تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 457 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

برای بخش استثنائات اسم و مسیر مهم هست. یعنی اگر یک مخرب را در یک مسیر وارد این بخش کنید و بعد مخرب را در مسیر/پوشه دیگری کپی و جابجا کنید چون مسیر فایل تغییر کرده کومودو بهش گیر میده.

به عنوان مثال من تمام مخربهای روی سیستم خودم را در یک پوشه در درایو D قرار دادم و کل پوشه را به استثنائات اضافه کردم... کومودو هم اون مسیر را اسکن نمیکنه. ولی اگر مخربی را به مکان دیگری انتقال بدهم آنتی ویروس هشدار میده. (دوستان میتونند یک پوشه برای فایلهای نصب برنامه ها روی سیستم درست کنند و تمام فایل ستاپ برنامه ها با کرک اونها را اونجا قرار بدن و مسیر مورد نظر را هم به لیست استثنائات اضافه کنند)

ولی برای بخش "لیست فایلهای امن" دیگه مسیر مهم نیست اسم هم مهم نیست فقط هش فایل مهمه. یه ویروس بگیر و صدبار اسمشو عوض کن/مسیرشو عوض کن و اجرا کنید، نمیره توی لیست امن
    و یک فایل امن را اسمشو عوض کنی/مسیرشو عوض کنی باز هم میره توی لیست امن.
    ممنون علی اقا
    یه سوال دیگه که قبلا هم پرسیدم ولی یادم رفته الان فرق بین استثنا و فایل امن چیه؟
    واینکه اگه بخواهیم مستقیم به انتی ویروس بگیم بره جزو فایل های امن چطوری باید اینکار رو کرد؟(اگه اشتباه نکنم تو ورژن 5 توی پیغامی که برا ویروس ها میداد جفتش رو داشت ولی اینجا فقط میشه فرستاد جزو استثنا ها و برای امن فکر کنم دستی باید رفت داخل انتی ویروس)
    با تشکر

2. 2 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

یک الی دو هفته ای میشه که هرچی Comodo Mobile Security گوشیم رو آپدیت میکنم، هیچی دانلود نمیکنه و پیغام برنامه آپدیت هستش میده، قبلنا اینطوری نمیکرد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه **--**'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

آپدیت آفلاین نسخه 6 رو کجا میتونم دانلود کنم؟

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

آپدیت آفلاین نسخه 6 رو کجا میتونم دانلود کنم؟
    پست اول رو بخونین
    اینم لینک

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم لینک دانلود

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 3 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

ممنون علی اقا
    1-یه سوال دیگه که قبلا هم پرسیدم ولی یادم رفته الان فرق بین استثنا و فایل امن چیه؟
    واینکه اگه بخواهیم مستقیم به انتی ویروس بگیم بره جزو فایل های امن چطوری باید اینکار رو کرد؟(اگه اشتباه نکنم تو ورژن 5 توی پیغامی که برا ویروس ها میداد جفتش رو داشت ولی اینجا فقط میشه فرستاد جزو استثنا ها و برای امن فکر کنم دستی باید رفت داخل انتی ویروس)
    با تشکر
    سلام

یادمه پارسال توی تاپیک نسخه 5 یه پستی دادم در این مورد که الان گمش کردم. ولی فرقشون اینه که بخش استثنائات آنتی ویروس فقط مربوط به اسکنر (آنتی ویروس) میشه ولی لیست امن جامع و فراگیر برای تمام بخشها هست. یعنی اگر یک ویروس را وارد بخش استثنائات آنتی ویروس بکنیم فقط اسکنر حین اسکن بیدرنگ یا اسکن دستی از روش رد میشه و اسکنش نمیکنه. ولی همین فایل اگر اجرا بشه بخش حفاظت یا بخش فایروال بهش گیر میده.
    اما اگر یک فایل را به لیست امن اضافه بکنیم چون بالاترین مرجع برای نرم افزار CIS محسوب میشه دیگه نه آنتی ویروس و نه فایروال و نه HIPS و نه اتوسندباکس باهاش کاری ندارند.
    یعنی فایلی که وارد لیست امن میکنیم/میشه.... CIS به تمام بخشها اعلام میکنه: این فایل امن هست و هیچ کاری باهاش نداشته باشید.

برای اینکه فایلی را به لیست امن اضافه کنیم دو راه هست. یکی اینکه دستی اضافه کنیم و یکی اینکه موقع پیغام آنتی از قسمت Ignore گزینه آخر یعنی

Ignore and Report as False Alert را انتخاب کنبم

(فعلا نمیتونم عکس بزارم)

8. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام بعضی موقع ها comodo باعث هنگ کردن سیستم من میشه .
    مخصوصا برای نصب برنامه جدید که اجازه دسترسی میخواد هنگ می کنه .
    کومودو من آپدیته هم نرم افزار هم آنتی ویروس .

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام بعضی موقع ها comodo باعث هنگ کردن سیستم من میشه .
    مخصوصا برای نصب برنامه جدید که اجازه دسترسی میخواد هنگ می کنه .
    کومودو من آپدیته هم نرم افزار هم آنتی ویروس .
    اگر فقط موقع نصب برنامه (درستر اینه که بگم زمانیکه پیغام میده) هست موردی نداره.... یه وقتی یه پیغامی میاد و شما بهش جواب میدید مثلا میخواهید یه قانون از طریق همون پیغام داده شده واسه فایل بسازید.... یه چند ثانیه طول میشکه و یه جورهایی انگار سیستم هنگ کرده..... یا یه وقتی میخواهد هم مسدود کنید و هم پروسه فایل را قطع کنید(مسدود و قطع کردن) چون باید دسترسی پروسه فعال از رم قطع بشه چیزی شبیه هنگ به نظر میرسه...یا اینکه یه وقت یه فایلی همزمان/پشت سرهم میخواد یکسری کار انجام بده کومودو دونه دونه را باید به شما بگه و اولین اقدام فایل را پیغام میده و باقی اقدامات را تا زمانیکه شما جواب پیغام اولی را ندهید به حالت تعلیق در میاره ..... اینجا ها انگار سیستم تو هنگه....موردی نداره.

البته باز بستگی داره منظور شما از هنگ چیه و تا حدی روی سیستم شما رخ میده..... فعلا CIS در این زمینه بهبود پیدا کرده و مشکلات قبل رو نداره.... روی یه سیستم معمولی یا حتی با منابع کم هم کار میکنه....

سیستم را یه اسکن سریع بکن.... بخش فایلهای ناشناخته را خالی کن.... اسکن اعتبار سنجی بکن..... در لیستهای مختلف کومودو از گزینه "پالایش" استفاده کن....

در موقع پیغامها هر وقت حس کردی فایل امنه از طریق همون پیغام قانون "مجاز" را بهش بده.... تا دیگه پیغامها ادامه پیدا نکنه....

میتونید تیگ گزینه "حالت پرگو" در HIPS را هم بردارید.

11. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

علی آقا این گزینه Ignore and Report as False Alert فایل رو به لیست امن منتقل میکنه؟!!
    من فکر میکردم بیشتر کارش این هست که فایل رو برا کومودو ارسال میکنه نمیدونستم به لیست امن اضافه میکنه
    به نظر من باید جمله رو عضو کنن و یه چیزی بنویسن که نشون بده فایل به لیست امن هم اضافه میشه کلمه Ignore به نظرم من مناسب نیست برا این کار من اصلا به فکر هم خطور نیمکرد همچین کاری کنه این گزینه اتفاقا چند بار میخواستم ازتون بپرسم اون گزینه که توی ورژن 5 بود و فایل رو به لیست امن منتقل میکرد کجاست که الان فهمیدم
    با تشکر

13. 2 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

علی آقا این گزینه Ignore and Report as False Alert فایل رو به لیست امن منتقل میکنه؟!!
    من فکر میکردم بیشتر کارش این هست که فایل رو برا کومودو ارسال میکنه نمیدونستم به لیست امن اضافه میکنه
    به نظر من باید جمله رو عضو کنن و یه چیزی بنویسن که نشون بده فایل به لیست امن هم اضافه میشه کلمه Ignore به نظرم من مناسب نیست برا این کار من اصلا به فکر هم خطور نیمکرد همچین کاری کنه این گزینه اتفاقا چند بار میخواستم ازتون بپرسم اون گزینه که توی ورژن 5 بود و فایل رو به لیست امن منتقل میکرد کجاست که الان فهمیدم
    با تشکر

یه جورهایی حق باشماست و یه جورهایی نه......

حق با شماست برای اینکه ( حتی اگر عبارت بکار رفته در نسخه فعلی درست باشه) اونها میتونستد از عبارت قابل فهمتری استفاده کنند مثل این:

Add to Trusted Files and Report as False Alert

اما یه جوری اونها این رو ملاک قرار دادن که وقتی فایلی به لیست آنتی اضافه میشه یعنی: یا مخربه یا در بهترین حالت در امن بدونش تردید هست. (یعنی کاربر میگه: ای CIS تو میگی این ویروسه! منم میدونم که این فایل ویروسه یا مشکوکه، ولی دوست دارم دیگه اسکنش نکنی)

ولی وقتی به زعم کاربر یک فایل تشخیش اشتباه هست؛ یعنی فایل مخرب نیست و یعنی امـن هست..... (کاربر گزینه آخر را انتخاب میکنه) طبیعتا فایل میره توی لیست امن!

البته این استدلال را من میپذیرم و ..... به نظرم درسته.....

ولی/اما/با این حال/در هر صورت/بدینسان...: من به تیم کومودو پیشنهاد دادم از عبارت Add to Trusted Files and Report as False Alert استفاده کنند..... اگر نشد ما در ترجمه فارسی تغییرش میدهیم...البته اگر دوستان موافق باشند...فقط به این دلیل که کاربرها بهتر متوجه بشن...(من از این کارها در ترجمه CIS زیاد کردم....مثل حالت کاربر در فایرول و حالت سختگیر در HIPS و پاکسازی + قرنطینه و یا محدودیت حداکثر در اتوسندباکس و ....خیلی خیلی..اینها بخشی از اون شرط و شروط هایی است که واسه کومودو گذاشتم و دیشب بهش اشاره کردم..). کاری به تیم کومودو هم نداریم...دستمون باز باز هست....من راه خودمو میرم.

خاطره: CIS وقتی در نسخه بتا بود وقتی آنتی پیغام میداد.... در زیر عنوان پاکسازی (البته به انگلیسی) نوشته بود: قرنطینه کردن فایل و برگرداندن هر تغییری که فایل روی سیستم ایجاد کرده.

منم بعد از تست نسخه بتا دیدم همچین چیزی نیست....بهشون گفتم این عبارت و توضیحات اشتباه هست و اصلاحش کنید اونها هم گفتن ما بعداً قراره این ویژگی را بزاریم!!!
    گفتم بعداً!!!..... فردا که نیامدست...
    خلاصه اینکه درستش کردند و همون قرنطینه کردن این فایل باقی موند.
    Last edited by Jadda; 26-07-2013 at 19:48.

15. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه **--**'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

پست اول رو بخونین
    اینم لینک

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم لینک دانلود

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    واسه نسخه 5 نوشته!!!؟
    برای 6 هم جواب میده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •