تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 427 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

چون ابعاد فیلمش پایین تره کلا سونی اریکسون خیلی به فیلمبرداری توجه نمیکنه به نظر من کار درستی هم میکنه
    چون اگه بخاد بهتر کنه مگه چقدر تغییر مینه کلی هم گرون تر میشه اصلا موبایل هنوز به تکنولوژیی دست نیافته که بتونه فیلمبرداری خیلی خوبی رو در اختیار کاربر بذاره درسته n70 فیلمبرداریش از w810 بهتره ولی نه اون جوری که بگی خیلی
    خیلی بهتره . اما کیفیت عکس w810 خیلی خیلی خیلی از n70 بهتره گوشی من از دوربین دیجیتال سونی 3 مگاپیکسلی
    پسر خالم بهتر میگیره (بدون اغراق)
    شما اگه كيفيت فيلم برداري ان 93 رو ببيني ديگه هر گز نميگي اگه بخواد بهتر كنه مگه....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

r4ea031 & R4ed001
    اینم اخرین ورزن 810 هست...فلش؟حداکثر 7 نومن تموم می شه برات
    سلام.
    ورژن گوشی من هم همین R4ea031 هست (آکبند خریدم و خودم هم آپگریدش نکردم) یعنی این جدیدترین فریمور هست ؟

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

من یک سوال خیلی مهم داشتم اونم اینکه یک w810ریجستر شده را تو شیراز از کجا گیر بیارم؟؟؟اگه ریجستر شده نباشه چی میشه؟از کجا بفهمم ریجستر شده؟؟گوشی ریجستر شده حتما باید گارانتی داشته باشه؟؟اگه اینارو کامل برام توضیح بدین خیلی ممنون می شم.
    با تشکر......
    دوست عزیز شما اگه به صفحات قبل مراجعه کنید جواب سوالهایتان رو می بینید ولی من در اینجا توضحات مختصری رو برای شما میدم:
    در جواب اولین سوالتون باید بگم که نمی دونم باید تو شیراز بگردین تا پیدا کنین ولی اگه تو تهران بودید تو خیابون جمهوری رجیستر شدش رو می فروختند.
    در جواب سوال دوم باید بگم که اگر گوشبتون رجیستر نباشه اصلا نمی تونید باهاش کار کنید . گوشی شما باید رجیستر باشه یا اینکه به صورت دستی ( قاچاقی ) رجیستر شده باشه !
    در جواب سومین سوال باید بگم که باید شماره سریال های کارتون گوشی و پشت گوشی و توی خود گوشی با هم دیگه مچ باشند ( اولی و دومی رو با چشم می بینید و سومی را با وارد کردن کد #06#* از چپ به راست )
    چهارمی سوالتون رو هم خودتون فکر کنید و ببینید که باید آیا همی طور باشه ؟
    و در آخر هم تو این فروم بگردید و اگر می خواهید گوشی نو بخرید به نکات گفته شده توجه کنید که گوشی کار کرده رو بهتون نندازند !
    تا بعد ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یه سوال دیگه هم داشتم.
    این ویژگی macro چیه؟
    من که هر چی روشنش میکنم هیچ فرقی رو نمی بینم !

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من یک سوال خیلی مهم داشتم اونم اینکه یک w810ریجستر شده را تو شیراز از کجا گیر بیارم؟؟؟اگه ریجستر شده نباشه چی میشه؟از کجا بفهمم ریجستر شده؟؟گوشی ریجستر شده حتما باید گارانتی داشته باشه؟؟اگه اینارو کامل برام توضیح بدین خیلی ممنون می شم.
    با تشکر......

يکي از نمايندگي هاش تو ملاصدراست موبايل اپادانا
    يکي ديگشم که اطلسي هست موبايل کاکتوس
    با گارانتي حدوداي 330 هست که ريجيستر اصله يعني گمرکش پرداخت شده ريجيستر دستيشم از 248 تا 265 اينجاها هست
    اگه ريجيستر نشده باشه هم که اصلا کا ر نميکنه خط
    گوشي که ريجيستر اصل باشه يعني گمرکيشو دادن و به غير از با گارانتي من ديگه جور ديگه سراغ ندارم که اصل باشه ريجيستر اصل= گمرکي داده شده=پول بيشتر

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

احتمالا شما inboxات رو با برنامه یmyphoneexplorer پاک کردی...چیز مهمی نیست حالا...یه جند بار ارور می ده که پر شده و این حرفا...بگذار یه مدت بگذره با خود گوشیdelet all کن ایشالله حل شه
    آره داداش با برنامه اینکارو انجام دادم پس اشکال از اینه
    دست درد نکنه
    لطف کردی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام وتسلیت اربعین من توشب با گوشی عکس گرفتم عکس خیلی روشن شد بدون فلش خیلی تیره لطفا میشه طریقه عکس برداری درست روبا این گوشی توضیح بدید ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یه سوال دیگه هم داشتم.
    این ویژگی macro چیه؟
    من که هر چی روشنش میکنم هیچ فرقی رو نمی بینم !
    دوست عزیز و رضا جاش شما اگه یه سرچ کوچولو کنید تاپیکی پیدا می کنید که دقیقا درباره ی نحوه ی استفاده از دوربین بحث شده...پس دوباره گویی نمی کنم...فقط جواب شما رو بدم که حالت macro برای زمانی هست که شی مورد نظرت برای عکس در فاصله ی کمتر از 30cm باشه و کاملا هم تاثیر گذاره
    شاد باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام.
    ورژن گوشی من هم همین R4ea031 هست (آکبند خریدم و خودم هم آپگریدش نکردم) یعنی این جدیدترین فریمور هست ؟
    نه مال شما اخرین ورزن نیست...من که اخرین ورزن رو به شما گفتم که
    شاد باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نه مال شما اخرین ورزن نیست...من که اخرین ورزن رو به شما گفتم که
    شاد باشید
    خب من هم با توجه به گفته شما گفتم دیگه.این گفته ی شماست:
    r4ea031 & R4ed001
    اینم اخرین ورزن 810 هست...فلش؟حداکثر 7 نومن تموم می شه برات

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •