تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 231 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

من با آپدیت گوشیم به آنا به چند مشکل برخوردم. امیدوارم دوستان راه حلی براش داشته باشند.

1)گوشی رو که روشن می کنیم می خواد وصل بشه به Ovi قبل از اینکه کامل بالا بیاد. چه جوری باید قطعش کنیم که دیگه چنین چیزی نیاد ؟

2)ا تموم خوبی هایی که داره یه بدی هم داره که بدجور حالم رو گرفت.
    قبلا وقتی مثلا زبان نوشتاری ما روی فارسی بود و کانتکتم ا همش انگلیسی ، برای سرچ کردن بین نام ها تو کانتکت احتیاج نبود که زبان رو به انگلیسی برگردونیم و سرچ کنیم. خودش هوشمند از بین حروف فارسی و انگلیسی که تو کانتکت استفاده کرده بودیم حروف رو میاورد و این عمل باعث سرعت بالاتر سرچ می شد.
    اما الان دوباره به شکل قدیم دراومده و باید تو کیبورد Qwerty تایپ کنیم و حتما هم زبان رو باید برگردونیم.
    گوشی قبلی من که 6630 بود اینجوری بود.
    خیلی ضد حال خوردم با این یه دونه.
    نمیشه هیچ جوری درستش کرد ؟

3)قبلا وقتی از اینترنت استفاده می کردیم ، نو قسمت Log مقدار Resived و Sent رو میزد که مثلا چند کیلوبایت انتقال اطلاعات داشتیم. اما الان دیگه نمیزنه.

4)گاهی اوقات گوشی تو قسمت Conectivity زمانی که با USB به PC وصله ، گیر می کنه و باید گوشی رو خاموش و روشن کنی.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوست من سلام
    1-من گوشیمو که آپ کردم مشکلی توی روشن شدنش ندارم و کاری به ovi نداره و مثله قبل کار میکنه.شاید تنضیماتش دست خورده.از قسمتsetting/connectivity/setting تنضیماتت رو چک کن که روی اتوماتیک نباشه
    2-مشکل تایپ؟؟؟من که اینی که گفتی ندیدم.توی قسمت پیام ها فارسیه و قسمت کانتکت هام انگلیسی و نیازی به عوض کردن زبان نوشتاری ندارم.خودش خودکار عوض میشه(خودمم تو شک انداختی دوباره چک کردم مشکلی نداشت)
    3-ای بابا اینم که بدون مشکل هست.از قسمت applications برو توی log بعد تب اول رو باز کن گزینه آخر نوشته data countor بازش کنی میبینی که کل اطلاعات ارسال و دریافتتو بر حسب kb یا Mb زده
    4-این مشکل هم نبود.میگم مطمعنی گوشیتو به آنا آپدیت کردی؟؟؟؟[/QUOTE]
    دوست من
    من گوشم رو با فونیکس آپدیت کردم به آنا با همون مشخصاتی که شما نوشتی.

1)نمیدونم ولی همیشه موقع روشن شدن و بعد از اومدن اون دو دست معروف نوکیا ، Ovi میاد و میخواد که اکانت بسازیم و Skip هم که می کنم ، دفعه بعد باز هم میاد.

2)ببین یعنی شما تو قسمت کانتکت ، بخوای بین شماره هات سرچ کنی ، کیبورد QWERTY مثل مال قسمت SMS ها نمیاد؟
    مال من که میاد و باید زبانش رو خودم انتخاب کنم. در صورتی که قبل از آپدیت به آنا یه سری حروف ظاهر میشد که می تونستیم از اون برای سرچ استفاده کنیم.

3) اون قسمت Data Conunter رو میدونم ولی قبلا به صورت تفکیک شده میزد. یعنی میزد مثلا شما در ساعت فلان به GPRS همراه اول مثلا وصل شدید با دریافت 10 کیلو بایت و ارسال 200 کیلوبایت. اما الان فقط تماسها و اسم ام اس ها رو میزنه.

4) ...

داره خودمونی میشه airmaxwisp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران-شهریار

پيش فرض

سلام دوستان....

من هرچی میزنم میگه آپدیت جدید موجود نیست....

دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید.

داره خودمونی میشه behnam21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بروبچز میگم من نسخه ی بروز آوری رو زدم

چن تا گزینه هسش

1:نرم افزار دستگاه n8-00 (بروز آوری با یارانه )
    2:جستجوی سریع نسخه ی بروز (2352 کیلوبایت )
    3:اینجا و هم اکنون (70 کیلوبایت )
    4:تم های نوکیا (اختیاری 5213 کیلو)
    5:نقشه های ovi مجهز به پیمایش رایگان (9911 کیلو)
    6: ovi store (اختیاری 2179 کیلوبایت )

خب من وقتی گزینه ی 1 رو تیک میزنم همه غیر فعال میشن وقتی همه رو تیک میزنم دیگه گزینه ی یک رو نمیتونم انتخاب کنم !!!

الان من کدوما رو تیک بزنم ؟

در توضیح گزینه ی یک نوشته ورژن 022.14 فک کنم آنا همین باشه . اینو حتما باید با کامی اپ کنم ؟

راسی من حافظه ی تلفنم 155 مگابایته . مال بقیه هم همینه دیگه.؟اگه آنا بزنم یه 50-60 مگ اضافه باید بشه قاعدتا . اما دوستان میگن سر جمع بیس و خردی مگه .

داره خودمونی میشه sghu4me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    كازرند سيتي

پيش فرض

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوست من سلام
    1-من گوشیمو که آپ کردم مشکلی توی روشن شدنش ندارم و کاری به ovi نداره و مثله قبل کار میکنه.شاید تنضیماتش دست خورده.از قسمتsetting/connectivity/setting تنضیماتت رو چک کن که روی اتوماتیک نباشه
    2-مشکل تایپ؟؟؟من که اینی که گفتی ندیدم.توی قسمت پیام ها فارسیه و قسمت کانتکت هام انگلیسی و نیازی به عوض کردن زبان نوشتاری ندارم.خودش خودکار عوض میشه(خودمم تو شک انداختی دوباره چک کردم مشکلی نداشت)
    3-ای بابا اینم که بدون مشکل هست.از قسمت applications برو توی log بعد تب اول رو باز کن گزینه آخر نوشته data countor بازش کنی میبینی که کل اطلاعات ارسال و دریافتتو بر حسب kb یا Mb زده
    4-این مشکل هم نبود.میگم مطمعنی گوشیتو به آنا آپدیت کردی؟؟؟؟
    دوست من

1)نمیدونم ولی همیشه موقع روشن شدن و بعد از اومدن اون دو دست معروف نوکیا ، Ovi میاد و میخواد که اکانت بسازیم و Skip هم که می کنم ، دفعه بعد باز هم میاد.

2)ببین یعنی شما تو قسمت کانتکت ، بخوای بین شماره هات سرچ کنی ، کیبورد QWERTY مثل مال قسمت SMS ها نمیاد؟
    مال من که میاد و باید زبانش رو خودم انتخاب کنم. در صورتی که قبل از آپدیت به آنا یه سری حروف ظاهر میشد که می تونستیم از اون برای سرچ استفاده کنیم.

3) اون قسمت Data Conunter رو میدونم ولی قبلا به صورت تفکیک شده میزد. یعنی میزد مثلا شما در ساعت فلان به GPRS همراه اول مثلا وصل شدید با دریافت 10 کیلو بایت و ارسال 200 کیلوبایت. اما الان فقط تماسها و اسم ام اس ها رو میزنه.

4) ...[/QUOTE]

متوجه هستم چی میگی.واسه من زبان قسمت مسیج و کانتکت ها ربطی به هم ندارن.قسمت پیام ها روی فارسی و سرچ کانتکت هام هم روی انگلیسیه چون اسامی رو با انگلیسی سیو کردم و نیازی به عوض کردن یا تنظیم زبان ندارم.واسه جزییات دریافت وارسال اینترنت هم به جز اونجا که گفتم میتونی از قسمت کانکتیویتی روی کانکشنی که باهاش اینترنت کانکتی بزنی و جزییاتشو ببینی.

5. این کاربر از sghu4me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    كازرند سيتي

پيش فرض

دوستان بهترین و امن ترین روش آپدیت با ovisuite هست که توی چندتا پست قبلی توضیح دادم چون مستقیم از سایت خود نوکیا آپدیت میکنه و ورژن مناسب گوشی n8 رو پیدا میکنه و میگه که گوشی شما نیاز به آپدیت داره یا نه.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    كازرند سيتي

پيش فرض

بروبچز میگم من نسخه ی بروز آوری رو زدم

چن تا گزینه هسش

1:نرم افزار دستگاه n8-00 (بروز آوری با یارانه )
    2:جستجوی سریع نسخه ی بروز (2352 کیلوبایت )
    3:اینجا و هم اکنون (70 کیلوبایت )
    4:تم های نوکیا (اختیاری 5213 کیلو)
    5:نقشه های ovi مجهز به پیمایش رایگان (9911 کیلو)
    6: ovi store (اختیاری 2179 کیلوبایت )

خب من وقتی گزینه ی 1 رو تیک میزنم همه غیر فعال میشن وقتی همه رو تیک میزنم دیگه گزینه ی یک رو نمیتونم انتخاب کنم !!!

الان من کدوما رو تیک بزنم ؟

در توضیح گزینه ی یک نوشته ورژن 022.14 فک کنم آنا همین باشه . اینو حتما باید با کامی اپ کنم ؟

راسی من حافظه ی تلفنم 155 مگابایته . مال بقیه هم همینه دیگه.؟اگه آنا بزنم یه 50-60 مگ اضافه باید بشه قاعدتا . اما دوستان میگن سر جمع بیس و خردی مگه .
    سلام.آره آنا همینه باید با کامپیوتر آپدیت کنی.با نرم افزار ovisuite که آخرین ورژنش باید باشه.یه نگاهی به چندتا پست قبلی من بنداز توضیح دادم

8. این کاربر از sghu4me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوست من

4) ...
    متوجه هستم چی میگی.واسه من زبان قسمت مسیج و کانتکت ها ربطی به هم ندارن.قسمت پیام ها روی فارسی و سرچ کانتکت هام هم روی انگلیسیه چون اسامی رو با انگلیسی سیو کردم و نیازی به عوض کردن یا تنظیم زبان ندارم.واسه جزییات دریافت وارسال اینترنت هم به جز اونجا که گفتم میتونی از قسمت کانکتیویتی روی کانکشنی که باهاش اینترنت کانکتی بزنی و جزییاتشو ببینی.[/QUOTE]

ممنون
    نمی دونم پس چرا مال من اینجوریه. من زبان مسیجهام رو میذارم رو فارسی و تایپ می کنم. وقتی میرم تو کانتکت و یه شماره ای رو می خوام سرچ کنم ، باز هم کیبورد QWERTY میاد با همون زبان فارسی در حالی که تمام کانتکتم به زبان انگلیسیه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    azarbayjan

پيش فرض

دوستان منم سوالاتی دارم
    1با اپدیت به آنا حالت -- از بین میره؟
    2میشه آنا و -- رو باهم داشت؟
    3گفته شده نسخه اصلی بلا کی میاد ؟و چه مزایایی به انا داره؟
    4قولی که داده شده بود دوربین بعد از اپدیت به انا بهتر خواهد شد با اپدیت به انا درست میشه یا منظور ارایه یه پچ جداگانس که پیش نیازش انا هست؟
    5 اگه -- با اپدیت ممکنه. من دادم بیرون -- کردن .الان برنامه فونیکس رو هم دارم باید چکار کنم اپدیت بشه؟

داره خودمونی میشه behnam21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

sghu4meر فیق دمت گرم. یعنی من برم سایت نوکیا. بعد خاور میانه رو بزنم. نرم افزار پی سی سوایت رو دان کنم. نصب کنم و سرآخر هم گوشیمو وصل کنم واستم تا آپدیت بشه بزن قدش ؟!!!!

مراحلش اینطوریه دیگه ؟

اونوقت عین 250 تا رو باید صبر کنم تا آپ بشه ؟خود نرم افزارم یه سی چل تا باید باشه قاعدتا . پدرم در اومد که !!!

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نه اون 250 مگ برای حالت فلش کردنه چون تمام فایلهای سیستم عامل از ابتدا گرفته میشه. در حالت استفاده از Software Updater حجم کمتر از نصف اون میبره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •