تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 328 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

تبریک به همه بابت برد!
    جا داشت گل های بیشتری بزنیم ولی من بیش از همه چی از گلزنی همزمان هیگواین و کریم خوشحال شدم امیدوارم به فرم خوبشون برگردن

اقا انگار از بس ترکیب واران_راموس جواب داده که درهیچ حالتی فعلا مو حاضر نیس دست بهش بزنه من همه اش منتظرم په په_واران رو بذاره وسط و راموس رو بذاره راست که مثه اینکه جناب خوزه جون مخالفه واقعا چجوری دلش میاد په په رو بشونه رو نیمکت ؟!
    گالاتاسترای تیم ضعیفی نبود ولی بازی خوب ما بود که اونا رو اینجوری نشون داده بود .. مزدک هم که لطف کرد گالا رو با تیم های درجه 2-3 لالیگا مقایسه کرد!!!! قطعا اگه طرفدار های متعصب گالا بفهمن همچین حرفی زده همون 33تا پروازی که رفتن به مادرید یه ضرب قبل برگشت به ترکیه میان ایران دمار از روزگار مزدک در میارن!!
      محتوای مخفی: :D 
    خواهش میکنم یکیبره خبرشون کنه زودتر بیان ، بلکه ما یه نفسراحتی از دست این بشر بکشیم!

صحنه تعویض اوزیل نشون داد که مورینیو همیشه زودتر از بقیه بازیکنا از دست اوزیل ناراحت میشه! مسوت بازی خوبی رو انجام داد ...اما قبل تعویض یه موقعیت گل به وجود اومد که اگه اوزیل خودشو پرتاب کرده بود میتونست ضربه رو بزنه ولی اینکارو نکرد. خوزه هم به شدت همون موقع عصبانی شد وو با حرکات بدنش و دراز کردن پاهاش میگفت که اگه میپرید توپ رو گل میکرد ! بلافاصله هم تعویضش کرد و کارگردان تی وی همکه متوجه شد سریع این دو حرکت رو پشت سرهم نشون داد

چرخه تعویض هامون هم داره ثابت میشه هیگواین- مودریچ- په په

2. 7 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مصاحبه ی مورینیو
    سرمربی رئال مادرید خوزه مورینهو عملکرد دفاعی تیم خود در پیروزی درخشان 3-0 مقابل گالاتاسرای را ستایش کرد !

برتری در دور رفت یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا در سانتیاگو برنابئو مقابل گلاتاسرای در حقیقت اولین کلین شیت رئال مادرید در رقابتهای اروپایی امسال بود !
    مورینهو اصرار داشت که بر خلاف تصور رسانه ها گالاتاسرای همواره یک تهدید جدی بوده است !

" من فکر می کنم ما کاملا جدی بودیم ! مطمبوعات اسپانیایی احترام زیادی برای گالاتاسرای قائل نبودند اما ما به آنها احترام می گذاریم ! من می دانم که آنها تیم بسیار خوبی هستند , مهاجمین بزرگی دارند و در حمله خطرناک ظاهر می شدند ! اما ما در خط دفاعی بازی بسیار خوبی به نمایش گذاشتیم ! در حقیقت ما در دفاع بسیار بهتر از حمله بودیم ! "
    " ما در حمله توپ های اخر و پاسهای اخر بسیار ساده ای را از دست دادیم ! می توانستیم گلهای بیشتری بزنیم ! اما من فکر میکنم عملکرد دفاعی خوب ما نشان دهنده تجزیه و تحلیل درست از روش بازی گالاتاسرای بود "

مورنیهو افزود که زدن گل در بازی هفته اینده در ترکیه نقش تعیین کننده ای در جدال انها با گالا خواهد داشت .
    " اکر ما یک گل بزنیم آنها نیاز به 5 گل خواهند داشت ! این بسیار عالی است اما من در فوتبال غیر ممکن های بسیاری را دیده ام ! بازی کردن در ترکیه همواره بسیار سخت است و ممکن است با سورپرایز برای ما همراه باشد "
    " انها بازیکنان فوق العاده ای با شخصیت های بزرگ دارند و قطعا در مقابل ما خواهند جنگید ! باید کاملا جدی و مصمم به ترکیه برویم "
    " من ژابی الونسو را از دست دادم اما میتوانم از په په در خط هافبک برای بازی بعدی استفاده کنم "

سرمربی گالاتاسرای فاتح تریم معتقد است دریافت 3 گل در بازی رفت آنها را از هدفشان دور کرده است !
    تریم گفت " با وجود تمرین های بسیار زیاد انتظار دریافت چنین گلهایی را نداشتم "
    " در چنین بازیهایی نباید اشتباهاتی انجام دهید , رئال مادرید کاملا سرتر بود و من ان را می پذیرم "

4. 4 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

6. 6 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

8. 6 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی !
    دقت کردین هر وقت مسی زمینی گل میزنه رونالدو چیپ میزنه و هر وقت رونالدو زمینی میزنه مسی چیپ میزنه!
    این مزدکم خیلی عالی حالش گرفته شد!
    دید که رئال صعودش حتمی شد! برگشته میگه " ... تو مرحله ی بعد رقبایه سر سختی در انتظارشونه مثل بایرن و بارسا ..."بعد دید گاف داده گفت " ... البته بارسا هم معلوم نیست صعود کنه !..."(با یک صدایه گرفته ای گفت که فک کردم بغض کرده!

10. 6 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

FLV HQ/ ENGLISH / 1.6GB

HOTFILE

1T
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2T

=====================

Channel - ZDF HD
    Language - German
    FPS - 50 fps
    Bitrate - 3000 kbps
    Audio - AC3 2.0 - 192 kbps
    Codec - x264
    Format - MKV
    Resolution - 1280 x 720

Pre-Match

1st Half

2nd Half

Post-Match (includes highlights of all other Quarter Finals)

--------------------------------------

یه گله دارم از همتون

چرا تاپیک مثل قبل نیست هیچکی فعالیت نمیکنه تعداد پست ها کم شده مثل قبل نیست قبل بعد هر بازی چیزی حدود 30تا پست میدادیم ولی الان 10 تا هم نمیرسه .دیگه برای پست های همدیگه احترام قائل نیستم .بیاین مثل قبل باشیم .از همه ممنونم
    Last edited by mohammad.asghari; 04-04-2013 at 12:57.

12. 4 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دمشون گرم ترکوندن
    هرچند نیمه ی اولو ندیدم ولی همین که 3 تا زدن دمشون گرم
    بازی برگشت هم زیاد بهشون سخت نمیگذره

کسی میدونه رئال بعد سعود با برنده ی چه بازی داره؟ (از الان مشخصه یا باید قرعه کشی بشه؟)

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دمشون گرم ترکوندن
    هرچند نیمه ی اولو ندیدم ولی همین که 3 تا زدن دمشون گرم
    بازی برگشت هم زیاد بهشون سخت نمیگذره

کسی میدونه رئال بعد سعود با برنده ی چه بازی داره؟ (از الان مشخصه یا باید قرعه کشی بشه؟)
    تابلو هست دیگه قرعه کشی باید بشه

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

تبریک بازی رو 3 بر صفر بردیم و جا داشت که بیشتر هم بزنیم ولی خب ناشکری نکنیم ، این هم نتیجه خوبیه ...
    نحوه ی به ثمر رسیدن گل ها :
    گل اول ، پاس عمقی مسعود اوزیل و ضربه ی زیبای چیپ رونالدو (9 گله شد ، ایلماز که اوت شد و فقط رقیبش مسی هستش)
    گل دوم : سانتر خوب اسین (اسین عالی بود* ) استپ و شوت کریم و گل!
    گل سوم : ضربه ی ایستگاهی و سانتر دقیق ژابی و ضربه ی سر هیگواین ...
    * اسین واقعا خیلی بهتر از آربلوا هستش واسه دفاع راست ، هم از دفاعی هم از نظر نفوذ و سانتر داخل محوطه جریمه
    خوشم اومد راموس اومد الکی دادبیداد کرد داور کارت رو نشونش بده بازی برگشت محروم باشه ، دمش گرم
    ژابی هم باید کارت میگرفت ، کم لطفی کرد
    به امید آینده
    واقعا دلم به حال اونایی که فقط شبکه 3 رو دارن میسوزه ، اون از نیمه اول که نشونشون ندادن بقیه هم کیفیتش پایینه
    ژابی هم کارت گرفته!

مرجع خبري رئال مادريد : در کنار پیروزی آسان مقابل گالاتاسرای پس از گل سوم هیگوائین ، ژابی و راموس سومین کارت زردشان را گرفتند تا بازی بعدی در استانبول را از دست بدهند .
    موئن ، داور نروژی به هر دویشان روی یکی از صحنه ها کارت زرد نشان داد تا بازی بعدی را از دست بدهند و بدین ترتیب برای بازیهای نیمه نهایی و فینال مشکلی از نظر کارت زرد نخواهند داشت .

16. این کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

تابلو هست دیگه قرعه کشی باید بشه
    آخه قدیم نمی شد
    منم شک داشتم سر همین قضیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •