درباره ی انسانها از روی سوالاتی که می پرسن قضاوت کن، نه جواب هایی که میدن. ولتر
درباره ی انسانها از روی سوالاتی که می پرسن قضاوت کن، نه جواب هایی که میدن. ولتر
آشفتگی من از این نیست که تو به من دروغ گفته ای،
از این آشفته ام که دیگر نمیتوانم تو را باورکنم.
"نیچه"
ترجیح می دهم طوری زندگی کنم که گویی خدا هست و وقتی مُردم بفهمم که نیست ،، تااینکه طوری زندگی کنم که انگار خدا نیست و وقتی مُردم بفهمم که هست.
" البر کامو "
اگر میخواهد دشمنان خود را تنبيه کنيد به دوستان خود محبت کنيد
کورش کبير
مسایلی که به دلیل سطح فعلی تفکر ما به وجود می ایند ,نمی توانند با همان سطح تفکر حل گردنند
برایان تریسی
...
یاد گرفته ام شانس کاملا قابل پیش بینی است اگر شانس بیشتری میخواهید از موقعیتها بیشتر استفاده کنید . . .
...
هر یک دقیقه ای را که برای برنامه ریزی صرف کنید , به هنگام عمل 10 دقیقه برای شما صرفه جویی می اورد و این از لحاظ انرژی برایتان نرخ بازگشتی معدل 1000 درصد دارد . . .
...
مرز پیروزی را جلو ببرید . . . تفاوتهای کوچک در کارایی شما میتواند منجر به تفاوتهای بزرگ در نتایجتان شود . . .
...
هیچ کس انقدر زنده نمیماند که بتواند هر چیزی را که باید بی اموزد یاد بگیرد . . . باید افرادی را بیابیم که قبلا بهای آموختن چیزهایی را که برای دستیابی به اهدافمان نیاز داریم پرداخته باشند . . .
...
امروز بزرگترین منبع ثروت در بین گوشهای شما قرار گرفته است . . .
خم می شوم اما خرد نمی شوم " ژان دولا فونتن"
آن ها قادرند , زیرا می پندارند که قادرند " ویرژیل"
هفت بار که افتادی برای هشتمین بار برخیز "مثل ژاپنی"
بزرگترین موفقت ها معمولا پیامد بزرگترین ریسک هاست " دیوید کیس "
ناپلئون هیل
...
صب نکنید زمان هیچگاه مناسب نخواهد شد ! از هر جایی هستید و با هر ابزاری در دست دارید شروع کنید . . . ابزارهای بهتر در طول راه پیدا خواهند شد .
...
دنیا عادت دارد برای کسی که اعمالش نشان میدهد میداند که به کجا میرود جا باز کند . . .
جوانی ترکیبی از غرور و نشاط است اما پیری خوابی از الهام و خاطرات است . فریدریش شیلر
راز زندگی در بخشش است , سخاوت به زندگی انسان معنا می دهد . آنتونی رابینز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)