تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 193 از 218 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

متن زیر رو کدوم رئیس فدراسیئن گفته ؟ :

«شپش در جیب او پشتک می زند و همین الان از من پول می گیرد. او یک مربی ساده است. این شایعات دروغی بیش نیست»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه کسی فهمید ایشون کیه ما رو هم در جریان بزاره !

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

امین رضاییان، ووریا غفوری، آندرانیک تیموریان، احسان حاج‌صفی، سروش رفیعی، خسرو حیدری و امید ابراهیمی 7 نفر که امروز کی روش در تمرینات جدا کرده
    همچنین صحبت خصوصی با تیموریان، رفیعی، عبدالله‌زاده و ماهینی داشته
    فقط من این خسرو حیدری کمی خز شدم
    امیدوارم مثل همین روز اوج در تیم ملی برگرده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

----------------------------
    ترکیب کمپ دوم تیم ملی / امیر حسین صادقی، احمد عبدالله‌‌زاده و حسین ماهینی خط خوردن

اسامی بازیکنان به این شرح است:
    سجاد شهباززاده، خسرو حیدری، محسن فروزان، یعقوب کریمی، هاشم بیک زاده، امید ابراهیمی (استقلال)،
    سروش رفیعی، اسماعیل شریفات، علیرضا سلیمی (فولاد خوزستان)،
    فرزاد حاتمی، سید حسین حسینی، عزت الله پورقاز، محمد حسین کنعانی زادگان (ملوان)،
    محمدرضا اخباری، مهدی ترابی، وحید محمدزاده (سایپا)،
    میلاد محمدی، رامین رضاییان (راه آهن)،
    جلال علی محمدی، روزبه چشمی (صبا)،
    محمد نژاد مهدی (پدیده)،
    وریا غفوری، مهدی شریفی، علی کریمی، احسان حاج صفی (سپاهان)،
    آندرانیک تیموریان، سامان نریمان جهان، فرشاد احمدزاده (تراکتورسازی)
    ، جابر انصاری (گسترش فولاد)،
    سید جلال حسینی (العربی قطر)،
    پژمان منتظری (ام صلال قطر)،
    رضا قوچان نژاد (الوکره قطر)،
    مسعود شجاعی (الشحانیه قطر)
    و سعید عزت اللهی (اتلتیکو مادرید)

این بازیکنان باید خود را ساعت 13:30 روز پنجم خرداد در هتل المپیک به مربیان تیم ملی معرفی کنند.

همچنین سوشا مکانی، احمد نوراللهی، امید عالیشاه، مهدی طارمی (پرسپولیس)،
    علیرضا بیرانوند، امین حاج محمد، وحید امیری، ارسلان مطهری (نفت تهران)،
    قاسم حدادی فرد، مسعود حسن زاده، هادی محمدی، مهرداد قنبری، محمد رشید مظاهری، کاوه رضایی (ذوب آهن)،
    میثم مجیدی، مهدی مومنی (استقلال خوزستان)،
    سردار آزمون (روستوف روسیه)،
    علیرضا حقیقی (پنافیل پرتغال)،
    مرتضی پورعلی گنجی (تیان جین چین)،
    کریم انصاری فرد (اوساسونا اسپانیا)
    به دلایل وظایف باشگاهی و اشکان دژاگه و علیرضا جهانبخش به دلایل پزشکی در لیست انتظار حضور دارند.
    Last edited by Fusi0n; 23-05-2015 at 19:44.

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

13 ( سرباز فراری) برای همیشه با ایران و تیم ملی خداحافظی کرد !!! کی روش به دنبال جانشین پولادی

شایعه عدم بازگشت پولادی به ایران، از چند ماه قبل شنیده می شد، حتی قبل از جام ملت ها. آن روزها بازیکنان تیم ملی بحث می کردند که چرا او نمی خواهد به ایران بیاید؟
    پولادی اما مثل دیگر بازیکنان فکر نمی کرد و مدام روی یک جمله تاکید داشت: «ممکن است به ایران نیایم.»
    چند بازیکن تیم ملی تلاش کردند تا او را از تصمیم خود منصرف کنند، تصمیمی که مانع از حضور پولادی در جام ملت های آسیا می شد. اما تلاش های بازیکنان و همینطور مکاتبه هایی که فدراسیون فوتبال با سازمان نظام وظیفه داشت،
    زمینه را برای بازگشت پولادی مهیا کرد. پولادی در حالی به تیم ملی ملحق شد که خودش به اندازه مسولان و دیگر بازیکنان، آنقدرها اشتیاق نداشت.
    در جام ملت ها همه چیز در مقدماتی برای پولادی خوب پیش رفت اما در مقابل عراق، آن اتفاق تلخ رخ داد و پولادی اخراج شد.
    این اخراج برای او تلخ و ناگوار بود. پس از آن جوی درست شد که چرا اصلا به او اجازه دادند به جام ملت ها برود. این اعتراض ها و انتقادها، پولادی را جریح کرد تا روی تصمیم خود مصمم تر شود.
    پس از جام ملت ها از پولادی بی خبری محض بود. کادر فنی تیم ملی و در راس آن کروش، اعتقاد داشتند اگر پولادی می خواهد مشکلش حل شود، خودش باید اقدام کند.
    پولادی اما دور نشسته بود و هیچ کاری صورت نمی داد. کروش پیش از دو بازی شیلی و سوئد، وقتی آخرین وضعیت او را استعلام کرد متوجه شد نمی تواند در این مسابقه تیم ملی را همراهی کند.
    در همان روزها مسولان تیم ملی در تماس با پولادی از او خواستند تا تکلیف خودش را روشن کند؛ اینکه می آید یا نه. پولادی در آن تماس ها گفت تکلیفش هنوز روشن نیست.
    این جمله او بدان معنا بود که تصمیم قطعی برای بازگشت به ایران نگرفته است، این در حالی است که فدراسیونی ها توقع داشتند پولادی بعد از جام ملت ها، مصمم از حضور در یک تیم نظامی حرف بزند.
    بازی شیلی و سوئد هم گذشت و آرام آرام کادر فنی تیم ملی و بازیکنان متوجه شدند پولادی از جمع آنها جدا شده است. پولادی که قبل از جام ملت ها به خبرورزشی گفته بود پس از پایان فصل قطعا به ایران بازمی گردد،
    دیگر هیچگاه این جمله را تکرار نکرد. خیلی زود مسولان تیم ملی جدیدترین خبر را شنیدند؛ اینکه پولادی زمینه را برای سفر مادرش به امارات و سپس قطر مهیا کرده است.
    پس از شنیدن این خبر آنها مطمئن شدند او دیگر به ایران بازنمی گردد و تصمیم خود را عملی کرده است. کارلوس کروش هم که متوجه شد پولادی فعلا چنین تصمیمی گرفته،
    سریعا تلاش های خود را برای پیدا کردن بهترین دفاع چپ ممکن آغاز کرد. پولادی از نظر فنی کامل ترین مدافع چپ تیم ملی بود و در جام جهانی هم توانست بهترین بازیکن ایران شود.
    جدایی او از تیم ملی خبر خوبی برای کارلوس کروش نخواهد بود اما سرمربی تیم ملی مجبور است به گزینه های دیگر فکر کند. با تمام این اتفاقات، باید منتظر ماند و دید آیا کادر فنی ایران رسما خبر جدایی پولادی را تائید می کند؟
    وبسایت رسمی برنامه 90
    Last edited by EhsanCPU; 26-05-2015 at 01:41.

4. 3 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تارتار: باید از حضور کی‌روش بهره برد/ مربیان جوان بی‌پروا شده‌اند

سرمربی تیم فو‌تبا‌ل صبا معتقد است که لیگ برتر امسال نسبت به سال‌های قبل با‌کیفیت‌تر بود و مربیان جوان بی‌پرواتر از قبل تیم‌هایشان را روانه میدان کردند.

به گزارش ایسنا، مهدی تارتار که در آغاز مینی کمپ دوم تیم ‌ملی فو‌تبا‌ل در تمرین حاضر شده و با کا‌ر‌لوس کی‌روش دیدار کرده بود، درباره این حضور اظها‌ر کرد: ابتدا باید از مسئولان تیم ‌ملی تشکر کنم که افشین پیروانی را به مجموعه تیم ‌ملی ا‌ضافه‌ کرد‌ند. او در سطح بالا بازی و مربیگری کرده است و مربیان لیگ و تیم ‌ملی را درک می‌کند و می‌تواند بین آنها تعامل ایجاد کند.

وی ا‌دا‌مه‌ داد: پس از آمدن پیروانی با او تماس گرفتم و خواستم که به تمرین تیم ‌ملی بیایم. او هم با روی باز پذیرفت و هماهنگی‌های لازم را انجام داد. وقتی لیگ تمام شد، تصمیم گرفتیم به جای این که هزینه کنم و به تمرین تیم‌هایی مثل منچستریونایتد و ر‌ئال‌ماد‌رید بروم به تمرین تیم ‌ملی بروم چون سرمربی همین دو تیم اینجاست و بدون هزینه می‌توانم چیزهای زیادی یاد بگیرم.

تارتار درباره دیدارش با کا‌ر‌لوس کی‌روش هم گفت: کی‌روش استقبال خیلی خوبی از من داشت و با روی باز از من استقبال کرد. وقتی از او خواستم که اجازه دهد بیشتر به تمرین بیایم، گفت: حتی می‌توانم به هتل تیم ‌ملی هم بروم و در رابطه با مسائل مختلف با او صحبت کنم. اصلا فکر نمی‌کردم کی‌روش این قدر خوب با من برخورد کند.

سرمربی تیم فو‌تبا‌ل صبا با بیان این جمله گفت: تمرین تیم ‌ملی یک کلاس آموزشی است. همیشه به مسئولان فدراسیون انتقاد داشته‌ام که چرا از کی‌روش بیشترین بهره را نمی‌برند. خیلی دوست داشتم در کلاس‌های تئوری کا‌ر‌لوس کی‌روش شرکت کنم. در این صورت خودمان منتفع می‌شویم.

تارتار همچنین گفت: تصور نمی‌کردم کی‌روش برخورد خوبی با من داشته باشد چون جو سنگینی علیه او درست شده بود و می‌گفتند که با مربیان ایرانی رابطه خوبی ندارد. نقش پیروانی و مارکار در این بین خیلی موثر است. باید از حضور او استفاده کنیم وگرنه خودمان ضرر می‌کنیم.

تارتار در ادامه گفت: به مربیان پیشکسوت احترام می‌گذارم، چون خیلی چیزها از آنها یاد گرفته‌ام. در مسایل مدیریتی الگوی من بودند ولی در فو‌تبا‌ل ما نتیجه‌گیری حاکم است. اگر چند مربی جوان هم توانسته‌اند تیم بگیرند به این خاطر بوده که نتیجه‌ گرفته‌اند.

وی افزود: اگر ما چند مربی جوان نتیجه‌ نمی‌گرفتیم به ما هم تیم نمی‌دادند چون مدیریت‌ ما ثبات ندارد. اختلاف لیگ یک و لیگ برتر زیاد است و هیچ تیمی دوست ندارد، سقوط کند. برای همین تیم‌ها به دنبال مربیان باتجربه و کارنامه‌دار هستند. اگر هم تیم‌هایی به ما فرصت کار دادند به خاطر وجود مشکلات مالی بوده است.

تارتار ا‌دا‌مه‌ داد: از محمدحسن انصاری‌فرد تشکر می‌کنم که در راه‌آهن به من اعتماد کرد و کار را به من سپرد. ما با تلاش بازیکنان و لطف خدا توانستیم تیم را از سقوط نجات دهیم و به فینال جام حذفی برسیم. خدا را شکر از این بحران‌ها بالا آمدیم.

کی‌روش در دیدار با تارتار از او به خاطر استفاده از بازیکنان جوان در تیمش تمجید کرد. تارتار در این باره گفت: کی‌روش به من لطف دارد. او همه نتایج تیم ما را می‌دانست و به من تبریک گفت ولی این که او و همکارانش روی بازیکنان جوان دست می‌گذارند یعنی آینده‌نگر هستند.

وی افزود: اکنون در تیم ملی بازیکنان جوان و باانگیزه در کنار با تجربه‌هایی مثل آندو و سیدجلال کار می‌کنند. بنا‌بر‌این تیم ‌ملی هم نتیجه‌ را می‌خواهد و هم آینده را می‌سازد.

تارتار در ادامه گفت: خیلی خوشحال شدم که از نزدیک کادرفنی تیم ‌ملی را دیدم و با آنها صحبت کردم. نظرم نسبت به کا‌ر‌لوس کی‌روش تغییر کرد. او آدم بزرگی است و از افتخارات فو‌تبا‌ل دنیاست. او به نوعی به فو‌تبا‌ل ما هم شخصیت داده است. ان‌شا‌ء‌الله تعامل بیشتری بین مربیان لیگ و تیم ‌ملی شکل بگیرد.

سرمربی تیم فو‌تبا‌ل صبا همچنین لیگ چهاردهم را نسبت به سال‌های قبل با کیفیت‌تر توصیف و خاطر‌نشان کرد: در فصل‌های قبل لیگ درجا می‌زد ولی امسال پیشرفت‌هایی داشته‌ایم. میانگین سنی لیگ پایین آمد و میزان دوندگی بازیکنان بالا رفت. خلاقیت‌های فردی هم رشد داشته است. چند تیم خیلی زیبا بازی می‌کرد‌ند و مربیان جوان نشان دادند که بی‌پروا کار می‌کنند.

آیا لیگ برتر می‌تواند روند رو به رشدش را حفظ کند؟ تارتار به این سوال این گونه پاسخ داد: در تیم ‌ملی ثبات هست و کی‌روش در ایران مانده که نکته مثبتی است. تاج و بهروان هم سازمان لیگ را طبق روند قبلی اداره می‌کنند و قطعا برنامه‌های توسعه‌محور را ادامه می‌دهند. جا‌به‌جایی زیاد مدیران و مربیان باعث عقب‌ماندگی می‌شود.

6. این کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

استرالیا، قطر و ایتالیا خواستار بازی با ایران

سه کشور استرالیا،‌ایتالیا و قطر برای برگزاری دیدار دوستانه با ایران درخواست دادند.

به گزارش "ورزش سه" و به به قل ازفارس، رؤسای فدراسیون‌های استرالیا، قطر و ایتالیا برای برگزاری دیدار دوستانه مقابل ایران درخواست دادند.

این در حالی است که ایتالیایی‌ها پیش از این هم برای برگزاری بازی دوستانه با ایران درخواست داده بودند و گویا بار دیگر مجددا پرونده این بازی به جریان افتاده و قرار است در این زمینه تصمیم‌گیری شود. حالا باید دید تیم ملی فوتبال ایران که خود را برای مسابقات مقدماتی جام جهانی آماده می‌کند با چه تیم‌هایی رقابت خواهد کرد.

8. 3 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مثل اینکه عالیجناب کی روش هنوز درسی را که از جریان اصرارش در استفاده از سرباز فراری ها از پولادی آموخت، به یاد نمی آورد که دوباره بحث بازیکنان سرباز را پیش می کشد!؟
    این همه بازیکن جوان و مستعد داریم که با اندکی توجه و برنامه ریزی می توانند همچون دیگر ورزشکاران ما در رشته هایی چون والیبال درخششی غیر قابل انتظار داشته باشند،، چرا کی روش بهانه جویی می کند؟

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

لیست بیست و سه نفر تیم ملی برای بازی مقابل ترکمنستان و ازبکستان

محتوای مخفی: لیست 

برای دیدار با ازبکستان و ترکمنستان
    معرفی 23 بازیکن برای حضور در تیم ملی فوتبال

کادر فنی تیم ملی اسامی 23 بازیکن را برای حضور در دو دیدار برابر ازبکستان و ترکمنستان اعلام کرد.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، کادر فنی تیم ملی اسامی بازیکنان دعوت شده به اردوی نهایی تیم ملی و حضور در دو دیدار برابر ازبکستان (بازی تدارکاتی) و دیدار برابر ترکمنستان در چارچوب رقابتهای انتخابی جام جهانی 2018 را اعلام کرد.

این فهرست بعد از دیدار فینال جام حذفی نهایی خواهد شد.

بازیکنان دعوت شده باید ساعت 15:30 روز دوشنبه (یازدهم خرداد) خود را در آکادمی ملی فوتبال به کادر فنی معرفی کنند.

اسامی 23 بازیکن دعوت شده به اردوی تیم ملی به این شرح است:
    خسرو حیدری، هاشم بیک زاده، امید ابراهیمی (استقلال)، عزت الله پورقاز، محمدحسین کنعانی زادگان (ملوان)، محمدرضا اخباری، مهدی ترابی (سایپا)، میلاد محمدی، رامین رضاییان (راه آهن)، وریا غفوری، مهدی شریفی، احسان حاج صفی (سپاهان)، آندرانیک تیموریان (تراکتورسازی)، سوشا مکانی، مهدی طارمی (پرسپولیس)، علیرضا حقیقی، پژمان منتظری، مرتضی پورعلی گنجی، سید جلال حسینی، سعید عزت اللهی، مسعود شجاعی، رضا قوچان نژاد و سردار آزمون (بازیکنان شاغل در لیگهای خارجی)

سوال: پس کو علیرضا جهانبخش؟؟

11. 2 کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

لیست بیست و سه نفر تیم ملی برای بازی مقابل ترکمنستان و ازبکستان

محتوای مخفی: لیست 

برای دیدار با ازبکستان و ترکمنستان
    معرفی 23 بازیکن برای حضور در تیم ملی فوتبال

کادر فنی تیم ملی اسامی 23 بازیکن را برای حضور در دو دیدار برابر ازبکستان و ترکمنستان اعلام کرد.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، کادر فنی تیم ملی اسامی بازیکنان دعوت شده به اردوی نهایی تیم ملی و حضور در دو دیدار برابر ازبکستان (بازی تدارکاتی) و دیدار برابر ترکمنستان در چارچوب رقابتهای انتخابی جام جهانی 2018 را اعلام کرد.

این فهرست بعد از دیدار فینال جام حذفی نهایی خواهد شد.

بازیکنان دعوت شده باید ساعت 15:30 روز دوشنبه (یازدهم خرداد) خود را در آکادمی ملی فوتبال به کادر فنی معرفی کنند.

اسامی 23 بازیکن دعوت شده به اردوی تیم ملی به این شرح است:
    خسرو حیدری، هاشم بیک زاده، امید ابراهیمی (استقلال)، عزت الله پورقاز، محمدحسین کنعانی زادگان (ملوان)، محمدرضا اخباری، مهدی ترابی (سایپا)، میلاد محمدی، رامین رضاییان (راه آهن)، وریا غفوری، مهدی شریفی، احسان حاج صفی (سپاهان)، آندرانیک تیموریان (تراکتورسازی)، سوشا مکانی، مهدی طارمی (پرسپولیس)، علیرضا حقیقی، پژمان منتظری، مرتضی پورعلی گنجی، سید جلال حسینی، سعید عزت اللهی، مسعود شجاعی، رضا قوچان نژاد و سردار آزمون (بازیکنان شاغل در لیگهای خارجی)

سوال: پس کو علیرضا جهانبخش؟؟
    کیروش که هجومی بازی نمی کنه پس نیازی به جهانبخش فعلا نداره بگو چرا اشکان نیست !

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

از بین نفرات شاخص خط خورده می شود به اشکان دژاگه و علیرضا جهانبخش اشاره کرد که ظاهرا به دلایل پزشکی از جمع ملی پوشان کنار ماندند. همچنین کریم انصاری فرد آقای گل سابق فوتبال ایران بعد از زمزمه هایی که مبنی بر عدم حضورش در این دو بازی ملی وجود داشت، از جمع ملی پوشان کنار رفت تا برای اولین بار پس از سال ها از تیم ملی کنار باشد. کریم که در اوساسونا بازی می کند، امیدوار بود دوباره در فهرست نفرات کی روش قرار بگیرد.

همچنین سجاد شهباززاده، نفر دوم جدول گلزنان لیگ از خط خوردگان مهم محسوب می شود همانطور که محسن فروزان دروازه بان تیم ملی در رقابت های آسیایی جای خود را به محمدرضا اخباری گلر جوان سایپا و سوشا مکانی داده است. در عین حال حضور محمدحسین کنعانی و عزت پورقاز در تیم ملی نکته قابل توجهی محسوب می شود.

اسامی کامل بازیکنان خط خورده تیم ملی:

محسن فروزان، سجاد شهباززاده ، یعقوب کریمی (استقلال)،سروش رفیعی ، اسماعیل شریفات ،علیرضا سلیمی(فولاد)،فرزاد حاتمی ،سیدحسین حسینی (ملوان )،وحید محمدزاده (سایپا)،جلال الدین علی محمدی ،روزبه چشمی (صبا)محمد نژاد مهدی (پدیده )،علی کریمی (سپاهان)،سامان نریمان جهان ،فرشاد احمدزاده (تراکتورسازی) ،جابرانصاری (گسترش)

از فهرست بازیکنانی که در آماده باش بودند هم احمد نوراللهی و امیدعالیشاه (پرسپولیس) ، میثم مجیدی و مهدی مومنی ( استقلال خوزستان ) جایی در تیم ملی ندارند و کریم انصاری فر (اوساسونا) ، اشکان دژآگه(العربی) و علیرضا جهانبخش (نایمخن) هم در فهرست کی روش نیستند .

این فهرست با دعوت سه بازیکن از دو تیم نفت و ذوب آهن کامل بسته می شود .
    احتمالا بیرانوند و وحید امیری اضافه میشه سروش رفیعی فکر کنم مشکل خدمت سربازی مانع شد ....و...
    Last edited by Fusi0n; 31-05-2015 at 19:24.

14. این کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوب سه بازیکن دیگه به ترکیب اضافه شدن که مشخص بود بیرانوند وحید امیری و حدادی فرد ....
    یک مسئله بود سروش رفیعی در تمرینات حضور داره به طور موقت در خبر گذاری زده بودن
    نمیدونم سقف بازکن چقدر باید باشه ؟! شاید یکی از دروازه بان ها خط بخوره ...

کلا احتمالا باید یه چیزی تو این مایه باشه ترکیب
    Last edited by Fusi0n; 02-06-2015 at 18:26.

16. 2 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •