تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 510 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

میرم پیش گاردا لبخندزنان نگاهم میکنن: دی
    گمم کنن برمیگردن ریوروود.بازم بار بعدی که برم اونجا میکشنم!

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

من که میگم چیت بزن اونارو بکش بعدش دیگه چیت نزن

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

دوستان یه راهنمایی بکنید دیگه....
    شما عضو Nightingale... شدی
    اون بنفشه و زنه هم خداشونه!
    باید از اون راه بنفشه توی دیوار بری بیرون به زندگیت برسی و 24 ساعت بعد برگردی تا نوع agent خودت رو هم انتخاب کنی که 3 تا هست

Help
    تو Riverwood هر وقت میرم سه تا گردن کلفت وایستادن میان بهم میگن میخوایم درسی بهت بدیم یادت نره!(Heired Thug اسمشونه.گویا مزدورن اجیرشون کردن).خیلی قوین لامصبا.با لیدیا رفتم یکیشون 2 تا میزنه به لیدیا پخش زمین میشه!لول 5م.(هی از اول بازی میکنم : دی)
    اول بازی با کی دعوا کردی؟

---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------

شما از کجا دانلود کردید ؟ برای pc دیگه ؟
    تو تاپیک حل مشکلات اسکایریم تو همین فروم همش هست
    Last edited by M e i s a m; 08-12-2011 at 23:15.

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب یه کاری کن، برو چند تا follower پیدا کن از شهر های دیگه و برو بکششون یا میگم که سختی بازی رو بزار رو novice!
    بچه ها بلدید که چجوری مثلا ۵ تا follower داشته باشید که؟!

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

خب یه کاری کن، برو چند تا follower پیدا کن از شهر های دیگه و برو بکششون یا میگم که سختی بازی رو بزار رو novice!
    بچه ها بلدید که چجوری مثلا ۵ تا follower داشته باشید که؟!
    5 تا؟! من یکی دارم خیلی تانکه با این حال زیادی هم هست! حالا راهی داره یا چیت و گلیچ و...؟!

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

5 تا؟! من یکی دارم خیلی تانکه با این حال زیادی هم هست! حالا راهی داره یا چیت و گلیچ و...؟!
    من یه تیم کامل داشتم خودم که تانک بودم، ۲ تا میج بودن،۱ دونه سگ بود، یه دونه تانک دیگه! البته اگه اسبم رو هم که از Dark BrotherHood گرفته بودم حسب کنیم میشد ۶ نفر راه که هست، الان خوابم میاد و فردا کلی کار دارم! فردا ایشالله میام میگم

7. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه این بازیو شروع کردم
    چند تا سوال داشتم
    1. اینکه من تو مرحله پارتی گیر کردم اساسی نمیدونم نه مینیشه که دزدی کنم کلید بدزدم دری رو باز کنم نه چیز خاصی اونجاست؟ باید چیکار کنم تو مرحله پارتی؟

2.من جایی که یه اژدها میاد از تو زمین یه اژدهای دیگه رو زنده میکنه (واسه من دومین اژدها تو این بازی بود)
    همونجایی که با یه زن تو کافه که تو اتاقش در مخی داره ..رفتم......خلاصه اژدها رو کشتم هیچ قابلیت جادویی نداد؟؟؟
    چطوری قابلیت های جادویی پیدا کنم...از اژدها کشتن؟از نوشته ها؟کجا هستن؟؟؟؟طی ماموریت بهم میده؟؟؟؟

3.من یه جا که ماموریت بود رفتم که پایین یه ارتفاعی یه محوطه سنگی بود که مثل حوض بود که نوشته جادویی داشت اونو خوندم اما واسم سیاهه اینم عکسش

(V و a فاصله رو بر دارید)
      محتوای مخفی: جادوی غیر فعال 
    http://up.v a tandownload.com/images/kvjlds5kykna0gf4gjoj.jpg

ا...الان R رو دیدم اینو گرفتم

4.این جادو رو به من یاد نداد همین سومیش اولیش تک ضرب Z دومیش Z رو باید نگه دارم این یکی چیه؟؟؟؟
      محتوای مخفی: ؟ 
    http://up.v a tandownload.com/images/ube10r63qkp2o25g4wc6.jpg

5.راستی جایی راجب قابلیت ها (لول) توضیح فارسی هست آدرس بدید چون بیشترش رو نمیدونم چیه؟؟؟؟؟؟
    ممنون میشم سریع جواب بدید گیر کردم
    Last edited by Amir 3d; 09-12-2011 at 00:20.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه این بازیو شروع کردم
    چند تا سوال داشتم
    1. اینکه من تو مرحله پارتی گیر کردم اساسی نمیدونم نه مینیشه که دزدی کنم کلید بدزدم دری رو باز کنم نه چیز خاصی اونجاست؟ باید چیکار کنم تو مرحله پارتی؟

2.من جایی که یه اژدها میاد از تو زمین یه اژدهای دیگه رو زنده میکنه (واسه من دومین اژدها تو این بازی بود)
    همونجایی که با یه زن تو کافه که تو اتاقش در مخی داره ..رفتم......خلاصه اژدها رو کشتم هیچ قابلیت جادویی نداد؟؟؟
    چطوری قابلیت های جادویی پیدا کنم...از اژدها کشتن؟از نوشته ها؟کجا هستن؟؟؟؟طی ماموریت بهم میده؟؟؟؟

3.من یه جا که ماموریت بود رفتم که پایین یه ارتفاعی یه محوطه سنگی بود که مثل حوض بود که نوشته جادویی داشت اونو خوندم اما واسم سیاهه اینم عکسش

(V و a فاصله رو بر دارید)
      محتوای مخفی: جادوی غیر فعال 
    http://up.v a tandownload.com/images/kvjlds5kykna0gf4gjoj.jpg

ا...الان R رو دیدم اینو گرفتم

4.این جادو رو به من یاد نداد همین سومیش اولیش تک ضرب Z دومیش Z رو باید نگه دارم این یکی چیه؟؟؟؟
      محتوای مخفی: ؟ 
    http://up.v a tandownload.com/images/ube10r63qkp2o25g4wc6.jpg

5.راستی جایی راجب قابلیت ها (لول) توضیح فارسی هست آدرس بدید چون بیشترش رو نمیدونم چیه؟؟؟؟؟؟
    ممنون میشم سریع جواب بدید گیر کردم
      محتوای مخفی: مخفی 
    ۱. پس از اینکه وارد پارتی شدی، باید بری با اونی که نشسته حرف بزنی (اسمشو یادم نیست) و بهش یه wine بدی تا حواس مردم رو پرت کنه و بتونی از در پشتی با اونی که مسئول سرو نوشیدنی هست بری! بعدشم که بقیش معلومه دیگه!

۲.پس از کشتن اژدها شما dragon soul میگیرید که از بدن اژدها در میاد و میتونید باهاش shout بخرید! (از اونجایی که عکس گذاشتی، قسمت shots)(تو ایکس باکس باید b رو گرفت و رفت تو magics) البته shouts رو باید از روی دیوارها و یا مراحلی که در بازی هست یاد بگیری که معمولا هرجایی دراگون میکشی، یه shout هم اون اطراف هست!
    در ضمن یادت باشه که هر دراگون بهت یه سری استخون و این چیزا میده، اینا رو برو یه جای امن مثل خونه که خریدی یا اگه کوئست یه گروه رو کامل کردی که اتاق بهت دادن بزار تا بمونن واست و بتونی آرمور دراگون رو بسازی! (سنگین هستن استخوناش! باید جایی بزاریش و اگه تو مپ بزاری ۴۸ ساعت بعد میرن!)
    ۳.این shout رو باید استفاده کنی! (وقتی یاد گرفتی) که نمیدونم تو پی سی با چی اسفاده میشه!‌ولی تو ایکس باکس lb بود فکر کنم!
    ۴. خب این shout رو ما تو xbox با زدن کلیدی که شوت رو امتحان میکنه درجه ۱ رو میزدیم، با نگه داشتنش خودش قوی تر (لول ۳ ) رو میزد! (push) دقت کنی هم حرفایی که میزنه موقع استفاده فرق کرده!
    ۵. من جایی پیدا نکردم!‌ولی احتمالا خودم تا چند روز دیگه یه راهنمای کامل میزارم! چون این بازی واقعا نیاز داره!‌

10. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

Help
    تو Riverwood هر وقت میرم سه تا گردن کلفت وایستادن میان بهم میگن میخوایم درسی بهت بدیم یادت نره!(Heired Thug اسمشونه.گویا مزدورن اجیرشون کردن).خیلی قوین لامصبا.با لیدیا رفتم یکیشون 2 تا میزنه به لیدیا پخش زمین میشه!لول 5م.(هی از اول بازی میکنم : دی)
    این سه نفری که میگید به خونه خودم تو river wood اومدن و همینو گفتن "باید یه درس حسابی بهت بدیم"

دم در خونه بودن لامصب ها نمیدونم کدوم ... آدرس خونه رو داده بود

ولی همون دم در ترکوندمشون یه درسی بهشون دادم که هیچی دیگه یادشون نمیاد

جسداشونو 20 روز بالا درخت آویزن کردم برا عبرت

تو جسد رئیسشون یه نامه هست که نوشته بود فلان سارق رو بترکونید تا دزدی از سرش بپره ولی خودشون ترکیدن

راستشو بخاید همش زمان بی پولی یه قلب ددرا کش رفته بودم الان پولدارم دیگه از این کارا نمیکنم

اینم سند درگیری من با اون سه نفر حتما ببینید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

محتوای مخفی: مخفی 
    ۱. پس از اینکه وارد پارتی شدی، باید بری با اونی که نشسته حرف بزنی (اسمشو یادم نیست) و بهش یه wine بدی تا حواس مردم رو پرت کنه و بتونی از در پشتی با اونی که مسئول سرو نوشیدنی هست بری! بعدشم که بقیش معلومه دیگه!

۲.پس از کشتن اژدها شما dragon soul میگیرید که از بدن اژدها در میاد و میتونید باهاش shout بخرید! (از اونجایی که عکس گذاشتی، قسمت shots)(تو ایکس باکس باید b رو گرفت و رفت تو magics) البته shouts رو باید از روی دیوارها و یا مراحلی که در بازی هست یاد بگیری که معمولا هرجایی دراگون میکشی، یه shout هم اون اطراف هست!
    در ضمن یادت باشه که هر دراگون بهت یه سری استخون و این چیزا میده، اینا رو برو یه جای امن مثل خونه که خریدی یا اگه کوئست یه گروه رو کامل کردی که اتاق بهت دادن بزار تا بمونن واست و بتونی آرمور دراگون رو بسازی! (سنگین هستن استخوناش! باید جایی بزاریش و اگه تو مپ بزاری ۴۸ ساعت بعد میرن!)
    ۳.این shout رو باید استفاده کنی! (وقتی یاد گرفتی) که نمیدونم تو پی سی با چی اسفاده میشه!‌ولی تو ایکس باکس lb بود فکر کنم!
    ۴. خب این shout رو ما تو xbox با زدن کلیدی که شوت رو امتحان میکنه درجه ۱ رو میزدیم، با نگه داشتنش خودش قوی تر (لول ۳ ) رو میزد! (push) دقت کنی هم حرفایی که میزنه موقع استفاده فرق کرده!
    ۵. من جایی پیدا نکردم!‌ولی احتمالا خودم تا چند روز دیگه یه راهنمای کامل میزارم! چون این بازی واقعا نیاز داره!‌
    دستت درد نکنه
    پارتی رو هم پستو زدم گفتم حوصله ندارم صبر کنم تا جواب بیاد (که البته زود دادید) اما دوباره با یارو صحبت کردم دیدم نوشته هاش عوض شد و خلاصه یه طورایی به زنه تهمت زدم رفت خفتش کرد خلاصه ردش کردم
    اما همون 2ومین اژدها به من soul نداد؟؟؟؟
    ای کاش زود تر راجب این استخوان ها میفهمیدم ....دیدم ارزشش زیاده
    (500 تا اونم اول بازی ای فروختمشون)

در ضمن این لولا رو نگفتید قضیه اش چطوریه؟

راهنمای فارسی کامل لول ها بلد نیستی آدرس بدی فکر کنم تو همین فروم باشه اما...صفحه اش...
    مثلا نوتیس چیه؟؟؟
    Last edited by Amir 3d; 09-12-2011 at 02:43.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •