نیازی به پاک کردن مد تاچ مجازی نیست،
سنسور گوشی شما synaptic هست.
نیازی به پاک کردن مد تاچ مجازی نیست،
سنسور گوشی شما synaptic هست.
دوستان یعنی راهی نیست بشه انجام داد واسه منم synaptic هستش از صبح دپرسم
سلام علیکم و رحمته الله و برکاته
اساتید محترم من میخوام گوشی با سیستم عامل اندرو بگیرم با قیمت مناسب بین گوشی شما یعنی x8 و سامسونگ گلکسی s5570 دو دلم و موندم کدوم یکی رو بگیرم. برای من خیلی مهمه که گوشیم اکثر نرم افزارها و بازی های اندرو رو ساپورت کنه اخه من یه جاهایی خوندم ایکس هشت به خاطر صفحه نمایش کوچیکش قادر نیست بعضی از برنامه ها و بازی های اندرو رو نشون بده و از طرفی اینم خوندم سامسونگ اس 5570 هم بخاطر کیفیت پایین صفحه نمایش نمی تونه بعضی از نرم افزارها و بازی ها رو ساپورت کنه!!! آیا اینا واقعیت داره؟ کدوم یکی از این گوشی ها فارسی رو بهتر ساپورت میکنه ؟ فارسی رو فقط برای اس ام اس میگما!!! وگرنه با زبون خود گوشی مشکلی ندارم. ما که پاک گیج شدیم از بس از این تالار تو اون تالار پریدیم و هرجا یه چیز نوشته شده بود. اساتید خدایی زودتر جواب بدین دیگه صبرم سر اومده میخوام زودتر گوشیو بگیرم
سلام
این دوتا گوشی ای که نام بردی میتونن اکثر نرم افزارارو اجرا کنن بازی های زیادی هم هستن براشون - شما باید طبق هزینه ای که دارید میکنید انتظار داشته باشید که این دو مدل خیلی خوب هستن - من خودم تا بحال مشکلی در نرم افزار با x8 نداشتم - هردو هم برای sms فارسی رو بخوبی ساپورت میکنن...
در یک کلام به نظر من Sam gio s5570 گزینه ی بهتری هست اما خب حدود 50 تومن بیشتر باید هزینه کنید...
موفق باشی![]()
سلام دوستان
يك سؤال داشتم كه اميدوارم بتوانم از راهنمايي دوستان استفاده كنم.
در كتابچه راهنماي گوشي آمده است كه در صورت اتصال هدست به گوشي يك آيكون به شكل هدفون در نوار وضعيت (status bar) نشان داده مي شود ؛ اما اين مورد در گوشي من نمايش داده نمي شود. ممكن است از دوستان خواهش كنم كه آيا همين وضعيت براي گوشي شما هم اتفاق مي افتد يا خير؟ بطور واضحتر آيا در موبايل شما با اتصال هدست به گوشي آيكون هدفون در نوار وضعيت به نمايش در مي آيد يا نه؟
از لطف شما بسيار سپاسگزارم
مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییی
سنسورش رو میشه عوض کرد؟
اون سنسور گیر میاد؟
شدنش که میشه کار نشد نداره
اما به نطرم ارزشش رو نداره
اونم با این تعمیر کارای ایرانی که اکثرا وارد نیستن
یعنی این با هاش هیچ کار دیگه غیر تعویض نمیشه!!!
گویا قیمتنم سنسورا زیاد تفاوت نداشتند
این چه کاریه SE کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)