میرم پیش گاردا لبخندزنان نگاهم میکنن: دی
گمم کنن برمیگردن ریوروود.بازم بار بعدی که برم اونجا میکشنم!
میرم پیش گاردا لبخندزنان نگاهم میکنن: دی
گمم کنن برمیگردن ریوروود.بازم بار بعدی که برم اونجا میکشنم!
من که میگم چیت بزن اونارو بکش بعدش دیگه چیت نزن![]()
شما عضو Nightingale... شدی
اون بنفشه و زنه هم خداشونه!
باید از اون راه بنفشه توی دیوار بری بیرون به زندگیت برسی و 24 ساعت بعد برگردی تا نوع agent خودت رو هم انتخاب کنی که 3 تا هست
اول بازی با کی دعوا کردی؟
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
تو تاپیک حل مشکلات اسکایریم تو همین فروم همش هست![]()
Last edited by M e i s a m; 08-12-2011 at 23:15.
خب یه کاری کن، برو چند تا follower پیدا کن از شهر های دیگه و برو بکششون یا میگم که سختی بازی رو بزار رو novice!
بچه ها بلدید که چجوری مثلا ۵ تا follower داشته باشید که؟!
5 تا؟! من یکی دارم خیلی تانکه با این حال زیادی هم هست! حالا راهی داره یا چیت و گلیچ و...؟!![]()
من یه تیم کامل داشتمخودم که تانک بودم، ۲ تا میج بودن،۱ دونه سگ بود، یه دونه تانک دیگه! البته اگه اسبم رو هم که از Dark BrotherHood گرفته بودم حسب کنیم میشد ۶ نفر
راه که هست، الان خوابم میاد و فردا کلی کار دارم! فردا ایشالله میام میگم
![]()
سلام دوستان
من تازه این بازیو شروع کردم
چند تا سوال داشتم
1. اینکه من تو مرحله پارتی گیر کردم اساسی نمیدونم نه مینیشه که دزدی کنم کلید بدزدم دری رو باز کنم نه چیز خاصی اونجاست؟ باید چیکار کنم تو مرحله پارتی؟
2.من جایی که یه اژدها میاد از تو زمین یه اژدهای دیگه رو زنده میکنه (واسه من دومین اژدها تو این بازی بود)
همونجایی که با یه زن تو کافه که تو اتاقش در مخی داره ..رفتم......خلاصه اژدها رو کشتم هیچ قابلیت جادویی نداد؟؟؟
چطوری قابلیت های جادویی پیدا کنم...از اژدها کشتن؟از نوشته ها؟کجا هستن؟؟؟؟طی ماموریت بهم میده؟؟؟؟
3.من یه جا که ماموریت بود رفتم که پایین یه ارتفاعی یه محوطه سنگی بود که مثل حوض بود که نوشته جادویی داشت اونو خوندم اما واسم سیاهه اینم عکسش
(V و a فاصله رو بر دارید)
محتوای مخفی: جادوی غیر فعال
ا...الان R رو دیدم اینو گرفتم
4.این جادو رو به من یاد نداد همین سومیش اولیش تک ضرب Z دومیش Z رو باید نگه دارم این یکی چیه؟؟؟؟
محتوای مخفی: ؟
5.راستی جایی راجب قابلیت ها (لول) توضیح فارسی هست آدرس بدید چون بیشترش رو نمیدونم چیه؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم سریع جواب بدید گیر کردم![]()
Last edited by Amir 3d; 09-12-2011 at 00:20.
محتوای مخفی: مخفی
۲.پس از کشتن اژدها شما dragon soul میگیرید که از بدن اژدها در میادو میتونید باهاش shout بخرید! (از اونجایی که عکس گذاشتی، قسمت shots)(تو ایکس باکس باید b رو گرفت و رفت تو magics) البته shouts رو باید از روی دیوارها و یا مراحلی که در بازی هست یاد بگیری که معمولا هرجایی دراگون میکشی، یه shout هم اون اطراف هست!
در ضمن یادت باشه که هر دراگون بهت یه سری استخون و این چیزا میده، اینا رو برو یه جای امن مثل خونه که خریدی یا اگه کوئست یه گروه رو کامل کردی که اتاق بهت دادن بزار تا بمونن واست و بتونی آرمور دراگون رو بسازی! (سنگین هستن استخوناش! باید جایی بزاریش و اگه تو مپ بزاری ۴۸ ساعت بعد میرن!)
۳.این shout رو باید استفاده کنی! (وقتی یاد گرفتی) که نمیدونم تو پی سی با چی اسفاده میشه!ولی تو ایکس باکس lb بود فکر کنم!
۴. خب این shout رو ما تو xbox با زدن کلیدی که شوت رو امتحان میکنه درجه ۱ رو میزدیم، با نگه داشتنش خودش قوی تر (لول ۳ ) رو میزد! (push) دقت کنی هم حرفایی که میزنه موقع استفاده فرق کرده!
۵. من جایی پیدا نکردم!ولی احتمالا خودم تا چند روز دیگه یه راهنمای کامل میزارم! چون این بازی واقعا نیاز داره!
این سه نفری که میگید به خونه خودم تو river wood اومدن و همینو گفتن "باید یه درس حسابی بهت بدیم"
دم در خونه بودن لامصب ها نمیدونم کدوم ... آدرس خونه رو داده بود
ولی همون دم در ترکوندمشون یه درسی بهشون دادم که هیچی دیگه یادشون نمیاد
جسداشونو 20 روز بالا درخت آویزن کردم برا عبرت
تو جسد رئیسشون یه نامه هست که نوشته بود فلان سارق رو بترکونید تا دزدی از سرش بپره ولی خودشون ترکیدن
راستشو بخاید همش زمان بی پولی یه قلب ددرا کش رفته بودم الان پولدارم دیگه از این کارا نمیکنم
اینم سند درگیری من با اون سه نفر حتما ببینید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه
پارتی رو هم پستو زدم گفتم حوصله ندارم صبر کنم تا جواب بیاد (که البته زود دادید) اما دوباره با یارو صحبت کردم دیدم نوشته هاش عوض شد و خلاصه یه طورایی به زنه تهمت زدم رفت خفتش کرد
خلاصه ردش کردم
اما همون 2ومین اژدها به من soul نداد؟؟؟؟
ای کاش زود تر راجب این استخوان ها میفهمیدم ....دیدم ارزشش زیاده
(500 تا اونم اول بازی ایفروختمشون
)
در ضمن این لولا رو نگفتید قضیه اش چطوریه؟
راهنمای فارسی کامل لول ها بلد نیستی آدرس بدی فکر کنم تو همین فروم باشه اما...صفحه اش...
مثلا نوتیس چیه؟؟؟
Last edited by Amir 3d; 09-12-2011 at 02:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)