فایل رو لطف میکنی بدی..
آخه تو error به فایل خاصی اشاره نمیکنه!
ممنون میشم بهم بدی فایل روH:Autoplay\Docs\setup.exe is not a valid Win 32 Application![]()
فایل رو لطف میکنی بدی..
آخه تو error به فایل خاصی اشاره نمیکنه!
ممنون میشم بهم بدی فایل روH:Autoplay\Docs\setup.exe is not a valid Win 32 Application![]()
دوستان یه راه حلی پیش پای ماهم بزارید تورو خدا!!!
بفرمایید اون فایلی که میگفت نیستش
دانلودش کنین و بریزین تو محل نصب بازی و X:\Windows\System32 (ایکس یعنی درایوی که ویندوز نصبه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه خواست Replace کنین لازم نیس(معمولا موقع کپی تو System32 بیشتر این اتفاق می افته)
امیدوارم مشکل حل بشه
سلام
مشکلات بازی رو هم اینجا باید بگیم؟
من چون دیدم نوشته مشکلات اجرا اومدم اینجا بپرسم
مشکلم جایی هست که البشیر رو که زخمی هست می بریم سوار یه هلی کوپتر می کنیم
یعنی دوستمون اینکار رو می کنه و ما هم به بقیه یه مدت تیراندازی می کنیم ولی وقتی که می خواهم وارد هلی کوپتر بشم نمی
زاره یعنی بقیه سوار می شن ولی منو نمی زاره ....
من خودم فکر می کنم باگ بازی باشه
ممنون
نه باید اونا رو پشتیبانی کنی که برن سوار بشن بعد که می خواد پاشه می زاره بری سوار شی
آقا بازیوو نصب کردم به همراه dirext و کرکشم کپی کردم اما وقتی رو ایکن بازیش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته
ram 4
cpu :core i 7
grafic Gforce 310 512mg
Last edited by 3mm3; 30-11-2011 at 15:58.
سلام ..آقا من بازیو نصب کردم ...dx ش هم ریختم یه کرک هم که تو dvd خودش بود رو یختم ولی وقتی رو آیکن بازی کیلک میکنم این میاد:
![]()
کسی نمیدونه این گرفتن صدا تو بازی از چی هست؟ بازی به طور کامل انجام میشه ولی صداش صدا به صدا میشه یه بار همینطوری تمومش کردم صداشو قطع کرده بودم کسی میدونه مشکل صدا تو پی سی من میتونه از چی باشه؟ میخوام دوباره با صدا بازی کنم
سلام سلام سلام
اقا این بازی لا مذهب رو نصب کردم پدرسوخته ها چه فحش هایی به فارسی می گفتن اینکه من بازیش کردم تو تریلرها جور دیگه بود سرباز بودن دشمنا فارسی هم حرف نمی زدند حالا که بازی میکنم صد و هشتاد درجه تغییر کرده چند تا ارازل و اوباش اوردن سر خیابون باید بکشیم شبیه به بازی گشت ارشاد میمونه بیخیال این حرفها داستانش رو نمیدونم چجوریه اخه با مشکل روبرو شدم و انگلیسیم خوب نیست قضیه چیه دوباره به ما ایرانی ها چی ماسیدن
خوب از مشکلم بگم
من وقتی بازی میکنم با افت فریم روبرو میشم وقتی خارج میشم وارد میشم درست میشه اما دفه بعد یا مراحل جلوتر باید همین عمل رو دوباره تکرار کنم امونم رو برید ه
یک کرکی پچی چیزی بدید تا بکشم این امریکایی (بوقققققققققققققققققققققق ) رو
متشکرم
سلام بچه ها
کسی والپیپر عکس زیر رو داره؟
اگه دارید لطفا آپ کنید...
خیلی باحاله......
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)