اصن هیچ قانونی وجود نداره...........460 تومان بردن بالا............پسر دایی من تو کانادا میگه قیمت یه چیزی که بالا بعد از 3 ماه 700 تومان پایین میاد...ولی اینجا نمیدونم چرا همه چیز برعکسه![]()
اصن هیچ قانونی وجود نداره...........460 تومان بردن بالا............پسر دایی من تو کانادا میگه قیمت یه چیزی که بالا بعد از 3 ماه 700 تومان پایین میاد...ولی اینجا نمیدونم چرا همه چیز برعکسه![]()
این قیمت ها واقعی نیستن چون فقط چندتا سایت دارن و به صورت خصوصی انگار وارد کردن، ایشالله بعد یه مدت کوتاه که بصورت انبوه و توسط گارانتی وارد بشه اونوقت هم قیمتش نسبت به الان کمتر میشه هم قیمت ها واقعی میشه، ایشالله تا اون زمان هم دلار همینجور بیاد پایین :-)
ایشالله........که میاد پایین.....چه تابستونی بشه....
ac unity و watch dogs و کلی گیمه دیگه........هوووووووووووف...حت فکر کردن بهشم ادم رو مجذوب خودش میکنه...اوه call of duty جدید رو یادم رفت![]()
سلام بچه ها
من n550jv رو 27 اسفند از یکی از فروشگاه های شهرمون گرفتم
بعد هفته ی اول عید دیدم وقتی بازی یا نرمافزار های گرافیکی رو که اجرا میکنم ارور صفحه آبی میده... بعد بردممش و واسم ویندوز عوض کرد( 2 بار ویندوز عوض کردم) که شمکل رفع نشد..
فکر کنم 18 فروردین بهش لپ تاپمو دادم که بفرسته گارانتی( آواژنگ).. بعد هنوز که هنوزه خبری ازش نیست.. و وقتی بهش زنگ میزنم میگه طبق آخرین خبری که ازش دارم هنوز کاراش انجام نشده و آماده نیست... یک ماهو خورده ای گذشته ولی هنوز خبری ازش نشده؟
چیکار کنم به نظرتون.. خیلی هم لپ تاپ لازم دارم
راهی نیست که بشه پیگیری بیشتری کرد و کاری کرد زودتر کاراشو انجام بدن؟
معمولا چقدر طول میکشه؟
دوستان من یه n550jv دارم که گذاشتم برا فروش...هرکی خواست به من پیام بده....با خریدار واقعی راه می آم ......تو همین انجمن هم گذاشتم برا فروش در قسمت بازارچه
farcry4 هم امروز پیداش شد توو اخبار گیم ها :-) اینم اضافه کن داداش به لیستت...
چشم......اضافه می کنم....من از fc4 خوشم نمیاد...کی دلش میخواد در نقش آدم چینی یا ژاپنی باشه؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟![]()
اوه به چیزایی دقت میکنی شما :-)
من که دیگه دارم از خوشحالی میمیرم، خدا کنه این دو ماه زود بگذره و بتونیم این لپ تاپ رو بخریم و بازی کنیم :-)
سلام
داداش چه صبری داری شما
برو اونجا داد و بیداد کن صداتو ببر بالا
آره والله از شر این لپ تاپمون هم خلاص بشیم...بریم n550jk بخریم n56jr و n550jv رو توی n550jk خلاصه کردن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)