تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 280 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12 پرسپولیس

اين بحث دوپيگ بازيكنان استقلال در اون بازي كذايي جام حذفي به نظرم چيز كوچكي نيست بايد باشگاه به خاطر هواداران هم شده پيگير ماجرا بشه من دقيق نميدونم قانون اينجا چي ميگه ولي انچه مسلم شده اينه كه از دو بازيكن استقلال در اون بازي تست گرفته شده و مشخص شده كه داروي ممنوعه مصرف كردن شايد از 11 بازيكن هم اين تست گرفته ميشد همه مثبت اعلام ميشد حالا به اين بحثا كاري ندارم و اينم قبول دارم كه بازيكناي تيم رقيب نميدونستن كه اون پودر ممنوعه بوده ولي تو اون بازي همه ديدن تيم نصف ونيمه پرسپوليس تو 90 دقيقه مقابل تيم تا بن مسلح استقلال پا به پا دويد و نزاشت كاري از پيش ببرن ولي تو وقت اضافه تواني واسه تيم نموند و به نظرم اون موقع بوده كه اين پودرهاي ممنوعه به داد تيم استقلال رسيده و تونستن نه يك گل بلكه 3 گل بزنن من اون موقع هم مشكوك شده بودم ولي چوون جو بد جور عليه پرسپوليس بود نخواستم حرفي بزنم.
    به هر حال جام حذفي رقابت خيلي مهميه قهرماني توش خيلي ارزش داره نبايد به سادگي از كنار اين مسئله بگذرند.
    دقیقا،امشبم که دکتر هاشمیان داشت در مورد همین دوپینگ حرف میزد واقعا تو یه زمانایی کم آورده بود،میگفت بهتره صحبتی نکنیم!!
    آخه یعنی چی؟!!!!
    میگه دوپینگ کردن،ندونستنم تو مجرم بودن تاثیر نداره(با اینکه امیر آبادی اعتراف کرده میدونسته) اما میگه توبیخ کتبی کردیم
    {حذف شد}
    میگه این بازی دوپینگ بود،ماکه 4 تا بازیو بردیم!!!!
    نمیگه 2 تا از اون 3 تا بازی هم مشکل خیلی واضح داوری داشت!!!{حذف شد}
    البته من قبول دارم تو اون 2 0 و 3 0 (فقط تو وقت اضافه) اونا از ما بهتر بازی کردن اما این موضوعات حتی اگه در حد شایعه هم میموند بازم بردشونو زیر سوال میبرد
    حالا بگذریم،اصلا نباید ما با استقلال کار داشته باشیم،مسئله اینجاس که تاریخ بازیو آوردن جلو،ما هرچقد گفتیم آقا دارن حق مارو میخورن،آقایون فدراسیونی انگار نه انگار
    ما گفتیم برادر خیلی واضحه که تو برنامه ای که خودت واسه جام حذفی دادی(تحت عنوان در یک نگاه)با این تاریخ برگزاری فرق میکنه،انگار نه انگار
    گفتیم دقیقی خودشم میگه 3 اخطارم،سایت باشگاهش اعتراف کرد(حتی اون هفته از طرف سازمان لیگ برای اولین بار تو این لیگ،اسامی محرومان قبل آغار اون هفته لیگ اعلام نشد!)،انگار نه انگار
    گفتیم بازیکن فجر از طرف کمیته انظباتی خودتون جریمه شده،حکمش تو سایت خودتون اومده،انگار نه انگار
    گفتیم دهنوی محرومه،خودتون تو سایتتون زدین از بازی بعدی تیمش محرومه(حکمشو درحالی که 5 شنبه داده بودن،یکشنبه یا دوشنبه ،روز قبل بازی اعلام کردن تا 72 ساعت با بازی فاصله نداشته باشهو بتونه بازی کنه)،انگار نه انگار
    گفتیم بابا 5 هفته پشت سرهم،تو باختو بردو مساوی داورا دارن جهت دار اشتباه!!!! میکنن،انگار نه انگار
    اما دیگه این یکی فرق میکنه
    قبلیا رو نمیتونستیم به فیفا شکایت کنیم، {حذف شد}
    این موردو اما هم قانون مصداق جرمو گفته،هم محرومیتش مشخصه و هم جرائم تیمی و فردی مشخصه
    جای شکایت تو فیفا و نادو هم هس
    واسه اعلام کردن حکمم نه دکتر میخواست و نه حقوق دان،یکیو میخواست از رو کتاب این موضوعاتو جدا کنه و حکم صادر کنه
    دیگه تو این یه مورد باشگاه و از اون مهمتر ما مردم،حالا هر رنگی که باشیم باید جلوشونو بگیریم
    دیگه بوی گند و تهفن تبانی و فساد ساختمون فدراسیون و سازمان لیگو برداشته
    قبلیا اگه 1% جای شکو ابهام داشت که شاید ما اشتباه کنیم و همه اینا اتفاقی!!! اتفاق افتاده،تو این مورد 100% تخلف صورت گرفته و جای ابهامم وجود نداره
    Last edited by Ezel; 23-02-2012 at 13:32. دليل: حذف قسمتهای حاشیه ساز / sir0c0

2. 4 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

منم برنامه نود را دیدم و به یک نتیجه ی اخلاقی رسیدم: الکل را هر چقدر هم که آب مخلوطش شود استفاده ی از آن مجاز نمیباشد ولی متیل آمیلامین اگر بجای 100% مثلا 10% یاشد استفاده ی از آن بلامانع است.

4. 3 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

تو این فوتبال کثیف که از رئیس فدراسیونش تا اون پایینترین عضوش و بازیکنش و مربیش سفارشی هستند چه انتظاری میشه داشت از این که دوپینگیها هم قضیه شون ماست مالی نشه ؟

چه جوری تا الان فوتبالمون پابرجاست ، من نمی دونم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6. 3 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12 پرسپولیس

یه پیام بازرگانی میون بحث دوپینگ بدم
    تعداد هواداران رسمی باشگاه پرسپولیس : 1011730 نفر
    خواهشا هرکی ثبت نام نکرده،ثبت نام کنه تا عظمتمونو به رخ همه بکشیم

اصلا این لینکو تو هرجایی که میتونین تبلیغ کنین،منم به زودی به امضام اضافه میکنم
    Last edited by alone one; 21-02-2012 at 19:39.

8. 2 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

دقیقا،امشبم که دکتر هاشمیان داشت در مورد همین دوپینگ حرف میزد واقعا تو یه زمانایی کم آورده بود،میگفت بهتره صحبتی نکنیم!!
    آخه یعنی چی؟!!!!
    میگه دوپینگ کردن،ندونستنم تو مجرم بودن تاثیر نداره(با اینکه امیر آبادی اعتراف کرده میدونسته) اما میگه توبیخ کتبی کردیم

میگه این بازی دوپینگ بود،ماکه 4 تا بازیو بردیم!!!!
    نمیگه 2 تا از اون 3 تا بازی هم مشکل خیلی واضح داوری داشت!!!
    البته من قبول دارم تو اون 2 0 و 3 0 (فقط تو وقت اضافه) اونا از ما بهتر بازی کردن اما این موضوعات حتی اگه در حد شایعه هم میموند بازم بردشونو زیر سوال میبرد
    حالا بگذریم،اصلا نباید ما با استقلال کار داشته باشیم،مسئله اینجاس که تاریخ بازیو آوردن جلو،ما هرچقد گفتیم آقا دارن حق مارو میخورن،آقایون فدراسیونی انگار نه انگار
    ما گفتیم برادر خیلی واضحه که تو برنامه ای که خودت واسه جام حذفی دادی(تحت عنوان در یک نگاه)با این تاریخ برگزاری فرق میکنه،انگار نه انگار
    گفتیم دقیقی خودشم میگه 3 اخطارم،سایت باشگاهش اعتراف کرد(حتی اون هفته از طرف سازمان لیگ برای اولین بار تو این لیگ،اسامی محرومان قبل آغار اون هفته لیگ اعلام نشد!)،انگار نه انگار
    گفتیم بازیکن فجر از طرف کمیته انظباتی خودتون جریمه شده،حکمش تو سایت خودتون اومده،انگار نه انگار
    گفتیم دهنوی محرومه،خودتون تو سایتتون زدین از بازی بعدی تیمش محرومه(حکمشو درحالی که 5 شنبه داده بودن،یکشنبه یا دوشنبه ،روز قبل بازی اعلام کردن تا 72 ساعت با بازی فاصله نداشته باشهو بتونه بازی کنه)،انگار نه انگار
    گفتیم بابا 5 هفته پشت سرهم،تو باختو بردو مساوی داورا دارن جهت دار اشتباه!!!! میکنن،انگار نه انگار
    اما دیگه این یکی فرق میکنه
    قبلیا رو نمیتونستیم به فیفا شکایت کنیم،
    این موردو اما هم قانون مصداق جرمو گفته،هم محرومیتش مشخصه و هم جرائم تیمی و فردی مشخصه
    جای شکایت تو فیفا و نادو هم هس
    واسه اعلام کردن حکمم نه دکتر میخواست و نه حقوق دان،یکیو میخواست از رو کتاب این موضوعاتو جدا کنه و حکم صادر کنه
    دیگه تو این یه مورد باشگاه و از اون مهمتر ما مردم،حالا هر رنگی که باشیم باید جلوشونو بگیریم
    دیگه بوی گند و تهفن تبانی و فساد ساختمون فدراسیون و سازمان لیگو برداشته
    قبلیا اگه 1% جای شکو ابهام داشت که شاید ما اشتباه کنیم و همه اینا اتفاقی!!! اتفاق افتاده،تو این مورد 100% تخلف صورت گرفته و جای ابهامم وجود نداره
    دوست عزيز من تمام حرفاتو كامل قبول دارم ولي در مورد اين دسته گلي كه اقايون تازه به اب دادن اينو بگم كه واقعا اينا كاري كردن كه ممكنه ابروي فوتبالمون تو اسيا و دنبا هم كامل بره راي بازيكنا رو اعلام نكردن تا اين دو تا مقابل تيم عربستاني بازي كنن بعد اونم واسه اينكه تو اسيا زير سوال نرن كه چرا بازيكن دوپينگي رو رايشو بعد بازي اعلام ميكنيد با يه قانون من در اوردي به يك تذكر اكتفا كردن تا نه سيخ بسوزه نه كباب ولي اين وسط حق تيم پرسپوليس كاملا از بين ميره من از مدير عامل پرسپوليس در خواست ميكنم با قاطعيت پيگير باشه .
    اقايون گند زدن تاوانشو هوادار پرسپوليس بايد بده؟
    Last edited by Ezel; 23-02-2012 at 13:35. دليل: حذف قسمتهای حاشیه ساز نقل قول /sir0c0

10. 2 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فکر میکنم تشت رسوایی فوتبال ایران دیشب در برنامه نود افتاد
    منتظر بودم تا حرفهای آقایون رو در برنامه نود بشنوم و متاسفم که دیگه از اینکه آشکارا حق دیگران رو بخورن و ملت رو به تمسخر بگیرن ابایی ندارن
    از یک تیم دو بازیکن رو به شکل اتفاقی انتخاب کنن و همون دو نفر هم ماده نیروزا استفاده کرده باشن هیچ تعریفی جز این نداره که تمام بازیکنای استقلال از ماده نیروزا استفاده کردن
    حالا دلیل دوندگی عجیب استقلالیها تا دقیقه 120 رو متوجه میشیم حالا متوجه میشیم که بازیکن بالای 30 سال استقلال یعنی امیرآبادی چرا در وقتهای اضافه فراری میکنه و پاسی میده که در تمام عمر فوتبالیش نداده که اگر جاهای دیگه هم از این پاسها میداد به عنوان یک بازیکن خوب از خودش در فوتبال ایران اسمی به یادگار میگذاشت

بازیکنای بیچاره پرسپولیس در وقتهای اضافه توانی برای دویدن نداشتن و انواع اشتباهات رو به خاطر تحلیل رفتن نیروی بدنی و ذهنیشون انجام دادن و بازیکنای استقلال مثل دقیقه یک بازی میدویدن و شادمانی میکردن

بازی با الاتفاق تمام شد و خیلی از پرسپولیسیها از استقلال حمایت کردن و از بردش شاد شدن اما آقای فتح الله زاده حالا جواب خودت برای وجدان خودت چیه
    آقای فتح الله زاده سالهاست با پیشرفت ذهن مردم تاریخ رو برنده ها نمینویسن بلکه وجدانها و قاضیهای آگاهی مینویسن که دیشب حکم به کثیف بودن این فوتبال دادن

آقای رویانیان بازی با الاتفاق تمام شد ممنونم که منافع کشورت رو بر منافع باشگاهی ترجیح دادی اما حالا موقع دفاع از منافع باشگاه پرسپولیس و حق بزرگترین جامعه ورزشی کشوره تو که در بازی با الاتفاق به میهنت خیانت نکردی حالا باید به مردمی که منتظر واکنش شما به تخلف آشکار استقلالیها هستن خیانت نکنی

تا حالا نشنیده بودم که مجرم بگه خبر نداشتم و جرمش بخشیده بشه
    تا حالا نشنیده بودم مجازات دوپینگ توبیخ کتبیه

مثل این میمونه که قاتل بگه نمیدونستم تیر زدن با این تفنگ باعث کشتن یک آدم میشه و قاضی هم اون رو از قتل تبرئه کنه

تشت رسوایی فوتبال ایران دیشب افتاد و همه فهمیدیم که یک عروسک دست و پا بسته رو مسئول رسیدگی به دوپینگ در ورزش کردن که حتی برای خود آقایون هم بدرد خیمه شب بازی نمیخوره

امیر آبادی گفت: کسایی که خبر دوپینگ من رو وسعت دادن به خدا واگذار میکنم
    آقای امیر آبادی ما هم شمارو به خدا واگذار میکنیم و منتظر آینده میمونیم تا ببینیم آه تو گیراست یا آه بزرگترین جامعه ورزشی

کارنامه مظلومی در مقابل پرسپولیس
    دو برد در مقابل تیم علی دایی با اشتباه مسلم داوری که علی دایی گفت تا آخر عمرم هم نمیگم که باختم و یک برد به کمک دوپینگ به نظر میرسه مظلومی به کمک ستاره هاش فقط دیدار رفت این فصل رو بدون مشکل خاصی برده
    به نوعی مثل اینکه پرویز سوبله چوبله فقط یک یوبله بوده و بس
    با این جمله کاملا مشخصه شما چه پرسپولیسی متعصبی هستی!!
    توهین های استقلالی های فقط محدود به روزنامه استقلال جوان نبوده شما مثل اینکه می خواهی چشمهات رو ببندی و شتهیاتی که فتل زاده و بقیه اعضای هیئت مدیره اس اس علیه ما گفتن رو 1 شبه فراموش کنی!!

حرف از ملیت و پیشرفت کشورهای متحد زدی! واقعا الان و عربستان و بحرین عجب کشورهای پیشرفته و متمدنی داریم و باید به حال اسپانیا و انگلیس و غیره... تاسف خورد که از این روش ما الگوبرداری نمی کنند و ریشه هایی فسادی جون رئال و بارسا و منچستر و چلسی رو نمیکنن و مانع پیشرفت کشورشون میشن!!!!!!
    دوست گلم من حرفم رو مشخص زدم و قضاوت با دیگر دوستان
    من در تاپیک استقلال هم گفتم که پرسپولیس نباید از حق و منافع خودش بگذره

اینکه من پرسپولیسی هستم یا نه رو به خودم واگذار کنید
    اما من باز هم میگم امثال روزنامه پیروزی نماینده و تریبون من نیستن و نخواهند بود روزنامه ای که با مدیریت انصاریفردی هدایت میشه که کم به تیم پرسپولیس بد نکرده
    Last edited by گرافيكار; 21-02-2012 at 20:16.

12. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12 پرسپولیس

دوست عزيز من تمام حرفاتو كامل قبول دارم ولي در مورد اين دسته گلي كه اقايون تازه به اب دادن اينو بگم كه واقعا اينا كاري كردن كه ممكنه ابروي فوتبالمون تو اسيا و دنبا هم كامل بره راي بازيكنا رو اعلام نكردن تا اين دو تا مقابل تيم عربستاني بازي كنن بعد اونم واسه اينكه تو اسيا زير سوال نرن كه چرا بازيكن دوپينگي رو رايشو بعد بازي اعلام ميكنيد با يه قانون من در اوردي به يك تذكر اكتفا كردن تا نه سيخ بسوزه نه كباب ولي اين وسط حق تيم پرسپوليس كاملا از بين ميره من از مدير عامل پرسپوليس در خواست ميكنم با قاطعيت پيگير باشه .
    اقايون گند زدن تاوانشو هوادار پرسپوليس بايد بده؟
    بعید میدونم واسه بازی با عربستان مشکلی پیش بیاد که انشالله نمیاد،درسته من پرسپولیسیم ولی اصلا دوس ندارم استقلال جلوی اون عربا که f16 شونو به رخمون میکشن 3 0 بازنده بشن،چون هم فقط یه بازیکن از اون دوتا دوپینگی تو بازی بود(امیر آبادی) که اونم تا اونموقع هنوز نتیجه جوابش نیومده بود، یا بهتر بگم هنوز حکم نداده بودن پس بعید میدونم اتفاقی بیفیته که انشالله نمیفته
    اما اما اما
    بازی پرسپولیس فرق میکنه،اون بازی باید قطعا 3 0 بشه به نفع ما،چون دوپینگ تو بازی ما بود و تو نتیجه ما دقیقا تاثیر گذار بوده چون 90 دقیقه مساوی بودیم اما بعدش ....

فکر میکنم تشت رسوایی فوتبال ایران دیشب در برنامه نود افتاد
    منتظر بودم تا حرفهای آقایون رو در برنامه نود بشنوم و متاسفم که دیگه از اینکه آشکارا حق دیگران رو بخورن و ملت رو به تمسخر بگیرن ابایی ندارن
    آخ گفتی، بخدا میخوام با سر برم تو دیوار،اینا خیلی ملتو ...... گیر آوردن،انقد راحت خودشونو میزنن به خریت که نگو
    دوس دارم بهشون فحش بدم،بزنمشون تا شاید عقدم خالی شه
    آخه چقد دروغ ، ریا ،فساد ،تبانی ،والا اگه دنیزلی بفهمه اینجا چه خبره،میره ترکیه ،میگه صد رحمت به فساد ترکیه،شما که روی فسادو سفید کردید

از یک تیم دو بازیکن رو به شکل اتفاقی انتخاب کنن و همون دو نفر هم ماده نیروزا استفاده کرده باشن هیچ تعریفی جز این نداره که تمام بازیکنای استقلال از ماده نیروزا استفاده کردن
    مربیشون خودش اعتراف کرد دیگه،گفت اگه این ماده نیروزاس،همه بازیکنای من دوپینگ کردن(یعنی همه استفاده میکنن)

حالا دلیل دوندگی عجیب استقلالیها تا دقیقه 120 رو متوجه میشیم حالا متوجه میشیم که بازیکن بالای 30 سال استقلال یعنی امیرآبادی چرا در وقتهای اضافه فراری میکنه و پاسی میده که در تمام عمر فوتبالیش نداده که اگر جاهای دیگه هم از این پاسها میداد به عنوان یک بازیکن خوب از خودش در فوتبال ایران اسمی به یادگار میگذاشت
    شما و خیلیای دیگه فهمیدی،کاش مدیرای مام میفهمیدن

بازی با الاتفاق تمام شد و خیلی از پرسپولیسیها از استقلال حمایت کردن و از بردش شاد شدن اما آقای فتح الله زاده حالا جواب خودت برای وجدان خودت چیه
    آقای فتح الله زاده سالهاست با پیشرفت ذهن مردم تاریخ رو برنده ها نمینویسن بلکه وجدانها و قاضیهای آگاهی مینویسن که دیشب حکم به کثیف بودن این فوتبال دادن
    آخه میفهمه،ندیدی دیشب میگفت کجا رو بسته نوشته ماده ممنوعه در حالی که عادل داشت با دستش نشون میداد

تا حالا نشنیده بودم که مجرم بگه خبر نداشتم و جرمش بخشیده بشه
    تا حالا نشنیده بودم مجازات دوپینگ توبیخ کتبیه
    قربونت حالا شنیدی، این نیز بگذرد .....

مثل این میمونه که قاتل بگه نمیدونستم تیر زدن با این تفنگ باعث کشتن یک آدم میشه و قاضی هم اون رو از قتل تبرئه کنه
    اگه عزیز محمدی و رفقا قاضی باشن،تبرئه میکنن

تشت رسوایی فوتبال ایران دیشب افتاد و همه فهمیدیم که یک عروسک دست و پا بسته رو مسئول رسیدگی به دوپینگ در ورزش کردن که حتی برای خود آقایون هم بدرد خیمه شب بازی نمیخوره
    بنده خدا بعد حرف اون کارشناس حقوقی نمیدونست چی بگه که فتل اومد کمکش

امیر آبادی گفت: کسایی که خبر دوپینگ من رو وستع دادن به خدا واگذار میکنم
    آقای امیر آبادی ما هم شمارو به خدا واگذار میکنیم و منتظر آینده میمونیم تا ببینیم آه تو گیراست یا آه بزرگترین جامعه ورزشی
    بجز امیر آبادی ،آه ما خیلیا رو میگیره( اون عزیز استقلالی و رفقا)

کارنامه مظلومی در مقابل پرسپولیس
    دو برد در مقابل تیم علی دایی با اشتباه مسلم داوری که علی دایی گفت تا آخر عمرم هم نمیگم که باختم و یک برد به کمک دوپینگ به نظر میرسه مظلومی به کمک ستاره هاش فقط دیدار رفت این فصل رو بدون مشکل خاصی برده
    به نوعی مثل اینکه پرویز سوبله چوبله فقط یک یوبله بوده و بس
    اونم اگه گندش در نیاد بعدا،تو زمان داییم که اون دوتا بازیو باختیم،یادمه تماشاگرا بعد بازی واسه تیم کف میزدن،چون مردونه بازی کرد،جوانمردانه بازی کرد

14. 6 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12 پرسپولیس

مصاحبه دو ماه پیش هاشمیان: دیگر برای آلودگی «متیل هگزان آمین» تخفیف قائل نمی شویم!
    مرجع خبری پرسپولیس : رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال بهتر است شعور مردم و مخاطبان فوتبال را برای توجیه جانبداری آشکار از دوپینگ 2 بازیکن استقلال در دربی 73 به بازی نگیرد!

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ شب گذشته موضوع اصلی برنامه 90 به دوپینگ 2 بازیکن استقلال در جریان دربی 73 پایتخت اختصاص داشت. در این برنامه عادل فردوسی پور با نمایش قوطی مکمل Jack3d نشان داد که ادعای رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال و مسئولان باشگاه استقلال در خصوص عدم اطلاع بازیکنان این تیم از آلودگی این مکمل درست نیست.

براتی کارشناس حقوقی در این برنامه با بیان اینکه شرکت های سازنده الزامی برای درج محتویات بسته روی قوطی ندارند و تنها ملزم به ثبت تاریخ تولید و انقضای محصول هستند گفت: در آئین نامه به طور مشخص آمده است که عواقب استفاده از مکمل های ورزشی بر عهده خود بازیکن بوده و اساسا در قانون مبارزه با دوپینگ اطلاع یا عدم اطلاع ورزشکار از وجود ماده ممنوعه ملاک نیست و صرف مثبت بودن آزمایش و استفاده از مواد ممنوعه موجب محرومیت می شود.
    این کارشناس حقوقی همچنین تاکید کرد هیچ راهکاری برای اثبات ورود این ماده ممنوعه به بدن دو بازیکن استقلال از طریق استفاده از مکمل های غذایی آلوده وجود ندارد!
    این در شرایطی است که بر روی قوطی بسته بندی مکمل مذکور به وضوح آمده است که این مکمل حاوی ماده Dimethylamylamine می باشد که بنا بر اظهارات علی فتح الله زاده و پزشک باشگاه استقلال مبنی بر تهیه این مکمل از سوی باشگاه ادعای آن ها مبنی بر عدم اطلاع از وجود ماده ممنوعه در مکمل jack3d یک ادعای بی اساس است چرا که با یک جست و جوی ساده در اینترنت می توان به ماهیت ماده Dimethylamylamine پی برد و دانستن اینکه این ماده از سال 2010 در فهرست مواد ممنوعه فدراسیون جهانی لادا بوده است برای پزشک این مجموعه امری ابتدایی و ساده است.

علاوه بر این دکنر احمد هاشمیان در تاریخ 17 دی ماه سال جاری و در زمان صدور و ابلاغ حکم محرومیت محسن بیاتی نیا به دلیل مصرف ماده ممنوعه متیل هگزان آمین، گفته بود: «بار دیگر تاکید می‌کنم که ورزشکاران و مسئولان باشگاه‌ها نباید از این حکم سوء برداشت کنند که اگر آلودگی بازیکن از طریق مکمل باشد، مشمول تخفیف می‌شود ، این مورد و مورد قبلی که درباره بازیکن داماش گیلان رخ داد، یک استثنا بود و اکنون نیز با توجه به این که دو مورد از این نوع دوپینگ مثبت اعلام و به اندازه کافی نیز درباره آن اطلاع رسانی شده است، لذا از این تاریخ به بعد مثبت شدن دوپینگ بازیکنان با ماده «متیل هگزان آمین» به هیچ عنوان مشمول حداقل مجازات نخواهد بود

این در شرایطی است که رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال شب گذشته بار دیگر در مقابل اظهارات مستند فردوسی پور بر بی اطلاعی بازیکنان از وجود این ماده ممنوعه در برخی مکمل ها خبر داد در شرایطی که از سال 2010 متیل هگزان آمین به عنوان یک ماده محرک در لیست داروهای ممنوعه بوده است.
    علاوه بر این ادعای مسئولان فدراسیون فوتبال در خصوص اینکه اگر بیش از 2 بازیکن از یک تیم در یک مسابقه اقدام به دوپینگ کرده باشند مطابق قانون موجب تغییر نتیجه آن مسابقه خواهد شد، خود اظهار نظری خنده دار و عجیب است چرا که اساسا کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال در هیچ مسابقه ای بیش از 2 نمونه از بازیکنان یک تیم فوتبال نمی گیرد و بر این اساس قانون مذکور اساسا بلا استفاده است!
    در شرایطی که فدراسیون فوتبال با صرف هزینه های گزاف اقدام به نمونه گیری و ارسال آن برای آزمایشگاه پیشرفته کلن نموده و پس از مثبت اعلام شدن نتایج بازیکنان استقلال آن هم در دربی حذفی پایتخت، به این شکل با توجیهات کودکانه به قول مجری برنامه 90 «خیلی شیک» از کنار آن عبور می کند، پیشنهاد می کنم ضمن توقف فعالیت این کمیته و برگزاری کلیه مسابقات لیگ و جام حذفی، کاپ قهرمانی را به تیم مورد حمایت مسئولان فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ اهدا کنید!

گفتنی است روابط عمومی باشگاه پرسپولیس در پاسخ به تماس خبرنگار ما در خصوص پیگیری این ماجرا وعده داد ، این باشگاه و شخص محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس همچنان پیگیر این ماجرا خواهند بود و از حقوق از دست رفته باشگاه و هواداران میلیونی این تیم دفاع خواهند کرد.

پویا نوایی
    انتهای گزارش اختصاصی / استفاده از این خبر تنها با ذکر نام مرجع خبری پرسپولیس مجاز است

چرا پاس همدان محروم شد استقلال نه؟ / دوپینگ دردانه پایتخت را به «بزرگی شان» می بخشند!

کسب رای به لطف بخشش استقلال
    مرجع خبری پرسپولیس : جلسه کمیسیون بدوی رسیدگی به تخلفات دوپینگ برگزار شد و 4 بازیکن متخلف به اخطار کتبی محکوم شدند.

بر اساس اعلام کمیسیون مذکور 4 بازیکنی که نمونه آنها با ماده ممنوعه میتل هگزان آمین مثبت اعلام شده، به واسطه استفاده از مکمل آلوده و بدون قصد دوپینگ مرتکب چنین تخلفی شدند، بر همین اساس 3 بازیکن لیگ برتری و یک بازیکن لیگ دسته اول به اخطار کتبی و بدون دوره محرومیت محکوم شدند.

این در حالی است که حدود 4 سال قبل آزمايش دوپينگ بازيكنان تيم فوتبال پاس در اولين حضور اين تيم در همدان مثبت اعلام شد و ماده اكتاپامين محلول در پودر مكمل بازيكنان باعث شد برخلاف اظهارات تمامي بازيكنان ،كادر فني و مسئولين از عدم اطلاع و آگاهي نسبت به آلوده بودن مكمل مصرف شده ،كميته پزشكي رأي را بدين صورت اعلام كند:

پرده اول - دوپینگ دسته‌جمعی!

در لیگ هفتم حرفه‌ای که وینکو بگوویچ سرمربی پاس همدان بود دو بازیکن این تیم به اتهام دوپینگ محروم شدند. سعید دقیقی و امیر ابوچا دوپینگی‌های پاس معرفی شدند. رضا چلنگر مترجم بگوویچ هم سر همین پرونده و دست داشتن در ماجرای دوپینگ محروم شد. البته او هم زیر بار این اتهام نرفت. به هر حال این موضوع آن زمان خیلی سروصدا به پا کرد و پای برخی دیگر از بازیکنان تیم هم به بهانه گوناگون وسط کشیده شد.
    به دليل مصرف هر دو بازيكن از يك ماده ممنوعه ،دوپينگ تيمي لحاظ مي شود و هر يك از دو بازيكن به 6 ماه محروميت از تمامي فعاليت هاي ورزشي محكوم و پزشك يار و مترجم تيم پاس نيز هر كدام به 4 سال محروميت از فوتبال محكوم و تيم فوتبال پاس علاوه بر كسر 3 امتياز با جريمه مالي 25 هزار فرانك سوئيس مواجه شد.

پرده دوم - رأفت اسلامی!

روز 1/12/1390 در سايت هاي مختلف اعلام شد بازيكناني كه از ماده متيل هگزان آمين بعلت آلوده بودن پودر مكمل هاي مصرفي استفاده كرده اند بدليل عدم اطلاع از آلوده بودن پودر مكمل ها با توبيخ كتبي مواجه شده اند و قبلأ هم اعلام كرده اند ماده مورد استفاده حدود 2 الي 3 ماه قبل به ليست مواد ممنوعه اضافه شده است.

مطالب را گفتيم تا با بررسي هر دو مورد برداشتي آزاد براي هر خواننده و شنونده مطلب بوجود آورده باشيم . ابتدا بدانيم كه هر دو ماده مصرفي بازيكنان پاس و تيم پايتخت نشين در يك دسته و گروه مواد ممنوعه قرار مي گيرند و ماده متيل هگزان آمين از سال 2010 به ليست مواد ممنوعه اضافه شده است و از طرفي دو بازيكن از يك تيم پايتخت نشين از متيل هگزان آمين استفاده كرده اند اما نحوه برخورد با تيم پاس در مقايسه با تيم معروف پايتخت نشين اصلأ قابل قياس نيست چون اگر همانند تيم پاس برخورد مي شد بايد شاهد ، محروميت بازيكنان ،دست اندركاران ،كسر امتياز و جريمه مالي براي باشگاه مورد نظر باشيم!

لازم بتوضيح است هر دو ماده اكتاپامين و متيل هگزان آمين در صورت استفاده در زمان برگزاري مسابقه دوپينگ محسوب ميشود و بعد از 48 ساعت اثرش برطرف خواهد شد!(هر دو حكم ذكر شده در دوره كاري آقاي هاشميان صادر شده است)

با جمع بندي و مقایسه موارد بالا آيا بزرگي و كوچكي تيم ها این شبهه را ایجاد نمی کندکه شاید برخی روابط در تصميم گيريها دخيل باشند؟ آيا مي توان استنباط كرد هر تيمي مسئولش بزرگتر باشد خلاف بزرگتری ميتواند انجام دهد و ناديده گرفته شود؟ آيا انتخابات فدراسيون تأثير گذار بوده است ؟ و ....

منبع - تابناک

16. 2 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

واقعا متیل هگزامین چیست؟ تاثیر آن در بدن چیست و چرا مصرف آن این همه سر و صدا در پی داشته؟

متیل هگزامین (متیل آمیلامین) جز خانواده ی مونوآمین ها محسوب میشود درحالی که آمفتامین و افدرین هم در این خانواده قرار میگیرند، در پزشکی از این مواد به عنوان دکونژستانت های نسل قدیم استفاده میشود اما تمامی این مواد به علت شباهت ساختاری که به آدرنالین دارند خاصیت محرک بودن و انرژی زایی دارند این دارو ها در بعضی از کشورها به علت استفاده از آنها در پارتی های شبانه فقط با نسخه پزشکی به فروش میرسند، گفتنیست متیل هگزامین سال 2009 توسط کمیته ی جهانی ضد دوپینگ به لیست مواد ممنوعه ی ورزشی سال 2010 اضافه شد.

برخی تخلفات استفاده از متیل هگزامین در مسابقات ورزشی و پیامدهای آن:

In 2009, the World Anti-Doping Agency added methylhexanamine to the 2010 prohibited list.

Methylhexanamine was implicated as a stimulant used by five Jamaican athletes in 2009. JADCO, the Jamaican anti-doping panel, was initially unable to determine whether it was prohibited by the rules,[15] but subsequently decided to impose sanctions on some of the affected athletes on the grounds that the drug was similar in structure to the banned substance tuaminoheptane.

During the 2010 Commonwealth Games, Nigerian athlete Damola Osayemi was stripped of her gold medal in the 100m after methylhexanamine was detected during drug testing.[17] Subsequently, another Nigerian athlete, Samuel Okon, who finished sixth in the 110m hurdles, also tested positive for the drug.

In October 2010, two Portuguese cyclists—Rui Costa and his brother Mario—tested positive for the substance. The samples were taken during the Portuguese National Championships at the end of June.

In October 2010, nine Australian athletes have been found by Australian Sports Anti-doping Authority to have tested positive for the substance. These players may include NRL and AFL players.

In November 2010 two South African rugby union players, Chiliboy Ralepelle and Bjorn Basson, were found to have tested positive for the substance on their annual tour of the Northern Hemisphere, and were immediately sent home from the tour by the South African Rugby Union, although it is possible that the players may have ingested the substance inadvertently in the form of medication for flu symptoms.

In 2010 Belgian National Amateur Masters Champion Rudy Taelman was suspended for one year for a positive test for methylhexanamine. He successfully defended himself from accusations of willful doping by proving that a supplement called "Crack" had caused the non-negative test. It should be noted that he was an active anti-doping advocate, and ironically the one to call for the doping controls to which he was submitted.

In January 2011, the Greek basketball team Iraklis indefinitely suspended Matt Bouldin after he tested positive for methylhexanamine.

In May 2011, English Rugby League player Martin Gleeson was charged by UK Anti-Doping in June 2011 with committing an anti-doping rule violation after he tested positive for the banned stimulant methylhexaneamine.

American pro tennis player Robert Kendrick was disqualified from the 2011 French Open, and banned from tennis for 12 months by the International Tennis Federation (ITF) after testing positive for Methylhexaneamine at the event. The ban is currently being appealed by Kendrick, as he claims he took a pill to cope with jetlag without knowing it contained the substance, and the ITF wrote in their summary that it did not believe that Kendrick took the substance as a performance enhancer. However, it is the long stated practice of the Tennis Anti-Doping Program that the players are responsible for ensuring that no prohibited substances enter their body, unless they hold a valid exemption for therapeutic use, which Kendrick did not.

In August 2011, American sprinter Mike Rodgers tested positive for methylhexanamine, claiming he drank vodka with an energy drink at a club two days before a meeting in Lignano, Italy, which supposedly caused the positive test.

In October 2011, Canadian wakeboarder Aaron Rathy was stripped of his silver medal at the Pan American Games in Guadalajara, Mexico, for testing positive for methylhexaneamine. In a statement, he blamed the use of the supplement OxyElite Pro, which he did not know contained the banned substance, for testing positive.

Also in October 2011, Saint Louis Cardinals Minor League outfielder Reggie Williams was suspended for 50 games for testing positive for methylhexaneamine.

In December 2011, Triathlete Dmitriy Smurov was suspended for 2 years for testing positive for methylhexaneamine.

In February 2012, the deaths of two U.S. soldiers who collapsed during physical training in the last few months have prompted a military investigation of the popular body-building supplement that was found in their systems.

In February 2012, Duathlete Sergio Silva was suspended for 6 months for testing positive for methylhexaneamine.

18. 2 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوست گلم من حرفم رو مشخص زدم و قضاوت با دیگر دوستان
    من در تاپیک استقلال هم گفتم که پرسپولیس نباید از حق و منافع خودش بگذره

اینکه من پرسپولیسی هستم یا نه رو به خودم واگذار کنید
    اما من باز هم میگم امثال روزنامه پیروزی نماینده و تریبون من نیستن و نخواهند بود روزنامه ای که با مدیریت انصاریفردی هدایت میشه که کم به تیم پرسپولیس بد نکرده
    من نگفتم پرسپولیسی هستید یا نیستید!!

شما بر میگردی برای غیرموجه جلوه دادن روزنامه کثیف استقلال ، به روزنامه پیروزی لقب زرد میدی در حالی که در همین برنامه نود فقط و فقط صفحه اول یک روزنامه باشرف به نمایش گذاشته شد که به ماجرای دوپینگ استقلال اشاره کرد و روزنامه ارگان آقایون "پرسپولیس" ، مشغول دعوت به حماسه ملی برای صعود همون استقلال دوپینگی بود!!

دوست عزیز برای اصبات ادعاها و عقایدت درست نیست به هر چیز رسیدی دست بندازی. پایگاه های مردمی همیشه تاریخ صد شرف داشتن به پایگاه ها و رسانه های رسمی و سفارشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •