تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 946 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293693 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

در مورد فروم کمودو:

من می خواستم اول یکم بیشتر در این مورد مدرک جمع کنم بعد در فروم کمودو مطرح کنم. توی این مدت هم یکم وقت گذاشتم و دیسیبل شدن پروسس های کمودو رو فیلم گرفتم به اضافه تغییر نام و ریپلیس کردن جدیدترین تروجان در پوشه نصب کمودو و جابه جایی تروجان ها با فایل های سیستمی کمودو اما:

امروز که به فروم کمودو سر زدم دیدم که گویا یکی از دوستان اینجا که مباحث رو دنبال کرده زودتر از من اقدام کرده و یک تاپیک با موضوع مالوربایت می تونه قرنطینه کمودو رو باز کنه زده ( موردی که کاربر کرکس 20 قبلا گفتند و زمینه بررسی سلف دیفنس شد ) و در اواسط اون تاپیک موضوعی که اینجا بیان شد مطرح کردند. جواب هاشون اول جالب بود حتی یکی از مدیر ها عکس پیوست کرده بود که فایل ها پاک نمیشه که الان دیدم اون پست نیست. : دی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آخر از کاربر خواستند تاپیک رو این قسمت مطرح کنند. که کاربر مطرح کرده اما تاپیک دوباره مدیر قفل کرده !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به هر حال این یک ایراد بزرگ هست در این بخش که قطعا باید رفع بشه و نباید توجیح بشه.
    سلام دوست عزیز ... زننده تاپیک من هستم

قبل از هر چیز از شما بخاطر حذف پایان فیلم شما عذرمیخوام (دلیلش رو بالا گفتم)

در زمینه تایپک کومودو چند مورد رو بگم تا از انصاف رد نشیم

اول اینکه ایراد وارده بیشتر در ویندوز XP بر کومودو وارده و در ویندوز های دیگه این موضوع کمتره

بهمین خاطر یکی از مدیرانش در زمینه حذف فایلها در ویندوز سون نظر مغایری با من داشت

ولی سریع مدیر دیگری وارد شده گفت به تنظیمات یوزر بستگی داره و خودش تصویری از ورود به بخش قرنطینه گذاست

عکس هاشون هم هنوز هستند (شاید چون زننده تاپیک هستم هنوز دارم محتویاتش رو کامل می بینیم)

دوم من تست شما رو خودم انجام دادم و تست شما رو تائید میکنم ... البته من پس از انجام تست CIS ور حذف کردم

بهمین خاطر از شما در پیام خصوصی خواستم ببنید راه حلی که سایت کومودو داده ، جواب میده ( که بنظرم خیر چون باگ داره)

سوم خود سایت کومودو مدیران و کاربران فعالش اندازه اینجا به کومودو تعصب ندارند

2. 6 کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

در پایان با گذاشتن فیلم دکترهانیبال موضوع رو کامل بهشون رو منتقل کردم که دیگر پاسخی ندادند

(با عذرخواهی از ایشون که انتهای فیلم رو ادیت کردم چون بنظرم اگه در پایان تبلیغ این سایت بود شاید ایراد بگیرند و لینک رو حذف کنند )
    بهرحال سایت کومودو ایراد رو پذیرفت ولی اعلام کرد تا تکمیل تحقیقات تاپیک نظرسنجی منو قفل میکنند
    من از همون اول که دوستان صحبت ها رو کردند متوجه ایرادات شدم ولی گفتم اگه اینجا بحث کنم جواب صحیحی داده نمیشه
    در خود سایت کومودو موضوع رو دنبال کردم تا منهای رسیدن به پاسخ اصلی ، ایرادات این برنامه امنیتی هم توسط سازندگانش رفع بشه
    سلام

این طور که فهمیدم اون کاربر شما هستید

در مورد پست شما در فروم کمودو : به هر حال پست شما بعد از پست بررسی ضعف Self defense توی p30 هست.

در مورد حذف نام کاربری من و سایت از انتهای فیلم مهم نیست اما دوست داشتم نظر من هم تو فروم دخیل بود.

متاسفانه وقت نمیکنم پیگیر باشم اما اون تاپیک ها رو سر میزنم باز نگاه میکنم. همیشه وقتی ایرادی شما به نرم افزار بگیرید مدیریت فروم جلوی گسترشش رو میگیره قبلا وقتی که به کسپرسکی ایراد میگرفتم یوزر من توی فروم کسپرسکی بن شد از کمودو هم توقع نمیره ایراد رو در این سطح بپذیرند یا تاپیک ها رو باز بذارند.

سلام دوست عزیز ... زننده تاپیک من هستم

قبل از هر چیز از شما بخاطر حذف پایان فیلم شما عذرمیخوام (دلیلش رو بالا گفتم)

در زمینه تایپک کومودو چند مورد رو بگم تا از انصاف رد نشیم

اول اینکه ایراد وارده بیشتر در ویندوز XP بر کومودو وارده و در ویندوز های دیگه این موضوع کمتره

بهمین خاطر یکی از مدیرانش در زمینه حذف فایلها در ویندوز سون نظر مغایری با من داشت

ولی سریع مدیر دیگری وارد شده گفت به تنظیمات یوزر بستگی داره و خودش تصویری از ورود به بخش قرنطینه گذاست

عکس هاشون هم هنوز هستند (شاید چون زننده تاپیک هستم هنوز دارم محتویاتش رو کامل می بینیم)

دوم من تست شما رو خودم انجام دادم و تست شما رو تائید میکنم ... البته من پس از انجام تست CIS ور حذف کردم

بهمین خاطر از شما در پیام خصوصی خواستم ببنید راه حلی که سایت کومودو داده ، جواب میده ( که بنظرم خیر چون باگ داره)

سوم خود سایت کومودو مدیران و کاربران فعالش اندازه اینجا به کومودو تعصب ندارند
    پست بالا رو الان خوندم.

مشکلی نیست یک ایراد هم از منه که نمی تونم وقت بذارم.

موفق باشید

4. 8 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.

5 نمونه جدید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Password = bat

Size=1.4 MB

6. 6 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز .
    dr hanibal
    tiger
    karkas20
    واقعا باید از هر 3 شما تشکر کرد.مشکلیو که مربوط به نرم افزار امنیتیه کمودو بود پیدا کردین که تا به حال در سطح جهانی کسی نتونسته بود کشف کنه
    واقعا باید به وجود این چنین افرادی در این فروم افتخار کرد.

Last edited by pasargadd; 10-01-2011 at 22:48.

8. 3 کاربر از pasargadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام به دوستان خوبم دکتر هانی بال جان،امیر آقا و آقا محمد و tiger جان
    --------------------------------------------------------------------

متاسفانه به دلیل پاره ای از مشکلات نتونسته بودم فیلم دکتر رو به موقع دانلود و مشاهده کنم،
    ولی الان دانلود کردم و دیدم،

حق با دکتر هست،

اقداماتی که سببساز کاهش محبوبیت کومودو در این اواخر شده.....

مهمترین علت:
    1.عدم شرکت کومودو در داینامیک تست شرکت AV-Comparatives که مهمترین و معتبرترین تست هست،کومودو از شرکت در تست خودداری کرد،در حالی که سوئیت هایی مثل kingsoft با شجاعت شرکت کردن و با وجود این که آخر شد،و هیچ ستاره ای نگرفت،ولی شجاعتش تحسین برانگیز بود....

2.لاک کردن تاپیک هایی در فروم کومودو که به بررسی و آشکار ساختن ضعف های برنامه پرداختند،

3.و این مشکلی که دوستان تازه کشف کردن....

امیدوارم این اشکال کومودو هم رفع شود،
    Last edited by santamove; 10-01-2011 at 22:27.

10. این کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Gharibane's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    در به در تر از باد زيستم در سرزميني كه گياهي در آن نميرو

پيش فرض

ممنون از کاربرانی که زحمت میکشن و این اطلاعات و تست ها رو در اختیار دوستان قرار میدن.

بحث بسیار جالبی بود و به نظر من هم این ایراد بزرگی است که میتونه یک سوئیت امنیتی داشته باشه حالا فرق نمیکنه از چه برندی باشه، مهم این ضعفی است که به راحتی قابل صرف نظر کردن نیست،

ممنون از دکتر که این فیلم رو تهیه کردند و همینطور کرکس 20 و تایگر ، همگی خسته نباشید

12. این کاربر از Gharibane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام.

5 نمونه جدید

کد:
    Password = bat

Size=1.4 MB
    کسپر به غیر از productline.exe همه رو پاک کرد
    productline.exe رو MBAM با آپدیت دیروز شناختش

14. 6 کاربر از *hamedkhatar* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

میدونم اینجا جاش نیست ولی انتی ویروس F-secure مفام اول رو در سال 2010 کسب کرد.
    اینم لینک pdf:
    کد:

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اساتید میشه یکی یه ویروس برای من بزاره که باکلیک روش ویندوز دیگه بالا نیاد؟؟؟

امکان داره؟؟؟؟؟

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم.و عرض تشکر که ما را با خبر کردند در رابطه با وجود این ضعف در کومودو.

به نظر من وجود ضعف در آنتی ویروس یک بحث است و بهره برداری آن توسط یک مخرب بحث دیگر.....

می خواهم اینرا بگویم: که ما قبول کردیم که کومودو این مشکل بزرگ را دارد و قضیه تمام است. و حالا من می خواهم در مورد چگونگی استفاده یک مخرب از این ضعف بنویسم.

به نظر من در صورت زیر یک مخرب می تواند از این ضعف استفاده کند:

فرض کنید ما یک مخربی داشته باشیم که بعد اجرا شدن به کومودو حمله می کند. آنوقت در صورت زیر می تواند کارش را بکند:

عدم تشخیص کومودو از روی دیتابیس ( اگر کومودو آنرا به عنوان ویروس بشناسد که مشکلی نداریم )و بعدش هم عدم مهار آن مخرب بعد از اجرا ،یعنی به یک زبان دیگر می شود گفت آن مخرب آزادانه اجرا بشود. اگر محدود اجرا بشود هم مشکلی نداریم.

بنابراین مثال زیر را دقت کنید:

من روی سیستمم آواست نصبیدم و یک ویروس دارم که آواست آنرا تشخیص نمی دهد و من هم می خواهم آنرا آزادانه اجرا کنم ( فکر میکنم فایل سالم است)و این ویروس هم اصلا قصد حمله به آواست را ندارد( این ویروس با ویروس بالایی فرق میکنه ومثلا خراب کاری دیگری میکند) آنوقت من ویروس را آزادانه اجرا میکنم و ویروس شروع به خرابکاری میکند و ........به سیستم به فنا میرود ( دوستان توجه کنند باز هم میگویم این ویروس به آواست حمله نکرده چون اصلا ماهیتش فرق دارد و قرار است بلای دیگری سر من نازل کند که بعد از اجرا هم عملش را انجام می دهد؛ درست است؟)

بنابراین رسیدیم به این موضوع که من می گویم:

در صورتی یک مخرب می تواند به کومودو حمله کند که بدون هیچ محدودیتی و آزاد آزاد اجرا بشود و اگر قرار باشد یک مخرب آزادانه در یک سیستم اجرا بشود به نظرم دیگر اصلا اهمیتی ندارد که آن مخرب به آنتی ویرورس حمله کند یا یک خرابکاری دیگری را انجام بدهد.

نکته: بنده اصلا قصد سر پوش گذاشتن بر روی این ضعف کومودو را ندارم (و منظورم بیشتر مقدار خطرناک بودن این مشکل و سخت الحلقوم !!!! بودن این مشکل برای بهره برداری از آن توسط یک ویروس بود ). و به نظرم این یک مشکل بزرگ است و باید هر چه زودتر مرتفع شود.

برای کاربران کومودو:

یک وقت خودتان درنقش یک ویروس ظاهر نشوید و به فایلهای کومودو حمله کنید.... ( مثل این میماند که شما بروید به آشپز خانه و کارد آشپزخانه را بگیرید و فرو کنید توی شکمتان )

در اجرای فایلهای مشکوک ( مخصوصا اگر برای اولین بار است آن فایل را اجرا میکنید) حداقل کمی محدودیت قایل شوید.در این حالت دایرکتوری کومودو محافظت شده است.

به نظرم یک ضعف تا برطرف نشود همیشه یک ضعف است. بنا براین کمی مراقب باشید. ولی زیاد نترسید

18. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •