داداش ما خودمون این کاره ایم،همه چیزو چک کردم و هر روش تخصصی ای رو هم بگی تست کردم
این یه مشکل نرم افزاریه که ووواقعا دلیلش رو نمیدونم![]()
داداش ما خودمون این کاره ایم،همه چیزو چک کردم و هر روش تخصصی ای رو هم بگی تست کردم
این یه مشکل نرم افزاریه که ووواقعا دلیلش رو نمیدونم![]()
سلام
کانفیگ جدید این لپ تاپ از کارت گرافیک 740 استفاده می کنه.شاید اشتباه درایور رو دانلود کردید.من خودم کارتم 635 هست و درایورشو از سایت انویدیا گرفتم .بدون هیچ مشکلی هم نصب شد.شما بهتره از سایت لنوو بگیری.دو تا درایور هست .جفتشو امتحان کن
تا حالا همچین چیزی نشنیدم.اصلا منطقی نیست وقتی از لپ تاپ کار معمولی می کشید شارژ کمتری نگه داره نسبت به موقعی که با اتوکد دارین کار می کنین!!!!
شاید با عوض کردن ویندوز مشکلتون حل شه.فقط اگه ویندوز عوض کردین هیچی روش نصب نکنید به غیر از درایور ها.بعد امتحان کنید
خب مشکل منم حل شد یه بار گزاشتم 100 شارژ شد و تا 5% شارژش رسید بعد هم زدم به شارژ![]()
منم همین مشکلو داشتم Nvidia Video Driver (N14P-GV2) for Windows 8 (32-bit, 64-bit) - Notebook رو از سایت لنوو نصب کردم درست شد
سلام
میشه ادرس لینکشو بدین
در ضمن من تازه این لبتاب رو خریدم (Lenovo z500 - G ) تا فردا میرسه دستم یعنی باید ابتدا روش ویندوز نصب کنم و پارتیشن بندی از این جور کارها ؟؟؟!
پارتیشن بندی بلد نیستم اموزشی تو این سایت هست که بتونم از روش یاد بگیرم ( یه ویندوز 8 دارم دان میکنم )
Last edited by aziz.m; 31-07-2013 at 15:32.
شما باید از همون اول به حرف من گوش میکردید چون برای خود منم همچین چیزی پیش اومده بود.
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببین میتونی دانلود کنی lenovo-support- drivers&software بعدشم مدل لپتاپ انتخاب کن
واسه منم مودلش پشتش زده 20202 i5 بک لابت هم داره؟
Last edited by khanjanisaeed; 31-07-2013 at 16:00.
دوستان فرق z500 با z580 تو چیه ؟؟
بچه هایی که با این نرم افزار کارکردن و ازش سر در میارن یه زحمت میکشین چک کنین ببینین آمار و ارقام سیستم من درسته
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)