مصاحبه ی مورینیو
سرمربی رئال مادرید خوزه مورینهو عملکرد دفاعی تیم خود در پیروزی درخشان 3-0 مقابل گالاتاسرای را ستایش کرد !
برتری در دور رفت یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا در سانتیاگو برنابئو مقابل گلاتاسرای در حقیقت اولین کلین شیت رئال مادرید در رقابتهای اروپایی امسال بود !
مورینهو اصرار داشت که بر خلاف تصور رسانه ها گالاتاسرای همواره یک تهدید جدی بوده است !
" من فکر می کنم ما کاملا جدی بودیم ! مطمبوعات اسپانیایی احترام زیادی برای گالاتاسرای قائل نبودند اما ما به آنها احترام می گذاریم ! من می دانم که آنها تیم بسیار خوبی هستند , مهاجمین بزرگی دارند و در حمله خطرناک ظاهر می شدند ! اما ما در خط دفاعی بازی بسیار خوبی به نمایش گذاشتیم ! در حقیقت ما در دفاع بسیار بهتر از حمله بودیم ! "
" ما در حمله توپ های اخر و پاسهای اخر بسیار ساده ای را از دست دادیم ! می توانستیم گلهای بیشتری بزنیم ! اما من فکر میکنم عملکرد دفاعی خوب ما نشان دهنده تجزیه و تحلیل درست از روش بازی گالاتاسرای بود "
مورنیهو افزود که زدن گل در بازی هفته اینده در ترکیه نقش تعیین کننده ای در جدال انها با گالا خواهد داشت .
" اکر ما یک گل بزنیم آنها نیاز به 5 گل خواهند داشت ! این بسیار عالی است اما من در فوتبال غیر ممکن های بسیاری را دیده ام ! بازی کردن در ترکیه همواره بسیار سخت است و ممکن است با سورپرایز برای ما همراه باشد "
" انها بازیکنان فوق العاده ای با شخصیت های بزرگ دارند و قطعا در مقابل ما خواهند جنگید ! باید کاملا جدی و مصمم به ترکیه برویم "
" من ژابی الونسو را از دست دادم اما میتوانم از په په در خط هافبک برای بازی بعدی استفاده کنم "
سرمربی گالاتاسرای فاتح تریم معتقد است دریافت 3 گل در بازی رفت آنها را از هدفشان دور کرده است !
تریم گفت " با وجود تمرین های بسیار زیاد انتظار دریافت چنین گلهایی را نداشتم "
" در چنین بازیهایی نباید اشتباهاتی انجام دهید , رئال مادرید کاملا سرتر بود و من ان را می پذیرم "