سلام
به نظر من تبلت آیپد نسخه 4 البته مدل های 32 و 64 از همه تبلت های تمامی برند ها بهتر هستن
حالا اگه آندروید می خواید نت10 هست و میتونید منتظر xperia z از سونی بشید.
سلام
به نظر من تبلت آیپد نسخه 4 البته مدل های 32 و 64 از همه تبلت های تمامی برند ها بهتر هستن
حالا اگه آندروید می خواید نت10 هست و میتونید منتظر xperia z از سونی بشید.
بچه ها آبپد بهتره یا تبلت؟چه فرقی دارن؟
هر 2 تا تبلتن
آی پد 4 مدل 16 گیگ سلولار 2.500 + 500 تومن لوازم جانبی برای قابلیت های جانبی که اندروید داره و آیپد نداره مثل مموری کارت، USB on the go، هزینه راه اندازی بلوتوث و .... میشه 3 تومن، یک اندرویدی با این امکانات و قابلیت ها 2 تومن! بازم میشه همون حدود 50 درصد ارزونتر، البته من نمیگم اپل بده! اپل خوبه واسه پولدارهاش! من خودم اگه توان مالی داشتم اپل میگرفتم اما ملاحظه میکنید به صرفه نیست فقط برای پولدارهاش به صرفه هست!
لینک منبع برای قیمت نسخه 16 گیگ سلولار: d i g i k a l a.com/?Products=Tablet&Product=Tablet-Apple-iPad-4th-Gen-Wi-Fi-4G-16GB
در لینک فاصله ها را بردارید، مطمئناً دیجی کالا خیلی معتبر تر از موبایل-بازار و ... هست.
Last edited by Faramarz-1; 05-04-2013 at 20:42.
سلام
نقاط ضعف و قوت تلبت های Asus TF300TG و Samsung Tab2 10.1 نسبت به هم چیه؟
نهایتا کدومو پیشنهاد میدین؟
ببینید دوست عزیز قبلاً هم بهتون گفتم گلکسی تب2 با اون سخت افزار ضعیفش اصلاً بدرد نمیخوره! TF300TG خیلی بهتره از جمله برتری های TF300TG به گلکسی تب2 میشه گفت:
*پردازنده چهارهستهای Cortex-A9 در فرکانس 1.3 گیگاهرتز در حالی که تب2 فقط دوهستهای A9 توی فرکانس 1 گیگاهرتزه یعنی عملکرد پردازشی ایسوس 50 تا 80 درصد بهتره و این خیلی مهمه (در محیط سیستمعامل، اجرای نرم افزارها و ...)
*پردازنده گرافیکی ULP GeForce در فرکانس 416 مگاهرتز که عملکردی تا 50 درصد بهتر از گرافیک PowerVR SGX540 در فرکانس 308 مگاهرتز که توی گلکسی تب2 استفاده شده داره یعنی عملکرد خیلی بهتر توی بازیها.
*دوربین 8 مگاپیکسلی با کیفیتتر همراه فیلمبرداری 1080p در حالی که تب2 دوربینش 3 مگاپیکسل با فیلمبرداری 720p هست کاملاً برتری ایسوس واضحه.
در آخر هم میتونید تفاوتهایشون رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید مطمئناً متوجه خواهید شد که TF300 اصلاً با تب2 قابل مقایسه نیست!
برتری سخت افزاری tf300 کاملا مشخصه.
کیفیت ساختش چطوره؟
بدنه با کیفیتی داره؟ یعنی زود روش خش نمی افته؟
سلام همه چیزش عالیه از قیمت تا کیفیت . بدنه پلاستیکه ولی کیفیت خوبی داره .توی خریدش شک نکنید.اگه یه داک کیبوردش هم بگیرید که بهترین کار رو کردید
Last edited by ANDROYD3; 07-04-2013 at 23:10.
میشه بهترین تبلت با بودجه حداکثر 2200 رو با دلیل بگید. اول گفتم برم سراغ ایپد ولی 16 گیگش خیلی کمه بعد میگم برم سراغ اندروید ولی یکی میگه گالاکسی نوت موقع وبگردی هنگ میکنه من پیشنهاد نمیدم ,واقعا گیج شدم .plz راهنمایی کنید, سیستم عاملو اندازه صفحه برام فرقی نداره فقط کیفیت صفحه نمایشش خیلی خوب باشه.thanks in advance
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)