تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 193 از 269 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دژاگه به بازي با کره جنوبي نمي‌رسد

دکتر شهاب، پزشک تيم ملي مي‌گويد اشکان دژاگه به مسابقه با کره جنوبي نمي‌رسد.

دکتر شهاب در مورد وضعيت اشکان دژاگه بازيکن تيم ملي فوتبال ايران مي‌گويد: «مصدوميت دژاگه خوب شده اما او چون تمرين نداشته، به بازي با کره نمي‌رسد.» با اين حساب دژاگه که عضو باشگاه فولهام انگليس است، در مسابقه پاياني تيم ملي حضور نخواهد داشت اما کارلوس کروش و بازيکنان تيم ملي در بازي با قطر و لبنان ثابت کردند که اجازه نمي‌دهند جاي خالي اشکان احساس شود.

90/منبع.

2. 4 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

حرف‌هاي سرمربي کره انگيزه ملي پوشان را بيشتر مي‌کند

کاپيتان اسبق تيم ملي فوتبال ابراز اميدواري کرد که تيم ملي در بازي آخرش مقابل کره جنوبي با پيروزي برابر ميزبان ، قدرت خود را به اثبات برساند.

حميد درخشان در گفت‌وگو با ايسنا، درباره پيروزي پر گل تيم ملي فوتبال برابر لبنان در مرحله انتخابي جام جهاني برزيل، اظهار کرد: تيم ملي خوب و منطقي بازي کرد و درست هم همين بود که رو به بازي احساسي نياورد. خدا را شکر تيم ملي اين کار را به خوبي انجام داد. ضمن اين که مي‌توانستيم گل‌هاي بيشتري بزنيم، اما در فوتبال از هر چند موقعيت يکي گل مي‌شود.

وي درباره حريف ديشب (سه‌شنبه) تيم ملي هم گفت: لبنان تيمي نبود که بتواند ما را اذيت کند. اين تيم با توجه به تغييراتش توان ايجاد خطر روي دروازه‌ها را نداشت. از آن مهم‌تر بايد دو بازي اخير را فراموش کنيم و به فکر کره جنوبي باشيم. ما بايد در بازي آخر سربلند بيرون بياييم.

درخشان درباره عملکرد بازيکنان تيم ملي در بازي سه شنبه مقابل لبنان نيز، گفت: همه بازيکنان خوب کار کردند، اما خلعتبري با زدن گل اول، کار مهمي کرد. همچنين نکونام بهترين بازيکن ميدان بود و روز خوبي را پشت سر گذاشت.

کاپيتان تيم ملي فوتبال در دهه 70 همچنين، گفت: برابر کره جنوبي بايد خيلي منطقي‌تر بازي کنيم، چون کره تيم بسيار قدرتمندي است و سبک فوتبالش فرق دارد. کره جنوبي تاکتيکي و سريع کار مي‌کند و چون در خانه بازي مي‌کند، خطرناک است. در اين بازي خط دفاعي و مياني ما بايد خيلي با هوش باشند.

وي همچنين در پاسخ به اين سوال که هدف تيم ملي برابر کره بايد کسب تساوي باشد يا پيروزي گفت: پيروزي برابر کره دست نيافتني نيست و ما به شرط منطقي بازي کردن مي‌توانيم کره را ببريم.

درخشان در پايان در واکنش به اظهارات سرمربي کره جنوبي گفت: حرف‌هاي سرمربي کره انگيزه ما را دو چندان مي‌کند که با پيروزي برابر کره جنوبي قدرتمان را به اثبات برسانيم و بگوييم که اگر کسي را در تهران برديم در کشور خودش هم مي‌توانيم ببريم.

90/منبع.

4. 3 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

کارلوس زد نیست و نابود کرد این مربی کره رو ... :-)))
    دمش گرم ...

کارلوس کروش جواب حرف‌های سرمربی تیم ملی کره جنوبی را داد. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ کارلوس کروش سرمربی تیم ملی ایران پیش از سفر به کره جنوبی در کنفرانسی مطبوعاتی، پاسخ سوال‌های خبرنگاران را داد. او ابتدا گفت: «من به شما خوش‌آمد می‌گویم. تشکر می‌کنم که به اینجا آمدید. به خاطر اینکه اصحاب رسانه در کره با ما نخواهند بود، ترجیح دادم حرف‌هایم را الان بگویم. تا مقداری که از دستمان بربیاید اطلاعات مکفی را از طریق سایت رسمی فدراسیون در اختیار شما قرار می‌دهیم. عکس‌ها، گزارش‌های تصویری و مصاحبه‌ها را روی سایت فدراسیون قرار می‌دهیم. اگر هر کدام از دوستان خواستند سوالی از ما بپرسند آن را به روابط عمومی فدراسیون بدهند که به من منتقل شود.»

او ادامه داد: «اشاره می‌کنم به بازی با قطر و لبنان. ما قدم‌های خوبی برداشتیم. دو قدم به سمت جام جهانی رفتیم. حالا رسیدیم به قسمت آخر. این مرحله آخر مسابقه است. امیدوارم و آرزویم این است که بتوانیم نقشمان را خوب ایفا کنیم. مطمئن هستم قطر تلاشش را می‌کند. همچنین ازبکستان و حتی خود کره. ما هم تلاشمان را خواهیم کرد. ده متر از مسابقه 100 متر ما برای جام جهانی مانده. این بسیار شفاف است و هیچ شکی وجود ندارد که ما باید خودمان امتیاز بگیریم. باید بازی خوبمان را دوباره ادامه دهیم. دقیقا همان زمانی که من به ایران آمدم. این کار را انجام دادیم و می‌خواهیم به پیروزی برسیم. بازی با کره سخت‌ترین بازی برای رسیدن به جام جهانی است. ولی با دانستن این مطلب می‌رویم نتیجه بگیریم. هیچ شکی ندارم زمانی که ما از اینجا پرواز می‌کنیم قلب 75 میلیون ایرانی با ماست. امیدوارم بهترین عملکرد را داشته باشیم تا بتوانیم 75 میلیون ایرانی را خوشحال کنیم. بچه های من بازی خوبی را ارائه می دهند. تمام هواداران باید افتخار کنند که دیروز یک بازی خوب انجام دادند.»

کروش در جواب صحبت‌های سرمربی کره جنوبی هم گفت: «من خوشحالم که این سوال را مطرح کردید. می‌خواهم بگویم باید تلاشمان را بکنیم. ما چهار تا رقیب هستیم. ازبکستان قطر و کره و ایران. اما آقای چوی هم اضافه شده، شدیم 5 تا رقیب. اما امیدوارم رسانه‌های بین‌المللی پیغام من را به ایشان برسانند. مطالبی که ایشان گفته نشان داده کره مقابل ازبکستان سخت تلاش نکرده. ازبک‌ها یک گل به خودی زدند که کره توانست ببرد. این نمایانگر چیست؟ نمایانگر این است که کره‌ای ها مقابل ازبکستان تلاش نکردند. اما وظیفه او به عنوان مربی این بوده که کاری کند تیمش تلاش کند و ببرد. ایشان مایه ننگ بازیکنانش است و بازیکنانش هم این را می‌دانند. او به مربیان ایرانی احترام نگذاشته. او گلایه دارد که در ایران برخورد خوبی با آن‌ها نشده. آن‌ها چند روز زودتر به ایران آمدند. ما بهترین امکانات را در اختیارشان گذاشتیم.»

کروش ادامه داد: «شما یک زمانی یک مرغ دارید یک تکه از بالش را به شخصی می‌دهید. اینجا اتفاقی نمی‌افتد. اما وقتی فقط یک ران مرغ دارید و آن ران مرغ را با آن شخص تقسیم می‌کنید باید از شما تشکر کند. او حق دارد اظهار نظر کند اما نباید بی‌احترامی کند. آخرین خطابم به ایشان این است که قبل از اینکه ما به کره برسیم چوی باید از ایرانی‌ها، هواداران فوتبال ایران و هواداران فوتبال کره عذرخواهی کند. مطمئن هستم ایشان احترامی که بین بازیکنانش داشته را از دست داده. من خوشحالم قبل از اینکه بازی ایران کره شروع شود می‌خواهم یک پیراهن تیم ملی ازبکستان را بخرم و به چوی هدیه بدهم. دوست دارم اگر جرات دارد این پیراهن را تنش کند. آقای چوی برای گروه مربیان بین‌المللی مایه ننگ است. این مسئله هیچ ربطی به فدراسیون کره و بازیکنان کره ندارد. هیچ ربطی به هواداران کره ندارد. آن‌ها بازی ما را انداختند در شهر اولسان. جایی که طبق قوانین بین‌المللی نباید بازی آنجا برگزار شود. اما فدراسیون ایران و کره طبق توافقاتی که انجام دادند موافقت کردند بازی انجام شود. من یک بار دیگر می‌گویم بهتر است برای آقای چوی قبل از اینکه ایرانی‌ها برسند عذرخواهی کند. یک پیشنهاد دیگر هم دارم. اینکه استعفا دهد.»

منبع: خبرآنلاین

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

......مردک پاپتی با هزار تا تبانی میخواسته ایران رو حذف کنه نتونسته گیر داده به زمین و زمان
    ................باز خدا رو شکر یه مربی شناخته شده در دنیا روی نیمکت تیم هست تا اینجوری جواب بده
    ....................اگر سرمربی از بچه های خودمون بود با جلمه جواب فلانی را در زمین میدهیم!!! سر و ته قصه رو هم می آورد

7. 5 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کروش رسما لهش کرد

9. 4 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بردیا اگه حرف نزنی کسی میگه لال هستی؟
    20تا صفحه رو زیر و رو کردم اخر به تو رسید که آتش بیار معرکه شدی!
    لامصبا نمیتونید ببینید یه کاپیتان مقتدر آبی رنگ توی تیم داره نقش آفرینی میکنه؟
    به جون خودم اگه پرسپولیسیهامیومدن قسمت قرمز پرچم ایران رو میبوسیدن ما حرف نمیدزدیم هرچند که100% منظور دار اینکار رو میکردن.
    الان این بند خدا بازوبند کاپیتانی تیم ملی ایران رو بوسید.
    فارق از هررنگی که داشت اون بازو بند باید به خاطر تیم و ملی بودن اون با دید مثبت نگاه کنیم.
    در ثانی گیرم که ابی ها میخوان فتخارات امروز فوتبال رو به نام خودشون بنویسن.چه اشکالی داره؟
    ببینم تا دیروز که هی میگفتین ما تو رده ملی هرچی داریم از صدقه سری قرمزهاست؟ خب امروز ما این رو بگیم.چی میشه؟ها؟
    بچه پروها
    بعضیا فراموش کردن من بی ادب ترین کاربر جام جهانی 2010 بودما
    حالا ببینم میتونید کاری بکنید من موتورم روشن بشه یا نه
    ..................................
    اگه علی کریمی هم کاپیتان تیم ملی بود و بازوبند قرمز دستش میکرد و بعدشم درمیاورد و میبوسید من ناراحت میشدم
    تو بحث تیم ملی رنگا رو باید گذاشت کنار.
    به شخصه میخواستم برم کره تشویق تیم ملی ولی دیگه نمیرم و امیدوارم کپتین پاش بشکنه تو بازی
    ولی ایران ببره و یه تودهنی به اون مرد عوضی با بازی پرویز پرستویی بزنه.

11. 7 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

حرفای خیلی باحالی زده کی روش
    او قسمت که گفته لباس ازبکستان براش میخرم خیلی حال داد
    یه سوال بازی تو اولسان با هماهنگی ایران بوده؟
    اخه چرا؟

13. 3 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بعضیا فراموش کردن من بی ادب ترین کاربر جام جهانی 2010 بودما
    حالا ببینم میتونید کاری بکنید من موتورم روشن بشه یا نه
    ..................................
    اگه علی کریمی هم کاپیتان تیم ملی بود و بازوبند قرمز دستش میکرد و بعدشم درمیاورد و میبوسید من ناراحت میشدم
    تو بحث تیم ملی رنگا رو باید گذاشت کنار.
    به شخصه میخواستم برم کره تشویق تیم ملی ولی دیگه نمیرم و امیدوارم کپتین پاش بشکنه تو بازی
    ولی ایران ببره و یه تودهنی به اون مرد عوضی با بازی پرویز پرستویی بزنه.
    باو نکن این کار ها رو من داشتم حال میکردم پست ها رو میخوندم به تو رسیدم حالم گرفته شد!! نکن گناه داره

حرفای خیلی باحالی زده کی روش
    او قسمت که گفته لباس ازبکستان براش میخرم خیلی حال داد
    یه سوال بازی تو اولسان با هماهنگی ایران بوده؟
    اخه چرا؟
    خود کره گفت اونجا برگزار میکنیم گویا به قول مربیشون میخوان انتقام بگیرن!!

15. 2 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

من یک بار دیگر می‌گویم بهتر است برای آقای چوی قبل از اینکه ایرانی‌ها برسند عذرخواهی کند. یک پیشنهاد دیگر هم دارم. اینکه استعفا دهد.»
    یاده دون کرلئونه افتادم...
    آخرش یه پیشنهادی میداد که طرف نتونه رد کنه...

17. 5 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیدوارم کپتین پاش بشکنه تو بازی
    واقعا جای تاسف داره که شما درمورد یک کاپیتان تیم ملی اینطوری حرف میزنید.

ویرایش کنید این پست تحقیر امیز رو لطفا...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •