من نمیدونم چرا انقدر این فصل بدشانس شدیم .همش توپامون میخوره به تیر . فکر کنم از اول فصل تا الآن 50 تا تیر زده باشیم .
به اون لیورپولم باید حداقل 4 تا میزدیم ولی بازم زمین و زمون مانع شدن .
من نمیدونم چرا انقدر این فصل بدشانس شدیم .همش توپامون میخوره به تیر . فکر کنم از اول فصل تا الآن 50 تا تیر زده باشیم .
به اون لیورپولم باید حداقل 4 تا میزدیم ولی بازم زمین و زمون مانع شدن .
بله ولی متاسفانه مصدوم اونم مصدومیت آشیل.یه سوال ؟ این ورمائلن هنوزم تو آرسناله؟
احتمالخیلی قوی ونگر یه مدافع میگیره.
اگه؟
اگه ما خوش شانس بودیم تو 3 تا بازی ــه زیر 6 امتیاز از دست نمی دادیم :
2-2 با فولهام دقیقه ی 90 گل خوردیم
3-3 با اورتون دو تا گل دقیقه ی 91 و 92 خوردیم
1-1 با بیرمنگام دقیقه ی 91 یه گلی خوردیم که هم هند بود هم خطا هم آفساید هم خیلی ضایع بود :دي
فکرشو بکن اگه خوش شانس بودیم الان با چه اختلافی اول بودیم
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
آخه مدافع خوبی بود(هست) برام عجیب بود کجا رفته ...بله ولی متاسفانه مصدوم اونم مصدومیت آشیل.
احتمالخیلی قوی ونگر یه مدافع میگیره.
آره خداییش! گل گفتی...
راستی این جوکول کجاست...؟! تو لیست بازیکنای بازیه منچستر - لیورپول نبودش...
کلا یه چیزی میگن خودشون هم میمونن چی جواب بدن
وقتی میبینه لیورپول حریف یونایتد نمیشه پشت بارسا قایم میشه....2008 تو 1.4 ما بارسا رو با شوت فراموش نشدنی اسکولز بردیم...2سال پیش هم تو فینال باختیم...بدم نمیاد 2باره به بارسا بخوریم....
بعدشم اینجا جای صحبت از لیگ ها و تیم های دیگه نیس....
برای بازی با تاتنهام 6یا7 روز استراحت داریم و با قدرت کامل ظاهر میشیم...ترکیب دلخواه من....
ون در سار فردیناند ویدیچ اورا رافائل اندرسون فلچر نانی گیگزی رونی بربا
اسکولز هم اگه مصدوم نباشه بیاد که دیگه....
دور رفت 2-0 بردیم تاتنهام رو؟؟؟
آره سامان! گل دوم رو که نانی تو اون بازی زده بود رو هیچ وقت فراموش نمی کنم...دور رفت 2-0 بردیم تاتنهام رو؟؟؟![]()
یکشنبه هفته دیگه وقتی بکام گل زد یادت میره حسین جانآره سامان! گل دوم رو که نانی تو اون بازی زده بود رو هیچ وقت فراموش نمی کنم...![]()
امیداورم بازی روپخش کنند
عشق است تاتنهام![]()
من یکشنبه طرفدار تاتنهام و بکام هستم![]()
امیدوارم بکام یه دونه از اون گل قشنگاشو بزنه
لیورپول قدرتش به منچستر نمیرسه؟؟؟؟؟؟
مگه قدرتی هم دارین
اخه موندم اون بازی رو جرارد اخراج نمیشد چی میشد!!!
بازی برگشت حالتون رو میپرسم...
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
منم امیدوارم بکهام هتریک بکنه![]()
حتما شنبه هم طرفدار چلسی بیدی!!(تریپ یه روز لندنی شدنی لیورپولی ها تو اون بازیه معروف!)
اینجوریه وحید؟! ok!!منم امیدوارم آخرای فصل که بازی چلسی با تاتنهامه، بکهام یکی از اون گل قشنگاشو به تیم شما بزنه!!
گمون نکنم بکهام تو ترکب شروع بازی تاتنهام باشه...![]()
ولی بیژن انصافا اون گل رو نمیشه فراموش کرد! خصوصا اعتراضات گالاس که ول کن داور و کمکش هم نبود!
منم امیدوارم بازی پخش بشه (بازی رفت رو اگه اشتباه نکنم نپخشیدن)... و مجددا امیدوارم بازی با کیفیتی از دو تیم ببینیم ایشالا که یونایتد بازی رو خواهد برد!!![]()
شما امیدوار باشید (بیشتر دعا کنید)، فصل آینده هم بتونید تو EPL با یونایتد بازی کنید!
راستی جو کول مصدومه؟
یاعلی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)