من دفترچه حساب بانک دی رو گم کردم چیکار باید بکنم؟
من دفترچه حساب بانک دی رو گم کردم چیکار باید بکنم؟
توی کارت به کارت شتابی کارمزد اون محاسبه میشه تا 1 میلون 500 تومان هر یه تومن اضافه 200 تومن پایا هم که فعلا کارمزد نداره
البته برای کارت به کارت شتابی فقط باید برای قسمت گرفتن صورتحساب ثبت نام کنید و توی شعبه فعال کنید بدون اون فقط ملی به ملی ممکنه
اون حسابای مدت دار اگر پولی از حساب برداری چی میشه ؟ سود رو نمیدن ؟
پس روز شمار خیلی بهتره دیگه نه ؟
بهترین بانکی که روز شمار میده ؟ نرخ سودش چنده ؟
به نظرم کارت ملی با شناسنامه بردار برو بهت دفترچه جدید میدن.
با سلام .
من میخوام این دستگاه رمزیاب بانک ملی رو بگیرم وقتی این فرمش رو پر می کنم با این که همه اطلاعاتش رو پر می کنم وقتی تایید رو می زنم بهم میگه که تمامی اطلاعات باید پر بشه . کسی هم این مشکل رو داره ؟ یا داشته ؟
دوستان ممنون می شم یکم در مورد سفته بهم اطلاع بدین که به چه دردی می خوره و چطور ازش استفاده می کنند؟!![]()
سلام دوستان
به نظرتون بانکداری اینترنتی بانک ملی بهتره یا ملت؟
توکن ملی الان 54000 تومن هست اما بجاش در بیشتر عملیات بانکداری اینترنتی کارمزد نمیگیره ولی بانک ملت کارمزد میگیره
Last edited by osmaan; 20-04-2013 at 19:48.
ملت کارمزد نداره. کجاش کارمزدیه؟
ملت از نظر من عالیه. توکن هم نمی خواد.
بله برای انتقال وجه بین حسابهای ملت فقط 25 تومن می گیره که اونم اصلا به چشم نمیاد. پایا رایگان انتقال سحابی تابع مقررات بانک مرکزی
دوست عزیز
منم برای حساب شخصیم از ملت استفاده میکنم اما مثلا برای سحاب 500 تومن کم میکنه درصورتی که میگن ملی کم نمیکنه
اما این موردی که پرسیدم رو برای حساب مغازه میخوام ملت برای حواله سقف بالا یه دستگاه رمز نگار میخواد که قیمتش رو نمیدونم چنده
میگن رو بی خیال شو اون چیزی که من استفاده می کنم اینه که کارت به کارت شتابی تا یک میلیون تومان 500 تومن کارمزد داره چه atm چه اینترنت چه ملی چه ملت. فقط کارت به کارت ملی به ملی رایگانه و کارت به کارت یا حساب به حساب ملت 25 تومن هزینه داره. ملت اینقدر خوبه که اصلا این 25 تومنش ارزش نداره. اون موقعی که بانکهای دیگه اینترنت بانک نداشتن ملت همه ( با کمی اغراق) خدمات رو اینترنتی می داد.
بدی ملت = شعبه های شلوغ برای کارهای حضوری
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)