سلام دوستان می خواستم بپرسم این سیستم جدید فیلترینگ بر روی تکنولوژی ابری آنتی ویروس ها هم اثر گذاشته آخه من از webroot استفاده می کنم که اون هم بدون اینترنت درست کار نمی کنه![]()
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
سلام دوستان می خواستم بپرسم این سیستم جدید فیلترینگ بر روی تکنولوژی ابری آنتی ویروس ها هم اثر گذاشته آخه من از webroot استفاده می کنم که اون هم بدون اینترنت درست کار نمی کنه![]()
سلام
خیر مشکلی نبوده و بعید میدونم فیلترینگ ارتباطی با سرور های بروز رسانی آنتی ویروس ها داشته باشه
البته اگر موردی بود حتما اطلاع رسانی میشد
موفق باشید
سلام.
آقا این USB Disk Security جقدر احمقه! من فکر میکردم دنبال ویروسهای اتوران و اینجور چیزا میگرده ولی ظاهرا هر فلشی که فایل اجرایی داشته باشه رو نابود میکنه! مثلا فلش بوت ریکاوری نورتون رو هر دفعه بزنی سریع فاتحش رو میخونه!!!
به نظر من آنتی ویروس که دارای فایروال هست بهتر از هرچیزه. مثل ناد که حجم کمی میگیره و آپدیت خوبی داره.
من که راضی ام.
واسه منم فایلهای autorun و setup ویندوز رو که روی فلش ریخته بودم به طور کامل حذف کرد! برنامهی جایگزین نداره؟![]()
منم همینو میگم نسبت به حجم و آپدیت خیلی خوبه البته اگه رفیق عزیزم xman681ناراحت نشه
(xman:نود ضعیفه)
من که فعلا ازش راضیم آخه هر آنتی نصبیدم یه مشکلی داشت ولی اینو نسبت به بقیه فعلا ترجیح میدم مخصوصا که رایگان هم هس
خود نود رو قسمت فلشش رو اتومات اسکن بزن و آپدیتم باشه دیگه درسته![]()
Last edited by ~~~; 12-05-2013 at 16:07.
بیشتر واسه دلخوشیه - نصب نکنه آدم راحتره - خودم امتحانش کردم - کلا مشکل داره
تو لیست هستش که با اون مثلثهایی که بالای لیست میتونی فرقش رو با بقیه بدونی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ~~~; 13-05-2013 at 14:23.
سلام دوستان .
من یک آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتی مطمئن و سبک می خواهم که مشکل آپدیت و لایسنس زیاد هم نداشته باشه . در حقیقت نمی خواهم سیستم خیلی کند بشه .
تا حالا از کسپر 2011 استفاده می کردم و با تریال ریستر به راحتی هر ماه آن را ریست می کردم و راضی بودم ولی الان مدتی است ( حدود یک هفته ) که امکان دریافت لایسنس تریال یک ماهه وجود نداره و نمی دونم مشکل از کجاست . ممنون میشم راهنمایی کنید
پیشنهاد من به شما:
نورتون اینترنت سکوریتی 2013
برای لایسنس هم میتونید تاپیک زیر درخواست بدین تا دوستان واستون سریال بفرستند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)