اتفاقا رفتم و تبديلش كردم به w800
تنها ايرادي كه الان داره اينه كه زبان فارسي نداره
اونم فكر كنم اشكالش از فايل كاستومايز هست . البته كاستومايز را هم ريهتم همونجايي كه معرفي شده ولي نميدونم چرا هنوز زبان فارسي نيست !!!
اتفاقا رفتم و تبديلش كردم به w800
تنها ايرادي كه الان داره اينه كه زبان فارسي نداره
اونم فكر كنم اشكالش از فايل كاستومايز هست . البته كاستومايز را هم ريهتم همونجايي كه معرفي شده ولي نميدونم چرا هنوز زبان فارسي نيست !!!
اگه مینی که ریختی emea6 یا Emea5 باشه باید زبان فارسی داشته باشه.مگر اینکه کاستومایزش فارسی نباشه.
یه فایل داخل پک کاستومایز هست یه اسم Costumize.xml بازش کن و کدهاشو با کدهای زیر عوض کن و بعد با ستول دوباره گوشی رو کاستومایز کن.
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
توحید این کاستومایز emea 6 هست؟این همه زبان رو ساپورت میکنه؟!!!فکر کنم یه 30 تا زبانی هست!!!
من اين كارو كردم بازم هيچي نشد
مجبورم فردا دوباره فلش كنم به همون 750
چاره اي نيست
در ضمن ميني كه ريخته بودم اينه W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA_RED49.bin
این کاستوم پک کلی هست و اکثرا در باکسها استفاده میشه.همه زبانها توش موجوده و با توجه به Fs هر زبانی رو میشه به گوشی اضافه کرد.فقط قبلش باید طبق دستوراتی که توحید گفت یک تغییراتی توش بدیم.
اینی که شما گذاشتی Main هست. نام Fs رو بنویس.
اگر هم مشکل کاستومایز داری با Xs فلش کن خودش کاستومایز آماده و استاندارد داره.فقط به فایلهای Main و Fs نیازه.
من اين fs را ريختم : W800_R1BC002_FS_EMEA6
Last edited by golmohammadi; 14-01-2008 at 13:00.
موقع فلش کردن هردو فایل main و fs رو با هم add کردی.منظورم تو برنامه setoolLite هست.اگه هردوتاشو با هم اضافه کرده باشی ممکنه فقط فایل main رو روی گوشی فلش کرده باشه.
برای فلش بصورت زیر عمل کن:
1-در مرحله اول فقط فایل fs رو با ستول رو گوشی بریز.
2-در مرحله دوم باید گوشیرو کاستومایز کنی.
3-در مرحله سوم فقط فایل main رو با ستول رو گوشی بریز.
ضمناهم فایل main و FS و کاستومایزت درستن.از فایل دیگه ای استفاده نکن.
موفق باشید![]()
Last edited by D E V I L; 14-01-2008 at 21:15. دليل: نداشتن حضور ذهن موقع نوشتن پست!
ممنون
پس لطف كنيد و پست اولي را در همون تاپيك اشاره كنيد كه ويرايش كنه دوستمون ايمان
من دقيقا همونجوري كه گفته لود عمل كرده بودم
من با اين روش فلش كردم اما گوشي بالا نيومد و اين ارور را داد :
Configuration error. Please yontact yournetwork operator or service centre.
خوب حالا چيكار كنم ؟
Last edited by golmohammadi; 14-01-2008 at 21:13.
نه من قاطی کرده بودم.آخه مدت زیادی هست که گوشیرو فلش نکردم بخاطر همون جای مرحله دوم و سوم یادم رفته بود.
منظور من این بود که فایلهارو دونه به دونه بریزی رو گوشی.یعنی فایل main و fs رو با هم انتخاب نکنی.همین
Last edited by D E V I L; 14-01-2008 at 21:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)