تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 335 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 3344

نام تاپيک: Battlefield 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه your_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

یه چند سال قبل بود بازی conflict نسخه ی 2 هم حمله به ایران داشت(قبل از سال 88).دست اندرکاران محترم هم سینه چاک دادن که ال میکنیم بل میکنیم شکایت میکنیم آتیش میزنیم اعدام باید گردد و از این حرفها.حالا اون بازی نسخه ی 1 اش اینقدر چرت بود هیشکی نگرفت اما اینا تا ممنوعش کردن خیلی ها رفتن اینو گرفتن.من هم اون زمان چون میدونستم چقد چرته نگرفتمش
    اینم حالا ممنوع کردن من خودم با چشم خودم دیدم الان از هر 10 نفر که میان بازی بخرن 9 نفر اینو میخوان خب همه هم که میدونن استعمار کثیف زده به قلب اسلام تو این بازی از یه پسره پرسیدم خبر داری که به ایرانیا حمله میشه تو این بازی؟برگشت گفت کی گفته هر کی زبان مادریش فارسیه ایرانیه؟تهران اگه زندگی کرده باشی تو دو سال اخیر میفهمی من چی میگم.

2. این کاربر از your_star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز p30worldapm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

13

یعنی چی میرن بالا میان پایین
    پشت دیوار چند نفر بودن یکیشون داد می زد من الآن می رم بالا بعد بقلیش داد می زد من الآن می رم پایین!
    اولش فکر می کردم یه راه پله پشت دیوار هست بعد رفتم جلو دیدم یه زمین صافه صافه اینا هم سر جاشون ایستادن و از رفتن حرف می زنن!
    همون جا که با چاقو طرف رو می کشیم دو نفر هم اون جلو هستند.

4. 3 کاربر از p30worldapm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    بچه بازی کنید چونکه فقط این یه بازیه ولی دیگه از کشور مون بد نگید که هر چی داریم از ایرانه اون بی غیرتایی که این داستانا رو مینویسن واقعا با چشم خودشون ندیدن این چیزارو که فقط اینا جنگ روانی تا مغز مارو به بیراهه ببرن متعصفانه مثل اینکه واقعا بعضیا براشون سجده کردن (این کشور برای ماست حال بگذرد که .... ولی دیگه از اون کثافتا خیلی بهترن)

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من تا الان 5-6 مرحله رفتم که به جز اولیش که کردستان عراق بود و یه تیکه هم که تو پاریس بود، بقیه داخل ایران و مخصوصا تهران هست.
    l

کردستان عراق بود اما دقت کردین که بلاک ماشینا بود ایران 54؟تمام ماشینای اون مرحله اول که تو کردستان عراق بود ماشیناش بلاک 54 ایران بود که جالبه بلاکه یزده

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

از یه پسره پرسیدم خبر داری که به ایرانیا حمله میشه تو این بازی؟برگشت گفت کی گفته هر کی زبان مادریش فارسیه ایرانیه؟تهران اگه زندگی کرده باشی تو دو سال اخیر میفهمی من چی میگم.
    رفیق ما نفهمیدیم!!! منظورت چی بود؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TAEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

l

کردستان عراق بود اما دقت کردین که بلاک ماشینا بود ایران 54؟تمام ماشینای اون مرحله اول که تو کردستان عراق بود ماشیناش بلاک 54 ایران بود که جالبه بلاکه یزده
    ماشینای تهرانم 54 بود.

کلا زیاد با اطلاعات کافی صحنه سازی نکردن. رو دیوارا اغلب عربی نوشته شده تو تهران. ولی صندوق صدقه باحال بود!

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

یهو دانلودش نکنیا
    این نسخه آشغاله
    نسخه ریتل اصلا بدرد نمیخوره
    صبر کن ریلیز اسکایدرو رو دانلود کن
    عزیز من دارم دانلود میکنم....
    اگه نمیدونستی, بدون که این نسخه steam هستش که steam همیشه 1 هفته زودتر میزاره واسه دانلود تو سایتش و نسخه کامل هستش فقط کرک نداره...
    دقیقا مثل نسخه قبلی MW2 که همین وضعیت واسش پیش اومد و فقط باید بازی رو extract میکردین و کرک اسکیدرو میریختی توش...

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

دیسکی که خریدم برای 360 روش نوشتهbattle filde 3 LIMITED این یعنی چی؟

داره خودمونی میشه ezio29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان یعنی به نظر شما دایس اینقدر .... بوده که نمیدونسته پلاک تهران چنده؟
    یه دونه فیلم سینمایی های ما رو بشینن نگا کنن کلا تهران رو میفهمن چه شکلیه
    یا مثلا تو عراق پلاک ماشینا یه چیز دیگه ست و پلاک 54 ماله یه شهر تو ایرانه؟
    یکی بشینه فکر کنه ببینیم این اشتباه ها برای چی بوده
    نه اینکه هی یکی میاد میگه بازی بکنین
    یکی میاد میگه بازی نکنین

---------- Post added at 02:46 AM ---------- Previous post was at 02:45 AM ----------

عزیز من دارم دانلود میکنم....
    اگه نمیدونستی, بدون که این نسخه steam هستش که steam همیشه 1 هفته زودتر میزاره واسه دانلود تو سایتش و نسخه کامل هستش فقط کرک نداره...
    دقیقا مثل نسخه قبلی MW2 که همین وضعیت واسش پیش اومد و فقط باید بازی رو extract میکردین و کرک اسکیدرو میریختی توش...
    حالا یهو تا ته دانلود نکنی بعد اسکایدرو بیاد بگه فقط یه نسخه با کرک ما سازگاره؟
    از ما گفتن بود

12. این کاربر از ezio29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

دوستان یعنی به نظر شما دایس اینقدر .... بوده که نمیدونسته پلاک تهران چنده؟
    یه دونه فیلم سینمایی های ما رو بشینن نگا کنن کلا تهران رو میفهمن چه شکلیه
    یا مثلا تو عراق پلاک ماشینا یه چیز دیگه ست و پلاک 54 ماله یه شهر تو ایرانه؟
    یکی بشینه فکر کنه ببینیم این اشتباه ها برای چی بوده
    نه اینکه هی یکی میاد میگه بازی بکنین
    یکی میاد میگه بازی نکنین

---------- Post added at 02:46 AM ---------- Previous post was at 02:45 AM ----------

حالا یهو تا ته دانلود نکنی بعد اسکایدرو بیاد بگه فقط یه نسخه با کرک ما سازگاره؟
    از ما گفتن بود
    عزیزم فکر میکنم اشتباههای خیلی بزرگتری نسیت به پلاک توی بازی وجود داشته که پلاک 54 مثل یه جک واسش میمونه...
    من چندتا email زدم و complain کردم هم به EA و هم به یکی از طراحان بازی تو twitter طرف که انگار طرف مارو به ... هم حساب نکرده...
    شیطونه میگه یه review بنویسم تو gamespot و جواب ندادن EA و طرف رو بیارم توش...

شاید یه review کامل نوشتم تو gamespot در مورد افتضاحات این بازی در مورد ایران...
    البته چند تا از بروبچ بهم گفتن که این fictional هستش و زیاد بهشون پیله نکن. اینه فقط دنبال پولت شما هستن...

نه مطمئن باش که هیچ چیز دیگه ای به این بازی حتی اضافه نخواهد شد... البته map های multi به کنار...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •