تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 339 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خسته شدیم بس که بردیم .کاش پرسپولیس هم به روز های اوجش برمیگشت .
    دیگه طوری شده که استقلالی ها برای برد پرسپولیس کمتر خوشحالی میکنن.
    من هم تبریک میگم برد قاطع در وقت اضافه رو..
    خیلی دلم به حال استیلی سوخت ...بیچاره از روز اول تا روز اخر فحش خورد و شعار شنید ...
    خداییش امروز هم خوب بودند با این شرایطشون ولی ....
    زودتر از اینها باید میرفت...
    بازم "پرویز سوبله چوبله"...
    خیلی دلم میخواست فرهاد خان گل بزنه...

2. 8 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

سلام

تبریک میگم به همه ی دوستان. برد شیرینی بود.

این 2 تا عکس هم هدیه من به شما :دي
    :

4. 9 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

سلام منم به استقلاي هاي عزيز تبريك ميگم برد خيلي خوبي بود جباري واقعا كولاك كرد
    دمشون گرم

6. 7 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض دنیای این روزهای استقلالی ها : ما خوشحالیم

سایت گل - بردهایی مثل برد خیره کننده 3-0 در یک جمعه سرد فراموش نشدنی بی رودربایستی به این زودی ها از یادها نمی رود.
    استقلالی ها حتی می توانند چشم خود را به روی دقایق کسل کننده 45 دقیقه نیمه دوم ببندند و فقط لحظات شیرین وقت های اضافی را به حافظه تاریخی شان بسپارند. چه بسا حتی اگر استقلال در دقایق پایانی وقت های قانونی روی اتفاق و یا عوض کردن جریان بازی به گل می رسید، آن حادثه بزرگ رخ نمی داد.
    استیصال پرسپولیسی ها و یا پذیرفتن قطعی شکست، آن چیزی است که هوادار تیمی مثل استقلال در بازی با رقیب همیشه آرزویش را می کشد. این برد به همین دلیل مختصاتی شبیه یک بازی تاریخی دارد که سالها بعد می توان خاطراتش را برای نسل های جدید تعریف کرد و از لحظات شیرینی که پرویز مظلومی، فرهاد مجیدی، مجتبی جباری، اسماعیل شریفات و ... ساخته اند، ساعت ها حرف زد.
    لحظاتی این چنین مدت هاست از فوتبال ایران رخت بر بسته و کلا آن شادی های عجیب و غریب بردهای بزرگ تیم ملی و تیم های باشگاهی محبوب حداقل مربوط به یک دهه پیش است. بردهایی که کلی انرژی داشت و کاری می کرد که تا مدتی سر کلاس و کار، اتوماتیک وار همه چیز به خوبی و خوشی پیش رود.
    انرژی برد امشب در میانه این همه انرژی منفی موجود چیزی نیست که بتوان مثل بردهای عادی داربی های قبل یا حتی داربی آخر که 2-0 تمام شد و استقلال نمایش فوق العاده ای هم داشت، قیاس شود. این انرژی تمام آن چیزی است که می توان از تماشای فوتبال و یک تیم محبوب داشتن، استخراج کرد.
    در چنین شرایطی باید چشم را روی هزاران گرفتاری و مشکلات کوچک و بزرگ هم بست و با تمام وجود از ته دل خندید و گفت:« ما خوشحالیم. آقایان بازیکن، آقای سرمربی و حتی آقای مدیرعامل، واقعا ممنون!»

8. 9 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض و حالا پرویز سوبله چوبله!

سایت گل ـ پرویز مظلومی پس از بازی رفت امسال استقلال ـ پرسپولیس در لیگ به لقب دوبله سوبله مفتخر شد؛ لقبی که مثل یک شعار تبلیغاتی برای او عمل خواهد کرد مظلومی در سه بازی متوالی پرسپولیس را شکست داده و امروز چهارمین برد خود را مقابل قرمزها جشن گرفت.
    این رکوردی است خارق‌العاده که سرانجام سایه امیر قلعه‌نویی را از سر او برخواهد داشت، مظلومی حالا موفق‌ترین سرمربی استقلال در دربی است و پیروزی امروزش دستاوردی بود که هرگز از ذهن استقلالی‌ها بیرون نخواهد رفت.
    شاید بزرگترین تصمیم او توانایی‌اش در بخشیدن مجتبی جباری بود تصمیمی که گرچه مورد انتقاد بسیاری از کارشناسان فوتبال مواجه شد اما بدون شک در تیمی مثل استقلال مناسب حال هوادارانی بود که امسال دو جام قهرمانی را از مظلومی می‌خواهند.

10. 8 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

جباري به كار بد خودش پي نبرده و وقتي هم كه تعويض شد فقط پرويز بوسش كرد و اون صورتشو همينجوري نگه داشت و اين در آينده به تيم لطمه ميزنه ديروزم بعنوان هوادار اس اس خوشحال شدم ولي خوشحالي اصلي من قهرماني دوباره ي آسياس و لاغير.
    تيم هم ديروز خيلي خوب بازي كرد و بنظرم اگه ميزاشت جباري نيمه دوم بياد تو بهتر بود...

12. 2 کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

منم این برد رو به همگی تبریک میگم

فرهاد خان دیروز اعصاب نداشت ها !!!

بیخودی داد میزد

هه هه هه بابام پرسپولیسی بود وقتی گل سوم رو خورد تا آخر شد یه کلوم هم حرف نزد

در کل شاد شدیم

14. 3 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تبریک به تمام آبیهای عزیز.
    همین الانم با اینکه یه روز گذشته اما خوشحالم.یعنی خیلی خوشحالم.
    برد قاطع 3 0.
    نمیدونم چی بگم.
    خیلی از برد خوشحالم اما از یه چیز ناراحتم اونم اینه که وقتی بچه ها جلو میفتند و یکی دو تا گل میزنن دیگه راضی میشن.بعد گل سوم کلی وقت داشتیم واسه گلهای بیشتر اما ....
    خیلی دوست داشتم فرهاد گل بزنه.
    واقعا یکی از دربیهای تاریخی بود که مستقیم دیدم و میتونیم بعدها کلی ازش خاطره تعریف کنم.
    میلاد با این که در قلب من جای داره اما امروز زیاد پر فروغ نبود و بعدشم که مصدوم, شد ایشالا که جدی نیست.
    دم همشون گرم.انقدر حرف توی دلم هست نمیدونم کدومو بگم.
    بهتره هیچی نگم.

16. 5 کاربر از farshad_pes9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اینکه پرسپولیس در وضعیت خیلی بدیه و خوب نتیجه نگرفته ولی نباید بازیکنای استقلال مغرور بشن و باید خیلی جدی و با تعصب بازی کنن
    به نظرم اگه از اون اتفاقای خاص فوتبال نیافته ما برنده ایم و غیر اینم ازمون توقع نمیره
    چون فردا بعد بازی نیستم پس همین الان پیشاپیش به خاطر برد احتمالی در دربی به استقلالی های عزیز تبریک میگم : دی
    من از همه زودتر تبریک گفتم
    دوباره به استقلالی ها عزیز تبریک میگم
    همون طور که قبلا گفتم اصلا راه نداشت که این بازیو نبریم و از همه لحاظ وضعمون خیلی بهتر از پرسپولیس بودش!
    در مورد این قضیه جباری و کرار هم دیدین که درست تصمیم گرفته شد و مسلما جباری خیلی بهتر از کراره و الانم اتفاقا رحمتی که به جای اون بازی می کنه باعث شده از نظر دفاعی توی وسط زمین قویتر بشیم

ای کاش تو بازیهای بین المللی هم حرفی برای گفتن داشت! :(

خسته شدیم اینقدر تو باشگاهی باختیم از تیمهای عربــی!
    الان با این تیم توی آسیا هم می تونیم حرفای زیادی برای گفتن داشته باشیم و کیفیت بازیکنامون خیلی بالا شده
    میشه گفت الان نصف تیم ملی رو هم استقلالی می چرخونن!

18. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ..Parsa..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض

واقعا برد لذت بخشی بود ، یک دلی و همدلی بازیکنا رو دوست داشتم
    تیممون نشون داد که امسال واقعا بی رقیب ، انشاالله که همینطور ادامه بدیم تا قهرمانی در هر دو جام و بالا اومدن در آسیا

به حرمت دوستان پرسپولیسیم که میدونم الان چقدر ناراحت هستند در باره بازی و تیم رقیب چیزی نمیگم

مبارکتون باشه آبی دلان

20. 2 کاربر از ..Parsa.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •