تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 754 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293693 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

عاغا این مودم ما از روز اول هی چشمک میزد...مام فک میکردیم واسه خوشکلی اینجوریه..داره قرو فر میاد..
    نگو بدبخت خطم نویز داره..البته نویز که چی بگم زلزله.. حالا دوستان میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست و چیکار میشه کرد ؟!
    قطعیشم زیاده..الان 512 محدود دارم از اون مرده شور خونه..مخابرات...ولی نهایت سرعت دانلودم 30 40 البته بعضی وقتا به طرز مشکوکی تا140 هم میره !
    اینم وضعیت خطمه ولی نترسید چیزی نیست...
    Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    6.0 26.6 db
    Line Attenuation
    :
    37.0 26.2 db
    Data Rate
    :
    13070 1021 kbps
    Max Rate
    :
    14636 2339 kbps
    مشکلت به خاطر اینه که خطتو روی 13 مگ بستن زنگ بزن بگو بیارنش پایینتر مثلا روی 9 یا 6

2. 4 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    آقا این قضیه من هر روز داره جالبتر میشه
    اگه یادتون باشه از پارس آنلاین بودم پرش لینک خیلی زیاد داشتم و سرعت شبانم هم خیلی خیلی کم بود.
    الان بعد از 25 روز بهم زنگ زدن پشت تلفن چند تا تست کردن نتیجشو بهتون میگم خیلی جالب بود.
    مودم با اسپلیتر وصله و یه تلفن هم هست.
    مسئول محترم فنی اول وقتی تلفن در مدار بود یه فایل دانلود کرد سرعت بشدت کم و زیاد میشد یعنی از 3 کیلو تا 300 سرعت در نوسان بود
    بعد که تلفنو اشغال کردم باز دوباره سرعت افت میکرد
    و وقتی تلفن رو کلا از مدار خارج میکردم سرعت پایدار میشد.
    حالا به من گفتن از امروز تا فردا مودم رو بدون اسپلیتر بزارم و در ساعتهای مختلف تست کنم و نتیجه رو فردا بهشون بگم تا اگه موردی بود از طریق تهران مشکلو حل کنن.
    بچه ها به نظرتون ممکنه مودم مشکل داشته باشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام
    آقا این قضیه من هر روز داره جالبتر میشه
    اگه یادتون باشه از پارس آنلاین بودم پرش لینک خیلی زیاد داشتم و سرعت شبانم هم خیلی خیلی کم بود.
    الان بعد از 25 روز بهم زنگ زدن پشت تلفن چند تا تست کردن نتیجشو بهتون میگم خیلی جالب بود.
    مودم با اسپلیتر وصله و یه تلفن هم هست.
    مسئول محترم فنی اول وقتی تلفن در مدار بود یه فایل دانلود کرد سرعت بشدت کم و زیاد میشد یعنی از 3 کیلو تا 300 سرعت در نوسان بود
    بعد که تلفنو اشغال کردم باز دوباره سرعت افت میکرد
    و وقتی تلفن رو کلا از مدار خارج میکردم سرعت پایدار میشد.
    حالا به من گفتن از امروز تا فردا مودم رو بدون اسپلیتر بزارم و در ساعتهای مختلف تست کنم و نتیجه رو فردا بهشون بگم تا اگه موردی بود از طریق تهران مشکلو حل کنن.
    بچه ها به نظرتون ممکنه مودم مشکل داشته باشه؟
    از مودم نیست.احتمالا خطت ضعیفه که وقتی تلفن روش نصب میشه نوسان پیدا میکنی و وقتی زنگ میخوره هم نویز تلفن بیشتر میشه وباز هم مشکلت بدتر میشه.یا میتونه از اسپلستر باشه.برای مودم از دم در مشتقیم یه سیم بدون اسپلتر اوردی >؟

5. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

دوستان SNR مثل این عکس که یکی از دوستان همینجا گذاشتن باشه خوبه :

یا مثلا SNR داونش رو 31 باشه و آپ روی 9

attenuation هم داونش رو 17 باشه و آپش رو 7 ؟

یکی مثل عکس بالا چرا اینقدر زیاده رو 100 هستش ؟ ممکنه ماله مودم باشه ؟ چون یه اطلاعاتی مثل اینی که بالا نوشتم سرعت بیشتری رو نسبت به اطلاعات عکس ساپورت میکنه (من توی اداره دیدم)

کدوم بهترین ؟

ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دوستان SNR مثل این عکس که یکی از دوستان همینجا گذاشتن باشه خوبه :

یا مثلا SNR داونش رو 31 باشه و آپ روی 9

attenuation هم داونش رو 17 باشه و آپش رو 7 ؟

یکی مثل عکس بالا چرا اینقدر زیاده رو 100 هستش ؟ ممکنه ماله مودم باشه ؟ چون یه اطلاعاتی مثل اینی که بالا نوشتم سرعت بیشتری رو نسبت به اطلاعات عکس ساپورت میکنه (من توی اداره دیدم)

کدوم بهترین ؟

ممنون
    این عکس از مشخصات خیلی خوبی برخوردار هست.اون مشخصاتی که شما میگید هم خوبه ولی نویزش بیشتر از این خط هست.الان این نویزش 12 هست 1.10 حساب میکنه مقادیر رو

8. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

از مودم نیست.احتمالا خطت ضعیفه که وقتی تلفن روش نصب میشه نوسان پیدا میکنی و وقتی زنگ میخوره هم نویز تلفن بیشتر میشه وباز هم مشکلت بدتر میشه.یا میتونه از اسپلستر باشه.برای مودم از دم در مشتقیم یه سیم بدون اسپلتر اوردی >؟
    بدون اسپلیتر هم دانلود شبانه من سرعتش از 60 بیشتر نمیشه و به گفته مدیر فنی پارس آنلاین باید بیشتر باشه.
    خودش گفته اگه مشکل حل نشه تیکت میزنه به تهران تا مشکلو حل کنن ؛ اگه درست نشه خط رو تخلیه میکنم.

10. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ببخشید میشه ساده تر بگید؟ من هم بهم گفتند خطت نویز داره. ساختمون کلا حدود یکی دو ساله که ساخته شده. یعنی سیم و اینها احتمال زیاد قدیمی نیستند.

downstream upstream
    SNR: 11.3 18
    Attenuation: 35.0 18.0
    output power: 18.6 12.1
    attinable rate: 2784 1064
    Rate: 896 640
    delay: 16 16

جزئیات دیگه ای هم خواستید من ببینم و بنویسم. سرویس شاتل نامحدود 128

لطفا ساده بگید باید چیکار کنم! با لپ تاپ مشکلی ندارم. با آیفون هم میشه از اینترنت (البته اون فقط شبکه های اجتماعی رو چک کرده) ولی من با اندروید حتی به زور می تونم شبکه اجتماعی رو چک کنم! ولی قطعی زیاد پیش نیومده. فقط میزان دریافت اطلاعات گاهی مواقع تفاوت می کنه. مثلا معمولی باید حدود 80-90 باشه گاهی مواقع تا 20-30 کیلوبایت در ثانیه هم پایین میاد!

کسی نبود جواب من رو بده؟؟ به پست همه جواب داده شد غیر از من!

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

ببخشید میشه ساده تر بگید؟ من هم بهم گفتند خطت نویز داره. ساختمون کلا حدود یکی دو ساله که ساخته شده. یعنی سیم و اینها احتمال زیاد قدیمی نیستند.

downstream upstream
    SNR: 11.3 18
    Attenuation: 35.0 18.0
    output power: 18.6 12.1
    attinable rate: 2784 1064
    Rate: 896 640
    delay: 16 16

جزئیات دیگه ای هم خواستید من ببینم و بنویسم. سرویس شاتل نامحدود 128

لطفا ساده بگید باید چیکار کنم! با لپ تاپ مشکلی ندارم. با آیفون هم میشه از اینترنت (البته اون فقط شبکه های اجتماعی رو چک کرده) ولی من با اندروید حتی به زور می تونم شبکه اجتماعی رو چک کنم! ولی قطعی زیاد پیش نیومده. فقط میزان دریافت اطلاعات گاهی مواقع تفاوت می کنه. مثلا معمولی باید حدود 80-90 باشه گاهی مواقع تا 20-30 کیلوبایت در ثانیه هم پایین میاد!
    اولا دوست عزیز کیفیت خط تلفن شما خیلی بده چون حداکثر میزان سرعت شما میتونه 2.5 مگ باشه که برای یه خط تلفن خیلی بده
    ثانیا اون کندی اینترنت رو هم که میگید هم میتونه از نت باشه و هم از نویز شما باشه (نویز چون میزان ارور های CRC و... ) میره بالا باعث ایجاد اختلال تو کیفیت نت میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان بدجور سرعتم پایینه اینترنت 2 مگ مخابرات رو گرفتم اما سرعت دانلودم 140 بیشتر نمیشه گاهی اوقات اگه قاطی کنه سرعت به 170 میزسه اون هم چند ثانیه
    مشخصات مودمم هم اینه:
    Downstream Upstream
    SNR Margin : 4.0 6.6 db
    Line Attenuation : 51.9 48.9 db
    Data Rate : 1458 251 kbps
    Max Rate : 2016 254 kbps
    POWER : 18.3 10.3 dbm
    CRC : 5847 1

بهم تو تاپیک دیگه گفتن خطت نویز داره؟دقیقا بگین چه کارهایی انجام بدم؟البته یکی از دوستان تو تاپیک دیگه بهم گفتش اما خواستم از بقیه دوستان هم کمک بگیرم

پروفشنال fight12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوستان بدجور سرعتم پایینه اینترنت 2 مگ مخابرات رو گرفتم اما سرعت دانلودم 140 بیشتر نمیشه گاهی اوقات اگه قاطی کنه سرعت به 170 میزسه اون هم چند ثانیه
    مشخصات مودمم هم اینه:
    Downstream Upstream
    SNR Margin : 4.0 6.6 db
    Line Attenuation : 51.9 48.9 db
    Data Rate : 1458 251 kbps
    Max Rate : 2016 254 kbps
    POWER : 18.3 10.3 dbm
    CRC : 5847 1

بهم تو تاپیک دیگه گفتن خطت نویز داره؟دقیقا بگین چه کارهایی انجام بدم؟البته یکی از دوستان تو تاپیک دیگه بهم گفتش اما خواستم از بقیه دوستان هم کمک بگیرم
    از ورودی مخابرات تست گرفتین؟

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •