بهترین کار اینه که مانیتور رو crt بگیری
lg flatron ez 730pu
or
samsung mb17870
مادربرد رو هم بالاتر میگرفتی بد نبود.
پاور چند وات نوشتی؟
بهترین کار اینه که مانیتور رو crt بگیری
lg flatron ez 730pu
or
samsung mb17870
مادربرد رو هم بالاتر میگرفتی بد نبود.
پاور چند وات نوشتی؟
سلام دوستان
کوچکترین مادربردی (از نظر اندازه) که من می تونم بخرم کدومه؟ اگه همه چیزش هم Onborad باشه عیب نداره
در مورد مانيتور با شما كاملاً موافق و به همين نتيجه رسيدم كه CRT بگيرم .
در مورد مادربرد هم مي خواستم Asus P5WDH- Deluxe يا Gigabyte 965p-DQ6 بگيرم . ولي با نظر دوستان و ديدن تستهاي مختلف از Asus p5b-e كه تقريبا با بقيه برابر و در برخي موارد بهتر بود به اين نتيجه رسيدم كه 100 تومن اضافه رو تو جاي ديگه هزينه كنم . اگه مي شه نظرتون رو بگين .
در مورد پاور هم همين پاور جديد گرين هست كه 1030 واته . البته فكر كنم يه 680 گرين هم واسه اين سيستم كه يه هارد و يه كارت گرافيك بيشتر نداره كافي باشه . چون اختلاف قيمتشون 70 تومنه . البته تو سايت گرين هم پاور رو كه محاسبه كردم به همين نتيجه رسيدم كه 680 وات كافيه .
در واقع رو مادربرد خيلي شك دارم . نمي دونم چكار كنم .![]()
قیمت این قطعات به ترتیب گرافیک و مادر برد چنده
XFX GEFORCE 7300GT 512MB PCI EXP DDR2 HDTV/DVI
gigabyte:p-s 3 965
یک سیستم با بودجه 850 هزار تومان چی بخرم ؟؟ بیشتر هم برای کارهای عمومی می خواهم و البته تا حدودی بازیهای نسبتا جدید هم بتونم عالی و روان بازی کنم . اسپیکر و کی برد و موس را حذف کنید ولی بقیه قطعات را راهنمایی کنید ممنون می شم .
گرافیک فک کنم 100 تومن
مادربرد زیر 90 تومن
به نام خدا
در صورت نیاز به دریافت اطلاعات پیرامون کیس و پاور ، از لینک زیر بازدید فرمایید و ما را همراهی نمایید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تقدیم احترام
درود
قیمت این دوتا CPU رو میخاسم :
INTEL Core 2 Duo 6400
INTEL Core 2 Duo 6600
لطفا فرکانس این دو مدل و بهترین مین و چیپی که برای این مدل هست رو بگید- که خوب بشه اورش کرد .
ممنونم ....
E6600 320
E6400 230
------
درود
میخام یه notebook بگیرم و بین این دو مدل موندم - بیشتر واسه قیمتش :![]()
DELL - Inspiron 6400N
CPU: INTEL Core Duo 1.66 / CACHE: 2.0 MB / FSB: 667 / RAM: 512 MB DDR2 / HDD: 80+ GB SATA / LCD: 15.4" TruBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA:INTEL 224 MB / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK + Bluetooth
DELL - Inspiron 6400 D T7200
CPU: INTEL Core 2 Duo 2.0 / CACHE:4.0 MB / FSB: 667 / RAM: 1024 MB DDR2 / HDD: 120+ GB SATA / LCD: 15.4" TruBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: 256 MB ATI / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + Bluetooth
بیشتر شکم بابت VGA مدل اوله درسته که مدل دوم از لحاظ مشخصات بهتره ولی فعلا مساله قیمتش هم برام مهمه و اینکه ارزشه شو داره که 300 تا بیشتر از مدل اول بالاش بدم![]()
مشخصات VGA - intel که روی مدل اولی هست هم بگید ممنون میشم مثلا اینکه میتونه AERO-glass توی VISTA-Ultimat رو اجرا کنه و اینکه نسخه Pixel-Shader این مدل چنده ؟![]()
ممنون ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)