تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 193 از 386 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که فکر کنم هر چی دور پایین تر دنده عوض بشه بیشتر فشار میاد به موتور تا دور بالاتر ! 3500 خوبه به نظر من !

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

تندر باید بین 3000 تا 4000 دنده را تعویض کرد
    هم بخاطر نمودار قدرت و گشتاور و هم بخاطر ضرایب خاص دنده ها
    دوست من سرعت 90 کیلومتر با دنده 5 درست نیست.
    میشه دنده مرده
    محمد جان ضریب دنده های تندر فوق العاده به هم نزدیک هست و سرعت 80 کیلومتر در ساعت دور موتور به 3000 میرسه و کاملا مشخص هست که 90 کیلومتر بر ساعت دور موتور به حدود 3500 میرسه

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

تندر باید بین 3000 تا 4000 دنده را تعویض کرد
    هم بخاطر نمودار قدرت و گشتاور و هم بخاطر ضرایب خاص دنده ها

محمد جان ضریب دنده های تندر فوق العاده به هم نزدیک هست و سرعت 80 کیلومتر در ساعت دور موتور به 3000 میرسه و کاملا مشخص هست که 90 کیلومتر بر ساعت دور موتور به حدود 3500 میرسه

صحبت شما در مورد ضریب دنده و دور موتور درسته دوست من.
    اما من در کل میگم رانندگی با سرعت 90 و دنده 5 اشتباهه.

4. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

صحبت شما در مورد ضریب دنده و دور موتور درسته دوست من.
    اما من در کل میگم رانندگی با سرعت 90 و دنده 5 اشتباهه.
    چرا اشتباه؟
    تو خود دفترچه نوشته لااقل برا آب بنده دور موتور از حداکثر 3000 تا 3500 بیشتر نشه.
    یعنی رو 80 هم دنده را 5 کنی اشکال نداره.

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

يه نكته اي در مورد كاهش مصرف اين ماشين بگم. يه جا نوشته بود كه تو اين ماشينا اگه تو سرازيري ماشين تو دنده باشه و گاز ندي مصرفش كمتر از اينه كه ماشينو خلاص كني.
    كسي چيزي در اين مورد مي دونه؟
    من فکر میکنم این قضیه درست هست.چون یکبار در سرازیری طولانی ماشین رو دنده 5 بود.سرعت هم حدود 100
    اصلا گاز نمیدادم و در نهایت کامپیوتر مصرف رو 2.1 نشون میداد.

سلام

ضمن تشكر از دوست عزيزمون بابت اشاره كردن اين مورد

نكته جالبي بود كه منو واداشت از دوستم كه چندين سال بصورت فني در سايپا و پارس خودرو در اين زمينه كار عملي كرده ، چگونگي اونو بپرسم

در جواب گفت :

" ماشينهاي انژكتوري وقتي دنده 5 باشه و در سرازيري بدون گاز دادن حركت كنن مصرفشون دقيقا صفر هست و ECU دستور پاشش هيچگونه بنزيني رو صادر نميكنه (حتي اگه كولر هم از ماشين گرفته بشه) و خوب مسلما هم در حال ايستا بودن و به قولي همون خلاص كار كردن مصرف بنزين دارن "

و اين دقيقا برعكس ماشينهاي كاربراتوري هست

7. 5 کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

سلام

ضمن تشكر از دوست عزيزمون بابت اشاره كردن اين مورد

نكته جالبي بود كه منو واداشت از دوستم كه چندين سال بصورت فني در سايپا و پارس خودرو در اين زمينه كار عملي كرده ، چگونگي اونو بپرسم

در جواب گفت :

" ماشينهاي انژكتوري وقتي دنده 5 باشه و در سرازيري بدون گاز دادن حركت كنن مصرفشون دقيقا صفر هست و ECU دستور پاشش هيچگونه بنزيني رو صادر نميكنه (حتي اگه كولر هم از ماشين گرفته بشه) و خوب مسلما هم در حال ايستا بودن و به قولي همون خلاص كار كردن مصرف بنزين دارن "

و اين دقيقا برعكس ماشينهاي كاربراتوري هست
    ممنون که پیگیری کردید.
    فکر کنم این سیستم را بهش میگند close loop
    پس نباید کاری به سرازیری داشته باشه.
    کلا هر جا میخوایم گاز ندیم بهتره تو دنده باشه و پا را از رو گاز برداریم. ولی خب تو سرازیری نباشه سرعت زودتر از خلص بودن کم میشه.
    Last edited by amini_bio; 27-09-2011 at 09:02.

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض تندر 90سایپا با ظاهر جدید

سرانجام پس از كسب مجوز شركت رنو، فيس ليفت جديد خودرو تندر90 با ظاهري متفاوت تا چند ماه آينده وارد بازار خواهد شد.

گروه خودروسازي سايپا به دنبال نظرسنجي صورت گرفته از خريداران تندر 90 و نارضايتي آنها از ظاهر به‌ويژه طراحي بدنه عقب اين خودرو، پروژه تغيير ظاهر و طراحي جديد براي بدنه تندر 90 را آغاز كرد.

در اين پروژه هدف از طراحي فيس ليفت جديد، افزايش رضايت مشتريان از ظاهر به‌ويژه بدنه عقب خودرو بوده است.

به طور كلي در پروژه فيس ليفت، با ايجاد تغييرات جزئي يا كلي در طراحي خودرو و ارائه آپشن‌هاي جديد، مثلا در قسمت نيرو محركه يا طراحي خارجي و داخلي، يك مدل تغيير شكل يافته از خودرو روانه بازار مي‌شود.

طبق جديدترين اطلاعات به دست آمده، طراحي فيس ليفت جديد تندر90 پارس خودرو نهايي شده و به‌زوي به توليد انبوه خواهد رسيد.

البته از چند سال پيش موضوع تغيير شكل (face lift) تندر 90 مطرح بوده است. سال گذشته مركز تحقيقات و نوآوري سايپا در نمايشگاه بين‌المللي خودرو تبريز فيس ليفت تندر 90 را رونمايي كرده بود.

ايران خودرو نيز يك مدل فيس ليفت تندر90 را توليد كرده و به دنبال كسب اجازه رنو براي توليد تندر تغيير شكل يافته تحت برند خودش است.

در هر خودرو خارجي (مشترك و غير مشترك) كه با برند شركت اصلي در ايران توليد مي‌شود، موافقت شركت توليدكننده با ايجاد تغييرات در بدنه يا نيرو محركه خودرو لازمه توليد انبوه آن است كه ظاهرا اين كار در خصوص فيس ليفت تندر 90 توليدي سايپا صورت گرفته است.

در اين فيس ليفت جديد تندر90، بيشترين تغييرات در ظاهر و بدنه به‌ويژه در قسمت عقب اين خودرو صورت گرفته است.

اين خودرو حداكثر تا ابتداي دي وارد بازار خواهد شد.
    منبع: ایسنا

پ.ن: دستشون درد نکنه به خدا کلی فکر کردن

10. 4 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

این از پست های دوستان در یکی از سایت هاست که براتون میذارم.
    درستی و غلطیش دیگه نظر دوستانه:
    نقل قول نوشته شده توسط mohammd1983
    دوستان ،تندر ماشینی هست که اگر بهش بگازید خوب راه میره و در نتیجه بنزین هم میخواهد.
    نمیدونم سبک رانندگیتون چه جوری هست اما من هیچ وقت مصرفم از 9.5 فقط در شهر پایین تر نمیومد و گه گاه توی کل کل کردن تا 10 هم میرفت اما 1 ماهی هست که دنده ها رو روی 2800 تا 2900 عوض میکنم و اصلا شتاب ناگهانی نمیگیرم در نتیجه مصرفم بین 7.8 تا 8.2 هست.با همین سبک رانندگی هم در جاده مصرفم در سرعت 90 تا ثابت روی 5 باقی میمونه.
    با توجه به این که 2 تا تندر داریم یکی ایران خودرو و دیگری پارس خودرویی هست این نکته هایی که در بالا گفتم در 2 تا ماشین تست شده و کاملا دقیق و مستند هست.
    شما هم مطمئن باشید که ماشینتون هیییچ ایرادی نداره و نحوه رانندگی خیلی خیلی مهم هست.با تغییرات خیلی ناچیز در رانندگی مصرف بنزینتون در این ماشین دچار تغییرات میشه.
    نقل قول نوشته شده توسط كامبيز206.3
    کاملا درسته سرعت بالا مخصوصا بالای 95 -100 مصرف را 1.5تا 2 برابر میکنه ضمن اینکه الان با توجه سرما بهتره که از درجا گرم کردن موتور خودداری بشه تا مصرف بنزین بالا نره
    نقل قول نوشته شده توسط hamid66
    با سلام خدمت دوستان
    ماشین من E2LP هست و 5000 تا کار کرده
    منم مشکل مصرف بالا رو داشتم داخل شهر 11.5 و خارج شهر تا 8.8 پایین میومد
    تقریبا تو 3000 تا اینطور شد.2 بار نمایندگی بردم و تجربیات حاصله :
    1- طبق گفته نمایندگی بنزین مناسب این ماشین فقط بنزین سوپر هست(و همه ماشینهای با ضریب تراکم بالای 9) که تازه اکتان بنزین سوپر وطنی هم جوابگو نیست(البته سوپر به شرط اطمینان از کیفیت چون تابستون 88 کیفیت سوپر در فاجعه بود .بنزین با این کیفیت اول به انژکتور و بعد به موتور و سیلندرها آسیب میرسونه و حداقل کاری که میشه کرد تعویض زودتر فیلتر بنزین است )
    ضمنا طبق گفته نمایندگی بنزین عادی کارکرد کامپیوتر سفری رو مختل میکنه. ضمنا کثیف شدن فیلتر هوا باعث میشه تنظیم دستگاه متمایل به ارسال بیشتر سوخت به موتور بشه که بعد از تعویض فیلتر هم تنظیم بجز با دستگاه به حالت اول بر نمیگرده.
    تنظیم هم باید فقط توسط نمایندگی و با لبتاپ مخصوص شرکت رنو انجام بشه.بیرون بعید میدونم داشته باشند.حداقل تو شهرستان
    اهمیت سبک رانندگی:
    1- در ماشینهای انژکتوری گاز دادن زیاد در دنده یک باعث افزایش مصرف سوخت میشه. حركت خودرو از حالت ایستاده توان زيادي لازم داره که مي شه با راه افتادن آهسته و سرعت گرفتن تدريجي مانع افزایش مصرف سوخت شد(حتی تا 50 درصد در مصرف سوخت براي مسافت اوليه صرفه‌جويي میشه.)
    2- گرم کردن ماشین بهیچ وجه لزومی ندارد.قابل توجه اینکه مشکل من فقط با عدم گرم کردن درجا و حرکت با سرعت کم اونم اکثرا با دنده 2 نه 1 برطرف شد و مصرف به حدود 9.1 الی 9.7 در شهر رسید که با توجه به سردی هوا(گفته میشه حركت تا 2 كيلومتر با موتور سرد، تا 70 درصد به مصرف سوخت اتومبيل اضافه مي‌كنه.) و ترافیک و کیفیت بد بنزین طبیعی هست.
    3- رانندگي با دو موتور بالا حتي تا 40% مصرف سوخت را افزايش مي‌دهد.(بله ولی دور موتور پائینتر از حد مناسب ضرربیشتری داره)
    4- بنظر میرسه با سرعت حدود 80 الی 90 و دور موتور 3 هزار مصرف بنزین وضعیت مطلوبی داره.
    Last edited by amini_bio; 27-09-2011 at 10:33.

12. 2 کاربر از amini_bio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

آقا اونایی که این چادر ایران خودرو مخصوص لوگان را دارند تو آفتاب خراب نشده؟
    چون یکی به من میگفت در اثر گرما و آفتاب پوست پوست میشه و از بین میره.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام.
    دوستان ماشین من 2 تا کویلش سوخته و الان میخوام عوضش کنم.
    ولی کویل فابریک لوگان کیفیت پایینی داره.
    دوستان کسی تجربه ای داره؟؟؟
    راستی شنیدم کویل مگان هم رو لوگان جواب میده و خیلی هم کارکرد موتور ور نرم تر میکنه.
    دوستان اگه اطلاعی دارن راهنمایی کنند.
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •