ارک مثلا از oTG یا usb on the go پشتیبانی نمیکنه( البته فعلاً نمیکنه ولی تمام گوشی های 2011 سونی اریکسون قابلیت USB OTG رو دارند در آپدیت بعدی(حدود 2 هفته دیگه ) به آندروید 2.3.4 آپدیت میشه که قابلیت USB Accessory اضافه میشه که میتوان موس و کیبورد و دسته بازی و ... به گوشی متصل کرد در ورژن بعدی آندروید ( Ice Cream sandwich ) قابلیت USB Host به طور رسمی از طرف Google پشتیبانی میشه ) و گوشی ظریف و خوش تراشی مثل SII و hts sensation یوقر و گنده الکی ساخته نشده مثل راحتش این که اگه این گوشی تو یک دست بگیری با یک دست به راحتی میتونی باهاش کار کنی . اسمش بر گرفته شده از خوش دست بودنشه. یک عیبی هم که میگن ( من خودم تست کردم مسئله خاصی ندیدم ) اگر با زاویه نگاه کنی بهش تصویر نگاتیو نشون میده یعنی رنگ جا به جا . مثلاً 160 درجه!!
حرفای که امیر زدن رو کاغذ درست به نظر میاد اما تو عمل خیر چون عملاً 2 هسته ای بودن یک پول اضافی فعلا با این کاربری های فعلی شاید در اینده 2 3 سال دیگه لازم باشه اما خوب ادم سال به سال یا 2 سال یک بار گوشی عوض میکنه دیگه
از طرفی هم باید ذکر کرد که سنسیشن دارای مشکل صفحه است البته میییییییگن با آپدیت بر طرف میشه اما یاد اون ضرب المثل بزک نمیر .....
از لحاظ فول hd پخش کردن هم من موندن چرا بعضی ها اینون میگن ! اقا گیریم پخش کرد تو ال سی دی 4.3 4.2 نمیشه به طور واقعی یعنی بدون کوچیک شدن 720 hd رو دید چه برسه به 1080 .
شما هم که x10 داری اگه میخوای دیگه خیلی کیف کنی یک ما صبر کن arc s بیاد که cpu 1.4 حالشو ببری از 1.2 هم توپ تر .![]()

.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
جواب بصورت نقل قول
.gif)
.gif)
.gif)

.gif)