البته بیشتر از اینها به داور وابسته شده بود![]()
البته بیشتر از اینها به داور وابسته شده بود![]()
تایید میشهالبته بیشتر از اینها به داور وابسته شده بود![]()
یکی نیست که بیاد تو دربازه استلال وایسه . بابا این طالبلو ومحمدی . تو خوردن شوت های ازراه دور باهم رقابت میکنن.
اگه من تو دربازه بودم خداییش زبه کاشته جاسم کرارو میگرفتم.
........................................
بازی استقلال النصر یادتون نیست از کجا وحید گل خورد. اون ضربه کاشته چقدر اروم زد . حتی یکی رو تیر 1 نزاشت.
از بازی تیراختور بسی لذت بردیم!
خوشم میاد کرار به قولش عمل کرد و یه گل استثتایی به استقلال زد...
به امید حضور Tiraxtur تو آسیا...![]()
جشن تبريزيها و دور افتخار بازيكنان تراكتورسازي در وزرشگاه آزادي
به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان تراكتورسازي پس از برتري دو بر يك برابر استقلال در ورزشگاه آزادي دور افتخار زدند و تماشاگران تبريزي حاضر در ورزشگاه نيز بازي را ترك نكردند و به پايكوبي و خوشحالي پرداختند.
*استاندار آذربايجان شرقي يكي از تماشاگران ويژه اين ديدار بود.
*هواداران استقلال عليه علي عليزاده بازيكن سابق تيم خود شعار سر دادند.
* كيروش سرمربي تيم ملي پس از گل تراكتورسازي ورزشگاه را ترك كرد و تا پايان بازي نماند.
* فرهاد مجيدي كاپيتان محروم استقلال در ورزشگاه حضور داشت و ماموران انتظامي حتي پس از سوت پايان بازي اجازه ندادند كه خبرنگاران وارد زمين شوند.
*شمار اندكي از تماشاگران استقلال عليه بازيكنان شعار دادند.
* برخي از تماشاگران استقلال از دقيقه 80 از مظلومي ميخواستند مجتبي جباري را به ميدان بفرستد اما سرمربي استقلال اين درخواست را اجابت نكرد.
من حرف شما رو قبول ندارمدوست عزیز به نظرتون این بزرگ شدن سپاهان و ذوب آهن چقدر ارزش داره؟
تیم هایی که با پول های میلیاردی وزارت صنایع بیاد بالا بدون کوچکترین پشتوانه مردمی خودجوش به چه رددی میخوره؟
شما پرسپولیس دهه هفتاد رو به خاطر بیارید !
جالبه توی این دهه در 5 سال متوالی 4 بار قهرمانی لیگ رو آرود.
اون یک دفعه هم به خاطر حضور بازیکنانش در تیم ملی از لیگ انصراف داد !
شرایط را یکسان کنند آن وقت ببینند بزرگان فوتبال ایران پرسپولیس و استقلال چه غوغایی به پا می کنند !
شاید درباره سپاهان اینجوری باش اما خدایش ذوب اهن الان بهترین تیم ایران
الان وضعیت استیل اذین چیه
یاشاسین ترختور!! عجب برد شیرینی بود!خدا کنه آسیایی بشیم!
وجهه یک آنتی ذوبی (بر وزن آنتی بارسایی!!)![]()
بیشتر منظورم سپاهان بود ولی قبول دارم ذوب آهن بیشتر با مدیریت درستش که یک تیم رو چند ساله تقریبا داره ، داره نتیجه می گیره ولی باز پول وزارت صنایع کم بهش نمیرسه !شاید درباره سپاهان اینجوری باش اما خدایش ذوب اهن الان بهترین تیم ایران
الان وضعیت استیل اذین چیه
انگار یادتون رفته که پرسپولیس به خاطر 500 میلیون نتونست انصاری فرد رو بگیره !
مطمئن باشید برای سپاهان و ذوب آهن همچین مشکلی پیش نمیاد.
در ضمن اگر خوشجالیم که ذوب آهن یا کلا اصفهانیا باختند برای این هست که اولا تیم خودمان به لیگ برگشته
دوما بی روحیه ترین پرسپولیس این سالها و کم ستاره ترین پرسپولیس این سالها تونست تیم ذوب آهنی که ادعای آسیا داره رو ببره !
اگر وقتی سپاهان توی آزادی 4 تا زد برای این هست که جنجال خبری به ضرر رسانه ها تمام میشه کسی منکر نیست که سپاهان فقط کافیه یک فصل مثل پرسپولیس نتیجه بگیره من قول میدم دیگه کسی اسمش رو نمیاره !
ولی همین استقلال یه سال یادمه 14-15 بود ولی قلب میلیون ها هوادار باهاش بود و اعصاب همه خورد ( آمار گیری ها و بازی ها و... این رو میگه)
دیگه پرسپولیس که جای خود داره
با اینکه استقلال روز خوبش نبود ولی خیلی بهتر از تراکتور بازی کرد و تراکتور هیچی برای گفتن نداشت و حتی مربی این تیم برای چه جوری اوت انداختن هم با بازیکنش بحث می کرد و یعنی تاکتیک های اوت اندازی رو با هم بررسی می کردن
اون صحنه گل دوم تراکتور هم اصلا خطا نبود و کرار دایوینگ کرد
بعدشم ماشالا کشور ما اون قدر قانون داره که تماشگرا تیم میهمان هر چه قدر باشن مشکلی نیست و خیلی شیر تو شیره! تا اون جایی که ما می دونیم قانون اینه که به تیم میهمان بیشتر از 10 درصد نمیشه اختصاص داد....
نه من خودم اینو دیدم پای بازیکن ابی گرفت به پشت پای بازیکن قرمز و اینجا داور واقعا شجاعانه رفتار کرداون صحنه گل دوم تراکتور هم اصلا نبود و کرار دایوینگ کرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)