تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 405 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

پکیج استانبول هم ساخت ترکیه است که تحت نام استانبول تولید میشه و گروه بازرگانی بایماک (بایماخ ) ترکیه که خیلی هم معروفه سفارش ساخت این پکیج را با نام استانبول به شرکت باکسی داده ، در واقع این پکیج هم از محصولات باکسی است.
    در مقایسه با بوتان مدل اپتیما کیفیت بهتری داره ولی خدماتش ضعیفتره ....
    جناب تعمیر کارممنون واسه وقتی که واسم گذاشتین ممنونم من امروز قیمت کردم تا مرز 2 تومان پکیج استانبول هم میدن چون نظر شما خیلی واسم مهم هستش میخواستم بین پکیج استانبول و بوتان یکی رو واسه من انتخاب کنین خیلی ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

جناب تعمیر کار خونه من 68 متر و تک خوابه هست چند پره رادیاتور کافی است؟
    30 متر پذیرایی
    14 متر اتاق
    راستی من پکیج ایمر گاز رو انتخاب کردم نظرتون چیه ؟
    صداش کمه؟
    راندمانش خوبه؟
    خدماتش خوبه؟
    قطعاتش مال ایتالیاست؟
    و در کل توضیح بدین خیلی ممنون
    Last edited by shahram_s8; 09-02-2014 at 14:08.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

برای 68 متر زیر بنا حدودا 40 تا 45 پره رادیاتور کفایت میکنه البته باز باید شرایط ساختمان را هم در نظر بگیرد که در کدام طبقه هستید.و مقعیت ساختمان چه جوری است.
    پکیج ایمر انتخاب خیلی خوبیهو امیدورم زمستون گرمی را باهاش سپری کنید.
    جناب تعمیر کار خونه من 68 متر و تک خوابه هست چند پره رادیاتور کافی است؟
    30 متر پذیرایی
    14 متر اتاق
    راستی من پکیج ایمر گاز رو انتخاب کردم نظرتون چیه ؟
    صداش کمه؟
    راندمانش خوبه؟
    خدماتش خوبه؟
    قطعاتش مال ایتالیاست؟
    و در کل توضیح بدین خیلی ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام خدمت تعمیر کار
    بنده یک آپارتمان 135 متری دارم که طبقه 4 هست و از هر چهار طرف باز (طبقه اخر)
    7تا رادیاتور پنلی به اندازه های 5 تا 1.2 متر و 1.4 متر و 1.6 متر مارک ایرفل ترکیه می خوام نصب کنم
    آیا این تعداد رادیاتور کافی هست؟
    درضمن بین پکیج های ایرفل و استانبول و ایساتیس و alprose کدو یکی رو انتخاب کنم؟

با تشکر
    Last edited by majidonline; 09-02-2014 at 18:56.

داره خودمونی میشه dara0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان ایا فشار مدار گرمایش {بار } و میزان سرعت پمپ بر راندمان حرارت رادیاتور تاثیری داره ؟ودر ادامه بهترین راهکار ها برای رسیدن به بالا ترین بازده حرارتی را ذکر کنید .پیشاپیش تشکر.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با توجه به زیر بنا به نظر میاد رادیاتورها مناسب باشه و مشکلی پیش نمیاد.
    اگر قصد دارید پکیج زمینی نصب کنید پکیج ایرفل پکیج خوبیه. ولی توی پکیج های دیواری مد نظر شما ایساتیس از نظر خدمات بهتره.
    با سلام خدمت تعمیر کار
    بنده یک آپارتمان 135 متری دارم که طبقه 4 هست و از هر چهار طرف باز (طبقه اخر)
    7تا رادیاتور پنلی به اندازه های 5 تا 1.2 متر و 1.4 متر و 1.6 متر مارک ایرفل ترکیه می خوام نصب کنم
    آیا این تعداد رادیاتور کافی هست؟
    درضمن بین پکیج های ایرفل و استانبول و ایساتیس و alprose کدو یکی رو انتخاب کنم؟

با تشکر

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

فشار مدار گرمایش بر راندمان دستگاه پکیج دیواری تاثیری نداره.اما با زیاد شدن سرعت پمپ و چرخش آب در مدار ΔT کاهش پیدا میکنه و راندمان بالاتر میره.
    بهتزین راه برای بالا بردن راندمان حرارتی اجراي مبحث 19 مقررات ملي ساختمان است.
    سلام دوستان ایا فشار مدار گرمایش {بار } و میزان سرعت پمپ بر راندمان حرارت رادیاتور تاثیری داره ؟ودر ادامه بهترین راهکار ها برای رسیدن به بالا ترین بازده حرارتی را ذکر کنید .پیشاپیش تشکر.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام خدمت تعمیر کار

بنده پکیج 24000 ایران رادیاتور دو مبدل خریدم. متاسفانه هنگام حمام کردن، آب دوش حمام مرتب گرم و سرد میشه ناگفته نماند آب ورودی ما هیچ گونه نوسانی نداره .
    امروز خواستم از نزدیک عملکرد پکیج رو مشاهده کنم آب دوش حمام رو روشن و زیاد کردم ( درجه پکیج هم 55 هست) به یکباره شعله پکیج زیاد میشه و تا قبل از اینکه سیستم ماژولار شعله اندازه شعله رو کمتر کنه در دمای 47 48 درجه کل شعله قطع میشه در صورتی که باید تا درجه ست شده که همان 55 هست برسه و در این دما ثابت بمونه. جالبه که اگر بنده دوش حمام رو به یکباره زیاد نکنم و به تدریج و آهسته بیشتر کنم این مشکل پیش نمیاد.بنده احساس میکنم وقتی من به یکباره دوش حمام رو زیاد میکنم و چون فشار آب زیاده سیستم ماژولار یه یکباره شعله پکیج رو خیلی زیاد میکنه تا سریعتر به درجه ست شده که 55 هست برسه و این شدت شعله باعث میشه سنسور گرمایشی زود عمل کنه و سیستم شعله رو قطع کنه.خواستم بدونم این عملکرد طبیعی پکیج هست یا مشکلی در پکیج وجود دارد لطفا راهنمایی فرمایید
    با تشکر
    Last edited by yoosef8051; 09-02-2014 at 22:44.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

آیا این کار را برای شیر های آب گرم دیگه مثل شیر آب گرم آشپزخانه هم انجام دادید یا نه. و نتیجه همینطوری بوده.
    با سلام خدمت تعمیر کار

بنده پکیج 24000 ایران رادیاتور دو مبدل خریدم. متاسفانه هنگام حمام کردن، آب دوش حمام مرتب گرم و سرد میشه ناگفته نماند آب ورودی ما هیچ گونه نوسانی نداره .
    امروز خواستم از نزدیک عملکرد پکیج رو مشاهده کنم آب دوش حمام رو روشن و زیاد کردم ( درجه پکیج هم 55 هست) به یکباره شعله پکیج زیاد میشه و تا قبل از اینکه سیستم ماژولار شعله اندازه شعله رو کمتر کنه در دمای 47 48 درجه کل شعله قطع میشه در صورتی که باید تا درجه ست شده که همان 55 هست برسه و در این دما ثابت بمونه. جالبه که اگر بنده دوش حمام رو به یکباره زیاد نکنم و به تدریج و آهسته بیشتر کنم این مشکل پیش نمیاد.بنده احساس میکنم وقتی من به یکباره دوش حمام رو زیاد میکنم و چون فشار آب زیاده سیستم ماژولار یه یکباره شعله پکیج رو خیلی زیاد میکنه تا سریعتر به درجه ست شده که 55 هست برسه و این شدت شعله باعث میشه سنسور گرمایشی زود عمل کنه و سیستم شعله رو قطع کنه.خواستم بدونم این عملکرد طبیعی پکیج هست یا مشکلی در پکیج وجود دارد لطفا راهنمایی فرمایید
    با تشکر

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

برای یک خونه 80 متری پکیج بدون دردسر و با کیفیت چه مارکی خوبه ؟با پشتیبانی خوب.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •