الان تو بازی،تو manager mode رئیس باشگاه یه نامه زد و گفت : فلان بازی دوستانه ی پیش فصل که قرار بود فلان روز برگزار بشه،به دلیل محیا نبودم زمین،چند روز به تاخیر افتاد و در تاریخ فلان برگزار خواهد شد !!!!!
الان تو بازی،تو manager mode رئیس باشگاه یه نامه زد و گفت : فلان بازی دوستانه ی پیش فصل که قرار بود فلان روز برگزار بشه،به دلیل محیا نبودم زمین،چند روز به تاخیر افتاد و در تاریخ فلان برگزار خواهد شد !!!!!
نگاه کنید اجنبی ها هم این مشکل رو دارندقبل از اینکه من روی مانیتور بازی کنم حدود یک هفته روی TV بازی میکردم سرعت بازی هم خیلی عالی و آهسته بود.
ولی مشکل من اینجاست که چرا روی مانیتور سرعت بازی خیلی بیشتر میشه.
حالا تا نسخه نهایی صبر میکنیم ببینیم چی میشه
مثه اینکه با پروت HDMI بازی آهسته تر میشه
اینا رو نگاه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به این ترتیب فکر نمیکنم دسته ویژگی بیشتری داشته باشه ولی هنوز نتونستم حتی با این تنظیمانن مثل فیفا 10حرکت نمایشی انجام بدم
اگر یکی با کیبورد و یکی با دسته بازی کنه همه چیز برابره دیگه درسته؟ آخه دوستان گفته بودند تکنیک نمیشه زد با کیبورد
Last edited by SevenCity; 27-09-2010 at 14:56.
لینک های دانلود نسخه ی کامل بازی هنوز نیومده؟
گفتم شاید قضیه ی این فیفا 11 هم مثل هالو ریچ بشه.![]()
بچه ها يكي ميتونه اين فايل رو واسم آپلود كنه (من شهرستانم و مطمنم 1 هفته اي طول ميكشه تا بازي بياد دستم، حداقل دمو رو بازي كنم!!!!) يه دنيا ممنون اينم آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم سايت آپلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و گیم اسپات به نسخه قبلی 90 داده بودن . احتمالا نمره این نسخه باید بهتر شده باشه .(پیش بینی می کنم IGN نمره 95 رو به بازی بده)حدسو حال کردی ؟؟دی:![]()
این نسخه واقعا خیلی کم اشکاله .تا سال بعد کاملا سرگرمیم
راستي يه سوال اين تعريف هايي كه ميكنيد (مثلا كمك داور يا چيزاي جالبه ديگه) واسه نسخه pc فيفا هست؟؟؟
منم دارم رو مانیتور با پورت HDMI بازی میکنم.حالا تا نسخه نهایی صبر میکنیم ببینیم چی میشه نگاه کنید اجنبی ها هم این مشکل رو دارند
مثه اینکه با پروت HDMI بازی آهسته تر میشه
اینا رو نگاه کنید:
مثل اینکه حتی در TV های مختلف سرعت فرق میکنه.جالبه.واقعا چرا؟؟
نه عزیزم،من نسخه ی ps3 شو دارم،واسه پی سی رو نمیدونم
بفرما این هم فایل مورد نظر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)