کسی به من کمک نمیکنه ؟؟؟؟![]()
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
کسی به من کمک نمیکنه ؟؟؟؟![]()
یک Group بساز و تمام یوزرهای سیستمی که میخوای رو توش Add کن.
سپس برای هر پوشه ، Permission مربوط به اون Group رو Read بزار و اونایی که نمیخوای نزار.
راه دیگه اینه که شما برای هر سیستم که میخوای یک Map Network Drive براش درست کنی. اینطوری فقط خودش میتونه استفاده کنه.
موفق باشی.
مارو راهنمایی کنین![]()
سلام
می خواستم بدونم می شه ADSL شرکت را در منزل نیست استفاده کرد. یعنی یک هزینه برای ADSL شرکت پرداخت کنم. و یک مودم گرفته و از همان اینترنت در منزل استفاده بشه.
اگر کسی راه حلی داشته باشه حتما میگه
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
تا جایی که من میدونم نمیشه.
چرا نمی شه. البته استفاده هم زمان نیست.
به خاطر اینکه خط خونه ی شما باید توی مخابرات به اون شبکه ی ISP وصل باشه.
اگر خط شما مجهز به adsl باشه خیلی راحت این کار امکان پذیره.
کسی اینجا تا حالا وایرلس کار نکرده ؟؟؟؟؟؟؟/
میخام یه شبکه وایرلس دوربین راه اندازی کنم. 6 تا دوربین وایرلس تو 3 طبقه نصب میشن . میخام بدونم بهترین اکسز پوینتی که بتونه تمام این فضا رو پوشش بده معرفی کنینی یااگه از رپیتر استفاده کنم روی پهنای باندم تاثیر میزاره ؟. در ضمن اگه نرم افزاری هست که بشه باهاش محاسبات پهنای باند شبکه وایرلس و این جور چیزا رو محاسبه کرد لینکشو بدین ممنون میشم
اولا که شما باید اکسس پوینت رو بزاری وسط شبکه که همه جا رو بتونه پوشش بده.یعتی طبقه ی دوم.
دوما بهترین مارک اکسس پوینت LevelOne و LinkSys هست که مدلهای مختلف داره با قدرتهای آنتن دهی مک و زیاد.
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------
باز هم در حالت عادی نمیشه. چون هر کس از خطی که گرفته میتونه کانکت شه.
این کار رو برای این انجام دادن که هکرها نتونن کاری بکنن. مثلا اگر من اکانت شما رو پیدا کردم، نمیتونم ازش استفاده کنم.
البته میشه نامه نوشت که این امکان رو براشون بردارن.
البته همه ی ISP ها این کار رو نمیکنن.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)