تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 309 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

داره خودمونی میشه dimoqwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اگر از اپرا ميني استفاده ميكنيد آنرا پاك كنيد و از Opera Mobile Web Browser v11.10.1107051709 استفاده نماييد كه فارسي را نيز ساپورت ميكند...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مشكل اينه كه اصلا با اپرا كانكت نميشه. ميگه ستينگ ها ايراد داره ولي با بروزر ديفالت اندرويد راحت كار ميكنه. اين اپرا رو هم مستقيم با گوشي از سايت اپرا گرفتم، بايد آخرين ورژنش باشه.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

سلام دوستان ..من الانروی گوشیم رام سیانوژن ریختم _ میخاستم لطف کنید رام miui که انگلیسی باشه وروش نصبشو بهم بگید..خ ممنون
    دوست عزیز من قبلا" این رام رو ریختم . روش نصبش دقیقا" مشابه سیانوژن هست . یعنی گوشی رو میبری تو ریکاوری و فایل فلش این رام رو که زیپ هم هست اینستال میکنی و بعد دوباره تو همون ریکاوری پک انگلیسی زیپ رو اینستال میکنی .و تمام .
    بار اول که فلش زدی یه مقدار طول میکشه که گوشی بالا بیاد پس نگران نباش اگر زیاد روی لوگوی miui گیر کرد .
    در ضمن قبل از اینکه اون 2 تا فایل زیپ رو اینستال کنی حتما" وایپ کامل انجام بده که به مشکل نخوری .
    جدیدترین ورژن رام و پک زبان انگلیسی رو هم از سایت خود miui دانلود کن .
    با همراه اول هم مشکل داره و ساپورت نمیکنه !

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

سلام بچه ها
    اینایی که میگم هم یه جور سوال هست هم یه جورایی شبیه لطیفه

آلان روی گوشی رام 2.2.2 رسمی هست بر پایه 2.1 ابتدایی 2.59 گوشی که از اول بوده. خوب تا اینجا مشکلی نیست. میخوام دوباره رام 2.2.2 اصلی رو بریزم روی گوشی ( یه مموری هم گرفتم 8 گیگ سرعت 4 با گارانتی تعویض مطمئن TOSHIBA نا قابل 17000) یا یه رام عربی (یا هر رامی که فارسی رو ساپورت کنه یا JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.1 یا همین 2.2.2 رو فارسی کنم یا ...) که اساتید امتحان کرده باشه و مطمئن باشه بهش. تا اینجا هم اوکی
    حالا ما چی داریم اینجا: بک آپ از رام 2.1 اولی + یه عالمه رام که دانلود کردم و به درد نخورده قبل از رام 2.2.2 + یه گوشی دیفای و البته مشکل اینجاست که بک آپ این 2.2.2 رو نداریم
    حالا سوال اینجاست که اگه بخوایم همینی که روشه رو ببریم به حالت اولیه که بوده باید رام عوض کنیم یا ببریم روی 2.1 بعد دوباره 2.2.2 بریزیم یا اینکه این همه دردسر نداره بریم مستقیم فکتوری ریسیت کنیم و فارغ؟ آخه یکم سرعتم اومده پایین آخه نزدیک 200 تا نرم افزار و بازی روش ریختم و پاک کردم یه شلوغی راه افتاده که نگو. حافظه خالی خود گوشی هم شده 380 مگابایت در حالی که فقط 100 مگابایت نرم افزار روش نصبه
    یه چیز با مزه دیگه هم یادم اومد بگم. یادمه که گوشی رو روت کرده بودم با وان کلیک 1.7 ولی الان که می خوام برم توی ریکاوری با restor and recovery وقتی بوت رو میزنم که میره روی صفحه مشکی همینطوری وایمیسه و توی منوی بوت نمیره تا وقتی که باطری رو بکشم و نجاتش بدم کلا داستانیه
    Last edited by mad-defy; 07-07-2011 at 12:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یه فکتوری ریست کن درست میشه حتما البته اگه رام مناسب داری تعویض رام هم خوبه. من که الان رام سیانوژن نصب کرده هر ورژن جدیدیش هم که میاد سریع نصب میکنم فقط هم به خاطر اینکه فارسی رو بدون مشکل ساپورت میکنه نصبش میکنم
    رامی که در حال حاظر روی گوشیت نصب هست چی هست از توی info نگاه کن ببین چه رامی هست همون رو لینک دانلودش رو بهت بدم اگه نداریش

5. این کاربر از boys666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

الان که این روشه

Build number
    JOREM_U3_3.4.2_177-3
    baseband version
    EUP93_U_00.59.01

همون 2.2.2 رسمی روشه دیگه الان. لینک چی رو بهم بدی؟ CM7 رو؟ والا یه بار اینو ریختم کلی دردسر کشیدم باش یه 2.2.2 عربی پیدا بشه بهتر نیست؟

داره خودمونی میشه Hamid_pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مشكل اينه كه اصلا با اپرا كانكت نميشه. ميگه ستينگ ها ايراد داره ولي با بروزر ديفالت اندرويد راحت كار ميكنه. اين اپرا رو هم مستقيم با گوشي از سايت اپرا گرفتم، بايد آخرين ورژنش باشه.
    cache اپرا رو پاک کن. uninstall و مجدد نصب کن. من با همین اپرا 11 بدون مشکل وصل میشم

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام بچه ها
    اینایی که میگم هم یه جور سوال هست هم یه جورایی شبیه لطیفه

آلان روی گوشی رام 2.2.2 رسمی هست بر پایه 2.1 ابتدایی 2.59 گوشی که از اول بوده. خوب تا اینجا مشکلی نیست. میخوام دوباره رام 2.2.2 اصلی رو بریزم روی گوشی ( یه مموری هم گرفتم 8 گیگ سرعت 4 با گارانتی تعویض مطمئن TOSHIBA نا قابل 17000) یا یه رام عربی (یا هر رامی که فارسی رو ساپورت کنه یا JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.1 یا همین 2.2.2 رو فارسی کنم یا ...) که اساتید امتحان کرده باشه و مطمئن باشه بهش. تا اینجا هم اوکی
    حالا ما چی داریم اینجا: بک آپ از رام 2.1 اولی + یه عالمه رام که دانلود کردم و به درد نخورده قبل از رام 2.2.2 + یه گوشی دیفای و البته مشکل اینجاست که بک آپ این 2.2.2 رو نداریم
    حالا سوال اینجاست که اگه بخوایم همینی که روشه رو ببریم به حالت اولیه که بوده باید رام عوض کنیم یا ببریم روی 2.1 بعد دوباره 2.2.2 بریزیم یا اینکه این همه دردسر نداره بریم مستقیم فکتوری ریسیت کنیم و فارغ؟ آخه یکم سرعتم اومده پایین آخه نزدیک 200 تا نرم افزار و بازی روش ریختم و پاک کردم یه شلوغی راه افتاده که نگو. حافظه خالی خود گوشی هم شده 380 مگابایت در حالی که فقط 100 مگابایت نرم افزار روش نصبه
    یه چیز با مزه دیگه هم یادم اومد بگم. یادمه که گوشی رو روت کرده بودم با وان کلیک 1.7 ولی الان که می خوام برم توی ریکاوری با restor and recovery وقتی بوت رو میزنم که میره روی صفحه مشکی همینطوری وایمیسه و توی منوی بوت نمیره تا وقتی که باطری رو بکشم و نجاتش بدم کلا داستانیه
    الان که این روشه

Build number
    JOREM_U3_3.4.2_177-3
    baseband version
    EUP93_U_00.59.01

همون 2.2.2 رسمی روشه دیگه الان. لینک چی رو بهم بدی؟ CM7 رو؟ والا یه بار اینو ریختم کلی دردسر کشیدم باش یه 2.2.2 عربی پیدا بشه بهتر نیست؟
    بیشتر شبیه معما بود که

این بر پایه 2.1 که نوشتی یعنی چی؟ یعنی sbf کامل فلش زدی با ریکاوری update کردی؟
    جواب سوال بعدی بستگی داره به جواب این سوال. اما برای ریکاوری از SndInitDefy استفاده کن. امکانات زیادی بهت میده. در هر حال فاکتوری ریست ضرر نداره فقط بکاپ از contact و sms داشته باش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه رام 2.2.2 عربی هست که قبلا تو همین کلوپ معرفی شده ولی فکر کنم stable نیست.
    Last edited by Hamid_pro; 07-07-2011 at 23:42.

9. این کاربر از Hamid_pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

سلام
    دوستان براي muei 2.3.4 بايد اول به 2.2 بزنم بعد 2.3 ؟؟؟؟يا مستقيم ميره؟؟؟فارسي ساپورت ميكنه يا نه؟؟؟اگر نه سيانوژن RC1 فارسي ساپورته و دوربين تو لز سبز فعاله؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

بیشتر شبیه معما بود که

این بر پایه 2.1 که نوشتی یعنی چی؟ یعنی sbf کامل فلش زدی با ریکاوری update کردی؟
    آره sbf فلش زدم راستی این 2.2.2 روت موقت میشه فقط انگار، آره؟ آقا من نمیدونستم فقط روت موقت میشه و با اولین خاموش روشن میپره
    Last edited by mad-defy; 09-07-2011 at 01:36.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آره sbf فلش زدم راستی این 2.2.2 روت موقت میشه فقط انگار، آره؟ آقا من نمیدونستم فقط روت موقت میشه و با اولین خاموش روشن میپره
    در این صورت فاکتوری ریست یکی از راه حلهای شماست
    نه دوست عزیز. اگه گوشی یه بار با موفقیت روت بشه دیگه برگشت نداره. اما نرم افزارهایی که میخوان به روت دسترسی داشته باشند تو هر بار اجرا باید اجازه (superuser) بهشون داده بشه

13. این کاربر از Hamid_pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •