توی تاپیک کنسولی به همین سوال جواب دادم عزیزم خواستی یه نگاه بنداز به اون یکی تاپیک
توی تاپیک کنسولی به همین سوال جواب دادم عزیزم خواستی یه نگاه بنداز به اون یکی تاپیک
ببخشید
میشه لینکو بهم بدی
راستش من نتونستم پیدا کنم
با تشکر از زحمات شما
اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من چند روز پیش یه گیم پد به اسم sotta خریدم فکر کنم مال ps2 باشه شکلش هم تقریبا مثل عکس زیره
مشکل اینجاست که دسته دوقلو هست دسته اول خیلی خوب کار میده ولی دسته دوم داخل fifa11 اصلا کار نمیده نمیشه دو نفره بازی کردش چون دسته دوم کار نمیکنه کسی راه حلی داره؟
آپدیت جدید برای کنسول ها اومده برای PC فعلا هیچ خبری نیست! ولی به احتمال غریب به یقین امشب بیاد... اینم برای دوستانی که شاید منتظر علی کریمی هستند تا توی شالکه ببینن چه جوری شده
مشخصات فنی علی کریمی در فیفا 11
Positions : CAM/RM/LM/CM
Traits : Flair
Attacking Work Rate : Medium
Weak Foot 4/5
Skill Moves 4/5
Ball Control 82
Dribbling 83
Overall 73
مینی فیس : ندارد
شباهت فیس اصلی : متوسط
Call Name : دارد
راستی یکی فایل setup.exe فیفا رو داره برام بذاره مال من دستکاری شده با هـک تول کسپر ویروس میشناستش... کسی اگه داره این فایل رو آپلود کنه دستکاری شده اش فقط 971 کیلوبایته اصلیش نباید بیشتر باشه
بعلاوه فایلی به اسم Autorun باید باشه توی دیسک این فایل هایی که من دارم فقط 2 تا فایل اجرائی داره که آیکن فیفا11 هست آیکنشون یکیش همین setup.exe هست یکی هم fifa.exe مگه نباید یه فایل Autorun باشه؟ اگه دارید این رو هم برام آپلود کنید لطفا
Last edited by Spaniuly; 24-02-2011 at 21:27.
سلام
من این مطالبو قبلا توی تاپیک فیفا 11 کنسولی گذاشته بودم اما از اونجایی که بعضیا بدلیل اینکه کنسول ندارن به اونجا سر نمیزنن اون مطالبو اینجا هم میذارم امیدوارم مفید باشه .
من نمیدونم اینجا چند درصد از گیمرها دستی بازن اما حدس میزنم تعداد این گیمرها خیلی کم باشه . من خودم از نسخه 10 به این طرف که کنترل 360 درجه به گیم پلی بازی اضافه شد بازیو با کنترلهای دستی اجرا میکنم . علتهای زیادی باعث شد تا من بسمت این کنترلها کشیده بشم که بعضی از اونا رو اینجا مینویسم امیدوارم شما هم با خوندن این موارد بیشتر به این نحوه بازی علاقمند بشید .
قبل از هر چیزی این مطلبو بگم که حالت دستی فقط برای افرادی جذابیت خواهد داشت که بیشتر به فوتبال شبیه سازی شده علاقه داشته باشن . همونطوریکه که میدونید شرکت EA توی نسل نکست سری فیفا اصول ساخت بازیو بر اساس مدلسازی و الگو برداری از واقعیت قرار داده و اساس کارشو بر مبنای شبیه سازی بنا کرده و در نقطه مقابل شرکت کونامی عمدا سیاست ساخت بازی فوتبال بصورت فان و سرگرمی رو انتخاب کرده چون بازار هدف این دو شرکت یعنی گیمرها , دو دسته میشن یک عده بیشتر دوست دارن بازی بسیار ساده باشه و راحت بتونن به تمام رویاهای خودشون توی فوتبال برسن و یک عده بیشتر از خود بازی و جزئیات شبیه سازی شده اون لذت میبرن و کمتر بدنبال خیال پردازی و مسائل فان هستن .
خب من به خاطر موارد زیر علاقه مند به کنترلهای دستی شدم
1- به چالش کشیده شدن مهارت گیمر و همچنین رقم خوردن نتیجه بازی بر اساس مهارت گیمر .
یکی از مهمترین موارد در این کنترلها اینه که در حالت دستی این گیمره که با مهارت خودش نتیجه بازیو رقم میزنه و در درجه بعدی تواناییهای بازیکنان داخل زمین قرار داره در صورتیکه در حالت کمکی مهارت خود گیمر نقش بسیار کمتری در کسب نتایج داره . شاید بشه گفت در حالت دستی بیش از 80 درصد از موفقیت یا ناکامی در کسب نتیجه به مهارت خود گیمر بر میگرده و در حالت کمکی شاید مهارت خود گیمر نهایتا 50 درصد در کسب نتیجه موثر باشه چون در حالت کمکی شما کافیه فقط دکمه پاسو دائم فشار بدید تا توپ براحتی به بازیکن هم تیمیتون برسه .
2- واقعی تر شدن بازی .
حالت دستی بازیو از جهات مختلف بشدت به واقعیت نزدیک میکنه . از جمله این موارد میشه به درصد اشتباهات بازیکنان اشاره کرد . بدلیل اینکه در حالت کمکی خطای پاس گیمرو کامپیوتر تصحیح میکنه درصد پاسهای اشتباه در بازی بشدت کمه . اگه به آمار درصد پاسهای درست در پایان بازی نگاه کنید میبینید در هر بازی چیزی نزدیک به 90 درصد پاسهاتون درست بوده در صورتیکه آمار درصد پاس درست بهترین تیمهای دنیا چیزی در حدود 65 تا 83 درصده . در حالت دستی بدلیل اینکه خطای پاسها رو کامپیوتر تصحیح نمیکنه این ضریب در بهترین حالت به 80 الی 85 درصد میرسه ( این آمار حد بالای درصد پاسهای درستیه که من معمولا در بهترین حالت دارم ) . در حالت دستی درصد دقت پاسهای من که یکساله دارم دستی بازی میکنم بین 65 تا 85 درصد متغیره اما در حالت کمکی این درصد به بالای 90 هم میرسه که اصلا طبیعی نیست .
علاوه بر واقعی تر شدن درصد پاسهای درست , بازی از جهت مالکیت توپ هم متعادل تر میشه . در حالت کمکی یک گیمر با مهارت متوسط به بالا معمولا بیش از 65 درصد از مالکیت توپو در یک بازی به خودش اختصاص میده در صورتیکه در فوتبال واقعی این درصد متعادل تره . در حالت دستی درصد مالکیت توپ به آمارهای واقعی فوتبال بسیار نزدیک میشه . علاوه بر مساله عدد و رقمیه درصد مالکیت , همین که مالکیت توپ بین گیمر و حریف کامپیوتری خودش متعادل تر میشه بازی جذابیت تر بیشتری پیدا میکنه . در حالت کمکی بیشتر زمانهای بازی توپ در اختیار گیمره و مدت زمان کوتاهی کامپیوتر صاحب توپه که این مساله موجب میشه کم کم از جذابیت بازی کم بشه چون بازی به قول معروف یک گله میشه .
یکی دیگه از مواردی که موجب طبیعی تر شدن بازی میشه اشتباهات فردی گیمر بخاطر سهل انگاری شخصیه گیمره . در فوتبال واقعی میبینیم بعضی وقتا بازیکنان اشتباهات بسیار عجیب و ساده میکنن مثلا مدافع در حالتی که اصلا تحت فشار نیست تصمیم میگیره یک پاس رو به عقب به دروازه بانیا یکی از بازیکنان خودی بده که بعضی وقتها در کمال تعجب میبینیم توپو بقدری آروم پاس میده که مهاجم حریف توپو میگیره و یک موقعیت خطرناک بوجود میاد در حالت دستی این اتفاقات بارها برای من پیش اومده که میخواستم یک پاس ساده بدم اما در عین ناباوری با سهل انگاری قدرت پاسو به حدی کم میگیرم که توپ به راحتی در اختیار حریف قرار گرفته و بعضی وقتها موقعیتهای بسیار خطرناکی هم بوجود اومده . این اشتباهات در حالت استرس و فشار زیاد هم خیلی اتفاق میفته همونطوریکه در فوتبال واقعی رخ میده . مثلا در دقایق پایانی که در یک بازی حساس یک گل از حریف جلو هستیم بخاطر فشار زیاد حریف و استرسی که روی گیمر وارد میشه درصد اشتباهات در منطقه دفاعی خودی بشدت بالا میره که خود این مساله استرس مضاعفی بر گیمر وارد میکنه . این حالت واقعا هیجان انگیزه باید خودتون تجربه کنید تا متوجه حرفم بشید ( بدلیل اینکه در حالت دستی احتمال لو رفتن توپ وجود داره بر خلاف حالت کمکی که خیال گیمر برای به مقصد رسیدن توپ در منطقه دفاعی راحته ) .
از موارد دیگه میشه به وادار کردن بازیکنان به حرکت در مسیر دلخواه اشاره کرد . در فوتبال واقعی اگه دقت کنید میبینید که بسیاری از پاسهای بازیکنان با زوایای مختلف نسبت به یار مورد نظر و یا با قدرت کمتر و یا بیشتر داده میشه که موجب میشه یاری که توپ براش فرستاده میشه به حرکت در بیاد ( علت اینکه پاسها با زاویه های مختلف و یا قدرت کمتر و یا بیشتر داده میشه اینه که دهنده پاس تشخیص میده اگر توپ در یک نقطه مشخصی به یار خودی برسه اون بازیکن در موقعیت بهتری صاحب توپ خواهد شد ) . در حالت دستی اینکارو بصورت کامل میشه در بازی به اجرا گذاشت . این مساله برای گیمرهای خلاق میتونه بسیار کارا و مفید باشه همونطوریکه که پلی میکرهای خلاق دنیای واقعی فوتبال هم از این مساله به بهترین نحو در پاسهای کوتاه و بلند و سانترها استفاده میکنند در صورتیکه در حالت کمکی پاسها بصورت مستقیم و با قدرتی مناسب برای نقطه ای که یار خودی در اونجا قرار داره به یار خودی داده میشه هر چند که با پاس تودر تا حدودی میشه این نقصیه رو بر طرف کرد اما به هیچ وجه آزادی عمل پاسهای دستی رو نمیشه با پاسهای تودر تجربه کرد .
توی تصاویر زیر مواردی از این مساله رو میشه مشاهده کرد :
در تصویر بالا میبینید که بازیکن صاحب توپ با چه زاویه ای اقدام به دادن پاس میکنه
در این تصویر میبینید که مسی پس از دریافت یک از اینیستا , در چه زاویه , با چه میزان قدرتی
و در چه نقطه ای مجددا اینیستا رو صاحب توپ میکنه
از جمله موارد دیگه ای که موجب واقعی تر شدن بازی میشه تعداد گلها در یک بازیه . در حالت کمکی یگ گیمر با مهارت متوسط به بالا در یک زمان 10-15 دقیقه ای تعداد زیادی گل میتونه به ثمر برسونه که چندان طبیعی نیست اما در در حالت دستی آمار تعداد گلهای به ثمر رسیده کاهش چشمگیری پیدا میکنه .
توی تصویر زیر درصد مالکیت چند تیم مختلف و همینطور تعداد گلهای به ثمر رسیده اونها رو در فوتبال واقعی میتونید ببینید :
- جذابیت بیشتر بازیها بدلیل سخت تر شدن بازی .
هر نسخه از فوتبال کامپیوتری که منتشر میشه بعد از چند وقت گیمرها روی گیم پلی اون نسخه مسلط میشن و کم و کم این تسلط به حدی میرسه که گیمر میتونه حتی با تیمهای ضعیف تیمهای بزرگ دنیا رو هم با گلهای زیاد شکست بده و این شکست ناپذیری کم کم جذابیت بازیو برای گیمر از بین میبره . حالت دستی یک ویژگی بسیار خوبش همینه که هیچ وقت نمیشه روی این کنترلها بصورت کامل مسلط شد و علی رغم تمرینات بسیار زیاد باز هم درصد خطا وجود خواهد داشت دقیقا مثل فوتبال واقعی که بهترین پاسورهای دنیا هم در یک بازی مرتکب اشتباه در پاس و ارسال سانتر میشن .
سخت تر شدن بازی بدلایل مختلف بازیو بشدت جذاب میکنه که بعضی از این دلایل میشه به این موارد اشاره کرد :
الف - در حالت کمکی بازی به حدی برای گیمر راحته که دنبال راههای بهینه کردن بازی خودش نمیره چون احتیاجی به این کار نداره چون شکیت دادن حریفان کار مشکلی نیست اما در حالت دستی به خاطر اینکه نتیجه گرفتن بسیار مشکله گیمر مجبوره برای نتیجه گیری از تاکتیکها و استراتژیهای موجود در گیم پلی بازی استفاده کنه . همچنین در کریر مود و منیجر مود در کوران مسابقات لیگ و باشگاههای اروپا برای تقویت تیمش مجبور به جذب بازیکنان بهتر میشه که این مساله خودش موجب جذابیت بیشتر این مود بازی میشه . در صورتیکه در در حالت کمکی با بازیکنان عادی و بدون استفاده از تاکتیکها و استراتژیهای مختلف هم میشه عناوین قهرمانیو بدست آورد .
در حالت دستی بازی کردن در مقابل تیمهای بزرگ واقعا سخته به حدی که اگر در یک بازی مثلا یک گل جلو افتادید بدون تردید ترغیب میشد که سیستم تیمو دفاعی تر کنید و بازیکنانی با خصوصیات دفاعی بیشتری رو با بازیکنان داخل زمین تعویض کنید این مساله واقعا برای من جالب به نظر اومد , قبل از اینکه به حالت دستی سوویچ کنم بدلیل اینکه شکست حریفان برام خیلی راحت بود اصلا این کارها رو نمیکردم اما الان بدون استثناء در تمام بازیهام بسیاری از اصول فوتبال واقعی رو در بازی به اجرا میذارم چون در غیر اینصورت به احتمال بسیار زیاد نمیتونم نتیجه لازمو از بازی بگیرم .
ب- در حالت کمکی بدلیل راحت بودن بازی گیمر میتونه تقریبا تمام عناوین قهرمانی همینطور آقای گل و عنوان بهترین پاسور لیگهای مختلف و همینطور بهترین بازیکن رو به راحتی کسب کنه و این مساله بعد از یکی دو فصل جذابیت خودشو از دست میده چون حالت عادی پیدا میکنه اما در حالت دستی بدلیل سخت بودن شرایط کسب هر کدوم از این عناوین بشدت سخت و مشکله و این مساله سبب میشه یک انگیزه بسیار خوب برای چلنج و مبارزه طلبی در جهت کسب عناوین مختلف در گیمر ایجاد بشه .
ج- نامشخص بودن نتیجه بازی و استرس گیمر برای گرفتن امتیازات بازی رو هم میشه از جذابیتهای حالت دستی بازی قلمداد کرد . در صورتیکه در حالت کمکی نتیجه بازیها ار قبل معلومه . این یکنواختی و عدم فراز و نشیب در کسب امتیازات بازیها هم از معایب حالت کمکیه .
اینها تجربیات من در طول یکسال بازی کردن در حالت دستی بود . اگر شما هم تصمیم دارید به حالت دستی سوویچ کنید اینکارو کم کم و به مرور انجام بدید تا براتون خیلی سخت نباشه . مشکلترین بخش کنترلهای دستی پاسهای دستی هستن و بعد از اون سانترها و شوتها . به نظر من کسی که میخواد به حالت فول منوال لول آپ کنه حداقل دو ماهی فقط پاسهای عادیو دستی کنه و بقیه کنترلها همون حالت کمکی باشند .
دوستان اپدیت بازی حدود 1 ساعت پیش برای pc اومد ولی هنوز لینکشو پیدا نکردم و فقط میشه از داخل بازی دانش کرد...
فایل setup.exe
فایل autorun.exe
کسی از دوستان لینک آپدیت squad رو تونست پیدا کنه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)