پیش نمایه مارکا:
پیشخوانِ برجسته:
مو:تا پایانِ قرارداد 4 ساله ام به کارم ادامه خواهم داد
دیگر پیشخوانها:
مورینیو خیالِ بازیکنانش را از ادامه کار راحت کرد
مو:سختیهای این پروژه را میدانم ولی من کارهای سخت را دوست دارم
:مشکلات حاشیه ای تعیین کننده نخواهند بود،فصلِ بعد آنها هم حل میشوند
محمدو دیارا به موناکو پیوست
آدبایور:پسرِ خوبی خواهم بود
آدبایور:برای کنار زدنِ بنزما به اینجا نیامده ام
:بارسلونا میخواست مرا به خدمت بگیرد ولی من همیشه آرزوی بازی در مادرید را داشتم
آدبایور دیرزو که تیم اصلی استراحت میکرد با بازیکنان کاستیا تمرین کرد
بازیکنان کاستیا در مورد آدبایور:او یک پلنگ است
پیش نمایه آاس:
پیشخوانِ برجسته:
آدبایور:برای کنار زدنِ بنزما اینجا نیستم
دیگر پیشخوانها:
آدبایور:برای بردنِ جام آمده ام
:گلِ بنزما مقابل سه ویا نشان داد او هرکاری بخواهد میتواند انجام دهد
محمدو دیارا به موناکو پیوست
یکی از برنامه های شبکه چهار ثابت کرد که توپ فابیانو گل نشد
// با تشکر از مرتضی عزیز بابت ترجمه
---------- Post added at 10:54 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------
دیماریا:"بودن در رئال مادرید شگفت انگیز است"

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :
آنخل دیماریا هافبک رئال مادرید اذعان کرد که بهترین دوران ورزشیش را در رئال مادرید میگذراند.
شش ماه از جدایی دیماریا از بنفیکا و پیوستنش به رئال مادرید میگذرد و این هافبک تکنیکی و سرعتی در مورد این مدت صحبت کرد و اذعان کرد که بهترین دوران ورزشیش را در رئال مادرید میگذراند.
این هافبک آرژانتینی گران ترین خرید مادریدیها در تابستان سال گذشته بود که با 25میلیون یورو از بنفیکا جدا شد و به رئال مادرید پیوست.او تبدیل به یکی از کلیدی ترین مهره های ژوزه مورینیو شده است.
در مصاحبه با نشریه Champions،دیماریای 22 ساله گفت که پیوستن به تیمی نامی و بزرگ بیش از حدِ انتظارات او بوده است.
او اظهار داشت:"این باشگاه شگفت انگیز است.همه چیز فراتر از تصورات من است.از فرادی که درگیر باشگاه هستند تا هوادارانی که به ورزشگاه می آیند.تلاش میکنم بهترین بازیهایم را ارائه دهم زیرا میدانم بودن در رئال مادرید بهترین اتفاقی است که در طول زندگی ورزشی ام افتاده است."
"در طول برگزاری بازیهای المپیک با فرناندو گاگو که یک سال در رئال بود صحبت کردم او به من گفت:"با من به رئال مادرید بیا".من آنرا یک شوخی فرض کردم زیرا هرگز تصور نمیکردم به چنین باشگاهی بیایم.تلاش میکنم بیشتر خودم را با شرایط وفق دهم و هر روز در اینجا احساس امنیت بیشتری میکنم"
برخی او را شبیه به اسطوره فراموش نشدنی رئال مادرید یعنی رائول میدانند اما دیماریا درباره چنین مقایسه هایی همچنان متواضع است.او گفت:"رائول در اینجا یک افسانه است و همیشه خواهد بود.من فقط تلاش میکنم زمانی که تیم به من نیاز دارد یک راه حل پیدا کنم"
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید