تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 193 از 372 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض توز از تیم ملی آرژانتین خداحافظی می‌کند؟

ستاره منچسترسیتی قصد دارد تصمیمی جدی بگیرد.

سایت گل – کارلوس توز گفته در مقاطعی به کناره‌گیری از تیم ملی آرژانتین فکر کرده است، چرا که انتقادات بسیاری از این تیم می‌شد: «بارها به خداحافظی فکر کردم. انتقاد از جهات فوتبالی اشکالی ندارد، اما آنها انتقاداتی تخریبی داشتند که به هیچ دردی نمی‌خورد.»

توز شاید در راه خوان رومن ریکلمه گام بردارد: «بعضی وقت‌ها بازی برای تیم ملی آرژانتین بیش از آن که لذت‌بخش باشد دردناک است. آنها می‌گویند ما اشتیاقی برای پیروزی ندارند و روزنامه‌نگاران نمی‌دانند ما برای تیم ملی چه کارها می‌کنیم.»توز در نهایت از پیوستن اسکار روجری به کادر فنی تیم ملی حمایت کرده است: «مارادونا می‌خواهد کسی را در کنار خود داشته باشد که با او راحت است.

2009/10/17

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دیگه بعضی چیزا ربطی به مواظب بودن خودش نداره
    نمیدونم اونشب بازی رو دیدید یا نه ولی یه جا بود که مسی فقط و فقط باید یه نفر رو رد میکرد ولی حتی همون رو هم نتونست (یا شاید نخواست) در صورتی که داریم میبینیم اگه تو بارسا توی هر بازی 10 نفر رو دریبل نکنه او بازی تموم نمیشه
    شاید به رفیقش رونالدینیو رفته. به هر حال حرف نداره.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مارادونا در آستانه محرومیت 5 جلسه ای

حرف‌های جنجالی او باعث شده فیفا مداخله کند...

سایت گل – دیه‌گو مارادونا مربی آرژانتین با پنج جلسه محرومیت روبرو خواهد شد. او پس از پیروزی تیمش مقابل اروگوئه و قطعی شدن صعود به جام جهانی در نشست خبری به شدت به روزنامه‌نگاران تاخت و حرف‌های ناشایستی به آنان زد. او پس از این ماجرا گفته هیچ گونه معذرتی نمی‌خواهد. سپ بلاتر رییس فیفا هم گفته ماجرا مورد بررسی قرار می‌گیرد.به نوشته روزنامه آس، حداقل جریمه مارادونا پنج جلسه محرومیت است و او به دلیل نقض ماده 58 قانون انضباطی فیفا شاید مجبور به تحمل جریمه‌های بیشتری نیز شود.در ماده 58 آمده است: «هر فردی که خود را با حرف‌ها یا کارهایش کوچک کند، به افراد یا گروهی به دلیل نژاد، رنگ پوست، زبان، اعتقاد یا محل تولدش به نحوی اهانت کند یا تبعیض قائل شود که شان انسانی را زیر سوال ببرد، حداقل پنج جلسه محروم خواهد شد و به علاوه از دسترسی به ورزشگاه محروم می‌شود و جریمه او کمتر از 20 هزار فرانک سوییس (13 هزار یورو) نخواهد بود.»این محرومیت‌ها احتمالا سردرد جدیدی برای مقامات فوتبال آرژانتین به همراه خواهد داشت که اخیرا اضطراب بسیاری در راه رسیدن به جام جهانی تجربه کرده بودند.

2009/10/17

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض جام جهاني عجیب؛ ايبراهيموويچ غايب، رونالدو و بنزما شايد

داخل معابد فوتبالي که سال آينده قرار است ميزبان جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي باشند، ممکن است سلطان جنگلهاي آفريقا ، کريستيانو رونالدو، گرانترين بازيکن تاريخ فوتبال دنيا، وجود نداشته باشد. ستاره پرتغالي رئال مادريد که همه تيمها و شرکتهاي تجاري خواهان عقد قرارداد با او هستند، شايد نتواند در رقابتهاي پلي اف با تيم ملي کشورش به جام جهاني صعود کند.

البته رونالدو تنها ستاره اي نيست که احتمال دارد فرصت درخشش در جام جهاني را در اختيار نداشته باشد. زلاتان ايبراهيموويچ، مهاجم بارسلونا بعد از حذف سوئد از اين رقابتها، از همين حالا غايب بزرگ جام جهاني آينده است و بنزما و ويرا و آرشاوين هم به خاطر حضور فرانسه و روسيه در پلي اف ممکن است هرگز به آفريقاي جنوبي نرسند.

اين اتفاق از نگاه تيزبين کارشناسان دور نمانده است. غيبت ستاره هاي بزرگ دنياي فوتبال در جام جهاني آينده مي تواند به يک مشکل جدي در اين مسابقات تبديل شود. شايد براي اولين بار حتي يک مشکل جدي ارتباطاتي دراين رقابتها ايجاد شود که حتي سيستم فوتبال بين المللي را هم تحت تأثير قرار دهد. فوتبالي که به اين شخصيتها احتياج دارد. چهره هايي که جامعه جهاني آنها را دوست دارند و به شرکتهاي بزرگ تجاري دنيا مرتبط هستند. فراموش نکنيم بازيکناني هم هستند که از سالها پيش در تبليغات معتبرترين برندهاي تجاري حضور دارند و البته مدتهاست که در تيمهاي ملي خود جايي ندارد.

رونالدو و رونالدينيو از برزيل، توتي و کاسانو از ايتاليا، بکام از انگليس که حتماً بايد در اروپا بازي کند تا کاپلو او را به جام جهاني ببرد، جزو اين نمونه ها هستنند. ولي نمي توان اين واقعيت را انکار کرد که بدون حضور سمبلهاي فوتبال جهاني ، يک نوع مشکل ارتباطي بزرگ در جام جهاني رخ خواهد داد و براي همين فوتبال بايد آن قدر مهارت داشته باشد تا در مدتي کوتاه الگوهاي جديدي براي خود بسازد تا با قصه ها و شخصيتهاي جديد، اين خلا³ بزرگ را پرکند. عواقب غيبت اين ستاره ها را در ناکامي اسپانسرها و کاهش تماشاچي و سرمايه گذاريهاي کمتر، مي توان مشاهده کرد. فوتبال بدون اسطوره هايش نمي تواند به دوام خود ادامه دهد و اين ريسک وجود دارد که يک جام جهاني دسته دومي را در آفريقاي جنوبي شاهد باشيم.

از يک سو تيمهاي ملي که در آنها ستاره هايي گران قيمت حضور دارند و در صدر رنکينگ جهاني قرار دارند ايستاده اند و از سوي ديگر پول و تکنيک که هميشه به صورت موازي با يکديگر حرکت نمي کنند، قرار دارند. يک قانون قديمي مي گويد: در فوتبال آنکه بيشتر پول در مي آورد، برنده نيست. برآوردي کلي از سرمايه هاي تيمهاي ملي براساس بازيکناني که درآنها توپ مي زنند، حاکي ازآن است که اسپانيا با سرمايه معادل 510 ميليون يورو از نظر استعدادهاي شاغل در اين تيم، رتبه نخست را به خود اختصاص داده است. در اين تيم هر بازيکني به طور متوسط 20/4 ميليون يورو ارزش دارد. بعد از ماتادورها برزيل با 450 ميليون يورو و متوسط 17/9 ميليون براي هر بازيکن جاي گرفته و فرانسه که در پلي اف جام جهاني حضور دارد با 440 ميليون يورو و ارزشي معادل 17/6 ميليون يورو در مکان سوم رده بندي است. در فهرست ده تيم نخست، انگليس با 420 ميليون يورو، ايتاليا با 400 ميليون يورو، آرژانتين با 390 ميليون يورو و پرتغال با 430 ميليون، آلمان با 290 ميليون ، هلند با 280 ميليون و روسيه با 210 ميليون در رتبه هاي بعدي ايستاده اند.

طبيعي است که در صورت غيبت برخي از اين تيمها، به همين اندازه سرمايه از ورزشگاههاي آفريقاي جنوبي خارج خواهد شد. اما در عين حال برخي از محققان معتقدند که برگزاري جام جهاني بدون ستاره ها هيچ مشکلي پديد نمي آورد. از نظر آنها احتمال غيبت بازيکنان بزرگ حال حاضر دنيا که در تيمهاي ملي ثروتمندي بازي مي کنند، نمي تواند تأثير منفي در جام جهاني داشته باشد. براي اينکه فوتبال عادت کرده که در بطن خود قهرمانان جديد و قصه هاي تازه اي ايجاد کند که مردم به آنها علاقه مند شوند. چه کريس رونالدو در زمين باشد و چه نباشد، ورزشگاههاي جام جهاني مملو از تماشاگر خواهند شد و تبليغات متوجه هيچ ضرر وزياني نمي شوند. توجه به پديده اي همچون جام جهاني به مراتب بيشتر از نيروي تبليغاتي يک بازيکن خاص خواهد بود. حتي شايد بازي بين دو تيم آفريقايي و يا دو کره توجه بيشتري را نسبت به آنچه در ذهن عموم وجود دارد، به سوي خود جلب کند. شايد حتي درآن زمان ديگر کسي به کريستيانو رونالدو يا ايبراهيموويچ فکر نکند. اما واقعاً جام جهاني بدون آنها چه معنا و مفهومي مي تواند داشته باشد؟

دلارام عظيمي

2009/10/18

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض عذرخواهي مارادونا از زنان جهان

من از زنان، مادرم، زنان آرژانتين، زنان اروگوئه و زنان سراسر جهان عذرخواهي مي‌كنم. ولي تنها از آنان عذرخواهي مي‌كنم نه ديگران.

سايت گل - رئيس فدراسيون فوتبال آرژانتين به دفاع از مارادونا برخاسته. خوليو گروندونا در باره جنجال مارادونا گفت: «اگر اين حركت از يك مربي يا بازيكن ديگري انجام شده بود اينچنين انعكاس پيدا نمي‌كرد و شايد كسي اينقدر به آن اهميت نمي‌داد. همه مي‌دانند كه مارادونا اخلاقي تند و غيرقابل پيش‌بيني دارد. با وجود اين او گفته ديگر چنين رفتاري از او سر نخواهد زد و چنين حرف‌هايي را بر زبان نخواهد راند.» به گفته گروندونا،مسئولان فدراسيون فوتبال آرژانتين قرار است روز سه شنبه با مقامات فيفا در خصوص اين ماجرا صحبت كنند. گروندونا از صحبت درباره اين مساله كه آيا با باز شدن يك پرونده انضباطي براي مارادونا موافق است يا خير، هيچ صحبتي نكرد. او در ادامه حرف‌هايش افزود: «مارادونا فردي خاص است و شما بايد اين مساله را درك كنيد. البته اين مساله توجيهي براي رفتار او نيست. او البته اعلام كرده بابت حرف‌هايش متاسف است.»
    عذرخواهي مارادونا از زنان جهان
    حرف‌هاي مربي تيم‌ملي آرژانتين پس از ديدار با اروگوئه به حدي زشت بود كه مارادونا را بر آن داشت كه اواخر جمعه از زنان جهان عذرخواهي كند. ولي وي در مورد خبرنگاران ابراز تاسف نكرد. مارادونا در يك مصاحبه تلويزيوني گفت: «درباره كساني كه مي‌گويند من مغرورم متاسف هستم اما بايد بگويم يك كلمه از حرف‌هايي كه زدم پس نخواهم گرفت اما من از زنان، مادرم، زنان آرژانتين، زنان اروگوئه و زنان سراسر جهان عذرخواهي مي‌كنم. ولي تنها از آنان عذرخواهي مي‌كنم نه ديگران.» مارادونا روز پنج‌شنبه در گفت‌وگو با يك شبكه راديويي بدون آنكه از رفتارش در قبال خبرنگاران پشيمان باشد، گفت: «دليلي وجود ندارد كه بخواهم عذرخواهي كنم. همه آنچه من گفتم خطاب به افرادي بود كه مخالف من بودند. قضيه به همين سادگي است. اين حرف‌ها را پس نخواهم گرفت. همه شنيدند من چه گفتم. در نظر من بسياري از خبرنگاران آرزو داشتند چون من مربي آرژانتين هستم ما به جام‌جهاني صعود نكنيم. به اعتقاد من همه آنها ضدآرژانتين هستند. من هيچ‌وقت رفتار آنها را فراموش نخواهم كرد. ما مشكلات فراواني در كشورمان داريم. هر روز در آرژانتين تعدادي انسان بيگناه جان خود را بدون دليل از دست مي‌دهند. دزدي در اين كشور بيداد مي‌كند. هر روز بر تعداد فقراي ما افزوده مي‌شود اما هيچ‌كس در مورد اين مسائل صحبت نمي‌كند. من يك الگو براي ديگران نيستم. اين پدر و مادرها هستند كه بايد الگوي فرزندان‌شان باشند. من دوست ندارم كودكان آرژانتين من را الگوي خود قرار دهند. آنچه در آن كنفرانس خبري رخ داد جزئي از رفتار من است.»
    كاپيتان سابق تيم ملي آرژانتين در ادامه حرف‌هايش افزود: «اگر ما موفق نمي‌شديم به جام‌جهاني برسيم اولين نفري كه قرباني مي‌شد من بودم. من را مسئول تمام نابساماني‌هاي اين كشور مي‌دانستند اما حتي در آن شرايط هم در برابر آنها مي‌ايستادم چرا كه خودم تصميم گرفته بودم مربي تيم‌ملي آرژانتين باشم. هيچ كس به من نگفته بود اين كار را بكنم. در هر حال به خودم افتخار مي‌كنم.»
    اين مربي 48 ساله در ادامه با انتقاد از كارشناسان فوتبال در آرژانتين گفت: «من براي افرادي كه هنوز در اين فوتبال كار مي‌كنند و به‌جاي آنكه سوالات خود را با منطق مطرح كنند ترجيح مي‌دهند به صورت طرف مقابل تف بيندازند متاسف هستم.»

2009/10/18

کد:

آخر فروم باز reza2pars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مارادونا هم دیگه گندش رو بالا آورده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض هاشمیان و کریمی در لیست ده خرید بد بایرن مونیخ در دهه اخیر

پايگاه اينترنتي fussballtransfers.com آلمان در بررسي 10 جابه‌جايي ناكام تيم بايرن مونيخ در10 سال اخير از علي كريمي و وحيد هاشميان نيز به عنوان دو خريد بي‌نتيجه‌ي اين باشگاه مونيخي ياد كرده است.

در اين گزارش با اشاره به خريدهاي بايرن در دو فصل اخير به محافظه‌كار تر شدن سران بايرن در خرج كردن پول‌هاي اين تيم اشاره شده و آمده است: «بايرن در شروع فصل جاري 75 ميليون يورو را صرف خريد بازيكنان جديد كرد، اين در حالي است كه مونيخي‌ها در سال 2007 نزديك به 85 ميليون يورو صرف اين كار كرده بودند.»

در اين مطلب نام وحيد هاشميان در مكان دوم بزرگترين خريد‌هاي ناكام بايرن آمده و درباره‌ي او نوشته شده است: «اين بازيكن ايراني با به ثمر رساندن 16 گل در فصل 2003-2004 از بوخوم به بايرن مونيخ پيوست. هلي‌كوپتر در 250 دقيقه بازي‌اش براي بايرن نتوانست براي اين تيم گلزني كند. هانوفر هاشميان را از بايرن مونيخ نجات داد و بايرن را هم از دردسر او.»

در ادامه‌ي اين مطلب با اشاره به خريد علي كريمي و قرارگرفتن نام او در مكان چهارم اين فهرست آمده است: «برخي از هواداران بايرن هنگام به خدمت گرفتن اين بازيكن ايراني از تعجب سر خود را تكان مي‌دادند. شايد حق با آنها بود. مارادوناي آسيا حداكثر در تمرين‌ها شايسته‌ي اين عنوان بود.»

فهرست این بازیکنان به ترتیب زیر می باشد:

1- برنو: اين بازيكن برزيلي در سال 2007 به عنوان يك جوان جوياي نام 18 ساله در ازاي 12 ميليون يورو به بايرن آمد؛ اما در مدت حضورش هيچ‌گاه بيش از نيمي از رقم خرج شده‌اش براي بايرن ارزش پيدا نكرد. او نه زير نظر اوتمار هيتسفلد و نه زير نظر يورگن كلينزمان شانسي براي عرض اندام نيافت. حتي در تيم هامبورگ نيز برونو همين وضعيت را تجربه كرد. به اين خاطر سران بايرن در اظهارات خود به اين نكته اعتراف كردند او بازيكني در كلاس ركورد دار قهرماني آلمان نبوده است.

2-وحيد هاشميان: اين مهاجم ايراني كه عضو تيم بوخوم بود در فصل 2004-2003 با زدن 16 گل ، به عضويت بايرن درآمد. اگر تصور شود او در بايرن هم به اين تعداد گل زده،‌ برداشتي نادرست است. در يك فصل "هلي كوپتر ايراني‌ " براي مونيخي‌ها 250 دقيقه بازي كرد و گلي هم نزد. پس از اين هانوفر پيش آمد و هاشميان را با جذب خود از تعهد به مونيخي‌ها رها كرد و البته مونيخي ها هم از معضل خويش دور شدند.

3-توبياس رائو: در سال 2003 او به عنوان بهترين دفاع چپ خوش‌‌آتيه آلمان معروف بود. بايرن بابت او 2.3 ميليون يورو به ولفسبورگ پرداخت كرد؛ اما مثل اين كه بايرن براي او، ‌يك شماره بزرگ بود. پس از تحمل مصدوميت‌هاي اوليه، رائو بطور پيوسته عضو ثابت نيمكت ذخيره‌هاي تيم بود. او كه اينك 27 ساله شده، كار و حرفه ديگري دارد و در حال انجام تحصيلات عاليه است.

4-علي كريمي: زماني كه بايرن داشت او را جذب مي كرد، برخي از هواداران تيم سرشان را ناباورانه تكان داده و فكر مي كردند حق بايرن جذب وي بوده است؛ اما "مارادوناي آسيا " حداكثر در تمرينات متناسب با آوازه‌اش عمل كرد.

5-ميشائيل وايزينگر: با پولي كمي از نورنبرگ آمد و آنگونه كه انتظار مي رفت،‌ عصاي دست نشد. وي كه با بايرلوركوزن كارش را شروع كرده بود، به مهره‌اي ثابت براي نيمكت ذخيره‌هاي بايرن تبديل شد. وي در مجموع دو دوره حضورش 270 دقيقه براي بايرن مونيخ بازي كرد.

6-مارسل يانسن: بابت اين ملي پوش؛ بايرن 12 ميليون يورو پرداخت كرد. يانسن بيشتر با سانترهايش باعث تضعيف خط دفاع تيم شد. البته با حضور در هامبورگ به همان بازيكن قدرتمند سابق تبديل شد.

7-سيرياكو اسفورسا: اين هافبك بازيگردان سوئيسي در سال 2000 از كايزرس‌لاترن به بايرن بازگشت و با دوره‌اي از مصدوميت‌هاي پرتعداد و مستمر روبرو شد. چون مدت حضورش در ميدان كم بود،‌ از لحاظ فني قدرتش به چشم نيامد.

8-لوكاس پودولوسكي: پودولوسكي يا همان پرنس پولدي، با اين خيال از كلن به بايرن آمد كه خط حمله اين تيم را تسخير كند؛ اما او فقط سايه‌اي بود از پودولوسكي زمان حضور در كلن. بعد هم پس از سه فصل حضور در مونيخ ،‌خودش را از گرد و غبار ناشي از چنين حضوري خارج كرد و به خانه نخست بازگشت.

9-خوزه ارنستو سوسا: اين آرژانتيني در تابستان سال 2007 در ازاي 6 ميليون از كشورش به مونيخ نقل مكان كرد. وي كه آن زمان 22 سال داشت و از جمله بااستعدادترين هافبك‌هاي وقت آرژانتين به شمار مي رفت، در بايرن امكان درخشش نيافت.

10 - تيم بوروسكي: از نقطه نظر روحيه، بايرن براي بوروسكي با اعتماد به نفس خوب بود اما از لحاظ فني او در مونيخ تحت نظر كلينزمان حداكثر ذخيره طلايي(ژوكر) براي برخي دقايق حساس بازي بود كه بعد حتي با ورود ون‌گال، عذر وي نيز خواسته شد. به اين خاطر "تانك مستحكم "‌ تنها پس از يك فصل حضور در بايرن، ‌به خانه سابق خود در وردربرمن بازگشت.

در پايان مطلب نيز آمده است: «حتي فردي همانند اولي هوينس هم همواره در خريد بازيكنان به درستي عمل نمي‌كند. شايد در آينده نام بازيكناني همچون گومس، پرانيچ، برافهايد و تيموشچوك در اين فهرست قرار بگيرد.»

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اون موقع که کریمی رفت بایرن گفت ارزو دارم از این طریق به ریال مادرید برم حالا هم که سر از استیل اذین در اورد

موفق باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

از قبل گفتن کبوتر با کبوتر , باز با باز
    درست کریمی و هاشمیان بازیکنان خوبی بودن اما نه در حد بایرن مونیخ

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض به دليل بي انضباطي يك بازيكن انگليس، كاپلو گلدان پرت كرد!

وند، کاپلو از جايش بلند شده و يک گلدان را به سمت ديوار سالن پرتاب کرده است. او سر بازيکنان داد زده و گفته که فقط يک ساعت از آنها براي غذا وقت خواسته و نمي خواسته که در اين مدت حواسشان را به چيز ديگري پرت کنند و از تلفنهاي همراهشان استفاده کنند.

سايت گل - اگر کسي فکر کند که مي تواند از فابيو کاپلو سرپيچي کند، بلايي بر سرش مي آيد که تا عمر دارد آن را فراموش نخواهد کرد. حتي بازيکنان تيم ملي انگليس هم متوجه اين موضوع شده اند.
    نشريه اخبار جهان در گزارشي فاش کرده که يکي از بازيکنان تيم ملي اين کشور، در جريان اردوي هفته گذشته اين تيم به طور پنهاني سرميز يک پيامک فرستاده و خشم مربي ايتاليايي تيم را برانگيخته است. واکنش دون فابيو به اين سرپيچي او از قوانين رايج در اردو پرتاب يک گلدان با عصبانيت به سمت ديوار بوده است!
    اين اتفاق هنگام اردوي تيم در اوکراين و قبل از مسابقه دو تيم رخ داده است. در اين گزارش به اينکه اين بازيکن چه کسي بوده اشاره اي نشده است. شخصي که اين ماجرا را براي رسانه ها تعريف کرده مدير برنامه هاي بازيکن خاطي بوده است.
    او ماجرا را اين طور تعريف کرده است: «بازيکنان مشغول غذا خوردن و در دو ميز تقسيم شده بودند. مربيان هم سر يک ميز ديگر نشسته بودند. ناگهان کاپلو ديد که يکي از آنها به طور پنهاني مشغول پيامک زدن و تلفن همراهش را زير ميز پنهان کرده است. قبل از اينکه ديگران متوجه اين موضوع شوند، کاپلو از جايش بلند شده و يک گلدان را به سمت ديوار سالن پرتاب کرده است. او سر بازيکنان داد زده و گفته که فقط يک ساعت از آنها براي غذا وقت خواسته و نمي خواسته که در اين مدت حواسشان را به چيز ديگري پرت کنند و از تلفنهاي همراهشان استفاده کنند.»
    همه بازيکنان که از واکنش عصبي او تعجب کرده بودند، سرجايشان خشکشان زده و سکوت کرده اند. بازيکنان تيم ملي انگليس به قوانين کاپلو عادت دارند. نمايش تيم در اوکراين واقعاً شوک کننده بود. همه او را عصبي ديده بودند ولي هرگز کسي از مربي ايتاليايي خشونتي در اين حد نديده بود. بقيه غذا در سکوت کامل صرف شد و حتي همه از اينکه به چهره خشمگين دون فابيو نگاهي بيندازند هم ترس داشتند.
    کاپلو کاملاً منظور خود را در مورد اينکه چه کسي در اردو به بقيه دستور مي دهد، به آنها فهمانده بود. او بارها گفته که تلفن همراه همه بازيکنان موقع غذا خوردن بايد خاموش باشد و از آنها مي خواهد که همه اين قانون را رعايت کنند و به موقع سر ميز حاضر شوند. بازيکنان بايد لباسهاي رسمي مخصوص تيم را که فدراسيون دراختيار آنها قرار داده بر تن داشته باشند و کروات را هم فراموش نکنند. در رختکن تيم مي توان با آي پاد موزيک گوش کرد ولي صحنه هايي مثل کنسرت گذاشتن و ترانه سرايي با صداي بلند ممنوع است.
    دانيال صدقي
    در هتل هم هيچ کس حق ندارد با دمپايي لاانگشتي راه برود، براي اينکه دون فابيو تحمل اين چنين لباس پوشيدن بازيکنان را ندارد. با اينکه او از روز اولي که هدايت تيم ملي انگليس را در دست گرفته، هزار بار اين قوانين را به آنها ديکته کرده، ولي هنوز سرپيچي از دستورهاي سفت و سخت او در اردوي انگليس رايج است و شايد اين پرتاب گلدان يک بار براي هميشه به منزله اتمام حجت کاپلو با ستاره هاي خودسر تيم ملي انگليس بوده است.

2009/10/19

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض نظرخواهي بزرگ سايت گل - حالا تيم موردعلاقه خود را انتخاب كنيد

سايت گل – همانطور كه پيش از اين وعده داده بوديم ، با توجه به استقبال شديد كاربران از نظرخواهي سايت گل درباره اينكه طرفدار كدام تيم ايراني هستيد، اين نظرسنجي با فرمتي تازه روي سايت قرار گرفت تا هركس تنها يك بار حق راي داشته باشد.

اگر همين حالا به قسمت پايين صفحه اصلي سايت مراجه كنيد، يك نظرسنجي كليكي (Poll)مشاهده خواهيد كرد كه با 11 گزينه شاهين بوشهر ، استقلال ، پرسپوليس ، تراكتورسازي ، سپاهان ، ملوان ، استقلال اهواز ، نساجي مازندران ،نفت آبادان،ابومسلم و ساير تيمها در انتظار راي شماست.

براي راي دادن حتما بايد در سايت گل عضو شويد كه كاري ساده و بدون دردسر است و شما تنها با انتخاب يك اسم و كلمه عبور عضو سايت خواهيد شد. درباره نام تيمها هم بايد به اين نكته توجه كنيد كه اين اسامي از نظرسنجي قبلي و با توجه به استقبال كاربران از ميان آرا گلچين شده است. بنابراين اگر شما طرفدار يك تيم كم هوادار هستيد پيشاپيش مارا خواهيد بخشيد. اين نظرسنجي با زمان پايه يك هفته آغاز به كار مي كند و شايد مهلت آن تمديد شود. حتما دوستان خود را هم در جريان بگذاريد.

2009/10/19

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •