تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 449 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

درمورد web control باید بگم کسانی که از کومودو استفاده می کنند می توانند از secure dns استفاده کنند که مشکلی به وجود نیاد.
    Secure DNS زياد انطعاف نداره و براساس تنظيمات و بانك اطلاعاتي كمودو كار ميكنه و كاربر نميتونه دخل و تصرفي توش بكنه.

اما Web Control در اختيار كامل كاربر هستش و ميتونه به دلخواه خودش اونو پيكره بندي بكنه. توي Web Control شما مي توني تمام محتويات سايتهاي اينترنتي رو به اختيار خودت كنترل كني. مثلا ميشه براي تبليغات ، كوكي ها ، ActiveX ، برنامه هاي جاوا ، جاوا اسكريپت ها ، سايتهاي غيرقاوني ( مستهجن ، مواد مخدر ، كلاهبرداري و... ) و موارد ديگه، تنظيمات كاملا جداگانه اعمال كني.

كلا راحتي ، انعطاف و امكانات Web Control خيلي بالاتر از Secure DNS هستش.

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

Secure DNS زياد انطعاف نداره و براساس تنظيمات و بانك اطلاعاتي كمودو كار ميكنه و كاربر نميتونه دخل و تصرفي توش بكنه.

اما Web Control در اختيار كامل كاربر هستش و ميتونه به دلخواه خودش اونو پيكره بندي بكنه. توي Web Control شما مي توني تمام محتويات سايتهاي اينترنتي رو به اختيار خودت كنترل كني. مثلا ميشه براي تبليغات ، كوكي ها ، ActiveX ، برنامه هاي جاوا ، جاوا اسكريپت ها ، سايتهاي غيرقاوني ( مستهجن ، مواد مخدر ، كلاهبرداري و... ) و موارد ديگه، تنظيمات كاملا جداگانه اعمال كني.

با سلام
    برای این که شما شرکت کومودو را قبول ندارید میتونم سایر secure dns ها را به شما و بقیه دوستان معرفی کنم :
    clear cloud secure dns
    norton secure dns
    ,....
    در مورد قدرت secure dns باید بگم :
    اگر شما الوده بشوید و ان مخرب بخواهد اطلاعات شما را برای یک ip خاص بفرستد هیچ کمکی از web control برای شما وجود ندارد اما در حالی که secure dns در این مورد بسیار عالی عمل می کند زیرا ip های خروجی را چک می کند و ip مورد نظر را نیز block می کند و از فرستادن اطلاعات جلوگیری می کند.
    -----------------------
    این موضوع را نیز خود شما می دانستید و من برای افرادی که این موضوع را نمی دانستند توضیح دادم.
    من می دانم شما از کومودو خوشتان نمی اید. اما لطفا این موضوع را به تخریب کومودو نکشانید.
    با تشکر

3. 4 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

این امکاناتی که شما می گید در حوزه web browser هست نه سوئیت امنیتی....

5. 3 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام
    برای این که شما شرکت کومودو را قبول ندارید میتونم سایر secure dns ها را به شما و بقیه دوستان معرفی کنم :
    clear cloud secure dns
    norton secure dns
    ,....
    در مورد قدرت secure dns باید بگم :
    اگر شما الوده بشوید و ان مخرب بخواهد اطلاعات شما را برای یک ip خاص بفرستد هیچ کمکی از web control برای شما وجود ندارد اما در حالی که secure dns در این مورد بسیار عالی عمل می کند زیرا ip های خروجی را چک می کند و ip مورد نظر را نیز block می کند و از فرستادن اطلاعات جلوگیری می کند.
    -----------------------
    این موضوع را نیز خود شما می دانستید و من برای افرادی که این موضوع را نمی دانستند توضیح دادم.
    من می دانم شما از کومودو خوشتان نمی اید. اما لطفا این موضوع را به تخریب کومودو نکشانید.
    با تشکر
    من نگفتم با Secure DNS كمودو مشكل دارم. گفتم كلا Web Control امكانات خيلي بالاتري داره.

در مورد IP و سايتها مشكوك هم بدونيد كه يكي از امكانات Web Control همينه كه ليستي از IP هاي مشكوك داره كه مدام آپديت ميشه و دقيقا مثل Secure DNS در خواست هاي خروجي شما كاملا چك ميكنه.

براي اينكه متوجه بشيد كه Web Control چقدر امكانات و انعطاف بيشتري داره ، توصيه ميكنم كه Web Control در نرم افزار Outpost رو حتما تست كنيد.

این امکاناتی که شما می گید در حوزه web browser هست نه سوئیت امنیتی....
    يكي از وظايف سوئیت امنیتی اينه كه بتونه تمام تهديدات اينترتي رو كنترل كنه. مثلا ممكنه مرورگر شما در مقابل يه Java applet كاملا آسيب پذير باشه ، اينجاست كه سوئیت امنیتی بايد اوضاع رو تحت كنترل بگيره و نزاره كه به سيستم آسيب برسه.
    Last edited by outpost; 31-01-2011 at 14:51.

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

من كه خوشم اومد از اين كومودو

8. 3 کاربر از amd>intel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

من نگفتم با Secure DNS كمودو مشكل دارم. گفتم كلا Web Control امكانات خيلي بالاتري داره.

در مورد IP و سايتها مشكوك هم بدونيد كه يكي از امكانات Web Control همينه كه ليستي از IP هاي مشكوك داره كه مدام آپديت ميشه و دقيقا مثل Secure DNS در خواست هاي خروجي شما كاملا چك ميكنه.

براي اينكه متوجه بشيد كه Web Control چقدر امكانات و انعطاف بيشتري داره ، توصيه ميكنم كه Web Control در نرم افزار Outpost رو حتما تست كنيد.

براي مثال توي قسمت Web Control اگه تنظيم كنيد كه جلوي تبليغات اينترنتي رو بگيره ، Web Control ميتونه حتي تبليغات هاي نرم افزار ياهم رو حذف كنه.

بازم ميگم كه Web Control در نرم افزارهاي ديگه رو حتما تست كنيد. بسيار منعطف تر و قوي تر از Secure DNS هستش.

---------- Post added at 04:47 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------

يكي از وظايف سوئیت امنیتی اينه كه بتونه تمام تهديدات اينترتي رو كنترل كنه. مثلا ممكنه مرورگر شما در مقابل يه Java applet كاملا آسيب پذير باشه ، اينجاست كه سوئیت امنیتی بايد اوضاع رو تحت كنترل بگيره و نزاره كه به سيستم آسيب برسه.
    با سلام
    بله دوست عزیز web control به قول شما بسیار امکانات بیشتری دارد و ما میگیم سایر ان امکانات را secure dns ندارد اما باز هم امنیت سیستم زیر سوال نمی رود.
    مثلا برای تبلیغات تا جای که من میدونم هیچ گونه تبلیغی سیستم را الوده نمی کند.
    در مورد بلاک کردن ip های که گفتید توسط web control در صورتی حرف شما درست است که مخرب از طریق browser اطلاعات را بفرستد در صورتی که چنین نیست.
    بیشتر توضیح میدم :
    web control تنها می تواند ورودی و خروجی های را کنترل کند که از طریق browser عمل می کننددر حالی که secure dns تمامی ورودی و خروجی های سیستم را چک می کند.
    یعنی هر ارسال و دریافت اطلاعات ابتدا توسط ان شرکتی که secure dns را ارائه داده چک می شود و سپس اجازه داده می شود. در نتیجه secure dns بازه ای بیشتری نسبت به web control را شامل می شود.
    در مورد حملات از طرف سایت های مخرب باید بگم :
    اگر هم secure dns نتواند ip سایت را بلاک کند(مثلا در db ان موجود نباشد) انگاه firewal کومودو می تواند از حمله جلوگیری کند.
    در نتیجه باز هم سیستم در امنیت است(البته بستگی به کاربر هم دارد)
    با تشکر
    Last edited by M.Hashemi; 31-01-2011 at 14:59.

10. 4 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

web control تنها می تواند ورودی و خروجی های را کنترل کند که از طریق browser عمل می کننددر حالی که secure dns تمامی ورودی و خروجی های سیستم را چک می کند.
    خب اين نشون ميده كه شما اصلا با نرم افزاري كه Web Control داشته باشه ، كار نكردي.

Web Control تمام محتويات رد و بدل شده در شبكه رو كنترل ميكنه. اصلا براش فرق نميكنه كه Browser باشه يا نرم افزارهاي ديگه.

مثلا اگه شما براش تنظيم كنيد كه جلوي تبليغات رو بگيره ، كل ترافيك رو بررسي ميكنه و جلوي تبليغات ها رو ميگيره براش فرقي نمي كنه مرورگر باشه يا نرم افزار هاي چت ، نرم افزارهاي رايگان داراي تبليغات و...

بازم به شما پيشنهاد ميدم كه براي آشنايي بيشتر Outpost رو نصب كني و بري تو قسمت Web Control تا متوجه بشي كه چقدر كنترل بالايي روي محتويات شبكه داره.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

خب اين نشون ميده كه شما اصلا با نرم افزاري كه Web Control داشته باشه ، كار نكردي.

Web Control تمام محتويات رد و بدل شده در شبكه رو كنترل ميكنه. اصلا براش فرق نميكنه كه Browser باشه يا نرم افزارهاي ديگه.

مثلا اگه شما براش تنظيم كنيد كه جلوي تبليغات رو بگيره ، كل ترافيك رو بررسي ميكنه و جلوي تبليغات ها رو ميگيره براش فرقي نمي كنه مرورگر باشه يا نرم افزار هاي چت ، نرم افزارهاي رايگان داراي تبليغات و...

بازم به شما پيشنهاد ميدم كه براي آشنايي بيشتر Outpost رو نصب كني و بري تو قسمت Web Control تا متوجه بشي كه چقدر كنترل بالايي روي محتويات شبكه داره.
    لطفا" منظورتونو همراه با ارائه تصاویر یا لینک بگین....

منظورتونو هم دسته بندی کنین و با جزئیات بیشتری بگین....

الان شما دقیقا" دنبال چه امکاناتی هستین؟؟؟

حذف ads به وسیله سوئیت امنیتی؟؟؟

13. این کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

با سلام
    بنده از outpost استفاده نکردم.
    اما از kis2011 که webcontrol هم داره استفاه کردم.
    تا جای که من دیدک webcontrol مانند یک add-ons به firefox اضافه می شد و سایت ها را چک می کرد و در صورتی که به سایت مخربی بر میخورد ان را block می کرد.
    --------------------
    اما با این حال من میگم حرف شما درست و اصلا من از web control چیزی نمی دانم و secure dns هم به قول شما انعطافش کمتر است. اما باز هم امنیت کومودو زیر سوال نمی رود.
    با تشکر

15. 4 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

.
    .
    .

خوب این امر بدیهی هست،

17. 2 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •