تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 300 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

دوستان بهترین جا برای قرار گیری کینگ بربر کجاست؟من تانهالم و منابعم تقریبا وسطه و دور تا دورش دفاعی کشیدم با دیوار.کدوم سمت دفاعیا بذارم خوبه؟

و اینکه بهترین روش برای لوت چیه؟

2. این کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

مرسی
    میگم شما از چه تاکتیکی واسه لوت استفاده می کنید؟؟؟؟
    من معمولا با ارچر بربر میزنم ...معدنای پر رو میزنم ،بعضی وقتها تان هال هشتم دیدم مخازنش پر باشه با همون ارچر بربر صد درصد میزنمش!
    اسل هم چهار تا هیل میبرم معمولا!
    کاپ هم بین 1750 تا 1900 متغییره! تا کریستال میرم بعد میارم پایین دوباره بالا میره! تو این رنج کاپ هم دارک زیاده هم گلد و اکسیر!
    چون مغازه هم دارم معمولا آنلاین هستم ...

4. 2 کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

دوستان بهترین جا برای قرار گیری کینگ بربر کجاست؟من تانهالم و منابعم تقریبا وسطه و دور تا دورش دفاعی کشیدم با دیوار.کدوم سمت دفاعیا بذارم خوبه؟

و اینکه بهترین روش برای لوت چیه؟
    اولا باید بگم که تا جایی که میتونی مخزن هارو پخش بذار تا یکی پنجاه درصد میزنه نتونه کل منابعتو ببره! اینجوری اتک هم کمتر میزنن بهت!
    معمولا کینگ رو نزدیک مخزن دارک بذاری بهتره! توی وار هم نزدیک یکی از هوازن ها بذاری خوبه!
    البته یه کار هم مبشه کرد ،اینکه کینگو نزدیک کلن کاستل بذاری و کاستلت هم هیلر بگیری! اونوقت وقتی بهت حمله بشه هیلر به کینگ جون میده و خلی دیرتر میمیره!

6. 2 کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

سلام
    شما باید یه ایمیل دیگه بسازین برای اینیکی اکانتتون! بعد از داخل خوده بازی تو تنظیمات یا تنظیمات خوده گوشی قسمت جساب ها ایمیلتون رو بزنین! بعد داخل بازی از همون قسمت تنظیمات و google sign in ایمیل جدید رو انتخاب کنین تا این تان هال هفتتون تو ایمیل جدید ذخیره بشه!
    اونجور که من فهمیدم از ایمیلی که به گوشی زدی برای سیو اونیکی که تان هالش سه هست استفاده کردی، واسه همین بقول خودتون وقتی رو دکمه سبز میزنین بازی قبلیتون لود میشه! باید این بازیتون رو تو یه ایمیل جدید سینک کنین!
    مرسی جمال جان...
    نمیشه اون تاون هال 3 که قدیمیه پاکش کنم از روی همین جیمیلم؟
    طریقه سینک کردن تاون جدیده (تاون هفتم) بجای اون تاون قدیمی (تاون سه) رو بهم میگی..میترسم بزنم خراب کنم این همه زحمت کشیدم رو تاون هفتم

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

مرسی جمال جان...
    نمیشه اون تاون هال 3 که قدیمیه پاکش کنم از روی همین جیمیلم؟
    طریقه سینک کردن تاون جدیده (تاون هفتم) بجای اون تاون قدیمی (تاون سه) رو بهم میگی..میترسم بزنم خراب کنم این همه زحمت کشیدم رو تاون هفتم
    خواهش میکنم
    نه نمیشه ایمیل رو از بازی حذف کرد! فقط با ایمیل دادن و نامه نگاری به شرکت سوپرسل امکان داره بشه با بهونه هایی ایمیل رو غوض کرد که اونم اصلا 99 درصد مطمئنم اینکارو براتون انجام نمیدن!
    کاری نداره، شما اول بید برین یه ایمیل از طریق سایت gmail.com بسازین! یا اینکه از خود گوشی برین تو تنظیمات! بعد حساب هارو انتخاب کنین! بعدش افزودن حساب! بعد گوگل رو انتخاب کنین و دیگه بقیه ش رو فک کنم خودتون بدونین! حساب رو که باز کردی برو داخل بازی ! از قسمت تنظیمات بازی بزن رو گوگل پلاس که قرمز رنگه! حالا ایمیل جدیدت رو انتخاب کن و اوکی رو بزن! یه لودینگ میاد و اسمتون بالای بازی نمایش داده میشه! اون ایکون هم باید سبز بشه بعد از اون! اگه قرمز بود از بازی برین بیرون و دوباره بازی رو باز کنین تا سبز بشه! کلا اگه اسمتون که تو جی میل هرچی گذاشتین بالای بازی براتون بیاد یعنی اینکه با موفقیت سینک شده! اون ایکون گوگل هم سبز میشه!

9. 2 کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

من معمولا با ارچر بربر میزنم ...معدنای پر رو میزنم ،بعضی وقتها تان هال هشتم دیدم مخازنش پر باشه با همون ارچر بربر صد درصد میزنمش!
    اسل هم چهار تا هیل میبرم معمولا!
    کاپ هم بین 1750 تا 1900 متغییره! تا کریستال میرم بعد میارم پایین دوباره بالا میره! تو این رنج کاپ هم دارک زیاده هم گلد و اکسیر!
    چون مغازه هم دارم معمولا آنلاین هستم ...
    منم با آرچر بربر لول 5 می رم واسه لوت
    اسپل ببرم دیگه نمی صرفه

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

خواهش میکنم
    نه نمیشه ایمیل رو از بازی حذف کرد! فقط با ایمیل دادن و نامه نگاری به شرکت سوپرسل امکان داره بشه با بهونه هایی ایمیل رو غوض کرد که اونم اصلا 99 درصد مطمئنم اینکارو براتون انجام نمیدن!
    کاری نداره، شما اول بید برین یه ایمیل از طریق سایت gmail.com بسازین! یا اینکه از خود گوشی برین تو تنظیمات! بعد حساب هارو انتخاب کنین! بعدش افزودن حساب! بعد گوگل رو انتخاب کنین و دیگه بقیه ش رو فک کنم خودتون بدونین! حساب رو که باز کردی برو داخل بازی ! از قسمت تنظیمات بازی بزن رو گوگل پلاس که قرمز رنگه! حالا ایمیل جدیدت رو انتخاب کن و اوکی رو بزن! یه لودینگ میاد و اسمتون بالای بازی نمایش داده میشه! اون ایکون هم باید سبز بشه بعد از اون! اگه قرمز بود از بازی برین بیرون و دوباره بازی رو باز کنین تا سبز بشه! کلا اگه اسمتون که تو جی میل هرچی گذاشتین بالای بازی براتون بیاد یعنی اینکه با موفقیت سینک شده! اون ایکون گوگل هم سبز میشه!
    مرسی جمال...با یه جیمیل جدید سینک کردم بازیو
    اگه پاک بشه بازی یا از دسترس خارج بشه با وارد شدن این این جیمیل بازی از همین جای که میخوام میاره؟

12. این کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

مرسی جمال...با یه جیمیل جدید سینک کردم بازیو
    اگه پاک بشه بازی یا از دسترس خارج بشه با وارد شدن این این جیمیل بازی از همین جای که میخوام میاره؟
    اگه کانکتش کرده باشی از ادامه ش میاره

14. این کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان من هر کاری میکنم ایکس مود برام کار نمیکنه
    کلش ورژن7.65.5
    ایکس مود ورژن 2.0.1

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

دوستان من هر کاری میکنم ایکس مود برام کار نمیکنه
    کلش ورژن7.65.5
    ایکس مود ورژن 2.0.1
    برای منم کار نمیکنه نمیدونم چرا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •