بلی.
ولی من حوصلم نمیشد بریزمش
I9300XXUFME3_I9300OJKFME1_ILO
بلی.
ولی من حوصلم نمیشد بریزمش
I9300XXUFME3_I9300OJKFME1_ILO
سلام.
این رام رام دوم هست بعد از این هم یک رام دیگه اومده و خیلی از باگهای این رام درست شده.I9300XXUFME7![]()
بچه ها گوشی من باز مشکل پیدا کرد ، من چهار روز پیش رام 4.1.2 لهستان را ریختم و گوشی کاملا خام تا دیشب بود . یعنی تا دیشب حتی یه اپ ساده هم روی گوشی نریخته بودم و یه سره از سه شنبه صبح تا دیشب شارژش دووم آورد ( فقط تماس تلفنی داشتم و اس ام اس )
دیشب دیگه گفتم درست شد و یه سری بازی مثل انگری برد و تمپل ران و ... روی گوشی ریختم و صبح زدم گوشی شارژ بشه . اما الان بازم بدون اینکه با گوشی کار کنم توی سه ساعت نزدیک 9 درصد شارژ کم کرد .
نرم افزارهام مطمئن هست و قبلا همشون روی همین گوشی و گوشی های دیگه هم بوده .
من که واقعا گیج شدم مشکل چیه ؟ اگه باتری مشکل داشت ، پس چرا سه روزه گذشته هیچ اتفاقی برای گوشی نیوفتاده بود ؟ اگه نه پس مشکل چیه ؟
سلام مهدی جان
بنظرم یک برنامه داره در حالت دیپ اسلیپ از شارژت کم میکنه ، با این برنامه تست کن : Battery Monitor Widget Pro
میشه حتی مدت زمانی که برنامه ها مصرف باتری داشتن هم دید
پس از ورود به برنامه از 5 گزینه پایین وارد Estimates شین و در همین قسمت که Statistics هست اطلاعات مورد نظرت وجود داره
گوگل پلی و مپ رو غیرفعال بکن +گوگل موزیک ...
من دیشب ساعت 2 گوشی رو گذاشتم کنارک روی 94درصد بود و ( سحری هم باش کار نکردم)صبح ک ساعت 10.30بلند شدم دیدم شارژ روی 91 درصد هست
فکر کنم تونستم شارژ را کنترل کنم
و اینکه بعضی برنامه ها بعد از استفاده کردن و خارج شدن از ان هنوز د رحال استفاده هستند ک رم را اشغال می کنند و اشغال شدن رم مساوی با مصرف باطری.
من Nimbuzz-WeChat -استفاده می کنم برا گپ زدن با دوستان ولی وقتی از برنامه Exit می شم می بینم باز این دوتا برنامه د رحال اجرا هستند.
ک برای غیرفعال کردن اینا باید به مسیر ستینگ-اپلیکیشن منیجر-تب ران برید و از اونجا رو برنامه کلیک کنید و ان را غیرفعال کنید (Stop)
برای کم شدن مصرف هم میشه اکانت های ساخته شده ایمیل رو در صورتی که استفاده نمی کنید ریمو کنید.
برای غیر فعال کردن یا Disable کردن بعضی برنامه ها ک استفاده نمی کنید ولی باطری خور هستند به این مسیر برید :
ستینگ-اپلیکیشن منیجر-تب All بروید و روی برنامه ای ک مورد نظرتون هست کلیک کنید و روی گزینه Disable کلیک کنید.
و اینکه هر شب قبل از خواب به این مسیر برید و ببینید برنامه هایی ک باز هستند رو استپ کنید تا رو یحالت دیپ اسلیپ مصرف باطری زیاد نشه.
نهایتش 20ثانیه وقت میگیره ..ولی بجاش مصرف باطری کم هستستینگ-اپلیکیشن منیجر-تب ران برید و از اونجا رو برنامه کلیک کنید و ان را غیرفعال کنید (Stop)
اخرین نسخه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Hidden-Hunter; 03-08-2013 at 16:21.
ممنون بابت توضیحات کاملت ،
با این جمله ات که گفتی از ساعت 2 شب تا 10 صبح فقط 3 درصد شارژ کم کرد خیلی حال کردم . چون دقیقا منم همین مصرف مدنظرم هست که تا همین یک ماه پیش هم همین مصرف رو داشتم .
یه دفعه ایی چی شد اینجوری شد نمیدونم .
با این اوصاف که میگید با DISABLE کردن برنامه ها میشه مصرف رو پایین آورد ، پس منم این کارو میکنم و امیدوارم مصرفم پایین بیاد .
فقط شما همین سه چهار تا برنامه ایی که گفتید مثل گوگل پلی و مپ و موزیک رو غیر فعال کردید ؟
سلام مجدد
من این برنامه رو غیرفعال کردم
Google Play Music
Google Play Service
Google Play Store
S Voice
Google +
Gmail
Google Map
این پروسه ها بیشتر وقت ها د رحال اجرا شدن هستند ، بخصوص اولی و دومی و سومی و اخری. ( برنامه هایی ک به رنگ قرمر هستند بعد از استارت مجدد موبایل اجرا می شوند ک باید دیزیبل بشوند--اونی ک ابی رنگ است ، بعضی وقت ها ک دوبار دکمه هوم را به اشتباه بزنیم اجرا می شود و اماده بکار هست ک بنظرم اینم باید دیزیب بشه...قهوه ای رنگ ها وقتی اجرا بشوند و از ان خارج بشید ، در حافظه د رحال اجرا هستند..ولی اصل کاری ها قرمز رنگ ها هستند..)
و اینکه اخر شب موقع خواب یک نگاهی به پروسه های د رحالت اجرا ببینید و بعد Stop رو بزنید
من تا جایی ک شد تونستم پروسه Google Service رو د رحالت Screen Off مهار کنم .
![]()
سلام.
چجوری میتونم فرمان صوتی جواب دادن به گوشی رو زمانیکه زنگ میخوره رو کنسل کنم ؟
دوستان یکی از دوستام این گوشی را دارد اما زبانش فارسی نیست لطفا بگید چطوری زبان فارسی را نصب کنیم روش
ممنون بابت توضیحاتتون ،
من این برنامه رو ریختم و اون برنامه هایی هم که گفتید disable کردم ، ولی بازم از صبح تا حالا کلی شارژ مصرف کرده . یعنی صبح که از خواب بلند شدم ( ساعت 5.15 ) 78 درصد شارژ داشتم و الان 40 درصد دارم .
یه ربع ویدئو دیدم ، ده دقیقه بازی کردم و چند تا هم اس ام اس زدم . هیچ صحبتی هم با گوشی نداشتم .
احساس میکنم disable کردن اون برنامه ها خیلی برای من تاثیری نداشت ، حالا بزارید شارژم کم شه بعد از صفحه این نرم افزارم عکس میگیرم و میزارم تا نظرتون رو جویا شم .
بازم ممنون.
سلام
والا من دیشب ک از گوشی استفاده نکردم تا صبح 2درصد کم کرد ..ولی وقتی استفاده بکنم ، مصرف زیادی داره...
حتی وقتی گوشی رو از شارژر خارج می کنید بعد از این که صد در صد شارژ شده ، بعد چند دقیقه میشه 99درصد...( وب گردی و چت کردن برای من مصرف بالایی داره - قبل این گوشی C6-01داشتم همه کاری باهاش میکردم و تا 1روز و نیم یا دو روز شارژ داشتم ولی با این گوشی دیگه باید تغییر رویه بدم )
یک عکس هم از برنامه هایی ک در حال اجرا هستند بگذارید ، و اینکه مصرف باطری در حالت دیپ اسکرین مصرف بالایی داشته یا به درصد مورد نظرت رسید؟
این چندتا سایت هم مرور بکنید برای کمتر مصرف باطری :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)