اما من شنیدم اینجوری عمر باطری خیلی کم میشه، چون مدام از باطری استفاده می کنیم!
نه عمر مفيد باتري افزايش پيدا مبكنه.درواقع چرا خود لپ تاپ روي 20% پيام ميده كه باتري به شارژ نياز داره
چونكه بهترين زمان براي شارژ مجدد حساب ميشه
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
+1
من فک میکنم شما درست میگید و باهاتون موافقم، چون چندجا این مطلبی که شما گفتیدو خوندم و شنیدم.
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
دوستان با مرام لطف کنید جواب این سوال های منو بدین، خیلی برام مهمه که جوابشونو بدونم، ممنون.
1) از کجا بفهمم ویندوزی که الان رو لپ تاپم نصبه، اورجیناله؟؟؟
شما ميتونيد سريال ويندوز كه پشت دستگاه با برچسب زده شده با سريال ويندوز كه توي كنترل پنل قسمت sytem زده چك كنيد.در صورت همخواني ويندوز شما اورجيناله
2) از کجا میتونم مدل دقیق کارت گرافیکمو ببینم؟؟؟ 
شما ميتونيد هنگام روشن شدن سيستم يكبار دكمه Esc رو زده و وارد منوي bius بشين ومشخصات سخت افزاري و حتي تاريخ شروع گارانتي دستگاهتون رو بصورت دقيق و كامل ببينيد و هم در برخي از سيستم ها(اكثرا)در بخش كنترل پنل graphic properties مشاهده كنيد
3) درایورهامو چطوری میتونم آپدیت کنم؟؟؟
اگه سيستم شما hp ست ميتونيد با خود برنامه hp assistantكه بطور اورجينال روي سيستم نصب شده اين كار رو انجام بدين
يا از خود سايت Hp دانلود كنيد
4) از کجا میتونم بفهمم الان دمای CPU چند هستش؟؟؟
براي اين كار نرم افزار هاي زيادي وجود داره كه كافي يه search كوچولو توي گوگل بكنيد
....)ببخشید که سوالام اندکی کودکانه است!