لول 5 می رم واسه لوت
اسپل ببرم دیگه نمی صرفه
مرسی جمال...با یه جیمیل جدید سینک کردم بازیو
اگه پاک بشه بازی یا از دسترس خارج بشه با وارد شدن این این جیمیل بازی از همین جای که میخوام میاره؟
اگه کانکتش کرده باشی از ادامه ش میاره
دوستان من هر کاری میکنم ایکس مود برام کار نمیکنه
کلش ورژن7.65.5
ایکس مود ورژن 2.0.1
برای منم کار نمیکنه نمیدونم چرا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)