بله سوییچ میکنه
برای 8.1 تاکید می کنم فقط برای 8.1 باید هر دو درایور amd و intel رو از سایت hp بگیرید و دانلود کنید
بازی های تست شده
thief assassin's creed iv freedom cry serious sam 3 team fortress 2 fifa 14 hawx 1&2
بله سوییچ میکنه
برای 8.1 تاکید می کنم فقط برای 8.1 باید هر دو درایور amd و intel رو از سایت hp بگیرید و دانلود کنید
بازی های تست شده
thief assassin's creed iv freedom cry serious sam 3 team fortress 2 fifa 14 hawx 1&2
منم 8.1 نصب کردم. اینو بگم که سوئیچ کردن ارتباطی به ویندوز و لپتاپ نداره. بهترین درایور رو از سایت amd بگیرید، نسخه 14.4 ، برای اینتل از سایت hp دانلود کنید.
به طور 100 درصد سوئیچ میکنه
ممنون از جواب
تو ویندوز 8 معمول بود که فقط ای ام دی رو نصب کنیم ولی شنیدم تو 8.1 باید هر دو درایور ای ام دی و اینتل رو باهم نصب کنیم.
این دو که لولویتی نسب به هم ندارن که هرکدام زودتر نصب بشن؟
من 8.1 رو نصب کردم ولی باز تو درایور مشکل دارم
درایور اینتل رو که فایلشو میریزه ولی بعدش اتفاقی نمیوفته ینی نصب نمیشه
درایور ای ام دی هم کامل نصب میشه ولی وقتی وقتی تو دسکتاپ کلیک راست میکنی هیچی نصب نشده
سلام
تا درایور اینتل درست نصب نشه درایور AMD هم کار نمیکنه
اینتل رو از سایت خودش گرفتم و نصب شد الان! ای ام دی رو هم از سایت اچ پی نصب کردم
اسلیپ حله!
فقط این فیفا کار نمیکنه! دوستانی که فیفا 14 رو رو 8.1 بازی کردن میشه بگین چه جوری اجراش کردین؟
رو ایکونش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته!!
بدجوری کارم گیره
دوستان من این مشکل هم حل کردم =D
برای اجرای فیفا :
1)به قسمت search ویندوز بروید و عبارت bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff را وارد کنید
2)روی فایل بیدا شده کلیک راست کنید و run as adminastor را انتخاب کنید و سبس ok را بزنید.
3)کامبیوتر را ریستارت کرده و سپس بازی را اجرا کنید
خیلی وقت بود این 8.1 همیشه دردسر بود برام!
بالاخره دیشب خودم نصبش کردم! خودم با اسکایپ اکتیوش کردم درایوراشو دقیق پیدا کردم فیفا رو هم سوئیچ کرم!
دیدم بعضا میگفتن سوئئیچ میکنه اسلیپ نداره یا اسلیپ داره سوئیچ نمیکنه =D
سلام.من 4540s دارم ولی اینگار کلا بلوتوث نداره.هر چی درایور نصب میکنم میگه دستگاه وجود نداره ! ویندوز من سون 64 بیتی هست. ممنون میشم کمکم کنید.
ویرایش : مشکل بلوتوث حل شد.
حسگر اثر انگشت چه جوری فعال کنم یا باهاش کار کنم ؟
Last edited by A.N.A.P; 08-05-2014 at 00:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)