شما اگه كيفيت فيلم برداري ان 93 رو ببيني ديگه هر گز نميگي اگه بخواد بهتر كنه مگه....
شما اگه كيفيت فيلم برداري ان 93 رو ببيني ديگه هر گز نميگي اگه بخواد بهتر كنه مگه....
سلام.r4ea031 & R4ed001
اینم اخرین ورزن 810 هست...فلش؟حداکثر 7 نومن تموم می شه برات
ورژن گوشی من هم همین R4ea031 هست (آکبند خریدم و خودم هم آپگریدش نکردم) یعنی این جدیدترین فریمور هست ؟
دوست عزیز شما اگه به صفحات قبل مراجعه کنید جواب سوالهایتان رو می بینید ولی من در اینجا توضحات مختصری رو برای شما میدم:
در جواب اولین سوالتون باید بگم که نمی دونم باید تو شیراز بگردین تا پیدا کنین ولی اگه تو تهران بودید تو خیابون جمهوری رجیستر شدش رو می فروختند.
در جواب سوال دوم باید بگم که اگر گوشبتون رجیستر نباشه اصلا نمی تونید باهاش کار کنید . گوشی شما باید رجیستر باشه یا اینکه به صورت دستی ( قاچاقی ) رجیستر شده باشه !
در جواب سومین سوال باید بگم که باید شماره سریال های کارتون گوشی و پشت گوشی و توی خود گوشی با هم دیگه مچ باشند ( اولی و دومی رو با چشم می بینید و سومی را با وارد کردن کد #06#* از چپ به راست )
چهارمی سوالتون رو هم خودتون فکر کنید و ببینید که باید آیا همی طور باشه ؟
و در آخر هم تو این فروم بگردید و اگر می خواهید گوشی نو بخرید به نکات گفته شده توجه کنید که گوشی کار کرده رو بهتون نندازند !
تا بعد ...
یه سوال دیگه هم داشتم.
این ویژگی macro چیه؟
من که هر چی روشنش میکنم هیچ فرقی رو نمی بینم !
يکي از نمايندگي هاش تو ملاصدراست موبايل اپادانا
يکي ديگشم که اطلسي هست موبايل کاکتوس
با گارانتي حدوداي 330 هست که ريجيستر اصله يعني گمرکش پرداخت شده ريجيستر دستيشم از 248 تا 265 اينجاها هست
اگه ريجيستر نشده باشه هم که اصلا کا ر نميکنه خط
گوشي که ريجيستر اصل باشه يعني گمرکيشو دادن و به غير از با گارانتي من ديگه جور ديگه سراغ ندارم که اصل باشه ريجيستر اصل= گمرکي داده شده=پول بيشتر
آره داداش با برنامه اینکارو انجام دادم پس اشکال از اینه
دست درد نکنه
لطف کردی
با سلام وتسلیت اربعین من توشب با گوشی عکس گرفتم عکس خیلی روشن شد بدون فلش خیلی تیره لطفا میشه طریقه عکس برداری درست روبا این گوشی توضیح بدید ممنون
دوست عزیز و رضا جاش شما اگه یه سرچ کوچولو کنید تاپیکی پیدا می کنید که دقیقا درباره ی نحوه ی استفاده از دوربین بحث شده...پس دوباره گویی نمی کنم...فقط جواب شما رو بدم که حالت macro برای زمانی هست که شی مورد نظرت برای عکس در فاصله ی کمتر از 30cm باشه و کاملا هم تاثیر گذاره![]()
شاد باشید![]()
نه مال شما اخرین ورزن نیست...من که اخرین ورزن رو به شما گفتم که
شاد باشید![]()
خب من هم با توجه به گفته شما گفتم دیگه.این گفته ی شماست:نه مال شما اخرین ورزن نیست...من که اخرین ورزن رو به شما گفتم که
شاد باشید
r4ea031 & R4ed001
اینم اخرین ورزن 810 هست...فلش؟حداکثر 7 نومن تموم می شه برات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)