تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 364 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

البته احتمالا این دوستمون نحوه تنظیم و اتصال از خود مودم رو ندونه ، در هر صورت دوستان لطف کنید تاپیک رو بیش از این منحرف نکنید
    چند صفحه اخیر دیگه هیچ ربطی به عنوان تاپیک نداره متاسفانه!

sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
    شرمنده رفیق ولی داری تاپیکرو منحرف می کنی.
    گزارش شد
    سلام و عرض ادب خدمت هر دو دوست عزیز
    به نظر حقیر اعتراض شما دوستان بی مورده
    سوالات دوستانمون دقیقا در ارتباط با همین تلویزیون هست و این دوستانی که سوال پرسیدن قصدشون حل مشکل مربوط به همین وسیلست پس باید کمکشون کنیم مشکلشون حل شه و اگه فردا کس دیگه ای به این مشکل برخورد جوابی اینجا براش باشه
    حالا یه نفر بیاد در مورد کیفیت تصویر کانالهای دیجیتال تلویزیون سوالی بپرسه باید بهش بگیم برو تو تاپیک آنتن دنبال جوابت باش؟

2. 2 کاربر از mehvar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزیز با دو ----- امتحان کردم کابل هاش هم اچ دی بود

دوستان من با همین ر س ی و ر ها با تلویزیونشون نگاه میکنند

خواهش میکنم راهنمایی کنیید

میشه از کابل اچ دی سینما خانگی ام استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟lg870بلوری نیست ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------

دوست عزیز کابلش اچ دیه

راه حلی به زهنتون میرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    شاید شما بش دی شت درست تنظیم نیست و با کیفیت پایین داری سیگنال میگیری
    به نظر من اگه دوستی دارین که داره تو خونش با یه تی وی دیگه همین شبکه هارو میگیره و درست جواب میده تی ویتو ببر اونجا یه تست بگیر اگه دیدی سیستم اون جواب میده و مال شما نه برو سراغ نمایندگی
    چون باید بتونه ساپورت کنه ولی بازم من معتقدم به تلویزیون دیتای مناسب نمیرسه
    راستی شما با بلو ری فیلم سه بعدی رو تو این تلویزیون تست کردین؟ که ببینین تلویزیون درست کار میکنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنونم دوست خوب از راهنمایی تون میشه بگین چطور باید روی مودم تنظیمات را ست کرد
    منظور شما این است از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بایدpppoe ست کرد
    راستش پیداش نکردم ولی میدونم وقتی اینترنتم از روی کامپیوتر قطع باشد موقع وصل شدن پیغام خطای pppoe
    رامیدهد پس حتما روی pppoeست هست ولی در تنظیم خودکار تلویزیون جواب نمیدهد
    سلام دوست عزیز
    شما برای اتصال به مودم از این آی پی استفاده کنین
    192.168.1.1
    پسورد هم تو مودمهای جدید اگه تغییر نداده باشین
    user name :admin
    password:12345 و یا admin
    بسته به مدل مودمها کانکشنشون و تنظیمات متفاوت هست ولی همونطور که دوستمون فرمودن اگه رو pppoe باشه مودم مستقیم به اینترنت کانکت میشه و اگه شما موقع روشن کردن کامپیوتر هیچ کار خاصی مثلا زدن یوزنیم و پسورد یا دادن پاسخ به کادری برای اتصال به اینترنت انجام نمیدین پس فکر میکنم سیستمتون به صورت pppoe ست شده
    در مورد دادن دستی آی پی به تلویزیون
    شما باید به این صورت عمل کنین
    ip: 192.168.1.25 عدد آخری رو به صورت دلخواه هم میتونین بدین با بقیه سیستمهای تو خونتون تداخل نداشته باشه
    subnet mask: 255.255.255.0
    default gateway:192.168.1.1
    dns:192.168.1.1
    بجز آی پی بقیرو باید دقیقا همین اعداد رو وارد کنین و نه دی ان اس مخابرات و فلا و بهمان

5. این کاربر از mehvar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    من هنگام خریدن تلویزیون در این مورد تحقیق کردم. چون سینمای خانگی که شما می خرید دستگاه dvd روی سینمای خانگی دارای آمپلی فایر است که باعث استفاده خوب از بلندگوها می شود. اگر شما dvd سینمای خانگگی را برندارید و به جای آن یک بلوری بردارید این بلوری معمولی است و آمپلی فایر ندارد بنابراین بلندگوهای سینمای خانگی عملا به درد نمی خورد. شما دو راه دارید یا یک سینمای خانگی بلوری برداری که گران اسن حدود 800 هزار تومان
    یا یک سینامی معمولی بردارید و یک دستگاه بلوری هم جداگانه بردارید که حدود 250 هزار تومان سینمای معمولی و 240 هزار تومان بلوری درمیاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

باسلام خدمت اساتید
    لطفا یک مقایسه فنی در مورد کیفیت مخصوصا از نظر پخش فیلمهای سه بعدی بین سری EX720سونی و 65100 ال جی ارایه دهید. موندیم کدوم را بخریم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من با كمك اين تاپيك هفته گذشته يك تلويزيون 42lw57000 خريدم كه دوسه روز پيش اومدن راه اندازيش كردن . كيفيتش خوبه ولي دوتا پيكسل سوخته داره كه روي صفحات سياه ديده ميشه با گلديران تماس گرفتم ميگن 5 پيكسل سوخته به بالا تعويض ميشه ميخواستم ببينم دوستان كسي به اين مشكل بر خورده و گارانتي ال جي كه مي گفتن خوبه همينه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

شاید شما بش دی شت درست تنظیم نیست و با کیفیت پایین داری سیگنال میگیری
    به نظر من اگه دوستی دارین که داره تو خونش با یه تی وی دیگه همین شبکه هارو میگیره و درست جواب میده تی ویتو ببر اونجا یه تست بگیر اگه دیدی سیستم اون جواب میده و مال شما نه برو سراغ نمایندگی
    چون باید بتونه ساپورت کنه ولی بازم من معتقدم به تلویزیون دیتای مناسب نمیرسه
    راستی شما با بلو ری فیلم سه بعدی رو تو این تلویزیون تست کردین؟ که ببینین تلویزیون درست کار میکنه؟
    دوست عزیز من خودم نصابم با کیفیت 98% گرفتم

تصویر هم دارم اما گزینه سه بعدی فعال نمیشه زمانی که دکمه 3dرو میزنی فقط گزینه 2dبه3d فعاله؟ نماینده اومد روز اول فیلمش داخل فلش بود تست کرد ام با ر س ی و ر نمیگیره

داره خودمونی میشه kouroshpayande's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز من خودم نصابم با کیفیت 98% گرفتم

تصویر هم دارم اما گزینه سه بعدی فعال نمیشه زمانی که دکمه 3dرو میزنی فقط گزینه 2dبه3d فعاله؟ نماینده اومد روز اول فیلمش داخل فلش بود تست کرد ام با ر س ی و ر نمیگیره
    دوست عزیز معمولا برای حالت ساید بای ساید یا همون دو تصویر کنار هم روش کار به اینصورته:
    بعد از تایید اخطار استفاده از عینک سه بعدی منویی ظاهر میشه که شامل پنج تصویر هست که شما باید تصویر دوم از سمت راست انتخاب کنید بعد میتونید براحتی با عینک ببینید. فقط همین.
    Last edited by kouroshpayande; 06-03-2012 at 13:11.

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    من هنگام خریدن تلویزیون در این مورد تحقیق کردم. چون سینمای خانگی که شما می خرید دستگاه dvd روی سینمای خانگی دارای آمپلی فایر است که باعث استفاده خوب از بلندگوها می شود. اگر شما dvd سینمای خانگگی را برندارید و به جای آن یک بلوری بردارید این بلوری معمولی است و آمپلی فایر ندارد بنابراین بلندگوهای سینمای خانگی عملا به درد نمی خورد. شما دو راه دارید یا یک سینمای خانگی بلوری برداری که گران اسن حدود 800 هزار تومان
    یا یک سینامی معمولی بردارید و یک دستگاه بلوری هم جداگانه بردارید که حدود 250 هزار تومان سینمای معمولی و 240 هزار تومان بلوری درمیاد
    درسته مضاف بر اینکه اصلا امکان این که سینما رو بدون پلیر برداری وجود نداره
    البته بعضی از باند های حرفه ای هستن که آمپ هم دارن مگه گرون هستن
    Last edited by ئظا; 06-03-2012 at 13:16.

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

باسلام خدمت اساتید
    لطفا یک مقایسه فنی در مورد کیفیت مخصوصا از نظر پخش فیلمهای سه بعدی بین سری EX720سونی و 65100 ال جی ارایه دهید. موندیم کدوم را بخریم
    از نظر سه بعدی فقط passive که تو ایران و جهان بهترینش LG هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •