تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 416 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

مو:تا پایانِ قرارداد 4 ساله ام به کارم ادامه خواهم داد

دیگر پیشخوانها:

مورینیو خیالِ بازیکنانش را از ادامه کار راحت کرد

مو:سختیهای این پروژه را میدانم ولی من کارهای سخت را دوست دارم

:مشکلات حاشیه ای تعیین کننده نخواهند بود،فصلِ بعد آنها هم حل میشوند

محمدو دیارا به موناکو پیوست

آدبایور:پسرِ خوبی خواهم بود

آدبایور:برای کنار زدنِ بنزما به اینجا نیامده ام

:بارسلونا میخواست مرا به خدمت بگیرد ولی من همیشه آرزوی بازی در مادرید را داشتم

آدبایور دیرزو که تیم اصلی استراحت میکرد با بازیکنان کاستیا تمرین کرد

بازیکنان کاستیا در مورد آدبایور:او یک پلنگ است

پیش نمایه آاس:

پیشخوانِ برجسته:

آدبایور:برای کنار زدنِ بنزما اینجا نیستم

دیگر پیشخوانها:

آدبایور:برای بردنِ جام آمده ام

:گلِ بنزما مقابل سه ویا نشان داد او هرکاری بخواهد میتواند انجام دهد

محمدو دیارا به موناکو پیوست

یکی از برنامه های شبکه چهار ثابت کرد که توپ فابیانو گل نشد

// با تشکر از مرتضی عزیز بابت ترجمه

---------- Post added at 10:54 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------

دیماریا:"بودن در رئال مادرید شگفت انگیز است"

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

آنخل دیماریا هافبک رئال مادرید اذعان کرد که بهترین دوران ورزشیش را در رئال مادرید میگذراند.

شش ماه از جدایی دیماریا از بنفیکا و پیوستنش به رئال مادرید میگذرد و این هافبک تکنیکی و سرعتی در مورد این مدت صحبت کرد و اذعان کرد که بهترین دوران ورزشیش را در رئال مادرید میگذراند.

این هافبک آرژانتینی گران ترین خرید مادریدیها در تابستان سال گذشته بود که با 25میلیون یورو از بنفیکا جدا شد و به رئال مادرید پیوست.او تبدیل به یکی از کلیدی ترین مهره های ژوزه مورینیو شده است.

در مصاحبه با نشریه Champions،دیماریای 22 ساله گفت که پیوستن به تیمی نامی و بزرگ بیش از حدِ انتظارات او بوده است.

او اظهار داشت:"این باشگاه شگفت انگیز است.همه چیز فراتر از تصورات من است.از فرادی که درگیر باشگاه هستند تا هوادارانی که به ورزشگاه می آیند.تلاش میکنم بهترین بازیهایم را ارائه دهم زیرا میدانم بودن در رئال مادرید بهترین اتفاقی است که در طول زندگی ورزشی ام افتاده است."

"در طول برگزاری بازیهای المپیک با فرناندو گاگو که یک سال در رئال بود صحبت کردم او به من گفت:"با من به رئال مادرید بیا".من آنرا یک شوخی فرض کردم زیرا هرگز تصور نمیکردم به چنین باشگاهی بیایم.تلاش میکنم بیشتر خودم را با شرایط وفق دهم و هر روز در اینجا احساس امنیت بیشتری میکنم"

برخی او را شبیه به اسطوره فراموش نشدنی رئال مادرید یعنی رائول میدانند اما دیماریا درباره چنین مقایسه هایی همچنان متواضع است.او گفت:"رائول در اینجا یک افسانه است و همیشه خواهد بود.من فقط تلاش میکنم زمانی که تیم به من نیاز دارد یک راه حل پیدا کنم"

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آغاز تحقیقات سه ویا در مورد پرتاب بطری به سوی کاسیاس

سه ویا یک تیم تحقیقاتی تشکیل داده تا پرتاب بطری به ایکر کاسیاس در جریان دیدار این تیم مقابل رئال مادرید در نیمه نهایی جام حذفی را بررسی کنند.

باشگاه سه ویا تحقیقات خود در مورد پرتاب بطری به ایکر کاسیاس پس از پایان بازی از سوی هواداران این تیم در چارچوب رقابتهای جام حذفی اسپانیا را آغاز کرده است.

سه ویا در این بازی با تک گل زیبا و تماشایی کریم بنزما مغلوب رئال مادرید شد.جو حاکم بر ورزشگاه در این دیدار بیش از سایر دیدارها بود.آندلوسی ها از تکنیکهای انگیزشی نظیر استفاده از هوداران بسیار متعصب برای هیجانی تر شدن این دیدار استفاده کردند.

آنها شروع به جستجو برای یافتن دو عامل که اعتقاد دارند مسببان این حمله بوده اند کرده اند و برای یافتن آنها از سیستم شناخته شده (UCO) که توسط پلیس برای شناسایی مجرمان استفاده میشود استفاده میکنند.

خوزه ماریا دل نیدو مدیرعامل سه ویا پس از پایان بازی در مورد این حمله گفت امیدوار است مه متخلفان به وسیله قانون به سزای عملشان برسند.

احتمال میرود سه ویا با جریمه 3هزار یورویی به علاوه یک بازی بدون تماشاگر روبرو شود.اما باید منتظر اعلامیه تیم تحقیقات باشیم.

کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حمايت مورينتس مهاجم سابق رئال ار آدبايور

فرناندو مورينتس مهاجم سابق باشگاه رئال مادريد و ليورپول اعتقاد دارد كه خريد آدبايور به رئال كمك زيادي خواهد كرد

فرناندو مورينتس در خصوص آدبايور به روزنامه AS گفت:

"من با آدبايور در موناكو بازي كرده ام .آدبايور هميشه دوست داشت تا چيزهاي زيادي ياد بگيرد و سخت تمرين كند .او بسيار قد بلند و سرزن خوبي است و با توپ كارهاي زيادي انجام ميدهد .او هميشه در تمرينات سخت تلاش ميكرد "

"من فكر ميكنم او در كنار ديماريا و اوزيل ميتواند موفق باشد .آمدن آدبايور به رئال مادريد به نفع باشگاه بوده است و تجربيات زيادي دارد"

با مصدوميت هيگواين آدبايور در كنار بنزما ميتواند كمك زيادي به تيم كند .بنزمايي كه در دو مسابقه گذشته عملكرد خوبي از خود نشان داد و توانست 2 گل به ثمر برساند

کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

متئوس:"امیدواریم هرکولس در برابر بارسلونا کاری که به نفع ما است را انجام دهد"

دیوید متئوس مدافع رئال مادرید امیدوار است هرکولس بتواند در بازی روز شنبه مقابل بارسلونا از این تیم امتیاز بگیرد.

دیوید متئوس مدافع رئال مادرید اظهار داشت که امیدوار است هرکولس در آلیکانته و مقابل بارسلونا بتواند از این تیم امتیاز بگیرد.

این مدافع 23 ساله که بازیکن تیم اصلی به حساب می آید در دو رقابت جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا بازی کرده اما هنوز موفق نشده در لالیگا برای تیم اصلی بازی کند.

او دیروز در گفتگو با خبرنگاران در مورد تعقیب کردن بارسلونا که در صدر جدول قرار دارد اظهار داشت که امیدوار است هرکولس بارسلونا را برای دومین بار در این فصل شکست دهد.

او گفت:"هر بازی متفاوت است.هرکولس در نئوکمپ موفق به کسب یک پیروزی بزرگ و ارزشمند شد که شرط میبندم تیم دیگری نمیتوانست آنطور پیروز شود.در حال حاضر ما مطمئن هستیم که آنها میتوانند کاری که به نفع ما است را انجام دهند"

"میدانیم که برای پیروزی مقابل اوساسونا به میدان میرویم تا به امتیازهایمان بیفزاییم.راه پیروزی در این بازی بازی کردن مانند سالهای گذشته است و نباید بابت رقبایمان نگران باشیم"

"از اول فصل واضح بود که برای سه جام میجنگیم.یکی از این سه جام لالیگا است و ما حق داریم با تمام وجود با بارسلونا مبارزه کنیم"

کد:

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بابا این ارکولس رو ولش کنید...حالا یه بار شانسی برد...دست از سرش وردارید

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رئال مادرید و Dua Kelinci قراردادی دو ساله برای حمایت از اندونزی امضا کردند

بوتراگوئنو:"این تلاش مشترک منافع بسیاری برای حامیان ما در اندونزی به ارمغان می آورد"

رئال مادرید و شرکت اندونزیایی تولیدکننده مواد غذایی Dua Kelinci توافق نامه ای امضا کردند که این شرکت حامی رئال مادرید در کشورهای جنوب شرقی آسیا باشد.این توافق نامه به Dua Kelinci حق بهره برداری تصویری و ترویج آنها را در اندونزی میدهد.هادی سوتیونو مدیرعامل شرکت این توافق نامه را در مادرید به امضا رساند.

امیلیو بوتراگوئنو مدیر روابط سازمانی رئال مادرید:
    " این توافق نامه منافع بسیاری برای حامیان ما در اندونزی به ارمغان می آورد و به Dua Kelinci اجازه میدهد به بیرون از اندونزی راه یابد و از طریق رئال مادرید الهام بخش یک بازار جوان باشد"

ادوین سوتیونو معاون Dua Kelinci:
    "این همکاری استراتژیک یک گام جهت بهبود وجهه شرکت است.این توافق نامه به ما کمک میکند که نام تجاری خود را در بازارهای بین المللی گسترش دهیم"

کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

راموس: "ما نميخواهيم شكست بخوريم"

راموس در خصوص شرايط تيم و بازي يكشنبه شب با اوساسونا با سايت رسمي به مصاحبه پرداخت

"ما به فكر بازي با سويا در جام حذفي و متمركز بر لاليگا و بازي يكشنبه شب با اوساسونا هستيم.ما نميخواهيم در هيچ يك از بازيها امتياز از دست دهيم و بايد بسيار تلاش كنيم .اگر نتيجه خوبي بدست نياوريم امتياز ما با تيم صدر جدول بيشتر خواهد شد"

"اوساسونا هميشه در زمين خودشان حريف دشواري برايمان بوده اند اما ما ميدانيم آنها تيم بسيار خوبي هستند "

"ورزشگاه ----- de Navarra كوچك است و هميشه هوادارن زيادي را به اين ورزشگاه كشانده است و فشار زيادي به تيمهاي حريف مياورند ولي ما بايد جو اين مسابقه را فراموش كنيم و بازي خودمان را انجام دهيم تا سه امتياز را بدست بياوريم"

"اوساسونا براي فرار از منطقه سقوط خواهد جنگيد و يك تيم زخمي هميشه خطرناك است"

"من دوست دارم اين فصل در 3 جام قهرمان شويم ولي با تمركز و بازي زيبا ميشود به آن رسيد .ما نميخواهيم اجازه دهيم كه اختلاف امتيازمان با صدر جدول بيشتر شود .بازي هاي زيادي در نيم فصل دوم باقي مانده است و شانس هم ميتواند كمك كند "

"براي موفقيت بايد هر بازي پيروز شويم و تمركز داشته باشيم تا به عنوانهاي مختلفي در اين فصل دست يابيم"

کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رئال مادريد اين فصل در 18 مسابقه گلي نخورده است

مسابقه رئال مادريد و سويا 18 بازي بود كه رئال مادريد تا به اينجاي فصل دروازه اش را بسته نگه داشته است

رئال مادريد تا به اينجاي فصل در 33 مسابقه (ليگ قهرمانان - جام حذفي - لاليگا)به ميدان رفته است كه با ( 54.5%) كمترين گل خورده را نسبت به تيمهاي ديگر داشته اند كه در لاليگا بيشتر بوده است.

سفیدها در 9 بازی از 20 بازی لیگ تا کنون دروازه خود را بسته نگه داشته اند،از این 9 بازی 7 بازی را برده اند(77.7درصد).آنها در 2 بازی از 3 بازی جام حذفی که گلی دریافت نکرده اند پیروز شده اند(66.6درصد).آنها تمامی بازیهایی که در لیگ قهرمانان اروپا دروازه خود را بسته نگه داشته اند پیروز شده اند.

بازيهايي كه رئال مادريد تا به اينجاي فصل گلي نخورده است

کد:
    Last edited by kasra_khan2003; 29-01-2011 at 16:15.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

به احتمال زیاد بارسا و ریال در فینال جام حذفی به هم میخورن
    صرف نظر از کری و طرف داری باید منتظر یک بازی زیبا بود

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ادبایور شماره 6 را بر تن خواهد کرد

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

به علت قوانین لالیگا جابجایی شماره های لاس , اوزیل و مهاجم توگویی امگان پذیر نیست و از همین رو ادبایور پیراهن شماره 6 را بر تن خواهد کرد .

در ابتد باشگاه قصد داشت پیراهن شماره 6 محمدو دیارا را به لاس بدهد و شماره اوزیل را از 23 به 10 تغییر دهد تا پیراهن شماره 23 به ادبایور برسد ولی به علت قوانین لالیگا در نهایت پیراهن شماره 6 دیارا که به تازگی به تیم فوتبال موناکو پیوسته است به ادبایور رسید .

کد:
    // حالا اگه ایران بود، جفتشون یه شماره به تن میکردن میرفتن تو زمین!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •