بیان یه نظر سنجی بزنیم ببینم کدوم طرح مخابرات بهتره (سرعت و قیمت)تا کسانی که میخوان از مخابرات اشتراک بگیرن از اون طرح اطلاعات کافی داشته باشن
بیان یه نظر سنجی بزنیم ببینم کدوم طرح مخابرات بهتره (سرعت و قیمت)تا کسانی که میخوان از مخابرات اشتراک بگیرن از اون طرح اطلاعات کافی داشته باشن
خوب با این کار که فاتحه اون بهترین طرح خونده میشه اگه همه برن از همون طرح بگیرن!
ندیدید بعثت با خاک یکسان شد؟
یکی از بچه ها رفته بعثتش رو شارژ کرده میگه 60 تومان!!
من چون قبل از عید شارژ کردم دیگه از این تعرفه های جدید خبر نداشتم اینجوری که معلومه شبانه رو هم کم کم میخوان قطعش کنن! با این وضعیت موندن توی مخابرات اصلا توجیهی نداره! ما که مرکز مخابراتیمون خوبه الان اینترنتم به شدت مشکل داره وای به حال اون هایی که از قبل هم مشکل داشتن!! نمیدونم ISP های دیگه الان چه وضعیتی دارند ولی مخابرات رو خوب میدونم که الان افتضاحه
شما تو این 15 شب اخرشبی چقدردانلود کردی ممنون می شم عکس بزاری تا با خودمون مقایسه کنیم
مخابرات با PPPoA/PPPoE مشکل داره !؟
من تا حالا از Bridge Mode استفاده میکردم و همیشه با کانکشن ویندوز وصل میشدم .
الان میخوام به صورت همیشه کانکنت وصل باشم ولی هر کار میکنم که بیارمش روی PPPoE نمیشه.( کانکت نمیشه )
کسی هست که روی PPPoE باشه ؟
با اتوماتیک وصل بشوی به سرور 46.100.123.126 مخابرات وصل می شود
من قبلا ها زیاد استفاده می کردم ولی افت سرور پیدا کردش
البته حساب کتاب درستی ندارد دیروز تست می کردم سرعتش با کانکشن دستی بیشتر بود باید خودت تست بکنی تا متوجه بشوی کدامش سرعتش بهتره
کانکشن دستی هم خیلی خیلی به ندرت پیش می اید به 46.100 وصل شود بیشتر با همان 2.180 کار می کند
باتشکر
من واسه یه قضیه به port forwarding احتیاج داشتم مودمم رو گذاشتم رو ppoe ولی بعدش اصلا به نت وصل نمیشد . هر کار کردن نشد از اخر همون بریج رو گذاشتم دوباره . البته این مال زمانی بود که نامحدود داشتم .
زنگ بزنید پشتیبانی بگید مک ادرس مودم رو براتون تو لیست بزاره.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
دوستان من چند روز اعتبارم تموم شده ولی هنوز وصلم و دارم همینجور دان میکنم نکنه فیلمی آخرش سرمون اینا در بیارن هان؟![]()
آره منم همینطور
میدونی مخابرات حقشه و الان داره چوب اون همه دزدی که از ما کرده رو میخوره.
حالا ما هم م ی ک ن ی م تو پاچه اش.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)