تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 602 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

نه دوست عزیز نمی خوام دیگه.اگه می خواستم بیتس رو نگه می داشتم.صدای شفاف با بیس متعادل می خوام واسه راک (نه متال)

اتفاقا منم اول فکر میکردم بیسش نامتعادل و الکی هست ا نمیدونم شما هم اینطورید یا نه من اهنگ رو با کیفیت ارجینال و صدای بیس اصلی خودش رو میبسندم . وقتی همین هدفون که دوستم قبلا خریده بود رو تست کردم با اهنگ و پلیر خودم دیدم کیفیتش بسیار عالی هست و منم سریعا در یک عمل انتحاری با قیمت 42 تومن از پایتخت خریدمش.

من که دارم استفاده میکنم . واقعا راضی هستم . و اگه بخوام دوباره بخرم همین مدل رو میخرم .
    والا من اهنگ راک خارجی و ایرانی گوش میدم باهاش و مشکلی ندارم . من از صدای جیغ جیغ و .... زیاد خوشم نمیاد . برای همه سبک ها خوبه . اگه صدای جیغ و جیغ و دوست داری باید هدفون کریستالی بخری نه از این ایرفون ها

اگه به بیشتر سایت های بررسی هدفون ها بری میبینی که اتو قسمت هدفون های محبوب از نظر کاربران این هدفون همیشه هستش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by ziba12; 16-01-2013 at 15:09.

2. این کاربر از ziba12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hrh_fourtyseven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اتفاقا منم اول فکر میکردم بیسش نامتعادل و الکی هست ا نمیدونم شما هم اینطورید یا نه من اهنگ رو با کیفیت ارجینال و صدای بیس اصلی خودش رو میبسندم . وقتی همین هدفون که دوستم قبلا خریده بود رو تست کردم با اهنگ و پلیر خودم دیدم کیفیتش بسیار عالی هست و منم سریعا در یک عمل انتحاری با قیمت 42 تومن از پایتخت خریدمش.من که دارم استفاده میکنم . واقعا راضی هستم . و اگه بخوام دوباره بخرم همین مدل رو میخرم . والا من اهنگ راک خارجی و ایرانی گوش میدم باهاش و مشکلی ندارم . من از صدای جیغ جیغ و .... زیاد خوشم نمیاد . برای همه سبک ها خوبه . اگه صدای جیغ و جیغ و دوست داری باید هدفون کریستالی بخری نه از این ایرفون هااگه به بیشتر سایت های بررسی هدفون ها بری میبینی که اتو قسمت هدفون های محبوب از نظر کاربران این هدفون همیشه هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون دوست عزیزحتما میرم تستش می کنم.بعد احیانا شما به لپ تاپم وصلش کردین؟ چه طور بود؟البته تو همین سایتی که خودتون دادین هم نمره ی details ش نسبت به هدفونای سونی خیلی پایین تر بود(در حد 1.5-2 نمره!!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون به خاطر پاسختون.والا این طور که من از خوندن پستهای تاپیک فهمیدم کلا کریتیو بیس قوی داره و بیشتر به درد ترنس و متال می خوره.درسته؟ ظاهرا بچه های تاپیک اینا رو زیاد واسه راک مناسب نمی دونن! ضمنا این مدل 830 رو الان یه سرچ زدم ظاهرا قیمتاش رو 120-130 تومنه!!!فیلیپس منظورتون اینه؟ SHQ3000 ?
    آخه با توجه به بودجه تون انتخاب زیادی ندارید...این مدل فیلیپس رو خودم داشتم و بسیار ازش ناراضی بودم... صدای بستو خفه ای داره...ep-830 هم نباید بیشتر از 60-70 تومن شده باشه....

5. این کاربر از Faraz_sm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ممنون دوست عزیزحتما میرم تستش می کنم.بعد احیانا شما به لپ تاپم وصلش کردین؟ چه طور بود؟البته تو همین سایتی که خودتون دادین هم نمره ی details ش نسبت به هدفونای سونی خیلی پایین تر بود(در حد 1.5-2 نمره!!)
    داداشی شما میتتونی پلیرت + بهترین اهنگ مورد علاقت رو با هام ببرید قبل از خرید تستش کنید پیش فروشنده . اگه تهران هم هستید میتونید برید پایتخت نمونهش برای تست هستش.

با این بودجه همه میگن بهترین انتخابه

اما حدود 100 تومن میخوای فقط فقط فقط برو سراغ klipsh s4 که پرفروش ترین هدفون امازون هستش و برای همه سبک ها عالیه از راک و متال تا هیپ هاب و R & b

اینم عکسش :

دوستان نمیدونین کدوم سایت ایرانی اینو میفروشه ؟ خودم هم میخوام اخه خیلی ازش تعریف شنیدم .

7. این کاربر از ziba12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hrh_fourtyseven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

داداشی شما میتتونی پلیرت + بهترین اهنگ مورد علاقت رو با هام ببرید قبل از خرید تستش کنید پیش فروشنده . اگه تهران هم هستید میتونید برید پایتخت نمونهش برای تست هستش.

با این بودجه همه میگن بهترین انتخابه

اما حدود 100 تومن میخوای فقط فقط فقط برو سراغ klipsh s4 که پرفروش ترین هدفون امازون هستش و برای همه سبک ها عالیه از راک و متال تا هیپ هاب و R & b

اینم عکسش :

دوستان نمیدونین کدوم سایت ایرانی اینو میفروشه ؟ خودم هم میخوام اخه خیلی ازش تعریف شنیدم .
    دوست عزیز اینی که داری می گی قیمتش رو 150 تومنه! واسه ات پخ کردم.

آخه با توجه به بودجه تون انتخاب زیادی ندارید...این مدل فیلیپس رو خودم داشتم و بسیار ازش ناراضی بودم... صدای بستو خفه ای داره...ep-830 هم نباید بیشتر از 60-70 تومن شده باشه....
    ممنون.آره دیگه،حالا نهایتا می رم همین فیلیپسه و اون 630 رو تست می کنم یکیشونو می گیرم.
    ولی من هرچی تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می گردم این 830 ه قیمتش دور و بر 120 تومنه! یه نوعش با گارانتی آواژنگ هست که همه می گن فیکه و دو ریال نمی ارزه دور و بر 40-50.ولی اون اصلیاش با گارانتی شاب همین 120-130 تومنه!!

از سونی چیز خوبی تو این رنج قیمت نمی شه گرفت؟
    راستی از برند skullcandy چیزی تو ایران گیر نمیاد نه؟ هدفونای خیلی خوشکل و در عین حال با کیفیتی داره.کسی جایی رو سراغ نداره که هدفونای این برندو داشته باشه؟
    Last edited by hrh_fourtyseven; 16-01-2013 at 19:52.

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

خب داداش برو تو سایت چاره کلی هدفون های جورباجور داره همین 830 و 630 رو همداره

10. 2 کاربر از ziba12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز اینی که داری می گی قیمتش رو 150 تومنه! واسه ات پخ کردم.

ممنون.آره دیگه،حالا نهایتا می رم همین فیلیپسه و اون 630 رو تست می کنم یکیشونو می گیرم.
    ولی من هرچی تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می گردم این 830 ه قیمتش دور و بر 120 تومنه! یه نوعش با گارانتی آواژنگ هست که همه می گن فیکه و دو ریال نمی ارزه دور و بر 40-50.ولی اون اصلیاش با گارانتی شاب همین 120-130 تومنه!!

از سونی چیز خوبی تو این رنج قیمت نمی شه گرفت؟
    راستی از برند skullcandy چیزی تو ایران گیر نمیاد نه؟ هدفونای خیلی خوشکل و در عین حال با کیفیتی داره.کسی جایی رو سراغ نداره که هدفونای این برندو داشته باشه؟
    بهترین کار اینه که پولتو بذاری جیبت و با پلیرت بری پایتخت... فکت رو هم برای چونه زدن حسابی گرم کن که تخفیف بگیری....

12. این کاربر از Faraz_sm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اقا هدفوم سونی بگیر مدل xb500 روحت شاد میشا اهنگ باهاش گوش کنی extra bass هست

Sent from my GT-P6800 using Tapatalk HD

14. این کاربر از kkevinloren2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام به دوستان و استادان عزیز
    یک هدفون تا رنج 70-60 تومن میخواستم.برای کامپیوتر و موبایلم که نوت1 هست.البته ی ایرفون کریتیو 630 دارم واسه گوشی که بیسش راضیم نمیکنه.سبکهای ترنس رو گوش میکنم.میخوام حدالمقدور جزئیات صدا در ولومهای بالا از بین نره و همچنین بیس خوبی داشته باشه.میدونم ک بودجه ام کمه باتوجه به درخواستهام اما هر مدلی که نزدیک به این درخواست هست رو معرفی کنید.مدلهای انرژی سیستم رو چطور میبینید؟تجربه داشتین؟dj 700 و 500 و...
    پیشاپیش ممنون ازتون

16. این کاربر از mohammadtsd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سن هایزر cx 173

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •