بازم دیشب برام این ارورر
مودم اومد و هیچی دانلود نشد
بازم دیشب برام این ارورر
مودم اومد و هیچی دانلود نشد
البته به نظر من این حرکت شما که هر کسی رو که سرعتش خوبه و مشکلات ماها رو نداره سریع برچسب کارمند بودن و از طرف صبانت بودن رو میزنین اصلا جالب نیست.![]()
شما وضعتون خیلی بهت از ماست به قران
امضامو ببینید متوجه میشین
سلام
مسعود جان من نمیدونم قاسم آباد چه مشکلی داره با بقیه دوستان منم مثل شماها 3 4 ماهی بود تا صبح همون 400 مگ رو به زور میگرفتم ولی الان یک هفته ای میشه سرعتم خوب شده و شبی 1 گیگ میگیرم
و مثل همیشه هم دانلود هام فقط و فقط از رپید شیر هست
دوستانی که میگند من یه پشت وصل شدمنوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نگاهی به عکس مینداختید اون عکس از کانکشن local area conncton هست و اینکه قطع نشده طبیعیه
و عکس از broadband connection ننداختم چون گفتم حجم کلی رو نشونتون بدم
و این هم بگم که من نه آشنای شرکتم نه چیز دیگه یه مشتری معمولی هستم
و در مورد taskbar
خودم خط ننداختم روی اون چون فقط خواستم که سایت رو نفهمید
موفق باشید![]()
Last edited by behnam-k; 30-11-2010 at 14:37.
فقط خواستم که سایت رو نفهمید
فقط که دانلود نکردم کارای اینترنتی هم داشتم
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
خودم خواستم که فقط سایت رو نفهمید وگرنه به task هم حواسم بود
کیفیتش بالاتر و روی dvdplayer هم پخش میشه
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
قرررررررررررررررررربون دهنت
ول کن ما نیستند
دوستانی که اوضاشون تو تهران یا جاهای دیگه خوب نیست بییاید کرمانشاه شما هم حالشو ببرید
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
دوست من مغز خر که نخوردم با روزانه وصل شم اینم بگم که اگه با روزانه وصل میشدم حجمم 1.5 گیگ مونده اصلا جوابگو نبود
در مورد 1 ساعت قطع شدن هم بالا توضیح دادم
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------
یه دفعه سکته نکنی اینقدر میخندی![]()
Last edited by behnam-k; 30-11-2010 at 14:57.
سرعت دانلود شهر شهره
تو یه شهر خوبه و تو یه شهر بده حالا من شانس اوردم که تو جای خوب افتادم
اما میتونم شما رو درک کنم که سرعت پایین چقدر بده
قبل از اینکه بیام صبانت از نمایندگی داتک تو کرمانشاه (حسابگر )داشتم که واقعا آشغال بود از همه لحاظ و من هم کوچ کردم به صبانت که تا به الان خوبه و امیدوارم که اینطور باشه
دوستانی هم که سرعتشون خیلی افتضاحه و دانلود کارن و وضع پولیشون خوبه اینترنت ماهواره ای رو هم امتحان کنن
عزیز من نه با شما دشمنی دارم نه چیز دیگه.در ضمن ما که بخیل نیستیم شب تا صبح بشین 1 ترابایت دانلود کن .
ما فعلا وضعیتمون خرابه.دیروز زنگ زدم میگم چرا اینقدر سرعت شبانه کمه میگه مربوط به تهران هست و به ما ربطی نداره و اونا باید سرعت رو زیاد کنند نه ما بعد هم تا چند وقت دیگه قراره که سرعت رو زیاد کنن.به مفهوم واقعی کلمه ما رو ما رو دوباره حواله داد و پیچوند.از کی تا حالا دارند سرعت رو زیاد میکنن.فکر کنم اگه ماهی 1 کیلو بایت اضافه میکردند الان سرعت،سرعت اینترنت ماهواره ای بود.
این که میگی کیفیتش بهتره اگه فایل mkv خوب تبدیل شده باشه کیفیتش تفاوت نمیکنه.
تازه دی وی دی پلیر من که mkv هم پخش میکنه
در مورد اینکه ما هم سایتتون رو نفهمیم دستتون درد نکنه. (ما خودمون کارمون درست تر از اینه که نتونیم یه سایت لینک مستقیم پیدا کنیم
)
Last edited by sib881; 30-11-2010 at 15:17.
من که چیزی نگفتم فقط و فقط جواب سوالهاتون رو دادمنوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قول خاله قزی شما جیب ما رو نزن 1 ترابایت پیش کشت
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
عزیز جان فرق میکنه حال و حوصله توضیح رو ندارم
خودتو و دی وی دی پلیرتو عشقه
چون دونستم کارت درسته اون کارو کردم![]()
Last edited by behnam-k; 30-11-2010 at 16:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)