تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 624 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

1- لطفا پروويژن رو الكي معرفي نكنيد. حتي نماينده هاي جمهوري هم از دست ايراداي اين دستگاه شاكين
    2- سايتي كه معرفي كدين سايت تكتا نيست. يك سايت من درآورديه
    من كاري به كيفيت بالا يا پايين پروويژن ندارم ، اما همين كه شما و دوستي كه هميشه شما رو تاييد ميكنه و ازتون تشكر ميكنه ، سايت تكتا رو
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    يه سايت من درآوردي ميدونيد ( دو صورتي كه صداوسيما خودش هميشه تبليغ ميكنه كه گيرنده هاي ديجيتال رو با تاييديه تكتا بگيريد و اين سايت رو معرفي ميكنه )‌ ، خوانندگان تاپيك خودشون عاقلن و بهترين رو انتخاب مي كنند .

لطفا كمي از ايرادات اين دستگاه و حسناي مارك هاي ديگه رو اينجا مطرح كنيد تا به اعضا كمك موثري كرده باشيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه 125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی نیست جواب مارو بده؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برا چی بحث تاپیک رو عوض میکنید؟
    نخیر داداش من همچین ادعایی ندارم ولی شماها تحمل فقط فقط یک جمله رو هم ندارید؟
    در مورد فیلتر شدن سایت هم باید خدمت شما جناب نسبتا محترم عرض کنم علتش سیاسی نیست اگر هم دقت کنی میبینی بعد از رفع فیلتر قسمت آهنگها و عکسها حذف شده به این موارد گیر دادن که بعد از رفعش توسط مدیریت سایت دوباره باز شد...

اون دوست عزیز راست میگه اگه خیلی به جنبش سبز ماسونی علاقه داری برو تو سایت های خودتون در ضمن امضای شما توهین به مسلمانان هست حواستون باشه چی دارید میگید اون آواتارتونم از علامت های پر طرفدار یهودی ها و ماسون هاست نه مسلمین چطوره به این ارمنی ها که گفتی رضا خان میر پنج و دیگر ماسونهای پهلوی رو هم به علاوه یه مشت رقاص و خاننده ی ارمنی فراری از ایران رو هم اضافه کنی اینجا جای توهین به مسلمین نیست برو تو سایت های همون ماسون های سبز
    Last edited by SCORPION8; 15-08-2010 at 14:43.

4. 4 کاربر از SCORPION8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز این امضای شما اصلا نکته ی مثبتی توش نیست منظورتون از این حرف چیه شما ایمانتو به خدا تقویت کن احنیاجی به این زندگی دو گانه نیست که از اول تا آخرش در پی فهم خدا باشی پیام شما کاملا انحرافیه من نمیدونم چطور من که یک پیام چیزی میزارم حذف میکنن تحمل ندارن ولی مال شماها که میشه انگار نه انگار ممنونم دوست عزیز خودتون اصلاحش کنید

6. این کاربر از SCORPION8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

6 Laughing Out Loud

اون دوست عزیز راست میگه اگه خیلی به جنبش سبز ماسونی علاقه داری برو تو سایت های خودتون در ضمن امضای شما توهین به مسلمانان هست حواستون باشه چی دارید میگید اون آواتارتونم از علامت های پر طرفدار یهودی ها و ماسون هاست نه مسلمین چطوره به این ارمنی ها که گفتی رضا خان میر پنج و دیگر ماسونهای پهلوی رو هم به علاوه یه مشت رقاص و خاننده ی ارمنی فراری از ایران رو هم اضافه کنی اینجا جای توهین به مسلمین نیست برو تو سایت های همون ماسون های سبز

دوست عزیز این امضای شما اصلا نکته ی مثبتی توش نیست منظورتون از این حرف چیه شما ایمانتو به خدا تقویت کن احنیاجی به این زندگی دو گانه نیست که از اول تا آخرش در پی فهم خدا باشی پیام شما کاملا انحرافیه من نمیدونم چطور من که یک پیام چیزی میزارم حذف میکنن تحمل ندارن ولی مال شماها که میشه انگار نه انگار ممنونم دوست عزیز خودتون اصلاحش کنید

برو عمو خدا روزیتو جای دیگه بده...

فورومم فروم قدیم... هــــــی....
    Last edited by Cleeev; 16-08-2010 at 01:15.

8. 2 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام دوستان یک سوال کردم اما دریغ از جواب ...۲صفحه رفته جلو فقط حرفهای بی ربط به تاپیک اگه کسی مشکل داره به مدیران گزارش بده نه موضوع رو عوض کنه تازه پیغام خصوصی هم میتونید به هم بدید...تو سر هم زدن واسه بچه هاس...جواب منم بدین بد نیست...ممنون

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما لطف کن به جای اینکه بشینی به امضای این و اون گیر بدی یه تلاشی بکنی بلکه تونستی یه کار مثبتی بکنی.
    واقعا در تعجبم از این سطح اطلاعات و دانش و... یه پایین...

11. این کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بیشترین سیگنالی که دوستان داشتند چه قدر بوده بالای 80 رفته و کمترینش چی ؟ میخوام بدونم اشکال از فرستندس یا گیرنده در ضمن من آپدیت جدید X VISION رو ریختم به جز بازی چیزی جدیدی به کارایی دستگاه اضافه نکرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    كسي ميتونه راهنمايي كنه آيا دستگاه گيرنده ديجيتال خانگي خروجي HDMI براي تلويزيون دارند يا نه و اگر دارند شامل پخش برنامه‌هاي تلويزيون ميشه و يا نه ؟
    در ضمن مزايا و معايب استفاده از ريسيور ماهواره براي دريافت برنامه‌هاي ايران نسبت به گيرنده‌هاي ديجيتال جداي بحث تفاوت هزينه‌ها چه چيزهايي است.
    با تشكر از كساني كه جواب ميدهند

14. این کاربر از mohsenfard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان یک سوال کردم اما دریغ از جواب ...۲صفحه رفته جلو فقط حرفهای بی ربط به تاپیک اگه کسی مشکل داره به مدیران گزارش بده نه موضوع رو عوض کنه تازه پیغام خصوصی هم میتونید به هم بدید...تو سر هم زدن واسه بچه هاس...جواب منم بدین بد نیست...ممنون

ببخشيد دوست عزيز
    شما پرسيده بودي hdmi دار درست حسابي:
    نه داداش همون provision فقط hdmi داره كه اونم كيفيتش عالي نيست. ميتونم بپرسم hdmi به چه كارت مياد؟ نكنه ميخواي تلوزيون ايرانو HD ببيني؟؟؟ اگر اين قصد رو هم داشته باشي بازم نميتوني چون كيفيت تصاوير تلوزيون ايران HD نسيت.
    xvision نياز شما رو برطرف ميكنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •