مشکلت به خاطر اینه که خطتو روی 13 مگ بستن زنگ بزن بگو بیارنش پایینتر مثلا روی 9 یا 6
مشکلت به خاطر اینه که خطتو روی 13 مگ بستن زنگ بزن بگو بیارنش پایینتر مثلا روی 9 یا 6
سلام
آقا این قضیه من هر روز داره جالبتر میشه
اگه یادتون باشه از پارس آنلاین بودم پرش لینک خیلی زیاد داشتم و سرعت شبانم هم خیلی خیلی کم بود.
الان بعد از 25 روز بهم زنگ زدن پشت تلفن چند تا تست کردن نتیجشو بهتون میگم خیلی جالب بود.
مودم با اسپلیتر وصله و یه تلفن هم هست.
مسئول محترم فنی اول وقتی تلفن در مدار بود یه فایل دانلود کرد سرعت بشدت کم و زیاد میشد یعنی از 3 کیلو تا 300 سرعت در نوسان بود
بعد که تلفنو اشغال کردم باز دوباره سرعت افت میکرد
و وقتی تلفن رو کلا از مدار خارج میکردم سرعت پایدار میشد.
حالا به من گفتن از امروز تا فردا مودم رو بدون اسپلیتر بزارم و در ساعتهای مختلف تست کنم و نتیجه رو فردا بهشون بگم تا اگه موردی بود از طریق تهران مشکلو حل کنن.
بچه ها به نظرتون ممکنه مودم مشکل داشته باشه؟
از مودم نیست.احتمالا خطت ضعیفه که وقتی تلفن روش نصب میشه نوسان پیدا میکنی و وقتی زنگ میخوره هم نویز تلفن بیشتر میشه وباز هم مشکلت بدتر میشه.یا میتونه از اسپلستر باشه.برای مودم از دم در مشتقیم یه سیم بدون اسپلتر اوردی >؟
دوستان SNR مثل این عکس که یکی از دوستان همینجا گذاشتن باشه خوبه :
یا مثلا SNR داونش رو 31 باشه و آپ روی 9
attenuation هم داونش رو 17 باشه و آپش رو 7 ؟
یکی مثل عکس بالا چرا اینقدر زیاده رو 100 هستش ؟ ممکنه ماله مودم باشه ؟ چون یه اطلاعاتی مثل اینی که بالا نوشتم سرعت بیشتری رو نسبت به اطلاعات عکس ساپورت میکنه (من توی اداره دیدم)
کدوم بهترین ؟
ممنون
این عکس از مشخصات خیلی خوبی برخوردار هست.اون مشخصاتی که شما میگید هم خوبه ولی نویزش بیشتر از این خط هست.الان این نویزش 12 هست 1.10 حساب میکنه مقادیر رو
بدون اسپلیتر هم دانلود شبانه من سرعتش از 60 بیشتر نمیشه و به گفته مدیر فنی پارس آنلاین باید بیشتر باشه.
خودش گفته اگه مشکل حل نشه تیکت میزنه به تهران تا مشکلو حل کنن ؛ اگه درست نشه خط رو تخلیه میکنم.
کسی نبود جواب من رو بده؟؟ به پست همه جواب داده شد غیر از من!
اولا دوست عزیز کیفیت خط تلفن شما خیلی بده چون حداکثر میزان سرعت شما میتونه 2.5 مگ باشه که برای یه خط تلفن خیلی بده
ثانیا اون کندی اینترنت رو هم که میگید هم میتونه از نت باشه و هم از نویز شما باشه (نویز چون میزان ارور های CRC و... ) میره بالا باعث ایجاد اختلال تو کیفیت نت میشه
سلام دوستان بدجور سرعتم پایینه اینترنت 2 مگ مخابرات رو گرفتم اما سرعت دانلودم 140 بیشتر نمیشه گاهی اوقات اگه قاطی کنه سرعت به 170 میزسه اون هم چند ثانیه
مشخصات مودمم هم اینه:
Downstream Upstream SNR Margin : 4.0 6.6 db Line Attenuation : 51.9 48.9 db Data Rate : 1458 251 kbps Max Rate : 2016 254 kbps POWER : 18.3 10.3 dbm CRC : 5847 1
بهم تو تاپیک دیگه گفتن خطت نویز داره؟دقیقا بگین چه کارهایی انجام بدم؟البته یکی از دوستان تو تاپیک دیگه بهم گفتش اما خواستم از بقیه دوستان هم کمک بگیرم![]()
از ورودی مخابرات تست گرفتین؟
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)