تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 380 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 3793

نام تاپيک: درخواست و اعلام قیمت انواع تلویزیون، فقط در این تاپیک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

پاناسونیک مدل st30 55 قیمتش چنده ؟ با تشکر از دوستان مطلع

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان پلاسما 42 اینچ پاناسونیک با 1500000 تومان چیزی میشه گرفت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه FA6161's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    KHONAMON

پيش فرض

دوباره سلام دوستان.
    من رفتم توی بازار و چند مدل LED رو از نزدیک دیدم و سه بعدی و ... رو هم تست کردم.اولا که سه بعدی Passive به نظرم خیلی بهتر بود. بهتر از این نظر که زاویه خیلی باز تری داره و از هر زاویه ای سه بعدی هست. تصاویر بیشتر در بیرون صفحه به نظر میومد در صورتی که در اکتیو تصویر سه بعدی بیشتر توی عمق صفحه تشکیل میشد و خیلی از صفحه بیرون نمیومد. سبک بودن و ارزون بودن عینک و عدم نیاز به شارژ و ... هم که از سایر مزایاش بود. بعضی مغازه دارها میگفتن اکتیو چون Full HD هست از Passive که HD هست خیلی بهتره ولی در عمل اصلا تفاوت چندانی وجود نداشت.
    خلاصه تصمیمی گرفتم اگه قرار شد سه بعدی بردارم Passive انتخاب کنم. مدل پسیو رو توی LG و Toshiba دیدم.
    این مدلها رو تست کردم:
    - سامسونگ ۶۹۴۰ (که تقریبا مشابه ۶۹۲۰ و ۶۹۶۰ هم هست)
    - LG مدل ۵۷۰۰ و ۶۵۱۰۰
    - سونی مدل nx720
    توشیبا سری Vl (مدل دقیقش یادم نیست ولی ۴۲ اینچش حدود ۳ ملیون بود).
    متاسفانه شارپ رودوست داشتم تست کنم که پیدا نکردم. (من شیرازم)

خلاصه انصافا توشیبا متفاوت بود هم از نظر سه بعدی و هم از نظر تفکیک رنگ و ... (LED ۶ رنگ هست)

اما در نهایت تصمیم گرفتم بیخیال 3D بشم. به این دلایل:
    - یک 3D Blueray Player که مجبور هستین همراه سینمای خانگی بخرید (خود 3D BR Player حدود ۲۰۰ تومن هست ولی سینمای خانگی بدون Player پیدا نکردم که بشه باند و اینا رو از اون استفاده کرد) قیمتش حدود ۸۵۰تومن به بالا میشه.
    - فیلمهای 3D هنوز کمه و شبکه های ماهواره ای 3D هم هنوز نیست و اگه باشه یه ----- ۴۰۰-۵۰۰ تومنی هم واسه اون باید بخریم. و فیلمها هم اگه باشه گرونه. هر فیلم حدود ۲۰-۳۰ هزار تومن.
    - وقت واسه گیم و اینا هم ندارم که دلم خوش باشه بازیهای 3D بازی میکنم.

خلاصه گفتم اگه یه ۴۰ اینچ 3D نسبتا خوب که واقعا از 3D بودنشم لذت ببرم بخوام بخرم حدود ۴ میلیون در میاد! حساب میز و این چیزا هم که جداست

الان تصمیم گرفتم با همون بودجه حدود ۲ میلیون تومن یک LED ترجیحا ۴۶ اینچ یا حداقل ۴۲ اینچ خیلی خوب بخرم.
    کیفیت تصویر و تفکیک رنگ و نمایش رنگ مشکلی و ... واسم خیلی مهمه. فرمتهای ویدئویی متنوع رو هم اگه پخش کنه که بهتر.
    کیفیت تفکیک رنگ توشیبا رو خیلی خوشم اومد.

حالا میشه راهنمایی کنید با این وضعیت چه گزینه هایی واسه خرید وجود داره؟ ۴۶ اینچ ۲ بعدی کیفیت خیلی خوب حدود ۱.۸ تا ۲ میلیون.
    سینمای خانگی هم اگه همراش بود و کیفیتش خوب بود لطفا بگین. DVD Player خوب خودم دارم ولی ظاهرا مجبورم همراه سینمای خانگی هم یکی بگیرم. البته سینمای خانگی رو پیشنهاد کردن که سونی بگیرم. ولی حالا اینجا بحث تلوزین هست.
    من شارپ گرفتم از شیراز اگه می خوای تست کنی برو ارزششو داره
    آدرسم خیابان توحید بازار دشتی تلفن 2224766 فروشگاه شاکری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

ممنون. الان زنگ زدم بهش. ۸۳۰۰ داره میگه ۲۶۰۰. خیلی گرون بود. من سه بعدی دیگه نمیخوام. معمولی ۲ بعدی هم فقط LCD داشت و LED نبود. :(
    پس توی شارپ تنها انتخاب ۴۶ اینچی LED سه بعدی سری ۸۳۰۰ هست حدود ۲میلیون و ۶۰۰.

ممنون FA6161 عزیز. دوستان پیشنهاد دیگه ای ندارن؟ سری ۵۹۵۰ سامسونگ ارزش داره بگیرم؟! ولی حس میکنم خیلی معمولی و الکی باشه. :(

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

ممنون. الان زنگ زدم بهش. ۸۳۰۰ داره میگه ۲۶۰۰. خیلی گرون بود. من سه بعدی دیگه نمیخوام. معمولی ۲ بعدی هم فقط LCD داشت و LED نبود. :(
    پس توی شارپ تنها انتخاب ۴۶ اینچی LED سه بعدی سری ۸۳۰۰ هست حدود ۲میلیون و ۶۰۰.

ممنون FA6161 عزیز. دوستان پیشنهاد دیگه ای ندارن؟ سری ۵۹۵۰ سامسونگ ارزش داره بگیرم؟! ولی حس میکنم خیلی معمولی و الکی باشه. :(

آخر فروم باز mortezaon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

قیمت این چهار قلم را می خواستم

سونی
    KDL-32EX720

KLV-32BX320

KDL-32CX520

KDL-32EX520

.
    Last edited by mortezaon; 21-02-2012 at 18:48.

8. این کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من بالاخره خرید کردم و یه سامسونگ D6600 خریدم! تو بازار خیلی کم پیدا میشه و از این کره ای های اصل هست که سام سرویس وارد میکنه و با ۶۹۶۰ که خودش مونتاژ میکنه کیفیتش متفاوته.

البته بیشتر از بودجه ای بود که در نظر داشتم اما به نظرم ارزش داشت. حدود ۲۷۰۰ در اومد.
    ممنون از راهنمایی دوستان.

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پاناسونیک مدل st30 55 قیمتش چنده ؟ با تشکر از دوستان مطلع
    4میلیون............

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    قیمت تلویزیون ال جی مدل LG LV34000 - 42 inch LED چنده ؟
    با گارانتی گلدیران
    نقدی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •