کدوم مد؟؟؟ کدوم پست؟ کیه؟وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان اسپم اینجا زیاد شده من یه چیزایی در مورد بسته شدن اینجا به خاطر اسپم زیاد به گوشم رسیده لطفا رعایت کنید
کدوم مد؟؟؟ کدوم پست؟ کیه؟وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان اسپم اینجا زیاد شده من یه چیزایی در مورد بسته شدن اینجا به خاطر اسپم زیاد به گوشم رسیده لطفا رعایت کنید
ماشین رو که نمیشه اسپرت کرد شما باید مدهای بازی رو از اون سایتهایی که صفحه اول گذاشتیم دانلود کنین بعد به این روش اون هایو فعال کنیدسلام من بازی جرمن تراک رو دارم و6ستاره ان را پرکردم ولی ماشین ها اسپرت نشده باید چکار کنم
برای اعمال مد ها از این راه باید استفاده کنید:
باید فایل zipیاrar رو باز کنید هر چو توش هست extract to کنید داخل
C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\German Truck Simulator\mod
اگه متوجه نشدین بیشتر توضیح بدم![]()
این مد دوست عزیز
لینک مد
http://www.germantruck-mods.de/page/inc/tinymce_files/Trucks/new%20MB%201519%20ByObi%20Wan%20Kenob%20byAduA.rar
راستی مشکل شما حل شد؟
نمیدن دیگه چی کار کنم؟
تو که خودت ناظر هستی اگه میتونی وساطت کن که یه عنوان فعالی به من بدن دیگه
سلام!
دوستان تو این بازی کی قراره حق انتخاب بار رو به کاربر بده؟ من الان 3 تا مسیر بازی کردم .. هر دفعه خودش بهم بار میده!
والا الان دقیق یادم نیست ولی فکر میکنم حداقل 5 الی 6 بار باید ببرید
موفق باشید![]()
چطور سرعت ماشین زیاد کنم نهایت 100 تا میرند
اولا که بستگی به ماشین داره ماشین های کلاس A رو اگه بخری 160 تا هم میرنثانیا باید بری تعمیرگاه و موتور ماشین رو تقویت کنی تا ماشینت سرعت بره
موفق باشید![]()
دوستان این بازی قشنگه ؟!از این سبک و سیاق بازی ها خوشم میاد (عشق رانندگی با کامیونو و ... هستم
) یه بازی کامیونی به اسمه 18 Wheels of Steel Extreme دانلود و نصب کردم !! اما حال نکردم باهاش
این چطوره ؟! از اون بهتره ؟! اصلا بازی چجوریاست ؟! باید ماموریت گرفت ؟! بار حمل کرد ؟! ...
.
.ممنون
سلام دوست عزیز
این بازی قشنگ نیست فوق العاده هست واقعا
یکی از بهترین سری های بازی های کامیونی و شرکت SCS هست این نسخه
شما اصلا این نسخه از بازی رو نمیتونی با 18Wheels of Steel Extreme مقایسه بکنی
بله این بازی 60 لول داره و باید بار های مختلف رو حمل کنید و در این حین میتونید بنزین بزنید و در بین راه استراحت بکنید
شما میتونید برای خودتون گاراج بخرید و راننده استخدام کنید تا برای شما کار کنند
در کل من بهتون پیشنهاد میکنم اگه این سبک بازی ها رو دست دارید حتما این بازی رو امتحان کنید و لذت ببرید از بازی
موفق باشید
Last edited by iCe m@n; 01-04-2011 at 00:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)