از نظر کیفیت برتری با کدوم هست ؟
از نظر کیفیت برتری با کدوم هست ؟
هزینه ای که بکنی خیلی بیشتر رو کیفیت اثر داره تا حالت وایسادن هدفون رو گوش
ولی خوب نوع وایسادن هدفون تو حالت صدا تاثیر داره یا بهتر بگیم ... چطوری بگم مثلا هدفون های کیلیپ مثل سونی که خودم صفحه قبل گذاشتم عموما بم ضعیفی دارند وبقیه اندازه ها و حالت ها هم مثل این حالت های خودشون رو دارند.....
خوب........پس با این حساب ، هرچی شما بگید
فقط یه هدفون معرفی کنید که بدر راک و متال بخوره
سلام
ایرفون تا 60 70 تومن برای سونی واکمن سری x چی پیشنهاد میدید ایرفونه خودش گم شد
akg
یا creative
اینا چطوریاست ؟ :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یه چنتا مدل هم به ما پیشنهاد بده با اون شرایط که پیج قبل گفتم ممنون میشم.. یه مدل امتحان شده باشه که تست شده باشه بهتره
زیاد مال نیست فکر نکنم خوب باشه
--------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
سلام دوستان
امروز ۲ مدل MONSTER رو تست کردم مدل
Beats by Dr. Dre Tour Mobile In-Ear
که صداش افتضاح بود حیفه ۱۹۰ تومن پول که بدی واسه این گوشی نه بیس داره نه وضوح یک AKG k319 گرفتم که با اینکه in ear نیست اما صداش خیلی بهتره
مدل
Beats Studio by Dr. Dre - Hi-Def Noise-Canceling Over-Ear
رو هم گوش کردم صداش خوب بود اما نه اندازه ۳۹۰ تومن من خودم با 205 تومن AKG K142HD گرفتم به مراتب بهتر بود هم صدای بهتر هم وضوح بالاتر بیس مثل هم بود
من هم اون ها رو چند بار تست کردم افتضاح بود برام مشخصه که اصلی نیستند همین طور audio tecnica و crysen و حتی یه بار هم creative aurvana live ای کاش یه نظارتی به این بازار بلبشو بود چرا کریتیو که دو تا نماینده داره باید همچین شرایطی تو بازار داشته باشه .این همه هزینه میکنند تا یه مقدار فروش داشته باشند یک کمی هم به بازار نظارت داشته باشند تا .........
دوستان راهنمایی لطفا بین این همه مدل چی بگیرم ؟
برا پاپ کدوم بهتر هست بیس نرم و دیتیل قابل قبول (دوتاش که باهم نمیشه )
soundmagic mp21
یا
skullcandy titan
یا هر چی فکر میکنین خوبه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)